18/5/09

Βολές Γ. Παπανδρέου κατά ΝΔ για τη λαθρομετανάστευση

Βολές κατά της κυβέρνησης για την «πλήρη αποτυχία της πολιτικής της στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της αντιμετώπισης των προσφύγων» εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του στο Λιμεναρχείο Πάτρας.
«Σήμερα, έχουμε έλλειψη ξεκάθαρης πολιτικής, για το πώς και ποιος χαρακτηρίζεται πολιτικός πρόσφυγας και ποιος επαναπροωθείται. Σήμερα, έχουμε παντελή έλλειψη ξεκάθαρης πολιτικής, για το πώς εντάσσουμε τους νόμιμους μετανάστες και πρόσφυγες στην ελληνική κοινωνία και οικονομία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση για παντελή έλλειψη μιας ξεκάθαρης πολιτικής ενίσχυσης και φύλαξης των λιμανιών, «ώστε να περάσουμε ένα ισχυρό μήνυμα σε όλα τα κυκλώματα της λαθρομετανάστευσης, ότι δεν επιτρέπουμε η Ελλάδα να είναι δίαυλος - πύλη διαφυγής λαθρομεταναστών προς την υπόλοιπη Ευρώπη».

Της καταλόγισε παράλληλα ευθύνες για «μια πλήρη απουσία διαπραγματευτικής ισχύος και πρωτοβουλιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, διότι μια σοβαρή κυβέρνηση θα μπορούσε, με τη συνεργασία των ευρωπαϊκών αρχών, να φυλάξει τα σύνορά μας και έτσι θα υπήρχε αρωγή στην Ελλάδα σε αυτή τη μεγάλη εισροή των λαθρομεταναστών».

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι

«δεν έχουμε ενεργοποιήσει τις διμερείς μας συμφωνίες με τη γείτονα Τουρκία, που προβλέπουν την επαναπροώθηση όσων λαθρομεταναστών έρχονται στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας, κάτι το οποίο μπορούσαμε και είχαμε εφαρμόσει όταν εμείς ήμασταν κυβέρνηση».
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

3 σχόλια:

  1. Ο ανθρωπος αυτος μας δουλευει.
    Δεν ειναι αυτος που μεχρι προτινος
    ηθελε την νομιμοποιηση ολων?
    Δεν ειναι αυτος που θελει την
    πολυπολιτισμικη κοινωνια?
    Δεν ειναι αυτος που για να κερδισει
    την προεδρια του ΠΑΣΟΚ επιστρατευσε
    πακιστανους,Αφγανους,Αλβανους κ.ο.κ.?
    Οταν ηταν ΥΠΕΞ και επι σειρα ετων
    υπουργος ολων των κυβερνησεων του
    ΠΑΣΟΚ τι αφησε πισω του?
    τον ΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΟΤΣΑΚΑΝ
    ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ?
    Εμαθε πως...πλακωσε και αυτος.
    Αλλα λογια να αγαπιομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Γιώργο, πας καλά; 20 χρόνια δεν τα έβλεπες, τώαρ ξεστραβώθηκες; Δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτά και άλλα παρόμοια, έχεις πάψει προ πολλού να υποτιμάς την νοημοσύνη μας και στην ουσία έχεις καταφέρει να αυτοϋποβληθείς ότι έπεσες χτες στην Ελλάδα με διαστημόπλοιο και η ιστορία του πλανήτη ξεκινάει από το 2004;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά οι άνθρωποι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. Οτι θυμούνται χαίρονται. Μας κοροϊδεύουν και σαφώς υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Ο καθένας τους κατά το δοκούν ανασύρει θέματα από τα αζήτητα της μνήμης του ή επειδή είναι θέμα που πουλάει (πονηρός ο βλάχος, πως θα πάρει τους ψήφους όλων εμάς που συμμετείχαμε στην συγκέντρωση κατά των λαθρομέτ ;), ρίχνει και μια αναφορά σ' αυτό.
    Μην τσιμπάτε και πολύ βασικώτερο και κυριώτερο ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.