28/3/09

Σύνοδος κορυφής Τουρκίας-Πακιστάν-Αφγανιστάν στις αρχές Απριλίου

Στην τρίτη κατά σειρά σύνοδο κορυφής Τουρκίας - Αφγανιστάν - Πακιστάν θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος του Αφγανιστάν Χαμίντ Καρζάι και ο Πακιστανός ομόλογος του Ασίφ Αλί Ζαρντάρι, την οποία θα φιλοξενήσει η Άγκυρα την 1η Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αλί Μπαμπατζάν.
Η συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ θα είναι επικεντρωμένη σε ζητήματαασφαλείας εναντίον των ισλαμιστών εξτρεμιστών, δήλωσε ο Αλί Μπαμπατζάν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή».
Η πρώτη σύνοδος κορυφής Τουρκίας- Αφγανιστάν- Πακιστάν υπό την αιγίδα της Τουρκίας είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2007 στην Άγκυρα, ενώ η τελευταία πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη τον Δεκέμβριο του 2008.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Καλά τι διαβάζουμε;Θα συναντηθούν την 1η Απριλίου οι Τουρκο-Αφγανο-Πακιστανοί Ανθέλληνες προκειμένου να τα κάνουνε "ΚΑΠΑΚΙΑ";
    Και μεις θα βάλουμε άμεσα τη γάτα μας να κλαίει.Υπάρχουν και άλλες πορτοκαλιές (=μονοθεϊστικές θρησκείες στην περιοχή) που κάνουν πορτοκάλια (ΚΑΠΑΚΙΑ)!
    Για να μην παρεξηγηθώ εννοώ αποκλειστικά τις ηγεσίες τους και τους Πατρώνους τους Αμερικανούς και όχι τον απλό λαό.Ειμαι περίεργος να δω την αντίδραση της νέας Κυβέρνησης του Ισραήλ στην υπόψη συνάντηση.Μάλλον θα βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι του Μουσουλμάνου Ομπάμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.