27/7/09

Κοινότητα Εβραίων στα κατεχόμενα


Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Χαβαντίς» αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα, ότι κάπου 100 Eβραίοι έχουν εγκατασταθεί στα κατεχόμενα και έχουν δημιουργήσει την κοινότητά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η εβραϊκή εφημερίδα «Σαλόμ» που εκδίδεται στην Τουρκία αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι ο ραβίνος Χαϊμ Αζίμοβ προσπαθεί να ηγηθεί της κοινότητας αυτής και στοχεύει να φέρει τουρίστες από το Ισραήλ για τις εβραϊκές νύκτες Σαμπάτ.

Η εφημέριδα «Σαλόμ» γράφει ακόμη, σύμφωνα με την «Χαβαντίς», ότι όλο και περισσότεροι Iσραηλίτες τουρίστες προτιμούν το ψευδοκράτος για τις διακοπές τους και δημοσιεύει φωτογραφία του κατοχικού ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ με τον Αζίμοβ κατά τους προκλητικούς εορτασμούς της ημέρας της εισβολής, 20 Ιουλίου.
σημερινη

17 σχόλια:

  1. Σαν να αργήσανε λιγάκι. 35 χρόνια τους πήρε να το κάνουνε! Με τους ισλαμιστές όμως πως θα τα βρούνε τώρα που αρχίζουν κι έχουν το πάνω χέρι οι τελευταίοι και μαζεύονται κι αυτοί εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλοι μάγκες οι Εβραίοι: Βγάλανε έναν Ιησού Χριστό και τον πασάρανε σ' εμάς για να καταστραφούμε. Φτιάξανε τον Αττίλα (μέσω του Κίσινγκερ και του Ζακ Αλαζράκη, γαμβρού επ' αδελφή του Μίμη Ιωαννίδη) και τώρα εκμεταλλεύονται οικονομικώς τα Κατεχόμενα. "Αγαπάτε τους εχθρούς υμών", είπε ο Εβραίος Ραββίνος Ιησούς Χριστός. Εσείς κύριε Καλεντερίδη, γιατί δεν αγαπάτε την Τουρκία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 27 Ιούλιος 2009 2:34 μμ

    ΡΕ ΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ "ΞΑΝΑΧΤΎΠΗΣΕΣ";ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΠΟΝΔΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!ΑΤΟΜΙΚΕ ΕΡΑΣΤΗ! Ε, ΑΤΟΜΙΚΕ ΕΡΑΣΤΗ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρολ στις τρύπες σας… Εδώ κάνουμε σοβαρές κουβέντες…

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 1:22 πραγματικά μεγάλοι μάγκες οι Εβραίοι.Ας τους μιμηθούμε.Την Ελλάδα ο Ιησούς Χριστός την κατέστρεψε;Όχι οι πολιτικοί της και οι έλληνες που τους συντηρούν;Χωρίς τον εκχριστιανισμό τι ακριβώς διαφορετικό θα είχε συμβεί στον ελληνισμό;Χωρίς Βυζάντιο και Άγιο Όρος τι θα είχε διασωθεί φίλε; Μήπως οι γιορτές στο Δίον και στην Ολυμπία με τους γραφικούς και τους χαλαζόπληκτους θα μας άλλαζαν τη ζωή;

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Ανώνυμε 1.22 τον Ιησού χριστό, δεν μας τον πασαρανε οι Εβραίοι, τον σταύρωσαν και αναστήθηκε για μας τους αμαρτωλούς ανθρώπους και εμείς τον δεχτήκαμε γιατί απόδειξε θαυματουργικά ότι είναι ο αληθινός μας θεός. Έσωσε πολλές φόρες το έθνος μας και μας τιμώρησε για την αποστασία μας, αλλά και πάλι μας ελεεί και θα μας υψωση.

    Θρακιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ἀνώνυμε 2:34, μή ἀνακατεύεις τή θρησκεία τῶν περισσοτέρων πού βιαβάζουν τό ἱστολόγιο μέ τέτοιου εἴδους ἀθλιότητες πού γράφεις. Οἱ Ἑβραῖοι σίγουρα 2000 πρίν δέν σκέφτονταν τή διχοτόμηση τῆς Κύπρου. Οἱ Ἑβραῖοι ἐξάλλου ἐκμεταλεύονται οἰκονομικά τά κατεχόμενα διότι, οἱ Τοῦρκοι εἶναι ἀνίκανοι, γι' αὐτό καί ὁ Χριστόφιας μέ τούς πλούσιους Ἑλληνοκυπρίους καί Ἕλληνες φίλους τους θέλουν νά τελειώσει ἡ ἱστορία ὅσον τό δυνατόν γρηγορότερα γιά νά μποῦν κι αὐτοί στό παιχνίδι. Ἐπίσης δέ, τό χρῆμα πατρίδα δέν ἔχει ἤ ἔχει ὅπου τό συμφέρει κάθε φορά.

    Ἰόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Καλεντερίδη, καλά σας είπε κάποιος αναγνώστης ότι το 90% των αναγνωστών σας είναι φανατικοί Χριστιανοί και γι' αυτό φοβάστε να μας πήτε τις αλήθειες που όλοι ξέρουμε ότι κατέχετε. Αλλά η πολύ χριστιανική ταπεινοφροσύνη, κύριε Καλεντερίδη, βλάφτει: Δώσατε μία εξαίσια συνέντευξη στην χθεσινή Κυριακάτικη "Εσπρέσσο", όπου δηλώνετε ανοιχτά ότι οι Τούρκοι πράκτορες καίνε τα δάση μας. ΚΙ ΟΜΩΣ: Ενώ αναρτάτε του κόσμου τα ανούσια άρθρα, την δική σας (ανεκτιμήτου αξίας) συνέντευξη δεν την αναρτήσατε για να μή σας πούνε εγωιστή!! ΙΔΟΥ πού οδηγεί ο χριστιανικός κρετινισμός έναν τέτοιο πατριώτη σαν τον Καλεντερίδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι εγώ αυτό αναφωνώ:
    Λείπει ο Μάρτης απ'την Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φίλε Ιόλαε μόνο μιά προσθήκη.Οι οβριοί θέλαν τήν Κύπρο 2000χρόνια πρίν!απόδειξις;η μεγάλη σφαγή τών 220.000 Ελλήνων εν Κύπρω τόν πρώτον αιώνα μ.Χ.,πού είχε βεβαίως ώς αποτέλεσμα τόν δικό τους εκτοπισμό καί τιμωρία από τούς Ρωμαίους...από τότε ΠΟΤΕ δέν εγκατέλειψαν τό σχέδιον τού Μεγάλου Ισραήλ.απλώς ενεργούν πιό μεθοδικώς καί προσεκτικώς.δίχως νά σημαίνει πώς δέν κάνουν καί λάθη...
    η Κύπρος, η Κρήτη,αλλά καί άλλες ελληνικές περιοχές τους γυάλιζαν από πάντα(βλέπε Τορά-Εβραική Βίβλο).Γρηγορείτε.έρχεται θύελλα φίλοι.είναι πολλά τά λεφτά...
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνῶ Π. Ὁ ἐκλεκτός λαός τοῦ Θεοῦ δέν κάνει λάθη. Ἐμεῖς νομίζουμε ὅτι κάνει λάθη, ἀλλά βασικά μᾶς παραπλανεῖ. Ἄσ' τα νά πᾶνε στόν Δ@@@@@.

    Ἰόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΩΝΥΜΕ:27 Ιούλιος 2009 2:34 μμ

    ΜΟΝΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!
    ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ:ΜΟΝΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΝΕΣΤΗ!!!!ΜΟΝΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΝΕΣΤΗ!!!!ΜΟΝΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΝΕΣΤΗ!!!!...........

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΗΗΗΗ!!!!!!...ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ "ΜΟΥΦΑ" ΚΑΙ ΕΣΥ...

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οταν ΑΝΕΣΤΗ ο Ραββίνος ήσουνα και εσύ εκεί??????
    Μια χαρά τα λεει ο ανθρωπος.Μας φορτώσανε 1 εβραίο και εμείς απο τότε πήραμε την κάτω βόλτα.
    A.J.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάγκες οι Εβραίοι; Καθόλου...
    Πολύ προβλέψιμοι είναι. Αλλά δουλεύουν πολύ μεθοδικά εδώ και χρόνια. Και πάλι όμως η απόλυτη κυριαρχία που φαίνεται να έχουν θα γυρίσει εναντίον τους.
    Εδώ και χιλιάδες χρόνια ένα κράτος της προκοπής δεν μπορούν να έχουν.
    Σε όσους πάντως δεν έπιασε ο χριστιανισμός τους έριξαν τον κομμουνισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΩΝΥΜΕ 2 Αύγουστος 2009 10:59 μμ
    Το ρίξανε ΚΑΙ στον κομμουνισμό για να παίζουν ΑΝΕΤΑ και στα 2 ταμπλό.
    Κατάλαβες??? ή ακόμα???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι Εβραίοι είναι γνήσιοι απόγονοι των Σπαρτιατών και αδέλφια μας.Η γλώσσα τους είναι καθαρή Ομηρική.Ο Μέγας Αρχιερέας τους έμπαινε μια φορά το χρόνο στο Μέγα Παραπέτασμα, στα Άγια των Αγίων του Ναού του Σολομώντα και έλεγε Ελληνικότατα..."ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ"!
    Όταν ξυπνήσετε από το Λύθαργό σας ΑΜΥΗΤΟΙ...θα είναι αργά!
    Θα σας έχουν πάρει οι Τούρκοι και τα...Σώβρακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.