26/6/09

Εμφάνισαν τους Μινωίτες ως... απογόνους Εβραίων

Αντιδράσεις προκάλεσε στην Κρήτη η δημόσια τοποθέτηση ανώτερης υπαλλήλου - αρχαιολόγου του υπουργείου Πολιτισμού αλλά και ενός συναδέλφου της ιδιώτη, οι οποίοι αμφισβήτησαν ευθέως την ελληνικότητα των Μινωιτών εμφανίζοντάς τους ως... απογόνους των Σημιτών, Εβραίων.

Η θεωρία των δύο αρχαιολόγων - ομιλητών αναπτύχθηκε αναπάντεχα στη διάρκεια μεγάλης συγκέντρωσης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου παρουσιάζοντας την έκδοση «Κρητών Επιχειρείν», στην οποία καταγράφεται διαχρονικά η ενασχόληση των Κρητών με το εμπόριο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Στην ομιλία της ενώπιον τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου, η διευθύντρια του Εθνικού Αρχείου Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού κ. Μεταξία Τσιποπούλου είπε ευθέως ότι οι Μινωίτες δεν ήταν Ελληνες.

Αμέσως αντέδρασε ο παριστάμενος πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαρρής, ο οποίος έκανε λόγο για διαστρέβλωση της Ιστορίας. Η ίδια, επιτακτικά και με κατηγορηματικό τρόπο, επέμενε στις απόψεις της και μάλιστα για τους ισχυρισμούς της ζήτησε και τη συνηγορία του συνομιλητή της στο πάνελ, νεαρού αρχαιολόγου, επιμελητή της έκδοσης, κ. Κωστή Χρηστάκη.

«Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους οι Μινωίτες ήταν σημιτικό φύλο», είπε με κατηγορηματικό τρόπο και ο δεύτερος ομιλητής.

Δυσφορία
Οι ατεκμηρίωτες απόψεις των δύο ομιλητών προκάλεσαν δυσφορία και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία, ενώ το θέμα πήρε διαστάσεις στα ΜΜΕ.

«Τέτοιες καινοφανείς απόψεις μπορούν να καταστούν επικίνδυνες, καθώς συνειρμικά μας παραπέμπουν στην πολύ παλιά σιωνιστική προπαγάνδα ότι δήθεν η αρχαία Κρήτη ήταν εβραϊκή. Επίσης ρίχνουν νερό στον μύλο των σκοτεινών εκείνων κύκλων που κατά καιρούς εμφανίζονται και ομιλούν για δήθεν ανεξαρτησία της Κρήτης από την Ελλάδα», αναφέρει σε έγγραφη αναφορά του ο Δημήτρης Σαρρής.

Ο ίδιος βαθύς γνώστης της Ιστορίας, στο άρθρο του με τίτλο «Η αλήθεια για τους Μινωίτες» στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς», αφού αναφέρεται στα τεκταινόμενα της εκδήλωσης, υπεραμύνεται της ελληνικότητας της Κρήτης και των Μινωιτών καταχωρώντας αποδεικτικά ιστορικά ντοκουμέντα από τη μυθολογία την εποχή του Κρηταγενή Δία, του θεού των αρχαίων Ελλήνων της Μινωικής Εποχής, αλλά και από το βιβλίο του διακεκριμένου Κρητικού ερευνητή - πανεπιστημιακού Θ. Δετοράκη «Η ιστορία της Κρήτης».

«Λυπούμαι για τη δημοσιοποίηση τέτοιων θέσεων και απόψεων. Οταν μιλάμε για την Ιστορία θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, και ιδιαίτερα όταν κάποιος είναι ανώτερος κρατικός υπάλληλος», δήλωσε με έμφαση ο κ. Σαρρής.

Τη δυσφορία του για το όλο θέμα εξέφρασε μιλώντας στο «Εθνος» και ο καλλιτέχνης - γλύπτης Γιάννης Παρμακέλης, ο οποίος ήταν παρόν και αντέδρασε στα λεγόμενα των δύο ομιλητών.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΕΘΝΟΣ

42 σχόλια:

  1. Η κυρία Μεταξία Τσιποπούλου αμείβεται με χρήματα του ελληνικού λαού. Να τη χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάλαβες τώρα φίλτατε sapphire ποια ειναι τα "παπαγαλάκια" που διαδίδουν τον αστικό μύθο περι της δηθεν αποσχισης της Κρητης απο την μανα Ελλάδα;Ολα αυτα τα κοπροσκυλα(και αναφερομαι στα εγχωρια, διοτι τα αλλα-με την γιαρμούλκα στην κεφάλα και με τα κοτσιδακια- τα ξερουμε εδω και πολλα χρονια και πιο συγκεκριμένα απο την εποχη της χουντας των συνταγματαρχων, εφοσον τοτε εκαναν την εμφανιση τους οι πρωτες "προκυρηξεις" που μιλουσαν για αυτονομια της Κρητης)προερχονται απο τον κυκλο των λεγόμενων "καθηγηταδων"(ορα και Ρεπούση) και ειναι ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΑ "ΜΕΧΡΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΣ".Οι ανεπισημες ερευνες που διενεργησαμε εμεις οι ανωνυμοι-πλην οργανωμενοι-Κρητικοι, αυτο ακριβως κατέδειξαν.Μην ανησυχεις λοιπόν διοτι "εχουσι γνωσιν οι φύλακες".Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ "ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ" ΕΛΛΑΔΑ.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μια απορια.Πως γινεται να επικρατουν εδω στην Ελλαδα στρατιωτικες δικτατορίες, όσες φορες το Ισραηλ ένοιωθε στο παρελθον ανασφάλεια;1967 πολεμος των εξι ημερών(δικτατορια Παπαδόπουλου),1973 πόλεμος του Γιομ Κιπούρ(δικτατορια Ιωαννίδη).Αφήνω αυτην την απορία στους ιστορικούς του μέλλοντος, αν και πολυ αμφιβάλλω αν θα ασχοληθει κανεις τους.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά όταν σε κάποια άλλη ανάρτηση είπα ότι ο εχθρός είναι εντός των τειχών της χώρας όχι μόνο είχα δίκιο αλλά φάνηκε ότι άργησα κιόλας να το πω.Εμ βέβαια εκτός από το θέμα του επικοισμού για να διαλυθεί η ομοιογένια του Ελληνικού λαού, χρόνιο πρόβλημα και η διάβρωση της ιστορίας άλλλωστε είναι γνωστό παντού πως λαός χωρίς ιστορία είναι καταδικασμένος να αφομιωθεί...και να σβήσει...Μπράβο κύριοι που επιτρέπετε σε τέτοιες κυρίες, αν και μόνο τέτοιες δεν είναι, να έχουν βήμα και να τολμάνε να μιλάνε περί αρχαίου πολιτισμού..Βέβαια δεν μας έφτανε ο συνωστισμός στο λιμάνι της Σμύρνης ε ας πιάσουμε και λίγο απο αρχαιότητα...τι μισές δουλειές να κάνουμε ή να τα διαλύσουμε όλα ή τίποτα...Ψάχνω να βρω όρο να σας χαρακτηρίσω και ότι και αν βρώ είναι πολύ λίγο αναίσχυντοι...
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προκειται για μια θεωρία που έμφάνισε κάποιος γραφικός προ ετών και μεταξύ άλλων ταύτιζε Μινωίτες-Ιξώς-Ισραηλίτες.

    Η άποψη αυτή έχει αποριφθεί ώς μη σοβαρή απο την διεθνή επιστημονική κοινότητα,με πρώτους τους ίδιους τους Ισραηλινούς.

    Αυτό που θα πρέπει να μας απασχολήσει λοιπόν,είναι με ποιά προσόντα η εν λόγω κυρία έγινε κρατικοδίαιτη "Διευθύντρια"...

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για δέστε και λίγο τους λογαρισμούς της Μεταξία Τσιποπούλου και των πρώτου βαθμού συγγενών της ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, στο θρόνο του Μίνωα ίσως καθόταν ο Δαυΐδ, ο προπροπροπροπάτορας του Ιησού Χριστούλη...
    Ζήτω ο Ελληνοχριστιανικός Πολιτισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. α.αφήστε τόν ελληνοχριστιανικό πολιτισμό ήσυχο.ο εβραίος σας φταίει κι όχι ο έλλην χριστιανός.
    β.οι ιουδαίοι ΔΕΝ είναι καινούριο πρόβλημα(βλέπε Αισχύλο,Πλούταρχο,Μανέθωνα,Πλάτωνα...)
    γ.γιά νά πάς μπροστά πρέπει νά γλείψεις τούς κοσμοεξουσιαστές ή νά ανήκεις στήν περιούσια φυλή
    δ.άν μπορούν τά περιτετμημένα άς έρθουν νά πάρουν τήν Κρήτη.Μολών Λαβέ.
    ε.τό θέμα απόσχισης Κρήτης ΔΕΝ εφευρέθηκε επί Επταετίας καί μήν σπέρνετε ψευδείς ειδήσεις.Είναι πολλών πολλών ετών πίσω...στήν εποχή μας πρωτοεμφανίστηκε τή δεκαετία τού 1950.
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και καλά λαμπροί μου επιστήμονες(αυτοί του άρθρου εννοώ), οι Μινωίτες μπορεί και να μην ήταν Έλληνες, Εβραίοι γιατί να ήταν;
    Για να φτιάξουμε το πολιτιστικό προφίλ των Εβραίων;
    Γιατί μετά την Κύπρο,κάποιοι θέλουνε αποκομμένη και την Κρήτη;
    Η ελληνική ιστορία,σχεδόν το μόνο που απέμεινε στους Έλληνες, μετά την απώλεια της οικονομικής και πολιτικής ισχύς τους, είναι συστηματικά στο στόχαστρο εχθρών και φίλων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν ειναι αναγκη να την εβαλαν εβραιοι να τα πει ,

    μπορει να ειναι και δικη της ιδεα για να γινει ντορος,

    ετσι ωστε να την προσεγγισουν οι αναλογες υπηρεσιες και μετα να παρει συγκεκριμενη γραμμη αφου απεδειξε οτι εχει τα προσοντα,

    ΑΞΙΑ,

    να τωρα βλεποντας αυτα η ΥΠΕΞ δεν θα φροντισει να την αναβαθμισει και να την παρει για συμβουλο στα τρεχοντα θεματα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ?

    νομιζεται δεν εχει αποψη και γι'αυτα?

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "τό θέμα απόσχισης Κρήτης ΔΕΝ εφευρέθηκε επί Επταετίας καί μήν σπέρνετε ψευδείς ειδήσεις"


    Σιγα μη σου θίξουμε την "εθνοσωτήριον"(αν και έχω "πολλά ράμματα για την γούνα της" στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τα εθνικά μας θέματα, αλλα ας το αφήσουμε για την ώρα)!Αυτο κατάλαβες αγαπητέ;Οτι επι επταετίας "εφευρέθηκε" η θεωρία περι απόσχισης της Κρήτης;Διάβασε ξανά αυτο που έχω γράψει και ειμαι σίγουρος οτι θα λυθει η παρεξήγηση.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Ζήτω ο Ελληνοχριστιανικός Πολιτισμός!"


    "Ω ΔΙΑ, Ω ΑΦΡΟΔΙΤΑ,..."

    Φαινεται οτι σε συνεπήρε το προχθεσινό πανηγυράκι του Ολύμπου.
    Ας ειναι!Θεωρεισαι δικαιολογημένος,όθεν παραβλέπουμε τον σαρκασμό.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπορείς νά κατηγορήσεις όποιον και όπως θέλεις,αρκεί νά ακριβολογείς. προσωπικώς δέν υπερασπίζομαι τήν Επταετία αλλά τήν ιστορικήν ακρίβεια.μήπως εσύ φίλε Μίνωα έχεις κάποια συγκεκριμένη εμπάθεια; τό θέμα,λές,οι προκηρύξεις βγήκαν επί Επταετίας.ίσως καί νά υπήρξαν καί τότε.όμως τά πρώτα συνθήματα στήν Κρήτη,σέ τοίχους κτλ,γράφτηκαν στίς αρχές τού 1950.τί νά κάνουμε; νά αλλάξουμε τήν αλήθεια; εξ όσων είμαι σέ θέσιν νά γνωρίζω όντως η κίνησις τών Συνταγματαρχών υποβοηθήθηκε από ιουδαίους καί μασόνους.όταν όμως ο Παπαδόπουλος τούς αντιστάθηκε-μήν τό αναλύσουμε εδώ τό πώς καί τό γιατί...-τόν έριξαν σέ 6 ημέρες!άν έχεις άλλη πληροφόρησιν θά χαρώ νά τή διαβάσω.
    η Φιλοσοφία απορρίπτει καί τήν αναρχία καί τήν τυραννίδα καί τήν δημοκρατία.επέλεξα νά φιλοσοφώ στή ζωή μου,οπότε μή μού βάζεις ταμπελίτσες τού τύπου 'χουντικός,δεξιός,αριστερός,κτλ'εμένα σέ παρακαλώ.άς βρούμε επιτέλους αυτά πού μάς ενώνουν(πατρίς,σημαία,αίμα,κτλ) καί άς αντισταθούμε.Χαίρετε.
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατ'αρχάς μιλάμε για τόσο παλιά που η ένοια του Έλληνα δεν υπήρχε,από εκεί και πέρα το να ήταν οι Μινωτίτες σημιτικός λαός είναι αδύνατο.Να θυμίσω ότι σημίτες δεν ήταν και δεν είναι μόνο οι Εβραίοι αλλά τουλάχιστον 9 ομάδες στην αρχαιότητα και τουλάχιστον και οι Άραβες σήμερα.Όσον αφορά τους Μινωίτες από όποια άποψη και να το εξετάσουμε σημίτες δεν ήταν.Από εκεί και πέρα οι Έλληνες ως Έθνος ή μάλλον καλύτερα ως το αντίστοιχο του έθνους τότε δεν είχαν ακόμα σχηματιστεί.Τελευταία έχει βρεθεί ένα ποσοστό γύρω στο 5% ανεξήγητης προέλευσης DNA στην Κρήτη που δεν ταιριάζει ούτε με την υπόλοιπη Ελλάδα ούτε με την Μέση Ανατολή,πιθανολογούμε ότι έχει σχέση με του μινωίτες αλλά πάλι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.Υπόψιν όταν μιλάω για DNA αναφέρομαι σε πάρα πολλές έρευνες γενετικής πληθυσμών που είναι επιστημονικότατες και δεν έχουν καμία σχέση με ευγονικές ή ηλιθιότητες τύπου Λιακό...(και μάλιστα γίνονται κυρίως για νοσοκομειακούς λόγους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η κυρία που δεν έχει "τσίπα", δεν κάνει τίποτα άλλο απο το να ακολουθεί το σχέδιο που εξυφαίνουν εδώ και πολλά χρόνια εις βάρος μας.

    Θυμηθείτε αυτό που καταγγέλθηκε (και δεν διαψεύσθηκε), ότι η ομάδα του Κουστώ πόντιζε στον θαλάσσιο χώρο της Κρήτης αγγεία προερχόμενα απο το Ισραήλ.

    Ο ανώνυμος 10:27 λέει κάτι πολύ καλό, να δούμε τους λογαριασμούς της. Με τον νέο νόμο του καρφώματος στην εφορία, η αποτελεσματικότητά του μπορεί να δειχθεί ελέγχοντας την κυρία Τσιποπούλου.
    Να που έχει και καλές εφαρμογές ο χαφιεδισμός.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι και βασικά η έλληνες είναι ο πιο αρχέος κόσμος. Από τα πολί παλιά τα χρόνια ήταν η πρώτη άνθρωποι, και μετά έγιναν όλοι η άλλοι. Και αυτοί έτρωγαν τα βαλανίδια, και εμείς έφτιαχναμε τις πυραμίδες. Αλλά που να καταλάβουν αυτεί. Έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμε 3:45 μμ
    κάτι δεν μ' αρέσει στον τρόπο που γράφεις.
    Αν δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις, να σου βρω εγώ.
    Τί λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "οπότε μή μού βάζεις ταμπελίτσες τού τύπου 'χουντικός,δεξιός,αριστερός,κτλ'εμένα σέ παρακαλώ"


    Ουδέποτε επεδίωξα κάτι τέτοιο, ουτε ειναι στις προθέσεις μου. Απλούστατα εχω πιο προσφατο το περιστατικο με τις προκυρήξεις που κυκλοφόρησαν κατα την διάρκεια της επταετίας για αυτο και το ανέφερα(για την ακρίβεια τις ειδα με τα ματια μου και θυμαμαι ακομα τι εγραφαν." ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΝΕΑ ΚΟΥΒΑ" σε δυο γλώσσες Αγγλικά και Ελληνικά.Και αυτα συνέβησαν το καλοκαιρι του 73).Βλέπεις τα'χω και εγω τα χρονάκια μου.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Ανώνυμε 3:45 μμ
    κάτι δεν μ' αρέσει στον τρόπο που γράφεις.
    Αν δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις, να σου βρω εγώ.
    Τί λές;"


    Μα αγαπητέ Σαββα κανει "μπαμ" απο χιλιομετρα οτι ο γραφων δεν ειναι Ελληνας.Βαλε τωρα με το μυαλο σου τι μπορει να ειναι.Απο Τουρκος πρακτορα(καθότι όπως έχω ήδη αναφέρει η ΕΥΠ ασχολειται απο δεκαπενταετιας με αλλότρια αντικείμενα), μεχρι Αλβανός που εμαθε την χρηση του διαδικτυου στην Ελλάδα και ενυπνιάζεται την μεγάλη αλβανια.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στους εβραιους-ισραηλιτες δεν αρεσει η πολιτισμικη συμπαθεια που εχουμε στη κρητη με τους πολιτισμους των παραλλιων της μεσσογειου και ειδικα με τα ξαδερφακια μας τους παλαιστηνιους...

    Ελπιζω να μην αλαξουν παλι τα βιβλια στο παραμελλημενο κεφαλαιο της Ιστοριας τους Μινωικου πολιτισμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Αποψη του Τακιτου
    (Αγγλικα)

    TACITUS ON HEBREW'S ORIGIN

    HISTORY 5.2-5: THEORIES OF JEWISH ORIGINS
    Moses Hadas, translation

    Evidence of this is sought in the name [for the origin of the Hebrew people]. There is a famous mountain in Crete called Ida; the neighbouring tribe, the Idi, came to be called Judaei by a barbarous lengthening of the national name. Others assert that in the reign of Isis the overflowing population of Egypt, led by Hierosolymus and Judas, discharged itself into the neighbouring countries. Many, again, say that they were a race of Ethiopian origin, who in the time of king Cepheus were driven by fear and hatred of their neighbours to seek a new dwelling-place. Others describe them as an Assyrian horde who, not having sufficient territory, took possession of part of Egypt, and founded cities of their own in what is called the Hebrew country, lying on the borders of Syria. Others, again, assign a very distinguished origin to the Jews, alleging that they were the Solymi, a nation celebrated in the j poems of Homer, who called the city which they founded Hierosolyma after their own name.

    3. Most writers, however, agree in stating that once a disease, which horribly disfigured the body, broke out over Egypt; that king Bocchoris, seeking a remedy, consulted the oracle of Hammon, and was bidden to cleanse his realm, and to convey into some foreign land this race detested by the gods. The people, who had been collected after diligent search, finding themselves left in a desert, sat for the most part in a stupor of grief, till one of the exiles, Moyses by name, warned them not to look for any relief from God or man, forsaken as they were of both, but to trust to them selves, taking for their heaven-sent leader that man who should first help them to be quit of their present misery. They agreed, and in utter ignorance began to advance at random. Nothing, however, distressed them so much as the scarcity of water, and they had sunk ready to perish in all I directions over the plain, when a herd of wild asses was seen to retire from their pasture to a rock shaded by trees. Moyses followed them, and, guided by the appearance of a grassy spot, discovered an abundant spring of water. This furnished relief. After a continuous journey for six days, on the seventh they possessed themselves of a country, from which they expelled the inhabitants, and in which they founded a city and a temple.

    4. Moyses, wishing to secure for the future his authority over the nation, gave them a novel form of worship, opposed to all that practised by other men. Things sacred with us, with them have no sanctity, while they allow what with us is forbidden. In their holy place they have consecrated an image of the animal by whose guidance they found deliverance from their long and thirsty wanderings. They slay the ram, seemingly in derision of Hammon, and they sacrifice the ox, because the Egyptians worship it as Apis. They abstain from swines flesh, in consideration of what they suffered when they were infected by the leprosy to which this animal is liable. By their frequent fasts they still bear witness to the long hunger of former days, and the Jewish bread, made without leaven, is retained as a memorial of their hurried seizure of corn. We are told that the rest of the seventh day was adopted, because this day brought with it a termination of their toils; after a while the charm of indolence beguiled them into giving up the seventh year also to inaction. But others say that it is an observance in honour of Saturn, either from the primitive elements of their faith having been transmitted from the Ideai, who are said to have shared the flight of that God, and to have founded the race, or from the circumstance that of the seven stars which rule the destinies of men Saturn moves in the highest orbit and with the mightiest power, and that many of the heavenly bodies complete their revolutions and courses in multiples of seven.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Στους εβραιους-ισραηλιτες δεν αρεσει η πολιτισμικη συμπαθεια που εχουμε στη κρητη με τους πολιτισμους των παραλλιων της μεσσογειου και ειδικα με τα ξαδερφακια μας τους παλαιστηνιους..."



    Δηλαδή τους απογόνους των Φιλισταιων διοτι στα Αραβικά η Παλαιστίνη ονομάζεται "Φιλιστίν" και αυτο το στοιχειο λεει πολλά.Αλλωστε οι ίδιοι οι Εβραιοι στα ιερα τους κειμενα αναφέρουν οτι πατριδα των Φιλισταίων ειναι η νήσος "Καφθορ" που στα Εβραϊκά σημαινει Κρήτη.Δεν θα πρεπει όμως αγαπητέ συμπατριώτη να κάνουμε κάτι για να πεισουμε τους συντοπίτες μας να μην πουλούν τα ακίνητα τους σε Ισραηλινούς; Ελπίζω να γνωρίζεις τι τρελλο παιχνίδι παιζεται στην Κρήτη με τις αγοραπωλησιες ακινήτων σε Ισραηλινά συμφέροντα.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Σπάστα μπρος και ξαναρίξτα" φίλτατε Αμερικάνε, κοινώς δεν κάνεις τον κόπο να μας το στειλεις μεταφρασμένο, μιας και ως Αμερικάνος γνωρίζεις άριστα την Αγγλική;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και μιας και σου αρέσουν τα Αγγλικά, ιδού ενα ακόμα Αγγλόφωνο κειμενο.
    .............................

    RECENT DISCOVERIES AT ASHKELON

    One of the more striking discoveries of recent years is a lengthy Arabic inscription, unearthed in 1993, that was carved into a large limestone slab measuring 5 feet long and 2 feet wide. The inscription--21 lines long and executed in a sophisticated, highly professional script, decorated with barbs and "swallow tails"--bears a date of March 2nd, a.d. 1150, and it commemorates the erection of a tower by the Egypt-based Fatimid rulers of the city, which was then called "Ascalon." In 1150, the fortifications of Ascalon, whose population at that time numbered 12,000-15,000, were strengthened by its Muslim inhabitants to defend against the marauding Crusaders. Fifty-three towers, some of them still visible today, punctuated the massive stone ramparts of Islamic Ascalon. Ironically, the stone-carved Arabic inscription that describes the building of one of these towers also bears the marks of the failure of Ascalon's defenses, because it was found smashed into several pieces and lying in the bottom of the dry moat that encircled the city. On top of the beautiful Arabic inscription were gouged no fewer than five heraldic shields, clearly the work of a Crusader sometime after the capture of Ascalon in 1153. Three years after the inscription was written the wealthy city fell--but only after a long, seven-month siege mounted by the Crusaders under King Baldwin III of Jerusalem, who had to muster all of the forces available to him in order to accomplish the task.
    …………….
    ……………..
    During the Canaanite period, a roadway more than 20 feet in width ascended the rampart from the nearby harbor and entered the gate at the top. Along this street, near the bottom of the outer slope, we found a structure containing a spectacular find. This is a finely crafted bronze statuette of a bull calf, originally covered with silver, which is 4 inches long and 4 inches high, and weighs almost a pound. A ceramic model shrine, complete with a miniature doorway, was found with it. From other sources we know that images of calves and bulls were associated with the worship of the Canaanite gods El and Baal. Moreover, certain passages in the Old Testament speak harshly against calf worship, which was emblematic of proscribed Canaanite religious practices. We see this, for example, in the story of the "golden calf" that was worshipped by the Israelites during their wilderness wanderings (Exodus 32), and in the writings of the prophet Hosea, who inveighs against the kissing of calf-images (Hosea 13:2). As our discovery makes clear, however, the bull calf was revered as a symbol of deity in Canaanite Ashkelon; and judging by where it was found, its image was probably placed in a wayside sanctuary visited by travelers entering the city along the road leading from the harbor to the gate.
    ……………………….
    …………………………..
    We still know relatively little about the last phase of Canaanite occupation of Ashkelon during the Late Bronze Age (1550-1200 B.C.). A few years ago, however, we found, in a residential area, a well-preserved burial from that period that contained the skeleton of an adolescent girl. Buried with her were some beautiful pieces of imported pottery, three Egyptian scarabs, and a food-offering in a shallow bowl. At her shoulder were found two toggle pins, used for fastening a garment that has long since decayed. Her tomb consisted of a mudbrick vault that was coated with white plaster. The practice of burying the dead inside the city, often underneath the family home, is well attested from Middle and Late Bronze Age Canaan. The Philistines conquered Canaanite Ashkelon in ca. 1175 B.C., and throughout the Philistine period Ashkelon flourished as one of the five cities of the Philistine pentapolis and as the main Philistine seaport. Originally of Greek Mycenaean origin, the Philistines,


    Περισσοτερες πληροφορίες στην παρακάτω διεύθυνση

    http://oi.uchicago.edu/research/pubs/nn/spr95_
    ash.html


    Μινως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δυστυχως το σχεδιο των εβραιων για την 'ιστορικη' αποδειξη της εβραικης καταγωγης της Κρητης,χρονολογειται απο το 1950 και ισως πιο πριν.Θα πω μονο το εξης.Ισραηλιτικα αλιευτικα εποντιζαν αμφορεις και διαφορα αλλα αντικειμενα,ωστε μελλοντικα σε επιχειρουμενες εξερευνησεις να αποδειχτει η ισραηλιτικη καταγωγη του νησιου και να εγερθουν θεματα τυπου 'Μακεδονιας'.Επισης υπαρχει πριν το 1980,συλληψη ισραηλιτη συνταγματαρχη της Μοσσαντ,ο οποιος επι 10 ετια και πλεον,ζουσε ως τρωγλοδυτης στις σπηλιες εξω απο το Ηρακλειο παρεα με ενα σκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για τους Παλαιστήνιους το θέμα λύνεται μόνο με γενετική έρευνα,τόσο στους σημερινούς όσο και σε οστά της περιοχής αυτής και διαφόρων περιόδων.Παράλληλα από τέσσερις μινωικούς σκελετούς έχει γίνει προσπάθεια να απομονωθεί DNA,το ίδιο και από την ίδια ομάδα καθηγητή του πανεπιστημίου Κρήτης έγινε και με τέσσερις μυκηναϊκούς και τα κατάφεραν!Έκαναν την ανάλυση και με την σύγκριση βγαίνει ότι "μυκηναϊκό DNA" υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα,τα υπόλοιπα Βαλκνάνια ακόμα και στην κεντρική Ασία.Με παρόμοιο τρόπο θα μπορούσαμε να διαπιστώσουμε αν πράγματι υπάρχει σχέση μινωιτών-πληθυσμών που ζουν ή έζησαν στην Παλαιστίνη.Ετυμολογικά δεν μπορούμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα.
    Για τα άλλα θέματα πραγματικά αν υπάρχουν στοιχεία θα πρέπει να ληφθούν μέτρα,αν κάποιος έχει στοιχεία ας μου τα στείλει αν θέλει για ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Για τα άλλα θέματα πραγματικά αν υπάρχουν στοιχεία θα πρέπει να ληφθούν μέτρα,αν κάποιος έχει στοιχεία ας μου τα στείλει αν θέλει για ενημέρωση"


    Ανοιξε το link του πανεπιστημιου του Σικάγο που παρέθεσα και διάβασε ολόκληρο το άρθρο.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μακάρι να καταφέρουν να πάρουν DNA από τα ευρήματα της Ασκελόν και να δούμε,είναι δύσκολο πάντως γιατί όπως λιώνουν σε ένα σώμα μετά το θάνατο οι πωτεϊνες,τα λίπη κτλ λιώνει και το DNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
    ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΓΟΡΑ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΤΩΝ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΕΔΩ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΣΛΑΒΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗ ΚΡΗΤΗ;
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΄ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πάνω στο μύθο που αργά και σταθερά αναπτύσσεται σε ιδεολόγημα ότι οι Εβραίοι είναι Έλληνες που σημιτοποιήθηκαν βίαια την εποχή που βρίσκονταν στη Μεσοποταμία θα στηριχθεί η Στρατηγική συμμαχία Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ που θα αλλάξει δεδομένα και ισορροπίες στην περιοχή μας.
    Οι καιροί άλλαξαν.Στο σύχρονο διενθές περιβάλλον και οι δυο λαοί βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο επιβίωσης.Θα πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια και να συνεργαστούν από κοινού προκειμένου να μην εξαφανιστούν.
    Και στο τέλος της γραφής από όλη αυτήν την υπόθεση θα ζημειωθεί η Τουρκία που ήδη έχει αρχίσει να νιώθει το τσούξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Οι καιροί άλλαξαν.Στο σύχρονο διενθές περιβάλλον και οι δυο λαοί βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο επιβίωσης.Θα πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια και να συνεργαστούν από κοινού προκειμένου να μην εξαφανιστούν.
    Και στο τέλος της γραφής από όλη αυτήν την υπόθεση θα ζημειωθεί η Τουρκία που ήδη έχει αρχίσει να νιώθει το τσούξιμο."



    "Τρια πουλάκια κάθονται και παιζουνε μπαρμπόυτι".Σε ποιόν "καζαμία" διάβασες οτι "τα τσούγκρισαν" οι Τούρκοι με τους Ισραηλινούς;Διοτι εξω άλλα ξέρω.Οτι το Ισραήλ στηρίζει το πυρηνικό πρόγραμμα της Τουρκίας(δηλαδή διδάσκει στους Τούρκους πως να φτιάξουν ατομικές βόμβες για να μας εξαφανίσουν απο προσώπου γης).Ακους εκει συμμαχια Ελλαδας-Κυπρου-Ισραήλ!Ρε μηπως εισαι βαλτός;


    Μίνοως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
    ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΓΟΡΑ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΤΩΝ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ."



    Ναι αλλα όλοι αυτοί "λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο".Βαρδα μην έρθει η ώρα γιατι τότε θα ματώσουν όπως μάτωσαν οι Γερμαναράδες το 41.Και να φανταστείς οτι τότε δεν διαθέταμε τα όπλα που διαθέτουμε τώρα."Ας ειναι καλά" ο Μεταξάς που μας είχε αφοπλίσει.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Διαφαίνονται πολλά οφέλη από πιθανή συμμαχία με το Ισραήλ,μην κλείνουμε τα φιλοαραβικά αυτιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμε 27 Ιουνίου 2009 4:37

    Αν έχεις κάποια στοιχεία δώσε και σε μας.
    Και συ θα ελαφρύνης και μεις θα φωτιστούμε περισσότερο.
    (Αυτό απο τον Διογένη)

    Αν είναι πάλι εκτίμηση, πέφτεις πολύ κοντά.
    Αν είναι πληροφόρηση και ανάλυση, η οπτική γωνία σου βλέπει κάτι που δεν το βλέπουν άλλοι.
    Αν σε έπεισε ο γνωστός που τόλμησε και το ξεστόμισε δημόσια, και συ σαν μεταφορέας το αναμεταδίδεις και πάλι καλά κάνεις.
    Τέλος πάντων διαφώτισέ μας στο κάτι παραπάνω που ίσως γνωρίζεις, γιατί στην ίδια λογική καταλήγω και εγώ.
    Βάλε και κάποιο κωδικό όνομα, ώστε να αποκτήσεις οντότητα για να απευθυνόμαστε συγκεκριμένα και όχι στα τυφλά.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "Διαφαίνονται πολλά οφέλη από πιθανή συμμαχία με το Ισραήλ,μην κλείνουμε τα φιλοαραβικά αυτιά μας..."


    Μπορεις αγαπητέ sapphire να απαριθμήσεις μερικά απο αυτα για να τα μάθουμε και εμεις οι αδαείς;Διοτι αυτο που διαβλέπω, αν "ο μη γενοιτο" προκύψει κατι τετοιο,ειναι οτι θα "στοχοποιηθούμε" και εμείς οι Ελληνες απο τις ποικιλώνυμες "Αλ Καϊντα"(υπαρκτες η ανύπαρκτες δεν εχει καμια απολύτως σημασια, εφόσον μονο με το ακουσμα τους η "νεα ταξη πραγμάτων" κανει την δουλεια της)και θα φοβόμαστε ακόμα και την σκιά μας.Αυτο θελετε για τους Ελληνες ολοι εσεις(διοτι δεν εισαι ο μόνος)που φαγωθήκατε να συμμαχήσουμε με τους Οβριούς; Καποιοι αλλοι "ομοϊδεάτες" σου κατάφεραν και έκαναν "σαν τον κώλο της μαίμούς" το "αδελφό" ιστολόγιο του παρόντος ιστολογίου(strategy ονομάζεται)με το να το "βομβαρδίζουν" συνεχώς μ'αυτήν την άποψη.Δεν πιστευω να επιδιώκεις κάτι παρόμοιο και για το infognomonpolitics.Αλλα πες μου και κάτι άλλο.Επειδή παρατήρησα οτι επανειλημμένα αναφέρθηκες σε εξετάσεις DNA και επειδή γνωρίζω οτι την "λόξα" με το DNA την έχουν ως επι τω πλειστον οι Εβραιοι, σε ρωτώ ευθέως αν εισαι Ισραηλίτης στο θρήσκευμα.Οχι οτι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία το τι Θεο πιστευεις, αλλα θα μας βοηθούσε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Υπερβάλλετε,υπερβάλλετε!καλές είναι οι επενδύσεις κι ας προέρχονται και από το Τιμπουκτού!από εκεί και πέρα μια χαρά θα ήταν μια συμμαχία με το Ισραήλ
    Το πυρηνικό πρόγραμμα της γείτονος πρώτη απ'όλους το υποστήριξε η αγία Ρωσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μίνωα (κατ΄αρχήν συγχαρητήρια για το όνομα που χρησιμοποιηείς).
    Νομίζω ότι είσαι και Κρήτης αν δεν κάνω λάθος.
    Άρα θα γνωρίζεις ότι αυτοπροαιρέρως Κρήτες μαζί με Αρκάδες, Αιτωλοακαρνάνες,Λοκρούς πήγαν χωρίς καμία οικονομική απολαβή εθελοντές και ελευθέρωσαν τη Μακεδονία μας.
    Αναφέρθηκες ότι η Ελλάδα θα στοχοποιούνταν από οργανώσεις τύπου AL QAIDA αν προέβαινε σε συμμαχία τέτοιου είδους.
    Αλήθεια η Τουρκία που τόσα χρόνια συνεργάστηκε στενά με το Ισραήλ και αποκόμισε τεράστια ωφέλη σε βάρος της Πατρίδας μας,θα έπρεπε με τη λογική σου να είχε ισοπεδωθεί από τις Αραβικές οργανώσεις.
    Σου διαφεύγουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.
    Η Στρατηγική συμμαχία ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ θα έχει σαν αποκλειστκό στόχο την υποβάθμιση του ρόλου της Τουρκίας στην περιοχή και όχι των Αράβων.Αν δεν γνωρίζεις υπάρχουν Αραβικά κράτη που συνεργάζονται με το Ισραήλ, όπως για παράδειγμα η Ιορδανία που είναι γνωστό ότι είναι ο καλλίτερος πληροφοριοδότης του Ισραήλ καρφώνοντας χιλίδες Παλαιστίνιους και η Αίγυπτος που πρόσφατα έκλεισε τα σύνορά της με τη Γάζα και το Μαρόκο.Θα πρέπει να μάθεις ότι το σύνολο του Αραβικού κόσμου έχει ακόμα βιώματα από την Τουρκο-Οθωμανική κατοχή και αποστρέφεται οτιδήποτε Τουρκικό.
    Αν λοιπόν ο Αραβικός κόσμος αντιληφθεί ότι κύριος στόχος της συμμαχίας αυτής είναι αποκλειστικά η Τουρκία, νομίζω ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις.Άλλωστε και στην υφιστάμενη στρατιωτική συνεργασία Ελλάδος-Ισραήλ αναφέρεται ρητά ότι δεν στρέφεται κατά τρίτου κράτους.
    Αδελφέ μου Μίνωα,βρές μου ένα τρόπο αυτή η Πατρίδα που δεν παράγει τίποτα αλλά εισάγει όλα τα οπλικά της συστήματα από το εξωτερικό,αφού ο Έλληνας λόγω κλίματος επιδίδεται στην Τουριστική Βιομηχανία για να δουλεύει τέσσερις μήνες και να κάθεται τους υπόλοιπους δεν έχει διάθεση να δράσει σε βάθος χρόνου επενδύοντας στην ανάπτυξη εγχώριας Στρατιωτικής Βιομηχανίας.
    Σε ερωτώ και εγώ λοιπόν "χωράνε στο διεθνές πολιτικό σκηνικό συναισθηματισμοί ή του εχθρού μου ο εχθρός είναι φίλος μου;"
    Αν κατορθώσουμε να απαγκιστρώσουμε την Τουρκία από το Ισραήλ,θα μπορέσουμε μετά να την ξεδοντιάσουμε ευκολότερα.
    Δε νομίζεις ότι στο νέο Κουρδικό κράτος που ετοιμάζεται από το Ισραήλ στα βόρεια σύνορα της Τουρκίας θα πρέπει να έχουμε και μεις λόγο είτε με ανθρωπιστική βοήθεια,είτε με στρατιωτικούς συμβούλους και γιατί όχι φοίτηση των Κούρδων Αξιωματικών σε δικά μας σχολεία.Πως θα έβλεπες λοιπόν μια απο κοινού με το Ισραήλ ανάπτυξη μιας αξιόμαχης Πολεμικής Αεροπορίας του Βορείου Κουρδιστάν.
    Α...ρε Μίνωα, θυμήσου τον Καποδίστρια τον έλεγαν τύραννο και τον Οδυσσέα Ανδρούτσο από το 1825 έως το 1875 προδότη.
    Είναι γνωστό ότι οι πρωτοπόροι χαρακτηρίζονται "ρομαντικοί" στην καλλίτερη και "προδότες" στην χειρότερη περίπτωση, όμως αυτοί είναι που έδωσαν στην Ιστορία κάτι άξιο λόγου.
    Η δύναμη του παρόντος Ιστολογίου είναι ότι δίνει βήμα σε όλες τις απόψεις και να είσαι σίγουρος ότι θα διαφυλάξουμε όλοι όσο μπορούμε το επίπεδο από αγάπη και για τον συντάκτη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μίνωα, όχι δεν είμαι Εβραίος,είμαι Έλληνας ορθόδοξος χριστιανός!από εκεί και πέρα το strategy το παρακολουθούσα,δεν θυμάμαι κάποιος να ανέφερε κάτι τέτοιο και ο λόγος της παρακμής δεν έχει καμία σχέση με τις όποιες απόψεις εκφράζονται,το πως αυτό έχει σχέση με το strategy αδυνατό να το κατανοήσω!αν μπορείς εξήγησέ το...φυσικά είμαι σίγουρος πως θα επικαλεστείς οργανωμένο σχέδιο εβραιομασώνων...
    Με το DNA ασχολούμε λόγω ειδίκευσης!η οποία πάλι δεν έχει σχέση με Εβραιους!η γενετική πληθυσμών χρησιμοποιείται κατά κόρον για να απαντήσει σε ιστορικά ερωτήματα και μάλιστα είναι ο μόνος τρόπος που δίνει απόλυτες και οριστικές απαντήσεις.
    οι Εβραίοι ως αρχαίος λαός που είναι και μάλιστα λαός που ζούσε σε διασπορά έχει πάρα πολλά τέτοια ερωτήματα και ως εκ τούτου χρησιμοποιηθηκε η τεχνολογία αυτή για να απαντηθούν!Το ίδιο ακριβώς κάναμε κι εμείς οι Έλληνες!χρησιμοποιούμε την γενετική πληθυσμών κατά κόρον για να απαντηθούν ερωτήματα σχετικά με τους Έλληνες,τόσο για επιμέρους πληθυσμούς όσο και για το σύνολο.Και όχι μόνο εμείς και οι Εβραίοι,μέχρι στιγμής έχουν γίνει δεκάδες χιλιάδες έρευνες σε όλη την Ευρώπη σε όλα τα κράτη και πολλές έρευνες μετανάλυσης μάλιστα!
    Η συμμαχία με το Ισραήλ θα εξασφάλιζε πολλά αν φυσικά διέκοπτε την συμμαχία με την Τουρκία,στρατιωτική δύναμη ετοιμοπόλεμης μεγάλης δύναμης που έβαλε κάτω 250000000 Άραβες και με ισχυρότατες διασυνδέσεις παντού!εσείς άλλωστε λέτε ότι οι Εβραίοι είναι πανίσχυροι...
    Οι Άραβες μόλις έγνεψε νεοθωμανικά η Τουρκία τσίμπησαν!και ποτέ άλλωστε δεν βοήθησαν!
    Και με μας θα τα βάλουν οι Άραβες όταν οι ίδιοι είναι δούλοι των Αμερικάνων;όταν σκοτώνονται μεταξύ τους;εγώ δεν λέω να τα χαλάσουμε μ'αυτούς και φυσικά ούτε αυτοί έχουν τέτοια προθυμία...αλλά δεν είναι δυνατόν να είμαστε αραβική δημοκρατία...επίσης όσον αφορά την τρομοκρατία αυτό πράγματι είναι ένα πρόβλημα ας πάρουμε τα μέτρα μας,ας στείλουμε όλους αυτούς από εκεί που ήρθαν!δεν μπορούμε να είμαστε όμηροι!ή μήπως νομίζεις ότι όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι σε περίπτωση κρίσης με την μουσουλμανική Τουρκία θα υποστηρίξουν εμάς!σε καμία περίπτωση!είτε μας αρέσουν οι "Οβριοί" είτε όχι μέσα στις μουσουλμανικές ορδές είναι οι φυσικοί μας σύμμαχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Συμφωνώ από με τον 28 Ιούνιος 2009 10:03 μμ!Έχει δίκιο!Περιμένω απάντηση πάντως πως διαλύθηκε το strategy...πάλι εβραιομασονικός δάκτυλος...;και σε όλα τα άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "είτε μας αρέσουν οι "Οβριοί" είτε όχι μέσα στις μουσουλμανικές ορδές είναι οι φυσικοί μας σύμμαχοι!"


    Αν ειναι ετσι οπως τα λες, τοτε γιατι αναρτηθηκε αυτο το άρθρο απο τους υπευθύνους του ιστολογίου;Για να μας βλέπουν-σαδιστικώ τω τρόπω-να τσακωνόμαστε "περι όνου σκιάς"; Η αληθεύει(οπότε πρεπει να λάβουμε τα μέτρα μας), ή εντάσσεται και αυτό στην σφαιρα της επιστημονικής φαντασίας και των θεωριών συνομωσίας.Απο ό,τι όμως γνωρίζω-παρακολουθώντας εκ του σύνεγγυς τις κινήσεις των Ισραηλινών στην Κρήτη-δεν θα πρεπει να απέχει και πολύ μακραν της πραγματικότητος.Η λοιπον καθόμαστε και την "τρώμε" για αλλη μια φορά(ετσι όπως πάμε στο τέλος θα αρχίσει να μας αρέσει),ή ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ.Διαλέγεις και παιρνεις.Εκτος εαν θεωρεις αξιοκατάκριτο μονο ο,τι εκπορεύεται απο το Ισλάμ.Οπότε η συζήτηση μας παει αλλού.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "...πάλι εβραιομασονικός δάκτυλος...;και σε όλα τα άλλα"


    Κοψε σε παρακαλώ τις ειρωνίες διοτι και εγω ξερω να ειρωνευομαι πολύ καλύτερα απο εσένα.Οσο και να προσπαθεις δεν υπάρχει περίπτωση να μετατραπει ΚΑΙ αυτο το ιστολόγιο σε "εμπόλεμη ζώνη".Εχεις τις απόψεις σου(και προφανώς τους "οπαδούς" σου), έχω τις δικές μου.Ας σταματήσουμε εδω αυτήν την ατέρμονα διαμάχη, σεβόμενοι τους ιδιοκτήτες του ιστολογίου.



    Μίνως.
    Υ.Γ.Ελπίζω να εξακολουθείς να επιδεικνύεις την ίδια "μαχητική ικανότητα", όταν-με το πλήρωμα του χρόνου -εισέλθεις στην "αγορά εργασίας".Εκει να σε δω τι "πουλια θα πιάσεις"!
    Υ.Γ.2.Αυτή ειναι η τελευταια μου παράθεση(και αντιπαράθεση)σ'αυτό το blog.Καλά περάσαμε το σύντομο αυτό διάστημα.Ευχομαι καλή συνέχεια(και καλό κουράγιο)στους υπολοίπους σχολιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν ξέρω γιατί αναρτήθηκε ας μας πον οι ίδιοι,αλλά ο τίτλος πάντως είναι λάθος,γιατί και σημίτες να ήταν οι μινωίτες δεν σημαίνει ότι ήταν Εβραίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.