30/9/08

PKK: Εκεχειρία για το Ραμαζάνι

Οι Τούρκοι και οι Κούρδοι μουσουλμάνοι θα γιορτάσουν φέτος από αύριο, Τρίτη, ως την Πέμπτη το τέλος του μήνα νηστείας του Ραμαζανιού.
Οι Κούρδοι αντάρτες της Τουρκίας ανακοίνωσαν σήμερα, Δευτέρα, πως αναστέλλουν τις ένοπλες επιχειρήσεις τους στη διάρκεια των εορτασμών για το τέλος του Ραμαζανιού, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Firat News, που πρόσκειται στους αντάρτες.
«Με στόχο να δείξουμε τις καλές προθέσεις μας, θα σεβαστούμε μια εκεχειρία ώστε να μην χυθεί αίμα και να μην ραγίσει η καρδιά καμιάς μητέρας στη διάρκεια των εορτασμών του τέλους του Ραμαζανιού», ανακοίνωσε η ηγεσία του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), την οποία επικαλείται το πρακτορείο στην ιστοσελίδα του.
Οι Τούρκοι και οι Κούρδοι μουσουλμάνοι θα γιορτάσουν φέτος από αύριο, Τρίτη, ως την Πέμπτη το τέλος του μήνα νηστείας του Ραμαζανιού.
Από την 1η ως την 26η Σεπτεμβρίου, 45 αντάρτες, 14 στρατιώτες και τρεις Κούρδοι πολιτοφύλακες βοηθητικοί του τουρκικού στρατού σκοτώθηκαν σε μάχες, σύμφωνα με το τουρκικό επιτελείο.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.