23/7/08


ΠΑΣΟΚ: «Ο πρωθυπουργός δεν έπρεπε ν' απαντήσει στον κ. Γκρουέφσκι»

«Δεν ήταν ότι τα επιχειρήματα του κ. Καραμανλή ήταν λάθος. Ήταν ότι η σκοπιμότητα της απάντησης στο Σκοπιανό πρωθυπουργό ήταν λανθασμένη. Κι αυτό, γιατί βάζει στο τραπέζι όλα τα ζητήματα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ «όχι απλώς εμμένει» στην άποψή του ότι ο πρωθυπουργός δεν έπρεπε να απαντήσει στον κ. Γκρούεφσκι, αλλά «δικαιώνεται, κάθε μέρα που περνάει».

«Η Ελλάδα δεν έχει άλλα θέματα να συζητήσει με τα Σκόπια πέρα από το ζήτημα του ονόματος και, όλοι ξέρουμε, σε ποια βάση το συζητάει αυτό. Άρα, η επιχειρηματολογία έστω και με τον τρόπο που έγινε σε μία επιστολή στο Σκοπιανό πρωθυπουργό, βάζει πάνω στο τραπέζι όλα τα θέματα τα οποία δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας ότι «εμείς είχαμε αντιπροτείνει μία επιστολή στο Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, με την οποία να του τονίζεται καθαρά ότι η Ελλάδα, το μόνο ζήτημα που συζητάει στο πλαίσιο του ΟΗΕ, σε ένα πλαίσιο όχι διμερές, αλλά πολυμερές, είναι το ζήτημα του ονόματος».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Οι εξελιγμένες και ώριμες πολιτικά χώρες ξέρουν πώς να μην πατούν τις προβοκατόρικές μπανανόφλουδες.
    Οι κραυγές του Γκρουέφσκι και των ομοίων του είναι προβοκατόρικες και θέλουν να παρασύρουν την Ελλάδα σε διάλογο μαζί τους.
    Αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτε και εμείς πολλά.
    Άλλα, κακώς απήντησε ο κύριος Καραμανλής.
    Ποιός τον συμβούλευσε, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, που πούλησε οικογενειακώς το θέμα από 15ετίας και τώρα δεν ξέρει πως να συμαζευτεί μπροστά στη λαϊκή κατακραυγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.