29/10/08

Στη Δράμα θα μεταβεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης την Παρασκευή


Την Ιερά Μητρόπολη Δράμας θα επισκεφτεί την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος για τον εορτασμό της αγιοκατατάξεως του Αγίου Γεωργίου.
Το πρωί του Σαββάτου ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα επισκεφτεί την ιερά μονή Αναλήψεως στη Σίψα ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στην ιερά μονή Εικοσιφινίσσης, όπου και θα...δειπνήσει με τους κληρικούς της Μητρόπολης της Δράμας.
Το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή του Πατριάρχη μπροστά στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, στην πόλη της Δράμας. Αργότερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα μεταβεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό για τον εσπερινό.
Την Κυριακή το πρωί ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο και τους Ιεράρχες της Βορείου Ελλάδος, θα συμμετάσχει στη Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη της Δράμας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση προς τιμήν του Πατριάρχη στο μουσικό σχολείο Δράμας.
Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Πατριάρχη, ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος χαρακτήρισε το γεγονός μέγιστη ευλογία και κάλεσε τους πολίτες να τον υποδεχτούν με σεβασμό και αγάπη.
Τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου, τερματίζεται η τετραήμερη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Δράμα και αναχωρεί για την πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.