15/4/09

Αρνητικό το Ισραήλ σε έρευνα του ΟΗΕ για εγκλήματα πολέμου στη Γάζα


Δε θα συνεργαστεί σε έρευνα του ΟΗΕ για τα πιθανά εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στην Γάζα.
Το Ισραήλ δεν θα συνεργαστεί στην έρευνα που διεξάγει ο ΟΗΕ για τα πιθανά εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν κατά την ισραηλινή επίθεση στην Γάζα, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή.
«Το Ισραήλ ενημέρωσε το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ ότι δε θα συνεργαστεί σε με μία έρευνα που είναι μεροληπτική», δήλωσε κορυφαίος αξιωματούχος του Ισραήλ υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, συμπληρώνοντας ότι το Ισραήλ απέστειλε σχετική επιστολή την περασμένη εβδομάδα, χωρίς όμως να έχει δοθεί ακόμη η επίσημη ανακοίνωση από την κυβέρνηση.
Από τις 3 Απριλίου το Ισραήλ έχει καταγγείλει την απόφαση να δημιουργηθεί μία επιτροπή έρευνας στην οποία θα προεδρεύει ο Ρίτσαρντ Γκολντστόουν, δικαστής και πρώην μέλος της επιτροπής του ΟΗΕ που διερευνά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Ρουάντα και στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
«Αυτή δεν είναι μία προσπάθεια να μάθουμε την αλήθεια αλλά να βλάψουμε την φήμη του Ισραήλ», είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γιγκάλ Πάλμορ.
Στις 12 Ιανουαρίου το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ κατά την διάρκεια έκτακτης συνόδου του είχε αποφασίσει την διενέργεια μιας «διερευνητικής αποστολής σχετικά με τις αυθαιρεσίες που διαπράχθηκαν από τον ισραηλινό στρατό εναντίον του παλαιστινιακού λαού».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

7 σχόλια:

  1. Το Ισραήλ και εσχάτως -σύμφωνα με τις πεποιθήσεις του Προέδρου των ΗΠΑ- και η Τουρκική Δημοκρατία δεν διαπράττουν, ούτε έχουν διαπράξει "εγκλήματα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββα πρόσεχε γιατί θα έρθει ο Ζαν Κοέν πάλι και θα σε κάνει "ντα"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kati egrapsa sto keimeno gia ton Kemal.
    As to diavasoun kala ekeinoi pou ejypiretoun sistimatika simferonta allon xoron kai jenon kiklon kai as diavasoun kala kai me prosoxi ton Koino Poiniko Kodika kai tous nomous tis dismoiris Elladas.
    Mporei kapoia stigmi na xtipisei to kampanaki h i kampana.

    Kai pali filika

    Savvas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός είναι ο Ζάν Κοέν;

    Είναι αυτός ο αχρείος πού "βάλθηκε καλοθελημένα" νά μας "διαφωτίση" γράφοντας τά παρακάτω στήν ιστοσελίδα του;
    Είναι αυτός πού τόν έκοψε η φούρια νά πολεμήση τον αντισημιτισμό (αλλά όχι καί τόν ανθελληνισμό) στήν Ελλάδα;
    Η μήπως είναι ο ίδιος που οι εβραίοι ονομάζουν "σαγιάν";
    Mά καλά, νομοι δέν υπάρχουν στην Ελλάδα (καί ειδικά για κατασκοπεία). Αυτό τό ξέρω. Οι ροχάλες όμως χαθήκανε;

    Εγω θα έλεγα νά τόν μετονομάζαμε σε "Κοέν ο Διαφωτιστής".

    "Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στο ελληνικό διαδίκτυο αναφορικά με το μεσανατολικό και θέματα Εβραϊσμού.
    Η δημιουργία μιας ανεξάρτητης ιστοσελίδας όπου τα πράγματα θα λέγονται με το όνομα τους απαλλαγμένη από κάθε είδους επιρροές, πολιτικές, οικονομικές, ιδεολογικές, έχει διττή αποστολή.
    Πρώτον, αποσκοπεί στον πολυφωνία στην ενημέρωση σχετικά με το τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή γενικότερα και στην Ισραηλινό- Παλαιστινιακή διαμάχη ειδικότερα και δεύτερον στην καταπολέμηση του ρατσισμού, του αντισημιτισμού και της ξενοφοβίας στην Ελλάδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O OHE ειναι ενα υποχειριο του Ισραηλ και των εβραιων της Αμερικης.-
    Τελεια και παυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα μαύρος ούρανος........ η 3η & 4η στροφή της λαικής μούσας ή των καλάντων της Μεγάλης Πέμπτης Ππου τραγουδούνται μόνο από παιδιά ( αγόρια ), θεωρώ ότι προσφέρουν πεδίο προβληματιμού.Δεν καταθέτω κάτι το απόλυτο,το συντηρητικό, θεωρώ ότι είναι κάτι το αληθινό, κάτι το πραγματικό.Αυτά μάθαμε, αυτά λέμε,και να μοιρολογούμε ώς Ελλήνες την συγκεκριμένη ημέρα, δεν υπάρχει κανένας δόλος ούτε κάποια σκοπιμότητα , αλλά μην ξεχνάμε, σήμερα είναι Μεγάλη Πέμπτη. Αυτό που επικαλούμαι είναι καταγεγραμμένο ώς ..... Λαική Μούσα στην Δημώδη Παράδοση.Εχθροί του Έθνους μας είμαστε εμείς οι Ίδιοι, εχθροί του εμείς είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.“εφ’ υμάς και επί τα τέκνα ημών” ποίο ;;;;;;;
    Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα το τι είμαστε εμείς και το πως πρέπει να είμαστε και μετά βλέπουμε ...για τα τέκνα ημών...... Όταν ακόμη δεν έχουμε προσδιορίσει,τι και ποιοί Είμαστε, μην ανατρέχουμε στο γιατί οι άλλοι μας φταίνε.... ας αφήσουμε τα ..τέκνα ημών και ας προσπαθήσουμε για τα τέκνα ....υμών. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι αυτός ο Κοέν είναι! Μετά τη αναδημοσίευση από το Σάββα άρθρου για την πιθανή κρυπτο-εβραϊκή καταγωγή του Μουσταφά Κεμάλ, ο κύριος Κοέν ήρθε να μας κάνει μάθημα "δημοκρατίας"... Ρε τι πάθαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.