12/6/09

Η Κύπρος στη Μεγάλη Τουρκία

Ο χάρτης της αθλιότητας των Τούρκων εθνικιστών γράφει-απειλεί: Μια νύχτα μπορεί να έλθουμε απροειδοποίητα

Τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο και ολόκληρη την Κύπρο περιέλαβαν οι εθνικιστές της Τουρκίας στο χάρτη εθνικών συνόρων Misak-I Milli, τον οποίο απέστειλαν ταχυδρομικώς σε Κούρδους βουλευτές. Οι βουλευτές του φιλοκουρδικού κόμματος DTP έλαβαν ταχυδρομικώς τον φάκελο με τον χάρτη της μεγάλης Τουρκίας. Αποστολέας οι Alperen Ocaklari Καισαρείας, η οργάνωση νέων του Εθνικιστικού Κόμματος Μεγάλης Ενότητας (BBP) της Τουρκίας.

Χάρτης Εθνικιστών - Στην 'Αγκυρα κι ο Ντερβίς Έρογλου
Η Κύπρος στη Μεγάλη Τουρκία
«Ένα βράδυ μπορεί ξαφνικά να έρθουμε», αναγράφεται στο χάρτη τον οποίο οι βουλευτές έδωσαν στη δημοσιότητα, χωρίς όμως οι ίδιοι να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους. Στον ίδιο χάρτη αναγράφεται επίσης «Δεν θα ξεχάσουμε τα εθνικά σύνορα Misak-I Milli, δεν θα αφήσουμε να ξεχαστούν». Και στον χάρτη της μεγάλης Τουρκίας περιλαμβάνονται εκτός από τη Ρόδο, τη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο, εδάφη του Βορείου Ιράκ, εδάφη της Συρίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Γεωργίας και της Βουλγαρίας! Οι βουλευτές του DTP εξέλαβαν το μήνυμα των εθνικιστών ως απειλή και αποφάσισαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Αν και όπως οι ίδιοι λένε δεν είναι η πρώτη φορά που δέχονται απειλές από την οργάνωση. Θα ζητήσουν αποζημίωση και θα προσφέρουν τα χρήματα στο κόμμα τους. Εν τω μεταξύ, στην 'Αγκυρα βρίσκεται από χθες ο «πρωθυπουργός» των κατεχομένων, Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος συναντήθηκε χθες με τον Πρόεδρο Γκιουλ και τον Πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν, ενώ σήμερα αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου. Η επίσκεψη Έρογλου κρίνεται σημαντική, καθώς οι σχέσεις του με την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας πέρασαν μεγάλη περίοδο ψυχρότητας.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Κωδικός άρθρου: 877442
ΠΟΛΙΤΗΣ - 12/06/2009, Σελίδα: 6

4 σχόλια:

  1. Πλυθείτε όμως πρώτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ ξεκαρδίζομαι στα γέλια όταν διαβάζω τέτοια άρθρα.

    Ρίχτε μια ματιά στο χάρτη. Τι βλέπεται; Τη Θράκη, ελληνική/βουλγάρικη, μέρος της Μακεδονίας, την Κύπρο, την Αρεμνία, το βόρειο μέρος της Συρίας και τέλος το ιρακινό αλλά και ιρανικό Κουρδιστάν τούρκικα.

    Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω, γιατί οι απανταχού της γης κομπλεξικοί, μικροτσούτσουνοι και πάσχοντας από πρόωρη εκσπερμάτωση εθνικιστές αναζητούν μεγαλεία δια της εδαφικής επέκτασης.

    Αναφορικά τώρα με τους οπαδούς της Misak-I Milli και όχι μόνο, για να καταλάβω, τι υπόσχονται στον εαυτό τους με την επαύξηση των συνόρων της χώρας τους; Καλύτερη υγειονομική περίθαλψη; Ποιοτικότερη μόρφωση για τα παιδιά τους; Μήπως καλύτερο συνταξιοδοτικό σύστημα ή ψηλότερο ωρομίσθιο; Ένα αξιοπρεπέστερο κράτος, λιγότερα τροχαία δυστυχήματα ή περισσότερα καρπούζια το καλοκαίρι;

    Όνειρατα εγκεφαλικά αποστραγγισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσοχή λόγω αυτού του χάρτη θα διαταραχθούν οι σχέσεις με τους σκοπιανούς.Τελικά θα γινουν οι τουρκοι απογονοι του Μ. Αλεξανδρου.Η γριπη των χοίρων χτυπα στον εγκέφαλο των μογγόλων.

    ΠΕΡΣΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ανηχσυχησετε ο Γεροντας Παισιος ειχε πει οτι "Η Τουρκια εχει τα κολλυβα στο ζωναρι της"
    Αφηστε τα σκυλια να γαβγιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.