8/1/09

Στήνουν νέα Ίμια οι Τούρκοι

Δύο F-16 επιτέθηκαν σε ελληνικό ελικόπτερο που αναζητούσε ναυαγούς στο Φαρμακονήσι
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
Η Άγκυρα για πρώτη φορά επιχείρησε να κατοχυρώσει με στρατιωτικό τρόπο «τουρκική κυριαρχία» στη συγκεκριμένη περιοχή!

Ακόμα και θερμό επεισόδιο με επικίνδυνη αναχαίτιση ελληνικού ελικοπτέρου πάνω από το Φαρμακονήσι διακινδύνευσε να προκαλέσει χθες η Άγκυρα στην προσπάθειά της να προβάλει ακόμη μεγαλύτερες αξιώσεις, που φθάνουν πλέον πολύ πέραν των «γκρίζων ζωνών» τύπου Ιμίων.

Προτού καν συμπληρωθεί 24ωρο από την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια στο Αγαθονήσι- που μαζί με το παρακείμενο Φαρμακονήσι αποτελούν τον νέο «στόχο» της Τουρκίας- η Άγκυρα προχώρησε σε πολλαπλές προκλήσεις σε ...αέρα και θάλασσα. Πρώτη φορά μάλιστα επιχείρησε να κατοχυρώσει με στρατιωτικό τρόπο «τουρκική κυριαρχία» στη συγκεκριμένη περιοχή! Μάλιστα για να πετύχει τον στόχο της δύο τουρκικά F-16 επιτέθηκαν ευθέως με «ελιγμούς προσβολής» («8άρια») κατά ελικοπτέρου Super Ρuma που αναζητούσε ναυαγούς την ώρα που αυτό προσπαθούσε να προσγειωθεί στο Φαρμακονήσι για να αποφύγει κλιμάκωση της έντασης. Τα F-16 πέταξαν μόλις 100 μέτρα πάνω από το ελικόπτερο και ενώ αυτό βρισκόταν 60 μέτρα πάνω από το ελικοδρόμιο.

Τηλεφώνημα- παγίδα
Πέρα από τη μεγάλη επικινδυνότητα των τουρκικών κινήσεων που δημιουργεί ανησυχία στην Αθήνα για τις πραγματικές προθέσεις της Άγκυρας, ερωτηματικά προκαλεί στις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας ο τρόπος με τον οποίο «στήθηκε» το σκηνικό της νέας πρόκλησης. Πρόκειται για δύο τηλεφωνήματα από καρτοκινητά- ένα με τουρκικό και ένα με ελληνικό αριθμό- προς το Λιμενικό, με τα οποία μια ανδρική φωνή με ξενική προφορά και κάπως σπαστά ανέφερε ότι υπάρχει βάρκα με 15 λαθρομετανάστες στην περιοχή του Φαρμακονησίου. Οι υποψίες για «τηλεφώνημα- παγίδα» προέκυψαν από το ότι παρά τις έρευνες με πλωτά μέσα και το ελικόπτερο, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 9.44 το πρωί χθες, δεν βρέθηκε ούτε βάρκα ούτε ναυαγός! Οι υποψίες ενισχύθηκαν όταν από τις έρευνες των αρμοδίων υπηρεσιών- που συνεχίζονταιπροέκυψε ότι το καρτοκινητό με τον ελληνικό αριθμό είχε ενεργοποιηθεί μόλις τον περασμένο μήνα...

Δημοσιοποιήθηκαν οι έρευνες
Μετά τα τηλεφωνήματα για τους κινδυνεύοντες λαθρομετανάστες πήγε στην περιοχή το ελικόπτερο Super Ρuma από τη Ρόδο και άρχισε τις έρευνες στην περιοχή δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Μάλιστα με διεθνή αναγγελία δημοσιοποιήθηκαν οι έρευνες καθώς και το ότι αυτές τελούν υπό ελληνική διοίκηση- συντονισμό. Είκοσι λεπτά αργότερα ο χειριστής του δέχτηκε κλήση από τουρκικό ραντάρ που τον καλούσε να φύγει από την περιοχή επειδή παραβιάζει τον τουρκικό εναέριο χώρο. Αυτό έγινε άλλες 4 φορές μέσα σε 40 λεπτά ενώ γύρω στις 3 έφθασε στην περιοχή και η κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού «Νικηφόρος» για να βοηθήσει στην έρευνα. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε το πρωί με άλλο ελικόπτερο που αντικατέστησε το προηγούμενο- αυτή τη φορά μάλιστα (08.46) προειδοποιήθηκε ότι αν δεν φύγει, «θα αναχαιτισθεί». Και αυτή τη φορά οι κλήσεις έφθασαν τις πέντε.
Ήδη στο Πεντάγωνο οι συνεχείς προκλήσεις από την πλευρά της Άγκυρας είχαν σημάνει συναγερμό και αρκετές βάσεις έρευνας και διάσωσης τέθηκαν σε μεγαλύτερη ετοιμότητα- το ίδιο και κάποια αεροσκάφη επιφυλακής. Λίγο μετά τις 09.00 η κανονιοφόρος παρενοχλήθηκε από τουρκική ακταιωρό. Στις 09.22 τουρκικά F-16 έκαναν υπέρπτηση του Φαρμακονησίου, ενώ όταν το ελληνικό ραντάρ κάλεσε τα τουρκικά F-16 να φύγουν, η άλλη πλευρά απάντησε ότι θα παραμείνουν «διότι τα τουρκικά σύνορα είναι 6 ναυτικά μίλια δυτικά του Φαρμακονησίου»! Με εντολή της Αεροπορίας το Super Ρuma συνέχισε την έρευνα βάσει των κανονισμών.

Η «κόκκινη γραμμή»
Λίγο μετά και ενώ στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Αεροπορίας οι επιτελείς είδαν να ετοιμάζεται επιχείρηση αναχαίτισης του ελικοπτέρου με F-16, ενεργοποιήθηκε η «κόκκινη γραμμή» μεταξύ των Πολεμικών Αεροποριών Ελλάδας και Τουρκίας και ο Έλληνας διοικητής προειδοποίησε για τους κινδύνους λόγω των παραβιάσεων των Τούρκων. Οι Τούρκοι ισχυρίστηκαν ότι δεν... γνωρίζουν περί έρευνας (!)- κάτι ανάλογο έκαναν και αργότερα όταν μίλησαν μεταξύ τους τα ΝΑΤΟϊκά αεροπορικά κέντρα που εδρεύουν στις δύο χώρες. Για να αποφύγει την κλιμάκωση το ελληνικό ελικόπτερο κατευθύνθηκε για προσγείωση στο Φαρμακονήσι που και, όπως προαναφέραμε, δέχτηκε επίθεση με «ελιγμούς προσβολής».

Η «χοντροκομμένη» θεωρία διεκδικήσεων στο προσκήνιο
ΑΝΗΣΥΧΙΑ και προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Αθήνα η κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων στα βόρεια Δωδεκάνησα και η έγερση- με ακραίο και πρωτοφανή τρόπο- θέματος κυριαρχίας σε δύο ελληνικά νησιά και τη γύρω περιοχή τους.
Ως πρώτη αντίδραση το υπουργείο Εξωτερικών προχώρησε σε διαβήματα κατά της Τουρκίας, ενώ μέσω του ΝΑΤΟϊκού Αεροπορικού Κέντρου της Λάρισας ενημερώθηκε η Συμμαχία για τις πολλαπλές προκλήσεις. Παράλληλα η κυβέρνηση, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εξετάζει και άλλους τρόπους αντίδρασης διά της διπλωματικής οδού, ενώ σε στρατιωτικό επίπεδο με εντολή του κ. Ευάγγ. Μεϊμαράκη έχει αυξηθεί το επίπεδο ετοιμότητας σε τμήματα της Αεροπορίας και έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα επαγρύπνησης σε πολλά επίπεδα. Μάλιστα, όπως ανέφερε έγκυρη πηγή του υπουργείου, εδώ και αρκετές ημέρες- καθώς οι προκλήσεις κλιμακώνοντανσε ειδικές συσκέψεις σε υψηλό επίπεδο έχουν εξετασθεί όλα τα πιθανά σενάρια προκλήσεων και προβοκάτσιας που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν. Μάλιστα το ενδεχόμενο προβοκάτσιας και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια στο Αγαθονήσι δεν είχε αποκλεισθεί.
Εξηγώντας το «γιατί» των τουρκικών προκλήσεων η ίδια πηγή ανέφερε ότι πρόκειται για «χοντροκομμένη» και «απαράδεκτη» επαναφορά της τουρκικής θεωρίας ότι μερικές δεκάδες νησιά και νησίδες που δεν αναφέρονται ονομαστικά σε συνθήκες, δήθεν ανήκουν στην Τουρκία, ως διαδόχου κράτους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Κλιμάκωση
Η ίδια πηγή εκτιμά ότι η ένταση της τουρκικής αντίδρασης οφείλεται και στην επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Αγαθονήσι και ιδιαίτερα, όπως υποστηρίζει, στην αναφορά του στους στρατηγούς ως υπευθύνους για τις προκλήσεις.

«Απαράδεκτο»
Σχολιάζοντας το σκηνικό έντασης που επιχειρεί να στήσει η Άγκυρα στο Αιγαίο, η υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για «απαράδεκτες ενέργειες που παραβιάζουν κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο και επιβαρύνουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων». Επίσης η υπεύθυνη του ΠΑΣΟΚ για τον τομέα της Άμυνας κ. Βάσω Παπανδρέου χαρακτήρισε σταθερή και επικίνδυνη πρόκληση τη στάση της Άγκυρας και επέκρινε την κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι η μέχρι τώρα υποβάθμιση των προκλήσεων οδήγησε σε αποθράσυνση της Τουρκίας, ενώ παράλληλα κάλεσε την κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δυστύχημα στο ρωσικό αεροπλανοφόρο «Κουζνέτσοφ» στην Τουρκία
ΡΩΣΟΣ ναύτης του αεροπλανοφόρου «Ναύαρχος Κuznetsov», που βρίσκεται ανοιχτά της τουρκικής ναυτικής βάσης Ακσάζ, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σκάφος από βραχυκύκλωμα.
Η πυρκαγιά, σύμφωνα με το πρακτορείο Νοβόστι, σβήστηκε από το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου και δεν χρειάστηκε βοήθεια από τη βάση των Τούρκων. Το αεροπλανοφόρο «Κuznetsov» έχει ζητήσει άδεια από τις ελληνικές υπηρεσίες για να κάνει ασκήσεις νοτίως της Ρόδου και νοτιοδυτικά της Κρήτης- ήδη την περασμένη Κυριακή πραγματοποίησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες έρευνας και διάσωσης με ελικόπτερα στην πρώτη περιοχή. Δέσμευση περιοχής έχει ζητήσει και για σήμερα και για τις 10 και 11 Ιανουαρίου.
ΤΑ ΝΕΑ

10 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ο κ. Πρόεδρος δεν μπόρεσε να αποφύγει την αναφορά στους κακούς στρατηγούς. Συμπλέει με την φαντασίωση του πολιτικού μας κατεστημένου περί κακών και καλών στην γείτονα.
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο παρελθόν, η διακήρυξη του status-quo από την Ελληνική κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, εξυπηρέτησε μία δεδομένη κατάσταση.
    Σήμερα, η εμμονή σε αυτήν την πολιτική, είναι νομίζω κάτι περισσότερο από λάθος.
    Η προστασία, τουλάχιστον των συνόρων, οφείλει να γίνη πιό ενεργή.

    Και μία ρητορική ερώτηση, πρός όσους θα ήθελαν να απαντήσουν με κάποιο σχόλιο : Είναι δυνατή η επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια, χωρίς την εκ των προτέρων σύμφωνη γνώμη της Ρωσίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ 12 ΝΜ ΤΩΡΑ !!!
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Τούρκοι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο με τεχνητή κρίση στο Αιγαίο.
    Στο εσωτερικό τους είναι πια σε ανοικτό πόλεμο ισλαμιστών-κεμαλικών ενώ έρχονταο στην επιφάνεια και άλλες εθνότητες πχ Τσερκέζοι, Λαζοί, κτλ...
    Είμαστε στην αρχή ενός μεγάλου σεισμού
    Ας μην μας πάρει η μπάλα ή ας ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά τα προκάτ επεισόδια που δεν έπιασαν ακολουθούν τώρα τα "θερμά επεισόδια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ:

    Α. ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ (7/1/09) ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ.

    Β. ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Γ. ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ Π/Θ ΚΑΙ

    Δ. ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 40 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ERGENEKON", ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΚΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ.

    ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝΗ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ 1996?

    ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΣΟΥΣΟΥΡΛΟΥΚ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.... ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΕ ΑΛΛΑ (ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ) ΘΕΜΑΤΑ.....ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΑΚΙ 2008?......ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ...ΔΙΚΗ ERGENEKON-ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ-ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΟΣΜΙΚΩΝ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ...
    ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΣΑΦ.... ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ....
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ , ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΕ ΙΣΧΥ .
    ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ . ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΘΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΛΕΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΡΓΥΠΝΗΣΗ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαββα καλησπέρα και καλή χρονιά για όλους μας ,
    Επειδή η γνώμη σου (λόγο εμπειρίας) έχει μεγάλη βαρύτητα ποια είναι η δική σου γνώμη για το θέμα ??
    πιστεύεις ότι είναι εσωτερική κατανάλωση από το στρατιωτικό κατεστημένο ??
    ή κάτι καλά σχεδιασμένο από ποιο πάνω ???
    θα σταματήσει η τουρκια εάν απειλήσουμε για στρατιωτική αντίδραση ,,!!
    Μήπως περιμένουμε να δούμε την αλλαγή της πολίτικης ηγεσίας των αμερικανών πράγμα που σημαίνει ότι εάν δεν βάλουν πλάτες μπαίνουμε σε μια άσχημη χρονιά !!
    Με εκτίμηση
    Othelos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με βάση την λογική ότι την δεκαετία του 90, όπου η τουρκική πλευρά είχε υπεροπολία σε διάφορους τομείς, δεν ολοκλήρωσαν τις διεκδικήσεις τους (σταμάτησαν στα Ίμια).

    Μήπως το ζητούμενο όλης αυτής της φασαρίας είναι η πλήρης ενεργοποίηση των S-300;

    Μήπως μαζί με τις τουρκικές διεκδικήσεις προστέθηκαν:
    1. Ισραηλινή επιθυμία για καταστροφή πυρηνικών εγκαταστάσεων του ΙΡΑΝ
    2. Αμερικανικοί επιθυμία για αναστολή των ΕλληνοΡωσικών δραστηριοτήτων; (κυρίως αγωγοί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι οικτρό!

    Κάποτε, ένα ελληνικό πολεμικό πλοίο - ακόμη και μπουρλοτιέρικο - αρκούσε για να το σκέφτεται ο Σουλτάνος να βγει στο Αιγαίο...

    Σήμερα, κοντεύουν να πετάξουν πάνω απ' την Ακρόπολη...

    ...ποιά είναι η διαφορά του "χτες" με το "σήμερα"?

    ... το οτι "κάποιες άλλες εποχές", ακόμη και φτωχότερη απο σήμερα η Ελλάδα έδειχνε αδίστακτα τα πολεμικά της δόντια και την ετοιμότητά της για πόλεμο...

    ....σήμερα δεν δείχνει κάτι τέτοιο...

    ...το "αντίθετο" δείχνει....

    ...και καλά οι Πολιτικοί...

    ...μια ζωή "δειλοί και προδότες κοτζαμπάσηδες" και "Μαυροκορδάτοι" ήταν...

    ...ο Στρατός δεν καταλαβαίνει πως πρέπει επιτέλους να χτυπήσει την "γροθιά του στο τραπέζι" και να "τρομάξει" τους πολιτικούς?

    ...δεν καταλαβαίνει οτι είμαστε μια ανάσα απο το deadline και μετά θα είναι πολύ αργά για να αναλάβει τις ευθύνες του?

    ...δεν καταλαβαίνει πως όταν οι Πολιτικοί θα τα "σκατώσουν" θα τα "φορτώσουν" (τις όποιες ήττες) στους "ανεπαρκείς" Στρατηγούς όπως έκαναν πάντα μα πάντα στην Πολιτική ιστορία?

    ...ακόμη δε, και αν αποφάσισαν να "ανασκουμπωθούν" οι Έλληνες Στρατηγοί και να βγουν απο την "Α-πολιτική τους Νιρβάνα", δεν καταλαβαίνουν πως αυτό "δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετό" για την κοινή γνώμη?

    ...ο Λαός έχει ανάγκη να δει τους Στρατηγούς του σε "πολιτική κινητικότητα" για να "αναπνεύσει ανακουφισμένα" και να τονωθεί το "ηθικό" του...

    ....επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΤΕ και σταματήστε να φοβάστε το "κλάδεμα"...

    ...δεν είστε απλοί δημόσιοι υπάλληλοι που να πάρει...

    ...ακούει επιτέλους κανείς εκεί στο ΓΕΕΘΑ και στον Σύνδεσμο Αποστράτων Επιτελών?

    ...και μην μου πει κανείς πάλι οτι εννοώ Στρατιωτικό Κίνημα, Πραξικοπήματα και άλλες τέτοιες αηδίες...

    ...μιλάω για απλή και έντονη πολιτικοποίηση του Στρατού η οποία είναι εξαιρετικά αναγκαία στην Εθνική Κρίση που περνάει η χώρα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.