30/7/09

Με απόλυτη μυστικότητα ΤΑΞΙΔΙ ΑΣΤΡΑΠΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ Άγνωστο γιατί αλλά σίγουρα για κάτι πολύ σημαντικό

Μπορεί να έγινε πριν από ένα μήνα, όμως η «αξία» της είδησης, παραμένει σπουδαία και άκρως ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα όσο το γενικότερο «κλίμα» στην περιοχή γύρω από τα ελληνοτουρκικά, δείχνει το θερμόμετρο, σε συνεχή άνοδο.

Ο λόγος για ένα ταξί αστραπή ολόκληρης της ηγεσίας της ΕΥΠ στο Νησί μας, κάτω από απόλυτη μυστικότητα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι δεν ενημερώθηκαν, ούτε καν οι εμπλεκόμενες υπ/σιες.
Οι λόγοι της επιτόπου επίσκεψης, στην «ευαίσθητη» περιοχή της Κω, επιδέχεται πολλές ερμηνείες και σενάρια, που ξεκινούν από το γενικότερο ζήτημα των λαθρομεταναστών, έως τη διαφαινόμενη έναρξη ερευνών έξω από την Κω, της τουρκικής κρατικής εταιρίας πετρελαίων.
vimatisko.gr,spynews-gr.blogspot.com

10 σχόλια:

  1. Αὐτό ἔγινε πρίν καρατομηθῆ ὁ προηγούμενος, πιά, ἀργηχός τῆς ΕΥΠ. Τώρα ἡ ΕΥΠ συμπορεύεται μέ τίς πολιτικές τῆς Ντόρας καί ΝΔ.

    Ἰόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η απόλυτη μυστικότητα με την οποία κινήθηκαν, έγινε ΄΄θέμα΄΄ κάποιου ή κάποιας αυτοαποκαλούμενης ΄΄δημοσιογράφου΄΄ που προφανώς καμαρώνει που έβγαλε ΄΄λαυράκι. Και είναι σίγουρο οτι έγινε και θέμα προς συζήτηση στα καφενεία. Το κλιμάκιο της ΕΥΠ μπορεί να πήγε εκεί πριν από ένα μήνα αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι το θέμα για το οποίο πήγαν έληξε. Αλλά ακόμα και να έχει λήξει, υπάρχει κάποιος λόγος να αποκαλυφθούν οι κινήσεις της υπηρεσίας αυτής;
    Τελικά η χώρα αυτή είναι ο παράδεισος των Ηλιθίων.
    Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἐλλείψει προσφάτου ἄρθρου σᾶς στέλνω τό παρακάτω. Ἐάν θέλετε μπορεῖτε νά τό ἀναρτήσετε κανονικά.

    Κινητοποιήσεις για πρόσφυγες και τους μετανάστες

    Κινητοποιήσεις κατά της δημιουργίας «στρατοπέδων συγκέντρωσης» για πρόσφυγες και μετανάστες στη Ριτσώνα και στον Ασπρόπυργο, θα είναι οι πρώτες δράσεις που πρόκειται να αναπτύξει η κίνηση «Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», που δημιουργήθηκε λίγο μετά τις Ευρωεκλογές.
    Στη σημερινή συνέντευξη τύπου της κίνησης συμμετείχαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας - δυτικής Αττικής Διονύσης Σκαρμούτσος, ο Θανάσης Διαβολάκης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΙΕΛΕ, ο Δημήτρης Πηλιχός, μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ο Γιάννης Σιφακάκης, της «Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο», ο Απόστολος Αλωνιάτης της «κίνησης Κηφισός», ο Αντώνης Μαούνης από το Σύλλογο Ελλήνων Αρχιτεκτόνων και ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας Τζαβέντ Ασλάμ.
    Οπως τονίστηκε από τους ομιλητές «το θέμα των στρατοπέδων συγκέντρωσης αποτελεί ντροπή για τη χώρα μας που γνώρισε στρατόπεδα συγκέντρωσης στο παρελθόν». Και αυτό διότι «η μετανάστευση και η προσφυγιά δεν είναι έγκλημα που πρέπει να τιμωρηθεί με στρατόπεδα συγκέντρωσης, μαζικές απελάσεις, εκκαθαριστικές επιχειρήσεις σκούπα και μακρόχρονες φυλακίσεις των αιτούντων άσυλο».
    Ο Διονύσης Σκαρμούτσος, είπε ότι «είναι ανάγκη να βρεθούν συγκεκριμένοι τρόποι παρέμβασης με ανθρώπινη προσέγγιση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες», ο δε Δημήτρης Πηλιχός ενημέρωσε ότι και στην Εύβοια έχει ξεκινήσει η κινητοποίηση και την άλλη βδομάδα πρόκειται να γίνει ένας συμβολικός αποκλεισμός της γέφυρας στη Χαλκίδα.
    Ο Αντώνης Μαούνης από το Σύλλογο Ελλήνων Αρχιτεκτόνων, επεσήμανε ότι «το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται εδώ και είκοσι χρόνια, αλλά τώρα ξεκινά και η πολιτικοποίηση του θέματος σε καθαρά φασιστική κατεύθυνση»,ο δε Απόστολος Αλωνιάτης εκτίμησε ότι λόγω της παγκοσμιοποίησης και των κλιματικών αλλαγών ίσως να αντιμετωπίσουμε σύντομα μεταναστευτικό κύμα που θα οφείλεται στα σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.
    Ο Γιάννης Σηφακάκης ενημέρωσε ότι στις 31 Αυγούστου πρόκειται να γίνει πλατιά σύσκεψη φορέων, αντιρατσιστικών κινήσεων, συνδικάτων και μεταναστευτικών κοινοτήτων για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της φασιστικής απειλής και τη διοργάνωση μιας συντονισμένης παρουσίας στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.
    Τέλος, ο Τζαβέντ Ασλάμ πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας, απηύθυνε έκκληση για να μην απελαθεί στο Πακιστάν ο δημοσιογράφος Αλί Ασράρ, που αυτή τη στιγμή κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Νέου Ηρακλείου, ο οποίος, όπως είπε, βρίσκεται στη μαύρη λίστα και της κυβέρνησης του Πακιστάν.

    www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Ὅλοι αὐτοί οἱ παραπάνω κύριοι ἀγνοοῦν τούς Ἕλληνες. Θά τούς δώσουν δουλειά; Θά τούς ἐκμεταλλεύονται; Θά τούς βροῦν σπίτια; Ὄχι βέβαια θέλουν νά πληρώνουμε ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες πολῖτες καί γιά τούς λαθρομετανάστες. Τώρα τό βρῆκαν, εἴμαστε φασίστες! Δέν πῆραν χαμπάρι τά κόμματα τῆς Ἀριστερᾶς ὅτι ἡ πλειονότητα ἀρχίζει νά δυσανασχετεῖ μαζί τους. Καί ὅσο θά ἀνεβαίνει καί κλιμακώνεται ἡ ἀνασφάλεια, ἡ ἀνεργία τῶν πολιτῶν τόσο θά κατρακυλοῦν αὐτά τά κόμματα. Καί ἐπειδή δέν πρέπει νά ξεχνᾶμε τήν κυβέρνηση ἔδωσε ἐντολή γιά νά δοθοῦν χρήματα γιά καινούργιες ΜΚΟ γιά τό συγκεκριμένο θέμα.

    Ἰόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα δεν εγινε και τιποτα σπουδαιο ...

    και ο μπαροζο (ή ο μπαρο?) ειχε ερθει να δει για τους λαθρομεταναστες ...

    καλοκαιρι ειναι ρε παιδια ,
    μια επισκεψη σε Ελληνικο νησι προσφερεται τετοιες εποχες ,

    μη το κανουμε και θεμα

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἰόλαος

    πλεον η βαρια μας βιομηχανια θα ειναι οι ΜΚΟ

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. [.«Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή»..]

    To να συνδέεις τα ΕλληνοΤουρκικά , με το θέμα των μεταναστών και τα στρατοπαιδα συγκέντρωσης που τους προορίζουν , δεν προσφέρει τίποτα στην συζήτηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Δράκων είπε
    Τελικά η χώρα αυτή είναι ο παράδεισος των Ηλιθίων.
    Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

    Για μένα Δράκων δεν κάνεις λάθος και το κακό είναι ότι το μόνο δεδομένο στην ηλιθιότητα είναι ότι ενώ το σύμπαν και η εξυπνάδα μετριέται και είναι περατά η ηλιθιότητα και δεν μετριέται αλλά και είναι απέραντη...Σε συνδιασμό με την αγάπη αυτού του λαού να επιδεικνύεται ''κοίτα τι λαυράκι έβγαλα'' ο συνδιασμός είναι θανατηφόρος....
    Αν όμως εμπαινε σε λειτουργία ο νόμος επι παπαδοπούλου που έλεγε ότι θέματα εθνικής σημασίας τα οποία κινοποιούνται διώκονται ποινικά κάθώς και λίγη λογοκρισία στα ΜΜΕ δεν βλάπτει .....τότε θα έβλεπες δράκων τι θα γινότανε...Εδώ όταν απεύπλευσε ο στόλος τότε με τα Ιμια ο ΑΝΤ1 μόνο το πόσες σφαίρες ο κάθε ένας από τους φαντάρους που ήταν δεν μας είπε ....Πλήρη αναφορά για υποβτύχια , αντιτορπιλικά κλπ κλπ και δεν θα πουν για την ΕΥΠ....
    Χριστίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. [.«Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή»..]

    To να συνδέεις τα ΕλληνοΤουρκικά , με το θέμα των μεταναστών και τα στρατοπαιδα συγκέντρωσης που τους προορίζουν , δεν προσφέρει τίποτα στην συζήτηση..

    Πρῶτον, καί έσύ πού τό ξέρεις ὅτι δέν συνδέονται; Καί δεύτερον παρακάλεσα τόν πάροχο νά τό ἀναρτήσει ξεχωριστά.

    Ἰόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίο μυστικό, τώρα που δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ο Δράκων είπε
    Τελικά η χώρα αυτή είναι ο παράδεισος των Ηλιθίων.
    Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

    Για μένα Δράκων δεν κάνεις λάθος και το κακό είναι ότι το μόνο δεδομένο στην ηλιθιότητα είναι ότι ενώ το σύμπαν και η εξυπνάδα μετριέται και είναι περατά η ηλιθιότητα και δεν μετριέται αλλά και είναι απέραντη...Σε συνδιασμό με την αγάπη αυτού του λαού να επιδεικνύεται ''κοίτα τι λαυράκι έβγαλα'' ο συνδιασμός είναι θανατηφόρος...."
    ----------------------------------
    Μόλις επέστρεψα από την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση και πάλι στις επάλξεις του....internet.
    Χριστίνα η κουβέντα που είπες είναι όλα τα λεφτά. Η πιο συνοπτική απάντηση που μπορείς να δώσεις σε όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους, ηλίθιους, άσχετους, βλάκες, μπουρδολόγους του κώλου.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ εΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΥΠΟΥ ΞΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΡΥΠΩΝ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΡΥΠΙΑ, Β(Λ)ΗΜΑ κλπ)ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ.
    ΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.............

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.