16/8/09

Η σουηδική προεδρία της ΕΕ παίρνει ''γραμμή'' από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!

Αλήθεια, στα εθνικά μας θέματα, ποία «γραμμή» πήρε ο Καρλ Μπιλντ από το εβραϊκό κατεστημένο της Λέσχης; Θα δούμε, μέχρι τον Δεκέμβριο, τι μας επιφυλάσσει ο Σουηδός ΥΠΕΞ!

Η σουηδική προεδρία της ΕΕ παίρνει ''γραμμή'' από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!
Του Μ. Μιχαήλ
Η σουηδική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης παίρνει «γραμμή» από τη μυστική Παγκόσμια Κυβέρνηση, τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας, Καρλ Μπιλντ, ήταν ένας από τους προσκεκλημένους της Λέσχης, κατά τη διάρκεια των μυστικών εργασιών της στις 14-16 Μαΐου 2009, που έλαβαν χώρα στο πολυτελές ξενοδοχείο «Αστέρας» της Βουλιαγμένης.

Παρόντες ήσαν και άλλοι Ευρωπαίοι παράγοντες από τον χώρο του τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας. Γιατί το κύριο θέμα που απασχόλησε τη μυστική «ελίτ» της παγκόσμιας κοινωνίας, ήταν η οικονομική κρίση που μαστίζει τον πλανήτη μας.

Αλήθεια, στα εθνικά μας θέματα, ποία «γραμμή» πήρε ο Καρλ Μπιλντ από το εβραϊκό κατεστημένο της Λέσχης; Θα δούμε, μέχρι τον Δεκέμβριο, τι μας επιφυλάσσει ο Σουηδός ΥΠΕΞ!

romiossini.com

17 σχόλια:

  1. Αντισημιτικο, αντισημιτικο το αρθρο.
    Παρα-παρα πολυ αντισημιτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι η ελληνιδα υπουργος πού ηταν δηλαδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α,τίποτα.ώς το δεκέμβρη θά έχει ξεκινήσει τό πανηγύρι...αφού δέν ξεκίνησε τώρα τόν αύγουστο πάμε γιά νοέμβριο...η Παναγία νά μας φυλάει από αυτά πού μάς ετοιμάζουν.
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Χάνει" ο συντάκτης, έχει και μεγάλα αφτιά, ότι πρέπει για τράβηγμα ! Μια μικρή εξαίρεση μέσα στο πέλαγος της παγκοσμιοποιημένης αναπαραγωγής δημοσιογραφικής ύλης στρατευμένης στην υπόθεση της σιωνιστικής επικράτησης παντού.
    Δεν έγινε και τίποτα, μέσα σε τέτοιο ωκεανό ανθελληνικών γραπτών που είναι ο κανόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί;;οι δικοί μας απο που παίρνουν γραμμή;;;Θα μας ενημερώσει το blog ποιοί είναι μέλη της λέσχης;;;Σαμαράς, κωστάκης, γιωργάκης ,θεοδώρα και πολλοί άλλοι.Ποιοί;;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ροδόσταυρος, πεφωτισμένος , μασόνος και κάθε λογής σούργελο που έχει την ανάγκη να προσδιορίζεται σε σχέση με κάθε λογής «μυστική» σέκτα ή μεσαιωνική ελιτιστική κάστα είναι φαιδρές παρουσίες στην εποχή μας. Άσχετα αν κατά καιρούς έχουν «διαρρεύσει» τα ονόματα κάποιων και σε μας τους κοινούς θνητούς!
    Ειλικρινά αν διαβάζεται αυτά τα ονόματα που κατά καιρούς έχουν ακουστεί μονό γέλιο και θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν ξεπεσμένοι άνακτες, ξοφλημένοι πολικοί
    παροπλισμένοι επιχειρηματίες , ραμολιμέντα και γραΐδια που προσπαθούν να διατηρήσουν λίγη λάμψη από τα περασμένα μεγαλεία τους με τέτοιου είδους παράτες .

    Χλεύη ,καζούρα και φτύσιμο χρειάζονται όλοι αυτοί οι βλαμένοι που νομίζουν ότι τους βλέπουμε σοβαρά , αυτοί στο σύνολο τους δεν μπορούν να ορίσουν ούτε την ουρήθρα τους από την ακράτεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:20 Ναι, αλλά όλοι αυτοί αποφασίζουν για τις τύχες μας και μάλιστα χωρίς επιτυχία για εμάς.Λοιπόν ας μάθουμε ποιοί είναι για να μην τους ξαναψηφίσουμε.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 16 Αύγουστος 2009 8:20 μμ

    >μασόνος και κάθε λογής σούργελο<

    Δεν ξέρω τι σόι σούργελο είσαι εσύ, όμως τους "μασόνους" καλύτερα μην τους πιάνεις στο στόμα σου, διότι σε μερικούς απ' αυτούς οφείλεις το ότι είσαι σήμερα ελεύθερος να βρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ασε μας ρε φίλε!Αντισημιτικό και κουραφέξαλα!Δεν έχεται βαρεθεί?Όποτε πάει να γράψει η να πει κάποιος κάτι πετάγεστε ολα τα φερέφωνα με τη κλασσική ξύλινη γλώσσα!Αμάν!Φτάνει πια!Αυτή είναι η δημοκρατία σας!Όποιος θίγει τις απόψεις σας πρέπει να του βάζετε ταμπέλα!Φτάνει πια!Την άποψη του λέει!Από ότι βλέπω δε διαφωνείς με αυτά που λέει αλλά με το ύφος!Αφήστε μας πια να μιλήσουμε!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 17 Αύγουστος 2009 2:37 πμ
    Τι εννοείς φίλε μου; Το κάνεις λίγο λιανά;Σε ποιούς μασώνους ακριβώς οφείλω την ελευθερία μου;Γιατί νόμιζα ότι την οφείλω στον Κολοκοτρώνη, στον Παπαφλέσσα στον Πλάτωνα, στον Δαβάκη και σε εκατομμύρια θυσιασμένων για την ελευθερία..Αν τη χρωστάω στους μασώνους, με τους μανδύες τα σπαθιά και τα καραγκιοζιλίκια τους πάω πάσο..

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανδρέα πιθανόν να εννοεί ότι ο Παπαφλέσσας και πολλοί άλλοι της Φιλικής Εταιρείας ήταν στην πρώτη μεγάλη στοά της ΜΑσονίας εν Ελλάδι αλλά αυτό είναι φήμη και μάλιστα όχι 100% αποδεδειγμένη ανώνυμε όσο για τους ΜΑσσώνους που λες ότι οφείλουμε την ελευθερία μας θα ήθελα απλά να σου πω ότι ο λαός τότε που πολέμησε και σφαγιάστηκε δεν άνηκε σε καμμία στοά ...Δεδομένου του γεγονότος ότι σήμερα που μιλάμε είναι 151 και για να μπεις είναι όχι απλά δύσκολο αλλά πρέπει να πληρής και συγκεκριμένους όρους καθώς επίσης ότι είναι γκέτο κεκλεισμένων των θυρών το μόνο που μπορεί αυτό να δημιουργεί είναι αν μη τι άλλω αμφιβολίες για το ποιόν και τα θέλω τους όσο αφορά το Ελληνικό καλό.Κλείνοντας θα σου πω ότι σε μία απο τις μεγαλύτερες στοές την στοά Μιαούλη γνωστά ονόματα διέτέλεσαν μέλη τα οποία δεν ήταν και ότι καλύτερο για την Ελλάδα
    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειπα "αντισημιτικο" γιατι πρεπει να πηγαινουμε με το πνευμα του/των διαχειριστη αυτης της ιστοσελιδας.
    Και να μην στεναχωρουμε βεβαιως τους φιλους μας του Εβραιους.
    (Τα εισαγωγικα βαλτε τα σε οποια λεξη θελετε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανδρέα ο Κολοκοτρώνης ήταν μασόνος όπως και όλοι σχεδόν οι Φιλικοί και ο Δ.Σολωμός και πάρα πολλοί άλλοι της Επανάστασης,τότε η μασονία ήταν πολύ διαφορετική απ'ότι σήμερα,μάλιστα η Φιλική Εταιρία χρησιμοποίησε τις μασονικές μεθόδους για να μην γίνει αντιληπτεί από τους Τούρκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το ότι μπορώ και βρίζω το οφείλω στο δημοτικό σχολείο , εκεί στα διαλείμματα έμαθα τις πιο σπουδαίες βρισιές . Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος με τη γέννηση του και χαίρει ελεύθερης βουλήσεως από το Δημιουργό του , οποίος πιστεύει , ότι είναι ελεύθερος και το οφείλει σε κάποιους μασόνους ή άλλους κομπλεξικούς τότε εκτός από ανιστόρητος είναι και χαζός .
    κάθε ένας που νομίζει ότι μπορεί να κατευθύνει την ανθρωπότητα , την χώρα του ή το ίδιο του το παιδί είναι ένας απελπιστικά ηλίθιος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι ενοίς saphire ότι η τότε μασσονία ήταν διαφορετική από ότι τώρα ;
    Χριστίνα , Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο σκοπος της μασωνιες ηταν ειναι και θα ειναι παντα ενας. Η αγαπη για τον Χριστό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.