Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2009

Ελέγχους σε κρατικές εταιρείες ζητά ο Μεντβέντεφ


Τη διεξαγωγή εισαγγελικών ερευνών σχετικά με τη χρήση κρατικών κεφαλαίων από τις γιγάντιες κρατικές επιχειρήσεις της Ρωσίας ζήτησε ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Κρεμλίνο.

«Ο πρόεδρος έδωσε εντολή (στους εισαγγελείς) να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους και να πουν αν υπάρχουν λόγοι για να ασχοληθούν περαιτέρω... με δομές όπως οι κρατικές εταιρείες», αναφέρεται σε σύντομο ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου.

Ο πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία κρατικών εταιρειών στη Ρωσία, παρουσιάζοντας τες ως ένα εργαλείο για τον οικονομικό εκσυγχρονισμό της χώρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters
naftemporiki.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1066766

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1064774

Κατασκοποι του FBI οπως την εποχη του μακαρθισμου και συληψεις συντακτων του αμερικανικου ιντυμηντια

για οσους κατηγορουν το ιντυμιντια στην ελλαδα σας αφιερωνο τα παραπανω λινκ

Ελευθερια στο διαδικτυο για ολλες τη ιδεολογιες και ολλες της αποψης.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ είπε: Πρόκειται άραγε για επιχείρηση κάθαρσης ή μήπως για απόπειρα ενοχοποίησης ανθρώπων του Πούτιν στον κρατικό-οικονομικό μηχανισμό; Δηλαδή για ζήτημα εξουσίας με αιχμή του δόρατος την Οικονομία;