19/9/09

Ομάδα...κρούσης υπό τον Δρουσιώτη!

“Αλεξάντερ, ένας από τους κύριους δημοσιογράφους που θα λάβει μέρος στην παρασκηνιακή συζήτηση – ο Μακάριος Δρουσιώτης – προτείνει η συζήτηση να γίνει στο σπίτι του στο Τρόοδος, ενωρίς το βράδυ της Τρίτης (με φαγητό και ποτό) παρά κατά την διάρκεια της ημέρας. Θα είναι εκεί όλα τα ΜΜΕ (δημοσιογράφοι) που υποστηρίζουν την επαναπροσέγγιση. Τι λές;”


Ο Μακάριος Δρουσιώτης ηγείται ΝΕΑΣ ομάδας κρούσης!
Γράφει η ΦΑΝΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥ

Το ηλεκτρονικό μήνυμα –που πρόσφατα αποκαλύφθηκε από το sibilla.blogspot(infognomonpolitics )- από τον Jose Diaz εκπρόσωπο Τύπου του ΟΗΕ στην Κύπρο προς τον Αλεξάντερ Ντάουνερ και που αναφέρεται στον Μακάριο Δρουσιώτη, λέγει επιγραμματικά:

“Αλεξάντερ, ένας από τους κύριους δημοσιογράφους που θα λάβει μέρος στην παρασκηνιακή συζήτηση – ο Μακάριος Δρουσιώτης – προτείνει η συζήτηση να γίνει στο σπίτι του στο Τρόοδος, ενωρίς το βράδυ της Τρίτης (με φαγητό και ποτό) παρά κατά την διάρκεια της ημέρας. Θα είναι εκεί όλα τα ΜΜΕ (δημοσιογράφοι) που υποστηρίζουν την επαναπροσέγγιση. Τι λές;”

Το μήνυμα είναι άκρως αποκαλυπτικό όχι μόνο για τον ρόλο που διαδραματίζει ο Μακάριος Δρουσιώτης και άλλοι που επιλέκτηκαν για το ρόλο αυτό, αλλά μας αποκαλύπτει ότι ο Ντίαζ των Ηνωμένων Εθνών, εις παραβίαση των καθηκόντων του, γνωρίζει, συντονίζει και συνωμοτεί εις βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και των πολιτών της. Συντονίζει την παρασκηνιακή αυτή εκστρατεία συντονισμού της νέας ομάδας κρούσης (που ήδη υπάρχει) εις υποστήριξη των σχεδίων που θέλουν να μας επιβάλουν.

Επαναλαμβάνεται το σκηνικό του 2002
Η εικόνα αυτή που αποκαλύπτεται με την διαρροή του πιο πάνω ηλεκτρονικού μηνύματος είναι η ίδια με μιαν άλλη τέτοια προετοιμασία πυρήνος υποστήριξης του Σχεδίου Ανάν , που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2002. Αυτή τη φορά ο συντονισμός και η υπόσκαψη έρχεται απευθείας από τα Η.Ε!

Τον Οκτώβριο του 2002 καλέστηκαν στην Αθήνα από τους διαβόητους εντολοδόχους και ακριβοπληρωμένους του ΠΡΙΟ Νορβηγίας (γνωστό για τις ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ εργολαβίες του για πλύσεις εγκεφάλων – τώρα έχει εγκατασταθεί μόνιμα με δικό του γραφείο και στην Λευκωσία) επίλεκτοι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι για να τους δοθούν οι οδηγίες για υποστήριξη του Σχεδίου Ανάν πριν αυτό κάνει την επίσημη εμφάνισή του.

Στις 23 Οκτωβρίου 2002 και αφού πήραν τις εντολές τους από τον Project Leader Dan Smith, ο τελευταίος δέσμευσε τους δεσμευμένους του να υπογράψουν και δήλωση για όσα δεσμεύθηκαν!

Τα πρακτικά της συνάντησης στην οποία είχαν κληθεί επίλεκτα στελέχη (Κύπριοι) της ξενοκίνητης ομάδας του ΠΡΙΟ Νορβηγίας στην Αθήνα, και που προηγήθηκε (η συνάντηση) της Συνόδου της Κοπεγχάγης στις 12-13 Δεκεμβρίου 2002, θα τα βρείτε στην σελίδα 256 στο βιβλίο “Top Secret” (Φανούλας Αργυρού). Έλεγαν μεταξύ άλλων:

“…It is generally expected that the UN will shortly produce a proposal for a settlement in Cyprus. This proposal deserves to be taken seriously and carefully considered without pre-judgement. It would b unhelpful if either party were to reject it out of hand.,,”.

Μετάφραση:
...Είναι γενικά αποδεκτό ότι τα Η.Ε σύντομα θα υποβάλουν πρόταση για λύση του Κυπριακού. Αυτή η πρόταση πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και προσεκτικής αποδοχής(μελέτης;) δίχως επικρίσεις. Δεν θα ήταν βοηθητικό αν αμφότερες οι πλευρές το απέρριπταν εκ των προτέρων...

Τα πρακτικά υπέγραψαν οι τότε “πυρήνες” (ομάδας κρούσης):
Μουσταφά Ακκιντζί, Βετάτ Σελίκ, Ελί Ερέλ, Κουτλάι Ερκ, Καίτη Κληρίδου, Τάκης Χατζηδημητρίου, Χρίστος Στυλιανίδης και Ανδρούλα Βασιλείου.

Σήμερα, η νέα ομάδα κρούσης, έχοντας ήδη στο χέρι πρόσωπα της πολιτικής ζωής, στόχο έχει την άλωση της Κοινής Γνώμης απ΄ευθείας από τα Μ.Μ.Ε...

Φανούλα ΑργυρούΕρευνήτρια/δημοσιογράφος
Λονδίνο, 16.9.2009

6 σχόλια:

  1. http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=8866&Itemid=87

    γιά δείτε πράγματα...

    Περικλής(Π.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΟΚΑ Γ!!!, ΝΑ ΄΄ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ΄΄ ΤΟ ΤΟΠΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ τον ανώνυμο πρέπει να δημιουργηθεί μιά πατριωτική ομάδα η οποία να τημωρεί τους προδότες παραδειγματικά.Αυτό ισχύει και για τους Ελλαδίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή παραπάνω κάποιοι αφήασαν να εννοηθεί ότι το βιβλίο για τα Ίμια θα αθωώσει απλά κάποιους ας θυμηθούμε ότι ο κ. Ιγνατίου με τον Δρουσιώτη είναι στα μαχαίρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.