10/8/09

Εγκληματίες Πολέμου οι Τούρκοι


Πρόκειται για την συγκλονιστικότερη υπόθεσι Εγκλημάτων Πολέμου από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και εντεύθεν. Η Τουρκία πρέπει να κάτσει στο σκαμνί, στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Εδώ και τώρα!!!

Οι αποκαλύψεις για τις στυγνές δολοφονίες των αγνοουμένων – αιχμαλώτων των τουρκικών δυνάμεων εισβολής στην Κύπρο – απαιτούν από τις κυβερνήσεις Ελλάδος και Κύπρου ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ. - Ήδη ταυτοποιήθηκαν τα πέντε πρώτα λείψανα Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων που εκτελέσθηκαν (διάβαζε ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ!..) κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το 1974 – Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα, διότι οι δολοφονηθέντες από τους Τούρκους στρατιωτικούς ταυτοποιήθηκαν με την μέθοδο DNA – Οι πέντε πρώτοι από τους 1.619 αγνοουμένους – αιχμαλώτους του Τουρκικού Στρατού Εισβολής παρουσιάζονται και σε φωτογραφία – ντοκουμέντο, ενώ στον ίδιο τάφο ανευρέθησαν και άλλα 14 λείψανα, τα οποία δεν έχουν, ακόμη, ταυτοποιηθεί – Οι κυβερνήσεις Ελλάδος – Κύπρου ποιούν, μέχρι στιγμής, την… πάπια! – Τα συγκλονιστικά αυτά στοιχεία πρέπει να κάνουν τον γύρο του κόσμου, τι πράττουν, σχετικώς, τα Υπουργεία Εξωτερικών Ελλάδος – Κύπρου;

Η φωτογραφία – ντοκουμέντο που συνοδεύει τις φρικτές δολοφονίες πέντε Ελληνοκυπρίων κατά την εισβολή των Τούρκων στις 14 Αυγούστου 1974 (Αττίλας ΙΙ) συνιστά ένα από τα αδιάσειστα στοιχεία του τουρκικού εγκλήματος. Ασφαλώς ακολουθούν και άλλοι, πολλοί, που βρίσκονται στο στάδιο της διερευνήσεως. Συμπίπτει δε η συγκλονιστική αυτή αποκάλυψις με τις οξύτατες, νέες, τουρκικές προκλήσεις της ηγετικής τάξεως της Αγκύρας στο Αιγαίο. Τόσον εναντίον της Ελλάδος, όσον και της Κύπρου. Συμπίπτει, ακόμη, με την άλλη μνήμη της τουρκικής κτηνωδίας που, επίσης, δολοφονήθηκε από τους Τούρκους (τον Αύγουστο του 1996) του ήρωα Σολωμού Σολωμού.

Στις αποκαλύψεις αυτές συντείνει, βεβαίως, και η μαρτυρία του Τούρκου ηθοποιού (στις 23.1.2009) Αττίλα Ολγκάτς ότι αναγκάσθηκε από τον αξιωματικό του να δολοφονήσει 10 ανθρώπους (αιχμαλώτους) κατά τη διάρκεια της πρώτης τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, το 1974.

Πρόκειται για την συγκλονιστικότερη υπόθεσι Εγκλημάτων Πολέμου από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και εντεύθεν. Η Τουρκία πρέπει να κάτσει στο σκαμνί, στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Εδώ και τώρα!!!

Οι πέντε Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι, οι οποίοι υπηρετούσαν στο 398 Τάγμα Πεζικού, φαίνονται στη φωτογραφία γονατιστοί με τα χέρια πίσω από το κεφάλι περικυκλωμένοι από Τούρκους στρατιώτες.
Οι εικονιζόμενοι αγνοούμενοι Ελληνοκύπριοι εθνοφρουροί έχουν αναγνωρισθεί ώς οι ακόλουθοι:
1. Κορέλλης Αντωνάκης του Μιχαήλ, 30 ετών, από την Κυθρέα
2. Νικολάου Πανίκος του Χρυσοστόμου, 26 ετών, από την Άχνα
3. Σκορδής Χριστόφορος του Γεωργίου, 25 ετών από το Δάλι
4. Παπαγιάννης Ιωάννης του Χαράλαμπους, 24 ετών, από την Αγλαντζιά
5. Χατζηκυριάκος Ιωάννης του Χαραλάμπους, 19 ετών από την Αμμόχωστο

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.