6/5/09

Τα «Κόκκινα Βέλη» της RAF στις εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης

Αεροπορική επίδειξη από το ακροβατικό σμήνος της RAF «RED ARROWS» (Κόκκινα Βέλη), που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στο παλιό λιμάνι των Χανίων, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης, στα ΧανιάΣτις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο, 16, έως και την Κυριακή, 24 Μαΐου, σε όλο το νομό, περιλαμβάνονται τελετές μνήμης, εκθέσεις, ομιλίες και δρώμενα.

Την Παρασκευή, 22 Μαΐου, στο φρούριο Φιρκά, θα γίνει η επίσημη έπαρση των σημαιών των συμμαχικών κρατών, ενώ φέτος, την Κυριακή, 24 Μαϊου, στη 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση της Γερμανικής πρεσβείας στο Γερμανικό Νεκροταφείο του Μάλεμε.
iKypros

4 σχόλια:

  1. Εχω δει παλαιότερα επίδειξη των Red στό Ελληνικό, ήταν καταπληκτικοί.
    δτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι RedArrows είναι πράγματι εκπληκτικοί.

    Η επίσημη σελίδα τους όμως, αναφέρει ότι εκείνο το Σάββατο θα βρίσκονται στην Αγγλία
    http://www.raf.mod.uk/reds/displayinfo/may09.cfm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθορίσθηκε χθες το μεσημέρι κατά τη συνεδρίαση των μελών της Επιτροπής για την οργάνωση των φετινών εκδηλώσεων της Μάχης της Κρήτης το οριστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν στο Ν. Χανίων το οκταήμερο 16-24 Μαΐου 2009, για την 68η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης.

    ..Τα χαρακτηριστικά φέτος είναι ότι εντάχθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και η Κίσαμος, ενώ το πρωί του Σαββάτου οι Χανιώτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία φαντασμαγορική επίδειξη του ακροβατικού σμήνους της RAF.

    http://www.chaniatown.gr/chania/local-news/2422

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγγλέζοι και Γερμανοί(και Ν.Ζηλανδοί) φροντίζουν τα νεκροταφεία τους στην Κρήτη και τιμούν τους νεκρούς τους.Εμείς;;;Ενα άλμα (εφέδρων) αλεξιπτωτιστών πραγματοποιείτο κάθε 20η Μαϊου αλλά από το 2004 δεν εγκρίνεται...από τσιμ΄πούσια όμως καλά πάμε.Και του χρόνου.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.