23/7/09

Παπανδρέου: Φόβοι για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο

Φόβους ότι μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να υπάρξει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στη συνεδρίαση του κύκλου Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του Κινήματος.

Παράλληλα, προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην επιχειρήσει να αξιοποιήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, στην προσπάθειά της, όπως είπε, να αποσπάσει την προσοχή από την δυσμενή πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ίδια, αλλά και να μην πέσει στην παγίδα της όξυνσης.

Ο Γ. Παπανδρέου καταδίκασε τις παραβάσεις και τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και τις άλλες προκλήσεις της Τουρκίας στο ζήτημα των ερευνών στο Αιγαίο κλπ.

Και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν είναι σε θέση, όπως φάνηκε τα τελευταία πέντε χρόνια, να χειριστεί δύσκολα θέματα της εξωτερικής πολιτικής και άμυνας. Πολύ δε περισσότερο σήμερα,μέσα σε ένα κλίμα έλλειψης εμπιστοσύνης και συνολικής αμφισβήτησης των πολιτικών της, είπε.

Αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι στηρίζει την πορεία της γείτονος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι η γειτονική χώρα οφείλει να υλοποιήσει στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις τις οποίες ανέλαβε ως υποψήφια προς ένταξη χώρα. Πρόκειται, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για συγκεκριμένες υποχρεώσεις, απέναντι στην Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά και απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε όλα τα κράτη-μέλη της.

Ο κ. Παπανδρέου κάλεσε την κυβέρνηση να αξιοποιήσει με τον κατάλληλο τρόπο και τους κατάλληλους χειρισμούς την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, κάτι που, όπως είπε, δεν έπραξε τα τελευταία πέντε χρόνια, σπαταλώντας πολύτιμο διπλωματικό κεφάλαιο και χάνοντας ιστορικές ευκαιρίες που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν.

Σχετικά με το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει έρθει στη θέση του ΠΑΣΟΚ, παρά τα όσα έλεγε για την προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Και στο ζήτημα αυτό, είπε ο κ. Παπανδρέου, έχασε την ιστορική ευκαιρία,την οποία προσέφερε η στρατηγική του Ελσίνκι,που έδινε τη δυνατότητα στην Ελλάδα να λύσει το θέμα της υφαλοκρηπίδας μέσω της Χάγης,μέσα από ένα χρονοδιάγραμμα που θα δέσμευε την Τουρκία και από θέση ισχύος.

Αναφορικά με το θέμα της ΠΓΔΜ και την πρόσφατη επίσκεψη του διαπραγματευτή του ΟΗΕ στην Αθήνα και τα Σκόπια,ο κ.Παπανδρέου τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει ενημερώσει ακόμη την Αξιωματική Αντιπολίτευση για τις τροποποιήσεις του Μάθιου Νίμιτς και επανέλαβε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει σταθερή στην εθνική κόκκινη γραμμή.

Τέλος, ο κ. Παπανδρέου συνεχάρη την ευρωομάδα του Κινήματος για την επιτυχή διεκδίκηση θέσεων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και επανέλαβε την αρνητική θέση του ΠΑΣΟΚ στην επανεκλογή Μπαρόζο στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
nooz.gr

24 σχόλια:

  1. Jefry!
    do something i,ll be in mykonos for sleeping...so give them some...you know man...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλι λαθος Γιωργο.
    Τον Αυγουστο εχουμε τα μελτεμια, φυσουν δυνατα...και καμια σημαια δεν μπορει να σταθει.
    Επειτα εσυ θα επρεπε να λες οτι δεν φοβομαστε τιποτα και οχι να κανεις ψυχολογικο πολεμο στους πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ 1999.
    ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝΙΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή εσκεμμένα θέλω να γίνομαι κουραστικός και να επαναλαμβάνομαι μέχρι που κινδυνεύω να χαρακτηριστώ αυτιστικός. Ο κύριος Παπανδρέου σε περίπτωση αδυναμίας εφαρμογής οποιουδήποτε διπλωματικού μέτρου θα προκρίνει την λήψη στρατιωτικών μέτρων; Ας είναι λίγο ξεκάθαρος σ’ αυτό το θέμα γιατί όλοι εμείς περιμένουμε την άποψή του για να διαμορφώσουμε γνώμη για το πιο κόμμα θα στηρίξουμε στις εκλογές που έρχονται. Ας το πει βρε αδερφέ καθαρά «ναι» ή «όχι». Ναι στην στρατιωτική λύση υπό κάποιες συνθήκες ή εμμονή στις διπλωματικές προσπάθειες υπό όλες τις συνθήκες; Μια απλούστατη ερώτηση είναι ένας μελλοντικός πρωθυπουργός δεν μπορεί να την απαντήσει;

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργος εχω μια απορια.
    Για να εισαι αρχηγος στο πασοκ σημαινει οτι εισαι και ο καλυτερος και εξυπνοτερος απο ολους.
    Σωστα?
    Αν ομως δεν εισαι και απλα χρησιμοποιουν το ονομα σου τοτε δεν ειναι απατη αυτο απο το πασοκ?
    τι απο τα δυο is happening george?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝΙΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ."


    "Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει".

    Όπου "Θεός",διάβαζε Αμερική.'Η μήπως ξέχασες τι "κασκαρίκα" έπαθε ο Μητσοτάκουλας τον Μάίο του 93, όταν άκουγε αποσβολωμένος τον τότε Αμερικανο υπουργό των εξωτερικών Γουόρεν Κρίστοφερ, να του λεει κατάμουτρα "kyrio proedros ton Oktovrio tha echete ekloges" και ώ του θαύματος είχαμε εκλογές τις οποίες ο Μητσοτάκουλας έχασε πανηγυρικά;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιοτιμε κ.κ. Καλεντεριδη πιθανον θα ηταν καλυτερο αντι να εκφραζονται διαφορου ειδους φοβιες απο τους πολιτικους μας να χρησιμοποιησουν τα σκαφη του Λιμενικου σωματος η και ακομα ιδιωτικα σκαφη προκειμενου να επισκεφτουν τα ακριτικα νησια που δεχονται την Τουρκικη επιθετικοτητα και να δειξουν εμπρακτα στους κατοικους των νησιων αυτων αλλα και σε ολους τους Ελληνες οτι αγνοουν τις Τουρκικες προκλησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνοπτικά θα σας θέσω κάποιες σκέψεις που μπορεί να αποδειχθούν και πληροφορίες άκρως χρήσιμες.

    Κωδικοποιημένα λοιπόν

    1) ο ΓΑΠ στέλνει μήνυμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στη κυβέρνηση και ουσιαστικά σε ολόκληρη τη κοινωνία (Καθήστε φρόνιμα και ...βγάλτε με και Πρωθυπουργό διαφορετικά...)



    2) Η σύλληψη των 16 και κυρίως η ανάλυση του τεράστιου όγκου των συνομιλιών είναι ένα τεράστιο πλήγμα στο παρακράτος που συνδέται μέσω Ελλήνων "επιφανών προσώπων" με εγκληματικά δίκτυα αλλά και ξένες δυνάμεις.

    Αυτό προκαλεί ανησυχία σε αυτούς γιατί το Α και Ω στο ψυχολογικό πόλεμο είναι να ξέρεις ότι ο αντίπαλος ξέρει τι θα κάνεις.

    Οπότε βραχυκυκλώνεις και αρχίζεις τα μοιραία λάθη που αποκαλύπτουν πολλά. Κλασσικό παράδειγμα η ανωτέρω δήλωση του ΓΑΠ, την οποία πρέπει πολύ προσεκτικά να αναλύσουν όσοι είναι αρμόδιοι.



    3) Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται κάποιου είδους αναταραχή σύντομα στη Κεντρική Ασία και ιδιαίτερα στο Κιργιστάν, Ουζμοπεκιστάν και Τουρκμενιστάν.

    Αυτό συνδέεται τόσο με τα ενεργειακά (Ναμπούκο) όσο και με το Ιράν αλλά και τη κατάσταση στο Αφγανιστάν-Πακιστάν.

    Τυχόα αποτυχία των Αμερικανών, θα σημάνει ουσιαστικά και το τέλος των ενεργειακών σχεδίων τύπου Ναμπούκο γιατί απλούστατα δεν θα υπάρχει αέριο διαθέσιμο.

    Επίσης το Ιράν θα εξακολουθήσει να διατηρεί τη συνδεσή του με τη Μόσχα αλλά και το Πεκίνο.

    Οπότε επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρέυουν, κυριολεκτικά "καίγονται" οι Αμερικανοί να ανατραπεί η Ελληνική κυβερνηση το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε τα "μετώπισθεν" να προφυλαχθούν αλλά και τα αντίπαλα ενεργειακά σχέδια να ανατραπούν (Βλ. νέα κυβέρνηση Βουλγαρίας).



    4) Ο Τουρκικός στρατός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τόσο από άποψη ηθικού λόγω των πολιτικών διαμαχών όσο και από υλικό και κυρίως ανταλλακτικά.
    Έχουν και μεγάλο ποσοστό λιποταξιών.

    Είναι κούφιες οι απειλές της Άγκυρας προς το παρόν. Οι δε παραβιάσεις δεν είναι ούτε ποσοστικά ούτε ποιοτικά χειρότερες από αυτές των προηγούμενων ετών.

    Επειδή υπηρέτησα σχετικά πρόσφατα σε άκρως ευαίσθητη περιοχή, μπορώ να βεβαιώσω μετά λόγου γνώσεως ότι πολλά πειρστατικά δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας και είναι πολύ πιο ανησυχητικά για την εθνική ασφάλεια χωρίς να υπάρχει το παραμικρό κλίμα έντασης με τη γείτονα.
    Λ.Χ μεταξύ 2002-2003 γινόταν χαμός στο Αιγαιο και κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι.



    Εν κατακλείδι τα παραπάνω τα γνωρίζει ο ΓΑΠ και φαντάζομαι έχει και πολιτικούς και στρατιωτικούς συμβούλους.

    Οπότε μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα είτε ότι είναι ανόητος και χρησιμοποεί άκρως ευαίσθητα ζητήματα για κομματικούς λόγους ή είναι κάτι άλλο που σχετίζεται με συγκεκριμένα άρθρα του στρατιωτικού και ποινικού κώδικα όπως και άρθρα του Συντάγματος.

    Έχω όλη τη καλή διάθεση και υπομονή να εξακολουθώ να ελπίζω ότι είναι απλά ανόητος και αφελής εάν και είναι 57 ετών και εκλέγεται στο Κοινοβούλιο εδω και 28 έτη.


    Ελπίζω να μη κούρασα με το μακροσκελές της ανάρτησης, στη διάθεση του οποιουδήποπε για τυχόν διευκρινήσεις και απορίες.

    Δεν θα απαντήσω σε ύβρεις και βλακώση σχόλια. Θα απαντήσω σε σχόλια που είναι σκληρά αρκεί να διέπονται απο στοιχειώδη λογική.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΥΡΙΟΣ JEFRY ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΓΕΥΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΤΑ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΛΙΓΩΝ ΣΤΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ.

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΤΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέραν κάθε σχολιασμού όχι μόνο οι δηλώσεις αλλά και η φωτογραφία...Είναι ΚΑΙ οι 300 για τα μπάζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η εξουσία. Είναι δυνατόν να παίζει με την εξωτερική πολιτική? Αυτή είναι η σοβαρότητα ή σοβαροφάνεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι απίστευτο!!
    Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απειλεί την κυβέρνηση να μην αντιδράση σε ενδεχόμενο επισόδειο και να το αφήση να δημιουργήση τετελεσμένα εις βάρος της πατρίδας μας.
    Παράλληλα την προτρέπει να πάει να βρή ξένο χέρι να ξυστή.
    Η αμέσως πιό ανεύθυνη στάση μετά από αυτήν, αγγίζει πλέον τα σύνορα της προδοσίας (Α ρε Τζέϊμς Πάρις...τι θυμήθηκα τώρα).
    Μα τόσο ηλίθιος είναι αυτός ο άνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Παράλληλα, προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην επιχειρήσει να αξιοποιήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, στην προσπάθειά της, όπως είπε, να αποσπάσει την προσοχή από την δυσμενή πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ίδια, αλλά και να μην πέσει στην παγίδα της όξυνσης."

    Το οποίο όμως και πιθανό να ανέτρεπε τα δημοσκοπικα δεδομένα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Prin mia vdomada kai o suriza ekane dilwseis gia epikindines tourkikes kiniseis...Afou xupnisan kai autoi kati de paei kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμμάν πια Αμμάν! Σε λίγο έτσι που το πάνε οι Τούρκοι θα μας απαγορεύσουν να εκτελούμε και τα συζυγικά μας καθήκοντα για να τα εκτελέσουν αυτοί. Και οι « πολιτικοί μας ηγέτες» - λέμε τώρα- το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πολιτικό ή επικοινωνιακό παιχνίδι τους «Παράλληλα, προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην επιχειρήσει να αξιοποιήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, στην προσπάθειά της, όπως είπε, να αποσπάσει την προσοχή από την δυσμενή πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ίδια, αλλά και να μην πέσει στην παγίδα της όξυνσης.»
    Δεν πειράζει κ. Παπανδρέου. Ασχοληθείτε εσείς και οι αντίπαλοι σας με ζεϊμπέκικα και κουμπαριές και αν χρειαστεί θα βγούμε να τους συναντήσουμε ακόμα και με κανό. Χωρίς βέβαια να κινδυνέψουμε να πνιγούμε ή να χαθούμε , γιατί εμείς οι γηγενείς ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε λαός που γνωρίζουμε από θάλασσα.

    777

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άντε ρε μακεντόνσκα....
    τράβα να πιεις το γάλα σου το μεταλλαγμένο.....

    ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΩ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ.. ΤΡΕΛΟΣ ΕΊΜΑΙ ΌΤΙ ΘΈΛΩ ΚΆΝΩ, "ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ ΠΌΝΤΟΣ"

    Και πάλι, Άντε ρε μακεντόνσκα....Μαλάκα κλαψωμούνι....

    Και βγάλε αυτόν τον ηλίθιο που έχεις για εκπρόσωπο τύπου, αυτόν τον βλάκα που κάθε μέρα βγαίνει και κλαψουρίζει αντί να μας λέει καμιά πρόταση...
    ούστ απαδακά σκυλία....

    Οι Έλληνες δεν θέλουν κόμματα, Θέλουν έναν ΗΓΈΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα εκεί είναι ο πόνος...αυτός θέλει να είναι που θα αγοράσει ησυχία έναντι γης...όχι ο...άλλος!! Θου Κύριε...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Hmarton Sunellhnes, prospathiste na peisete osous gnostous kollhmenous Pasokous gnorizete na mhn pshfisoun Pasok oso `hgeths` tou komatos einai o EBRAIOS Papandreou. An ton doume kai Prwthupourgo tote as paradosoume apo tora oti exoume kai den exoume sthn Tourkia-Israhl-HPA...
    Kai mhn kseshkothoun oi filoi tou PASOK, to komma tous htan kapote kinhma, apo thn epoxh Shmith kai meta einai apla Doureios Ippos tou Ellhnismou. Gia to antipalo deos exo apla na po makria apo kathe Mhtsotakiko...(Panagia bohtha!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. mano σταματα να καταστρεφεις την συζητηση. Δηλαδη θες να πεις οτι και στην σοσιαλιστικη διεθνη το ονομα χρησιμοποιουν μονο...?

    Και κυριε "Ελευθερος-ΠΟΝΤΟΣ" σας παρακαλω.. Το γεγονος οτι σας ενοχλει η δημοκρατια δεν σημαινει οτι πρεπει να βριζεται οποιονδηποτε την υπηρετει. Κατι τετοιοι σαν και σας εινα ιαυτοι που παν την χωρα πισω. Και ακομα δεν μπορω να καταλαβω Γιατι η χωρα που γεννησε την δημοκρατια ,η χωρα που αναγνωριζεται παγκοσμια εξαιτιας αυτης ειναι δυνατον να εχει κατι τοσο σαπιο μεσα της.

    Και μην βαζεις τα δικα σου θελω πανω απ ολους. Εαν θυμασι οι Ελληνες ψηφισαν την δημοκρατια οι Ελληνες εδιωξαν τον βασιλια, οι ελληνες αντιταχθηκαν σε οτι εφερε μονο ΕΝΑΝ ηγετη. Τοσα παιδεια σκοτωθηκαν στο πολυτεχνειο.

    Σε λυπαμε βρωμοσκουλικο... (το σχολειο αναλογικα με το παραπανω πρεπει να εγκριθει. 'Η απλα να σβηστει και αυτο του Ελευθερος-Ποντος. Προσβαλει το συνολο του ελληνικου λαου.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μα λέει στα ίσια ότι τα Ίμια ήταν η ηρωική εποχή της Ελλάδας και να...επαναληφθεί... Μα πόσο λακαμάς είναι τέλος πάντων ο άνθρωπος; Και τι...ποιοι είναι αυτοί που θα τον ψηφίσουν στο φινάλε;
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μην βιάζεστε ρε ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.
    Σωστα μας λένε όλοι για θερμό επισόδειο, αλλά δεν θα κάνουν το λάθος μέσα στο καλοκαίρι δύο κατεξοχήν τουριστικές χώρες μέσα στην οικονομική κρίση να τα διαλύσουν όλα.Ιδιαίτερα τώρα που η τουρκία οικονομικά πήρε την καταστρεπτική της κάτω βόλτα και ο λαός της αρχίζει να μην έχει να φάει, μια είναι η μαλακία που τους μένει για να μήν τους ξεσηκωθούν.
    Το θερμό-ΘΕΡΜΟ επεισόδειο.
    Ο Γιώργος βλέπει πως σε ενδεχώμενη μικρή η μεγάλη νίκη της ΕΛΛΑΔΑΣ Ο Κωστάκης θα ξαναείναι πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να το δω το Γιώργκος ως..... πρωθυπουργό της...νίκης (ωχ Θεέ μου) κι ας πεθάνω....θα τα 'χω δει όλα στην ζωή...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σε λυπαμε βρωμοσκουλικο... (το σχολειο αναλογικα με το παραπανω πρεπει να εγκριθει. 'Η απλα να σβηστει και αυτο του Ελευθερος-Ποντος. Προσβαλει το συνολο του ελληνικου λαου.)

    24 Ιούλιος 2009 12:30 πμ

    Α) Όπα και οι φασιστικές επιλογές ενός δημοκράκι...
    "(το σχολειο αναλογικα με το παραπανω πρεπει να εγκριθει. 'Η απλα να σβηστει και αυτο του Ελευθερος-Ποντος. Προσβαλει το συνολο του ελληνικου λαου.)"
    Χαχαχαχαχαχαχ!!!

    Αα) Αν εσύ το λες αυτό Δημοκρατία? Εγώ το λέω "Μπουρδέλο" που καταπιέζει τους φτωχούς-αμόρφωτους Έλληνες,, Σε αυτούς ανήκω και εγώ...

    Β) όσο για τα κωλόπαιδα τους φοιτητές του πολυτεχνείου, τα σκουπίδια τον "Αμερίκανών" Τα Γ@μ@ω!!!! ξέρεις γιατί???? Γιατί αυτά τα "σκουπίδια" βρίσκονται από τότε μέχρι σήμερα στα έδρανα της "δήθεν" ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΜΑΣ..

    Γ) Εγώ εκφράζομαι "λαϊκα-πεζοδρόμιο" ανοιχτά..
    Εσύ που μιλάς σαν "φ"ούστις με τα γάντια" και στο τέλος βωμολοχείς, είσαι χειρότερος από έναν φανατικό "σε όλα τα επίπεδα

    Δ) Όη να τρώγω τα ψίας "αφορισμένε" χαχαχχα, ε πίκες ε μεν και μασκάρεψα ο σήμερον"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Να το δω το Γιώργκος ως..... πρωθυπουργό της...νίκης (ωχ Θεέ μου) κι ας πεθάνω....θα τα 'χω δει όλα στην ζωή...'


    Προετοιμάσου απο τώρα ψυχικά διότι αυτό που φοβάσαι θα το "φας στην μάπα".Όπως όλοι μας άλλωστε.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.