14/6/09

Πολύ ανησυχητική χαρακτηρίζουν ισραηλινά κυβερνητικά στελέχη την επανεκλογή του Αχμαντινετζάντ

Η νίκη του ιρανού προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ στις χθεσινές εκλογές στη χώρα του είναι «ιδιαίτερα ανησυχητική», σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις υψηλόβαθμου ισραηλινού αξιωματούχου.
«Πρόκειται για μία πολύ ανησυχητική εξέλιξη, διότι ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ είναι ο πιο μαχητικός από τους υποψηφίους και δεν μπορεί να παρά να παρασύρει τη χώρα του σε μία ευθεία αντιπαράθεση με τον δυτικό κόσμο», τόνισε η ίδια πηγή, που δεν θέλησε να κατονομασθεί, μιλώντας στην κρατική ραδιοφωνία.
Άλλο κυβερνητικό στέλεχος, μιλώντας επίσης ανώνυμα, τόνισε πως η Ουάσιγκτον «θα συνεχίσει έως τα τέλη του χρόνου τις προσπάθειες συμφιλίωσης με το υπάρχον καθεστώς στην Τεχεράνη, όμως στη συνέχεια οι ΗΠΑ μπορεί να σκληρύνουν τις κυρώσεις κατά της χώρας αυτής», που θεωρείται πως προωθεί την κατασκευή πυρηνικού όπλου.
iKypros

1 σχόλιο:

  1. εδώ σάς θέλουμε κύριοι 'περιούσιοι'...κάνετε τό λάθος επιτέλους νά σωθεί ο κόσμος...τό Ιράν δέν είναι παίξε γέλασε.Ιδού η Ρόδος λοιπόν,όσο γιά τό πήδημα συντόμως θά τό νοιώσετε παντού στόν πλανήτη.Έσσεται ήμαρ.

    Κλεόβουλος Αγαθαρχίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.