22/8/09

Ενοχλημένες με την υποδοχή-ήρωα του βομβιστή του Λόκερμπι οι ΗΠΑ


Ενοχλημένες δηλώνουν οι ΗΠΑ με την υποδοχή ήρωα που επιφύλαξαν οι Λίβυοι στον Αμπντέλ Μπασέτ Αλ-Μεγκράχι, που είχε καταδικαστεί σε ισόβια για την βομβιστική επίθεση εναντίον αεροσκάφους της «Panam», το 1988.

"Είναι ενοχλητικό να βλέπεις εικόνες που δείχνουν ότι ο Μεγκράχι έτυχε υποδοχής ήρωα αντί να αντιμετωπιστεί ως ένας κοινός εγκληματίας. Όπως είχαμε συζητήσει με την λιβυκή κυβέρνηση μια τέτοια υποδοχή θα έστελνε ένα λανθασμένο μήνυμα, πέραν του ότι είναι μια λυπηρή προσβολή προς τις οικογένειες των εκατοντάδων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην βομβιστική εκείνη επίθεση", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Μπιλ Μπάρτον.

Δυσφορία και για τη στάση του Ιράν

Εν τω μεταξύ, ο Λευκός Οίκος εμφανίζεται ενοχλημένος και από τη στάση των Ιρανών στο ζήτημα των πυρηνικών."Το Ιράν εξακολουθεί να μην συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις του προς την Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) και δεν παρέχει αυτά τα οποία του ζητήθηκαν, και αυτά είναι πλήρης και συνολική συνεργασία", τόνισε αμερικανός αξιωματούχος αναφερόμενος στην ΙΑΕΑ.

O κ. Αμπντέλ Μπάσετ Αλί Μοχάμεντ που καταδικάστηκε το 2001 για την επίθεση του Λόκερμπι βρίσκεται σήμερα στο τελικό στάδιο καρκίνου του προστάτη.

Η κυβέρνηση της Σκωτίας ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο για ιατρικούς λόγους τον Αμπντέλ Μπάσετ Αλι Μοχάμεντ αλ Μεγκράχι, τον Λίβυο που έχει καταδικαστεί για την επίθεση του Λόκερμπι, ο οποίος πάσχει από καρκίνο στο τελικό στάδιο.

«Είναι απόφασή μου ο κ. Αμπντέλ Μπάσετ Αλι Μοχάμεντ αλ Μεγκράχι που καταδικάστηκε το 2001 για την επίθεση του Λόκερμπι και βρίσκεται σήμερα στο τελικό στάδιο καρκίνου του προστάτη να αφεθεί ελεύθερος για ιατρικούς λόγους και να του δοθεί άδεια να επιστρέψει στη Λιβύη για να πεθάνει εκεί», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Σκωτίας Κένι ΜακΑσκιλ.

Στη σχετική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες, στο Εδιμβούργο, ο υπουργός σημείωσε ότι ο Μεγκράχι θα οδηγείτο στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης για να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο για τη Λιβύη.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

8 σχόλια:

  1. Επιμενω;

    Υπαρχουν επισημα αποδεικτικα στοιχεια οτι ο κ. αυτος ειναι/ηταν "τρομοκρατης";
    Αν οχι, γιατι δυσφημιζεται ετσι ασυστολα σαν τετοιος;

    Μονο απ αυτη τη πρακτοροφυλλαδα της "Ε" μπορει κανεις να διαβαση δυσφημιστικους για εναν ανθρωπο τιτλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει καταδικατεί για την ενέργεια αυτή!!!πράγμα το οποίο παραδέχεται και η χώρα του!αρκεί δηλαδή να είναι αντιδυτικός κι ας είναι ότι θέλει ανώνυμε-φυσικά-...ε;λίγο ντροπή δεν έχεις να υποστηρίζεις τέτοιες πράξεις;με κάνετε και σιχαίνομαι πολύ από εσάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρεεεε!
    Καλως το Σαγιαν!
    Δωσε βαση αθλιε ισραελοφιλε στο τι θα σου πω.

    Απο ποιους καταδικαστηκε; Απ τη κλικα της εβραιοδουλης κυβερνησης του αποδεδειγμενα γενοκτονου Μπλερ; Με συγκοινωνουντα δοχεια τους αλλους εβραιοδουλους Ολλανδους και με την αγαστη συνεργασια του ξευτιλισμενου ΟΗΕ;
    Σε διαβεβαιωνω οτι αυτη η προαναφερθεισα κλικα, μπορει να κατηγορηση και να καταδικαση σε διεθνες δικαστηριο, για κακουργημα, ενα σαντουϊτς φτιαγμενο με σαλαμι και χωρις μαγιονεζα.

    Εχεις ακουσει μηπως τιποτε για False Flag operations;

    1)Ο βομβαρδισμος του Ξενοδοχειου "Βασιλιας Δαβιδ" στην Ιερουσαλημ;
    2)Βομβαρδισμος Κτιριων Αμερικανικων και Βρεττανικων συμφεροντων στην Αιγυπτο με απωτερον σκοπον την ενοχοποιηση της Αιγυπτου προς οφελος σκοτεινων και αρρωστων μυελων του Ισραηλ;
    3)Μηπως εχεις ακουσει τιποτα για ενα καραβακι που το λεγανε USS Liberty;
    4)Ητανε και κεινος ο Αμερικανος Πρεσβης στο Λιβανο που το 1979 καποιος ηθελε να τον βγαλη απ' τη μεση και να ενοχοποιηση τον Λιβανο, για λογους που μονο αρρωστα και μιαρα μυαλα ξερουν.
    5)Και για να μην συνεχισω γιατι υπαρχει ατελειωτη λιστα και κουραζομαστε με τα παλια, την 11η Σεπ 2001 καποιοι φυσηξαν μερικους ουρανοξυστες στη Νεα Υορκη με αποτελεσμα να καταρρευσουν παιρνοντας μαζι τους και περιπου 3000 αθωους Αμερικανους, για λογους που παλι μονον μιεροι μυελοι ξερουν.

    Τωρα το ερωτημα ειναι, αν τα μιαρα αυτα μυαλα μπορουν να κανουν τετοιες διαβολικες πραξεις με επιτυχια τι σε κανει εσενα αχρειε ισραελοφιλε να πιστευης οτι οι ιδιοι μιεροι μυελοι δεν φακκελωσαν ενα Λυβιο φουκαρα με σκοπο την δυσφημηση της χωρας του, και του ηγετη της, για τη βομβα που καποιος ειχε βαλει στην Παν-Αμ;

    Οσο γι αυτες τις πραξεις που μου συνιστας οτι πρεπει να ντρεπομαι εξαθλιωμενε ισραελοφιλε η και προβοκατορα, ντρεπομαι και ερυθριαζω οταν γινονται απο μιερους μυελους αλλα γινομαι ταυρος εν υαλοπωλειω οταν καθηκια σαν και του λογου σου ανοιγουν το στομα τους και προσπαθουν να κανουν τα "κρεμασταρια παλι σταφυλια".

    Σαγιαν, πισω στη τρυπα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξέρεις η πολύ...πειράζει,και σε συνδιασμό με τον ήλιο του καλοκαιριού,γι'αυτό πρόσεχε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά αυτά για τα σαγιανίμ,τα ελοχίμ και τα νεφελίμ μας τα είπαν κι άλλοι και σήμερα συνεχίζουν να τα λένε...στο Δαφνί,στη Λέρο και σ'άλλα "ευαγή" ιδρύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όταν λες "μυελούς" τι εννοείς...των οστών;γιατί μυελός μόνο εκεί υπάρχει και συνήθων δεν είναι μυαρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαγιαν,
    Με προκαλεσες και σου απαντησα με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΓΙΑΝΙΜ ΜΑΖΙ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
    Εσυ ομως αντι να αντικρουσης και να ανατρεψης τις καταγγελιες μου με δικα σου στοιχεια, αποδεδειγμενα, προτιμησες να μου πεταξης λασπη, γνωριμο χαρακτηριστικο των αθλιων ερπετων σαν και του λογου σου.
    Ετσι εξηγειται και το γεγονος οτι οι του ειδους σου, οριζουν ΟΛΑ τα ΜΜΕ στη Δυση για τον απλουστατο λογο, οχι μονο να καλυπτουν τις βρωμιες σας διεθνως, αλλα και να ενοχοποιουν και να εκβιαζουν αλλους αθωους ανθρωπους.

    Επισης παρατηρησα οτι απο την μηνιν της προσπαθειας εκτοξευσης λασπης (χ3), εναντιον μου, κατακοκκινισες με αποτελεσμα να σχηματισθη ο χαρτης του Ισραηλ στη φατσα σου αλλα και παμπολλα σπυρακια προσδιοριζοντας τα Παλαιστινιακα χωρια σβησμενα απ' τον χαρτη της Παλαιστινης του 1947.

    Πανε λοιπον στο διανυκτερευον φαρμακειο της γειτονιας σου και παρε μια αλοιφη να πασαλειψης τη φατσα σου για να μην σε παρουν χαμπαρι αυριο στη δουλεια σου και γελανε. Αν και θα σε ξερουν τι κοσερικο κουμασι εισαι.
    Τελος να μου κανης τη χαρη, οταν κανεις σχολια σ' αυτη την ιστοσελιδα να φορας το σκουφι σου για να σε βλεπουμε ολοι.

    Πισω στη τρυπα σου τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο ψυχίατρός σου τι λέει για όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.