3/10/09

Όλη η αλήθεια για το ταξίδι στις ΗΠΑ του Γ. Παπανδρέου

Γιατί στο φόρτε της προεκλογικής περιόδου, ο Γιώργος Παπανδρέου ταξίδεψε στις ΗΠΑ; Ποιους συνάντησε, εκτός από τον φιλότουρκο Αχτισάαρι [απέναντι του στα δεξιά];


Είναι γνωστό ότι ο κ. Γ.Παπανδρέου εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας μετέβη στην Νέα Υόρκη. Είναι επίσης γνωστό ότι η ...επίσημη άποψη που παρουσιάστηκε από το ΠαΣοΚ και το ΣΥΝΟΛΟ των ΜΜΕ, ήταν ότι μετέβη εκεί προκειμένου να προεδρεύσει του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, σε αίθουσα του κτιρίου των Ηνωμένων Εθνών.

Με το ένα χέρι παρέλαβε το πόρισμα της επιτροπής Στίγκλιτς για την παγκόσμια κρίση και με το άλλο .... το παρέδωσε στον Χ.Λ. Θαπατέρο, ο οποίος το μεταφέρει στην G20.Αυτό πράγματι είναι αλήθεια. Αλλά ...η μισή αλήθεια !!!

Γιατί τις ίδιες ημερομηνίες που πραγματοποιούνται οι εργασίες της 64ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, πραγματοποιείται και το ετήσιο συνέδριο του οργανισμού του Μπιλ Κλίντον (Clinton Global Initiative -CGI) στο οποίο ο κ. Γ.Παπανδρέου είχε δηλώσει την συμμετοχή του εδώ και πολύ καιρό, μαζί με άλλες ....προσωπικότητες που έχουν αφήσει (ιστορικά πλέον χωρίς να επιδέχεται καμία αμφιβολία) το αιματηρό στίγμα τους στον πλανήτη μας, όπως η κ. Μαντλίν Ολμπράιτ, Μάρτι Αχτισάαρι, Μιχαήλ Σαακασβίλι και άλλοι γνωστοί... φίλοι μας.

Ο ανθός των... φίλων του Ελληνισμού
Στο ινστιτούτο του Μπιλ Κλίντον θα συναντήσουμε και τα μέλη του, όπως Τζωρτζ Σόρος , Τζωρτζ Μπούς, Κόφι Ανάν, Τόνυ Μπλερ, Χαβιέ Σολάνα, Ταγίπ Ερντογάν κλπ
Ο κ. Παπανδρέου λοιπόν, πήγε ΚΑΙ στο ετήσιο συνέδριο του οργανισμού του Μπιλ Κλίντον, όπου παρευρίσκονταν και ....δύο πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ο πρόεδρος των Σκοπίων Gjorgje Ivanov και ο πρώην πρόεδρος της FYROM Branko Crvenkovski.
Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι συναντήθηκαν και συνομίλησαν. Το ζήτημα δεν είναι όμως μόνο αυτό, αλλά η ονομασία της χώρας τους όπως παρουσιάζεται επίσημα από το ινστιτούτο του Μπιλ Κλίντον.

Οι δύο πρόεδροι λοιπόν της FYROM δηλώνονται επίσημα σε όλα τα έγγραφα και τις παρουσιάσεις από το ινστιτούτο ως ...πρόεδροι της Δημοκρατίας της Μακεδονίας (Republic of Macedonia).

Ο κ. Παπανδρέου δεν αντέδρασε, παρά έκανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να …παραστεί, έστω και για λίγο στο ετήσιο συνέδριο του Μπιλ Κλίντον. Οι κόκκινες γραμμές του κ. Παπανδρέου είναι σίγουρα για ...εσωτερική κατανάλωση !
Άλλωστε το ίδιο είχε συμβεί και το 2008 στο οποίο ξανασυμμετείχε τόσο ο κ. Παπανδρέου, όσο και ο πρόεδρος των Σκοπίων Branko Crvenkovski, χωρίς καν να υπάρξει αντίδραση από τον κ. Παπανδρέου.
Και φυσικά χωρίς καν να αναφερθεί όπως και τώρα, τίποτα από τα μπουκομένα ΜΜΕ της Ελλάδας.

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχει καθιερωθεί στο εξωτερικό η ονομασία της FYROM, ψευδεπίγραφα ως ....Macedonia!

Ποιος λοιπόν κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ; Ποιος παρευρίσκεται και συνομιλεί με τον πρόεδρο των Σκοπίων, ο οποίος φέρει στο πέτο του το ψευδεπίγραφο...«President of the Republic of Macedonia»; Ποιος χρωστάει και σε ποιους ;

YΓ. Για όσους αμφιβάλουν πως "μαγειρεύονται" και κανονίζονται αυτά τα πράγματα με την πάροδο του χρόνου, θα ήθελα να παραθέσω μόνο μια δήλωση:
Γ. Α. Παπανδρέου (Νέα Υόρκη 20 Σεπτεμβρίου 1999, στη σύνοδο του ΟΗΕ, ως υπουργός εξωτερικών): «Είχα αρκετές διμερείς συναντήσεις σε σειρά ζητημάτων, και το μεσημέρι είχαμε μία συνάντηση οι 15 με τον κ. Ivanov τον υπουργό εξωτερικών της Ρωσίας. Συζητήσαμε το Κόσοβο, τη Σερβία, το Γιουγκοσλαβικό. Στο Κόσοβο τονίσαμε δε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να θεωρηθεί ως ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ εξέλιξη μια ....ανεξάρτητη χώρα στο Κόσοβο (....), ότι πρέπει οι όποιες μελλοντικές λύσεις να σεβαστούν τις αποφάσεις του ΟΗΕ (....), τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας που μιλούν για τη λύση ...εντός της Γιουγκοσλαβίας(....)».

Καταλάβατε ; Την σημερινή εξέλιξη αυτής της υπόθεσης την ξέρετε πλέον και μπορείτε να κρίνετε!Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ με πλροφορίες από το politis-gr.blogspot.com
web.mac.com

37 σχόλια:

  1. Οχι μόνον το πιντί,αλλά όλοι οι πολιτικάντηδες μας κοροϊδεύουν, μηδενός εξαιρουμένου.Ολοι γνωριζουν οτι τα σκόπια θα πάρουν την ονομασία με την πλειοψηφία της Γεν.συνέλευσης του ΟΗΕ και ΟΛΟΙ ποιούν τηνν νήσσα.... Από το 1991 οι σκοπιανοί γίνονται δεκτοί στην Ελλάδα με διαβατήρια της δημοκρατίας της Μακεδονίας και όχι της FYR0M,όπως η αποφαση του ΟΗΕ.Δλδ εμείς οι ίδιοι την καταργήσαμε αυτήν την απόφαση από τοτε που πάρθηκε...... και φυσικά ο 3ος βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης παραμένει ανενεργός για την ελλάδα και δεβ κοινοποιείται στην ΕΕ η Μακεδονία ως μία από τις 6 διοικητικές περιφέρειες μας. Αυτό και αν είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ..... και το γνωρίζουν άπαντες οι κοπτόμενοι υπερ των εθνικών συμφερόντων.Που είσαι ρε Μαλβίνα να τους ξεφωνίσεις "έξω ρε που.τηδες από την παράγκα".Από την Θεσσαλονίκη Α,Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. signomi... to koma tou agiatolax xomeini katevenei stiw ellinikes ekloges?
    otan blepo giorgaki, to psaxno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι καθιερωμένο οι Παπανδρέου να λαμβάνουν οδηγίες απο τους Αμερικάνους, σαν αμερικάνοι πολίτες που είναι, και φυσικά συναντήθηκε με τους σκοπιανούς, γιατί έτσι τον διέταξαν, άλλωστε όπως είπε και εκείνος στο Debate, είναι ο εκτελεστής της αμερικανικής εντολής, για την κόκκινη γραμμή στο σκοπιανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Καλεντερίδη, ζητώ συγγνώμην πρώτα από εσάς και δεύτερον από τα λοιπά μέλη της ιστοσελίδος, διότι γράφω κάτι εντελώς άσχετο. Το ίδιο μήνυμα είχα γράψει προχθές στην οικεία ανάρτηση περί Γιωρκάτζη με τον τίτλο "Γιατί βάζουν στόχο τον Π. Γιωρκάτζη;". Ο λόγος που γράφω σήμερα αυτό το μήνυμα, τόσες ημέρες μετά την ανάρτηση του άρθρου περί Γιωρκάτζη είναι γιατί θέλω να διαλύσω κάποιες πεπλανημένες εντυπώσεις που πιθανώς έχουν δημιουργηθεί από το εν λόγω άρθρο, αφού κανένας δεν απήντησε στην κυρία Στελίνα.

    Κυρία Stelina, επειδή κατάγομαι εκ Κύπρου και δεν συμβαίνει να γνωρίζω τα όσα αναφέρετε, παρ’ όλον ότι γνωρίζω πέντε – έξι πράγματα περί σύγχρονης κυπριακής ιστορίας, θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:

    α) Πόθεν προκύπτει η κουμπαριά Γ. Παπαδόπουλου – Γιωρκάτζη; Ποιος πάντρεψε ποιον ή ποιος βάφτισε τίνος;

    β) Πιστεύετε ότι οι δύο άνδρες που κατοικούσαν τόσο μακριά ο ένας από τον άλλο και έβλεπε ο ένας τον άλλο μια φορά κάθε τόσο ήταν δυνατόν να έχουν ‘’ερωτικάς αντιζηλίας’’ και διατί;

    γ) Τα περί γάμου του Τάσσου Παπαδόπουλου με την χήρα του Γιωρκάτζη είναι γνωστά. Πιστεύετε όμως ότι ο Γιωρκάτζης, ο οποίος παρακολουθούσε τους πάντες και τα πάντα στην Κύπρο, δεν θα ήξερε τι συνέβαινε στο σπίτι του; Άμα ήταν έτσι, δεν θα φρόντιζε να καθαρίσει και τον έτερον Παπαδόπουλο;

    Ξέρετε, όταν κυκλοφορήσει μια φήμη, όσο απίθανη κι αν είναι, κυκλοφορώντας από στόμα σε στόμα, γίνεται στο τέλος πιστευτή ή περίπου πιστευτή. Ξέρετε πόσοι άνθρωποι με ρώτησαν στο παρελθόν στην Ελλάδα αν ο Κληρίδης και ο Ντενκτάς είναι μπατζανάκια(!);

    Όσον αφορά στο γιατί (όντως) ο Γιωρκάτζης βοήθησε τον Παναγούλη να επιχειρήσει την δολοφονία του Γ. Παπαδόπουλου, αυτό (φαίνεται να) οφείλεται στον ρόλο που έπαιξε ο Γ.Π. στην απόσυρση της ελληνικής μεραρχίας από την Κύπρο, πράγμα που εξόργισε τον Γιωρκάτζη. Φυσικά ο Γιωρκάτζης δεν ήλπιζε σε ανατροπή του τότε στρατιωτικού καθεστώτος, αλλά στην ανάληψη της εξουσίας από πιο σκληροπυρηνικά στελέχη.

    Ο δε Γιωρκάτζης δεν δολοφονήθηκε ενάμισι έτος μετά το εγχείρημα Παναγούλη, γιατί έπεσε θύμα του εκδικητικού μένους του Γ. Παπαδοπούλου, αλλά διότι είχε ήδη εμπλακεί και στην απόπειρα δολοφονίας του Μακαρίου, η οποία είχε οργανωθεί από το καθεστώς της 21ης Απριλίου. Κι αυτό διότι ο Γιωρκάτζης είχε πεισθεί από ανθρώπους του τότε καθεστώτος ότι επέκειτο η ανατροπή του Μακαρίου, οπότε είχε δύο εκλογές: ή να συνεργαζόταν μαζί τους για να δολοφονήσουν τον Μακάριο ή αλλιώς, εάν ανετρέπετο ή εδολοφονείτο ο Μακάριος χωρίς την συνεργασία του, αυτός θα ήταν ο πρώτος που θα την πλήρωνε, αφού υπήρχαν τα ενοχοποιητικά στοιχεία της συμμετοχής του στο εγχείρημα Παναγούλη. Αφού λοιπόν γνώριζε το ποιοι εκρύπτοντο πίσω από την απόπειρα κατά του Μακαρίου, έπρεπε να του κλείσουν το στόμα για πάντα. Άρα οι δολοφόνοι του ήσαν άνθρωποι του τότε στρατιωτικού καθεστώτος.

    Ζητώ και πάλιν συγγνώμην διότι κατεχράσθην τον χώρο αυτής της αναρτήσεως και παρακαλώ την κυρία Στελίνα, αν θέλει να απαντήσει σε κάτι, να γράψει στην οικεία ανάρτηση.

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε άξιοι της τύχης μας και των "επιλογών" μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας προσέξουμε λοιπόν τι θα ψηφίσουμε..δικαιολογίες δεν υπάρχουν, πια.
    Ορθόδοξα,πατριωτικά,και όχι πολυπολιτισμικά, και παγκοσμιοποιημένα....
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
    ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΥΓ: Όσο για τον jefry αρκετά τον σχολιάσαμε.......δεν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο έκπληξη δεν μου προκαλεί το γεγονός, αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι το λιγώτερο που θα μας συμβεί!
    Δεν θέλω να γίνω "μάντης κακών" αλλά από τον ενεργό ρόλο του στην Συμφωνία της Μαδρίτης και την στάση του στο Σχέδιο Ανάν δεν μπορώ να κάνω καλύτερες προβλέψεις γιά τον αυριανό πρωθυπουργό μας!
    Ο ΘΕΟΣ (σσ της Ελλάδος που πάντα επικαλούμαστε στα ..δύσκολα) ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν έχει νόημα!!!
    Ο κόσμος ενημερώνεται από τα ΜΜΕ. Όλοι γνωρίζουμε από ελέγχονται.
    Ειδικά τις τελευταίες ημέρες με όσους έχω συζητήσει και έχω θέσει αυτά τα θέματα διαπίστωσα ότι βρίσκονται σε "ύπνωση".
    Ψηφίζουν χωρίς επιχείρημα ούτε καν από συμφέρον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε σχεση με το Κοσσυφοπεδιο τολεγα απο παλια και δημοσιως επροτεινα σε οποιους λογικους Αλβανους να αποκαταστησουν ταχιστα σχεσης καλης γειτονιας και συνεργασιας με τα ομορα εθνη με τα οποια ειναι αναγκασμενοι να ζησουν για παντα....Οπως συνηθως ο Αγγλοσαξωνικος τυχοδιωκτισμος στα Βαλκανια θα τελειωσει και οι χρησιμοι ηλιθιοι Αλβανοι θα μεινουν μονοι αναμεσα στη Σερβια-Μαυροβουνιο, τα Σκοπια και την Ελλαδα που τοσο επληγωσαν τα τελευταια χρονια με την κιτς αλαζονεια τους. Και στην θαλασσα να στραφουν για φυγη θα τους περιμενουν απεναντι οι Ιταλοι που θα βουλιαζουν τα εμφορτα με ανθρωπινα ναυαγια πλοια. Ας θυμηθουν οτι ακομα και τις μερες του 1999 οι ΗΠΑ εβαζαν πλαφον για να δεχτουν το πολυ 25000 Κοσοβαρους 'προσφυγες'!! Κλασικοι απατεωνες οι Αγγλοσαξωνες που πρωτα σε βαζουν σε περιπετιες και σε εγκαταλειπουν ανα πασα στιγμη χωρις κανενα ενδοιασμο, θεωροντας την πουστια...συγκριτικο πλεονεκτημα. Τα τελευταια 100 χρονια η Ελλαδα και η Σερβια πληρωσαν με ποταμους αιματος τα αποτελεσματα της Αγγλοσαξωνικης πολιτικης αλλα οι αγραμματοι 'ηγετες' των Αλβανων δεν μπηκαν στον κοπο να ξεφυλισουν ενα ιστορικο εγχειριδιο πριν βαλουν το λαο τους στη δινη τετοιων εξελιξεων. Αλλα τι να περιμενη κανεις απο μαφιοζους, γκανγκστερς και μαιμου πολιτικους. Πεντε Ακαδημαικοι και εκατο μορφωμενοι ανθρωποι υπαρχουν και στην Αλβανια και αυτοι αν βγουν μπροστα θα σωσουν το μελλον του λαου τους απο τη δαμοκλειο σπαθη και τη δικαια οργη ολων ημων των υπολοιπων. Καποτε οι Αλβανοι θυμοντουσαν το Ρηγα Φεραιο και τις ιδεες του.... Ας ξυπνησουν πριν να ειναι αργα. 'Πριν τον ηλιο βλεπεις το γειτονα' λεν στην Ηπειρο.
    Αυτα τα ολιγα για την σχολιαζομενη συναντηση Παπανδρεου-Λαβρωφ και την τοποθετηση τους για το 'Κοσοβο'.
    Ενας πραγματικος φιλος των Αλβανων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...
    Ας προσέξουμε λοιπόν τι θα ψηφίσουμε..δικαιολογίες δεν υπάρχουν, πια.
    Ορθόδοξα,πατριωτικά,και όχι πολυπολιτισμικά, και παγκοσμιοποιημένα....
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
    ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    agapite, ti douleia exei i orthodoksia me tous ellines. Tous agapas epeidi 400 xronia ta eixan brei me tous tourkous i giati eriksan anathema sto venizelo, i giati mazi me tin xounta prodosan tin kirpo. i orthodoksia einai to baridi tou ellinismou. zito o Dias!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aνώνυμε 12:10
    μπορείς να αγαπάς τον Δία, χωρίς όμως να προβοκάρεις τους πάντες.
    Μόνο στην περιφέρεια της Σμύρνης, το 1922 μετράμε το θάνατο τριών μητροπολιτών και 245 παπάδων.
    Στην Κρήτη τα μοναστήρια και οι παπάδες ήταν διαχρονικός στόχος των Τούρκων.
    Το 1821, μετά το ξέσπασμα της επανάστασης, μπήκαν οι Τούρκοι στο πατριαρχείο και βρήκαν στοιχεία (επιστολές κλπ) για την εμπλοκή του Πατριαρχείου στην επανάσταση.
    Μετά από αυτό κρέμασαν τον Γρηγόριο το Ε' και πέντε μητροπολίτες.

    Τί ανοησίες είναι αυτές που λες;
    Στο όνομα του θεού που πιστεύεις, σταμάτα τις ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί φίλοι της λατρευτής μας ιστοσελίδας " Ινφογνώμων ".
    Αν πράγματι (πράγμα που το πιστεύω)
    τα πράγματα έχουν έτσι( για το ταξίδι στις ΗΠΑ του Γ. Παπανδρέου), τότε δεν είμαστε εμείς οι ψηφοφόροι άξιοι της μοίρας μας, αλλά όλοι η Ελλάδα σαν έθνος.
    Αν πράγματι ο ΓΑΠ μας πουλάει (που μας έχει πουλήσει)στους Αμερικανούς,(άρα και τούρκους και σκοπιανούς),ποια είναι η δουλειά της ΚΥΠ(μυστικές υπηρεσίες-υπηρεσίες πληροφοριών)που είναι υποχρεωμένες να φυλάσσουν την πατρίδα από τέτοιου είδους επιβουλές.
    Φοβάμαι, ότι η Ελλάδα μας είναι χώρα υπό ηγεμονία ξένων και υπό ομηρία απ' αυτούς.
    Γι' αυτό πρέπει πάντα εμείς σαν λαός να παλεύουμε αντίθετα στο ρεύμα και στις ορέξεις των "φίλων και συμμάχων μας". Πρέπει να τους αποδεικνύουμε διαρκώς ότι υπάρχουμε, ότι δεν λυγίζουμε, ότι δεν τους προσκυνάμε, ότι δεν θα τους αφήσουμε, εμείς ο λαός να περάσουν τα ανθελληνικά τους σχέδια.
    Αισθάνομαι σαν Έλληνας ότι είναι άλλο πράγμα οι κυβερνόντες και άλλο πράγμα εμείς ο λαός.
    Όποιος πολιτικός τολμήσει να αντισταθεί στους ξένους ηγεμόνες, είναι καταδικασμένος σε χλεύη και σε αδικίες από τα ΜΜΕ (που ανήκουν σώμα και ψυχή στον ξένο παράγοντα).
    ΣυνΈλληνες, λυπάμαι αν σας κάνω μαύρη την ψυχή, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αν το ψάξετε θα δείτε ότι έτσι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κωνσταντίνε εκ Κύπρου
    Ο Γεωρκάτζης ηταν εμπόδιο σε πολλά, η παρουσια του ηταν αποτρεπτική σε καθε σκεψη για πραξικόπημα σε κάθε σκέψη για εισβολή.Αυτη ειναι η αλήθεια.Το οτι ο ρόλος του εξαιτίας της θέσης του ήταν αντιφατικός ήταν.Αλλά κανείς δεν μπορεί να του χρεώσει τα δεινά της Κύπρου και του Ελληνισμού. Τα σεξουαλικά της stelina ειναι για μεσημεριανές εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Ορθοδοξία είναι Πυλώνας του Ελληνισμού.Κανείς δεν αναιρεί την προσφορά των Αρχαίων Ελληνων στην μακραίωνη πορεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. an leo anoisies skepsou mono ayto. eixan ola ta pronomia epi tourkokratias kai POLLA LEFTA. alla gia 400 xronia den mporesan na ksekinisoun kammia antistasi. o ellinismos einai poli perisotera pragmata apo opiadipote thriskeia kai opiodipote xristo i moameth i bouda klp. pota eimaste ellines kai meta oti allo. kai an i orthodoksia einai o pilonas mas, tote den steketai kai poli kala giati pame kata diaolou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτή η είδηση και μόνο, παρέχει ικανή εξήγηση γιατί και πώς πρέπει να ψηφίσουν οι αληθινοί Ελληνες αύριο. Η ψήφος αυτή τη φορά, είναι ζήτημα τεράστιας εθνικής ευθύνης. Το παραμικρό ολίσθημα, η παραμικρή πλάνη, θα υποθηκεύσει το μέλλον μας ανεπιστρεπτί. Η ιστορία μας έχει διδάξει πολλές φορές ότι το θέμα είναι να μη χάσεις κάτι. Απαξ και το έχασες, απίστευτα δύσκολο να το ξαναπάρεις πίσω. Καλή ψήφο Ελληνες και προστατέψτε την πατρίδα μας που τα σύνορά της είναι πληρωμένα από το δικό μας αίμα. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Χριστιανισμός είναι ο Πυλώνας του Ελληνισμού. Συνέχεια μιλάμε για Ορθοδοξία και ξεχνάμε για πιο πράγμα μιλάμε. Η Ορθοδοξία είναι πυλώνας του... εαυτού της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλα ο Γιωργακης πηγε στην Νιου Γιορκ, γνωστη επισης και σας Τζου Γιορκ (Εβραιοϋορκη)επειδη η πολις βριθει απο εβραιους, και δεν επεσε πανω σε κανεναν απ' δαυτους να του δωση γραμμη, του τι θα κανη οταν ερθει στην εξουσια;
    Η τα ΝΕΑ και ο Πολιτης κανουν γαργαρα τη δουλεια.

    Η προϊστορια του Γιωργακη μας αποκαλυπτει αλλα πραγματα.
    http://www.ajc.org/site/apps/nl/content2.asp?c=ijITI2PHKoG&b=849241&ct=859351

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 3 Οκτώβριος 2009 1:39 μμ
    3 Οκτώβριος 2009 12:10 μμ


    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΙΣ!!!!
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ...

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΥΓ:
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΕΙΣ...
    ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 3 Οκτώβριος 2009 12:10 μμ

    Α!!!ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ...

    ΩΩΩΩ!! ΔΙΑΑΑΑΑΑΑ...
    ΩΩΩ!! ΑΘΗΝΑΑΑ......
    ΤΡΙΑΛΡΟΟΟ..ΤΡΙΑΛΑΡΑΑΑΑ...

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευ,άγγελε Ζήτω ο Δίας και οι 12 Απόστολοί του.Καταλαβαίνεις νομίζω....Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμε 3 Οκτώβριος 2009 1:39 μμ
    δεν είπα να μην πιστεύεις στο Δία ή όπου αλλού θέλεις, ούτε είπα ότι η ορθοδοξία και ο χριστιανισμός είναι συνώνυμα του ελληνισμού.
    Εσύ μίλησες ισωπεδωτικά.
    Γράψε τις απόψεις σου λογικά και δημοκρατικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι κατά τα άλλα Ελληναράδες δεν έχουν ευθύνη που θα ψηφίσουν το Γιωργάκη,Κωστάκη,Ντόρα και τα 2 κόματά τους με ποσοστά ++%και ++%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΛ
    Καταλαβαίνω, αλλά δεν χρειάζονται "υπονοούμενα" την στιγμή μάλιστα που ο Χριστός μας, "σφαγιάζεται" καθημερινώς στην Θεία Λειτουργία,και προσφέρεται πρός ίαση σώματος και ψυχής,που τόσο ανάγκη έχει ο σημερινός άνθρωπος.
    Πολλοι ειρωνεύονται και λοιδορούν,γιατί τους εχουν μάθει οτι ο "Χριστούλης" είναι παραμύθι.
    Για όλους αυτούς όμως σταυρώθηκε και ανεστήθει.Είπαμε η Εκκλησία δεν είναι μια ομάδα καθαρών αλλά η αδιάκοπη μέσα στις γςνεές πορευοένη φάλαγγα των μετανοούντων.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ..... "ΓΕΥΣΗ" ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!

    ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΛΟΙΠΟΝ

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΛ
    Καταλαβαίνω, αλλά δεν χρειάζονται "υπονοούμενα" την στιγμή μάλιστα που ο Χριστός μας, "σφαγιάζεται" καθημερινώς στην Θεία Λειτουργία,και προσφέρεται πρός ίαση σώματος και ψυχής,που τόσο ανάγκη έχει ο σημερινός άνθρωπος.
    Πολλοι ειρωνεύονται και λοιδορούν,γιατί τους εχουν μάθει οτι ο "Χριστούλης" είναι παραμύθι.
    Για όλους αυτούς όμως σταυρώθηκε και ανεστήθει.Είπαμε η Εκκλησία δεν είναι μια ομάδα καθαρών αλλά η αδιάκοπη μέσα στις γςνεές πορευοένη φάλαγγα των μετανοούντων.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ..... "ΓΕΥΣΗ" ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!

    ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΛΟΙΠΟΝ

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!
    ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

    Μετανιωμένη Δεξιά Μαγδαληνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ευ,άγγελε : κανένα υπονοούμενο.Απλά θέλω να επισημάνω ότι η χριστιανική θρησκεία είναι συνέχεια της Αρχαίας Ελληνικής μας και επισημαίνω τις ομοιότητες.(αποψή μου βέβαια) .Κλπ.κλπ. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βλέπετε γιατί μας συμβαίνουν όλα αυτά; άλλοι μας ξεπουλάν και εμείς αλλάζουμε θέμα, (σκέψου ακόμη και σε αυτό το ιστολόγιο!!!), πόσο μάλλον οι υπόλοιποι " Ψηφοφόροι".
    Τουλάχιστον αυτό δείχνει ότι είμαστε Έλληνες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 4 Οκτώβριος 2009 7:07 πμ
    ΦΙΛΕ ΑΛ:
    Αυτό εννοούσα και εγώ,αλλα δεν θέλω να μπώ σε τέτοιες αναλύσεις σε αυτόν τον χώρο.
    Πάντως η ομοιότητα των 12 "θεών" του Ολύμπου,με τους 12 Αποστόλους είναι μόνο στον αριθμό.Δεν έχει πνευματική βάση.

    ΑΝΩΝΥΜΕ:
    4 Οκτώβριος 2009 9:50 πμ

    ΟΤΑΝ Ο gefry,ο μελλοντικός πρωθυπουργός της Ελλάδος,είναι περισσότερο φιλότουρκος,όταν ετοιμάζει αυτός και οι "δικοί" του άλωση οτιδήποτε πνευματικού στην ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ, ωφείλουμε να ενημερώνουμε ο καθένας από την "σκοπιά" του, τους συνανθρώπους μας,για κάθε τι πνευματικό!
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!
    ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ΄21 ΚΑΙ ΤΟ ΄40ΠΝΕΥΜΑ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ....ΠΩΣ;;;

    ΕΥ.ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 4 Οκτώβριος 2009 7:07 πμ
    ΦΙΛΕ ΑΛ:
    Αυτό εννοούσα και εγώ,αλλα δεν θέλω να μπώ σε τέτοιες αναλύσεις σε αυτόν τον χώρο.
    Πάντως η ομοιότητα των 12 "θεών" του Ολύμπου,με τους 12 Αποστόλους είναι μόνο στον αριθμό.Δεν έχει πνευματική βάση.

    ΑΝΩΝΥΜΕ:
    4 Οκτώβριος 2009 9:50 πμ

    ΟΤΑΝ Ο gefry,ο μελλοντικός πρωθυπουργός της Ελλάδος,είναι περισσότερο φιλότουρκος,όταν ετοιμάζει αυτός και οι "δικοί" του άλωση οτιδήποτε πνευματικού στην ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ, ωφείλουμε να ενημερώνουμε ο καθένας από την "σκοπιά" του, τους συνανθρώπους μας,για κάθε τι πνευματικό!
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!
    ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ΄21 ΚΑΙ ΤΟ ΄40ΠΝΕΥΜΑ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ....ΠΩΣ;;;

    ΕΥ.ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 4 Οκτώβριος 2009 7:07 πμ
    ΦΙΛΕ ΑΛ:
    Αυτό εννοούσα και εγώ,αλλα δεν θέλω να μπώ σε τέτοιες αναλύσεις σε αυτόν τον χώρο.
    Πάντως η ομοιότητα των 12 "θεών" του Ολύμπου,με τους 12 Αποστόλους είναι μόνο στον αριθμό.Δεν έχει πνευματική βάση.

    ΑΝΩΝΥΜΕ:
    4 Οκτώβριος 2009 9:50 πμ

    ΟΤΑΝ Ο gefry,ο μελλοντικός πρωθυπουργός της Ελλάδος,είναι περισσότερο φιλότουρκος,όταν ετοιμάζει αυτός και οι "δικοί" του άλωση οτιδήποτε πνευματικού στην ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ, ωφείλουμε να ενημερώνουμε ο καθένας από την "σκοπιά" του, τους συνανθρώπους μας,για κάθε τι πνευματικό!
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!
    ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ΄21 ΚΑΙ ΤΟ ΄40ΠΝΕΥΜΑ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ....ΠΩΣ;;;

    ΕΥ.ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΥ.ΑΓΓΕΛΕ δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου πω ότι με οπαδούς κομμάτων σαν και σένα τελικά θα μας πάρει ο διάβολος. Είπαμε δαρμένοι ναι αλλά όχι και μαλάκες.
    Άντε και καλή πρόοδο.

    ΠΑΪΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΑΙΚ
    ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕΣΑΙ...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ.
    ΘΑ ΠΑΛΕΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ....
    ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙΣ...

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ
    ΥΓ:ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΣ ΣΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ;;;.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εξαιρετικά διασκεδαστικό να βλέπεις δήθεν σοβαρούς Ελληνες να τρώγονται μεταξύ τους για θρησκευτικές διαφορές του τύπου "ο ανύπαρκτος θεός μου είναι καλύτερος από τον ανύπαρκτο δικό σου". Γελοιότητες, που καταδεικνύουν την σχιζοφρενική και παραπαίουσα εσωτερική αστάθεια στην συγχρονη Ελλαδα. Κανείς από όλους τους ταλιμπανιστές χριστιανούλιδες και τους ρομαντικούς εθνικούς του 12θεου δεν έχει βάλει καλά στο μυαλό του τα λόγια του μεγάλου Θόδωρα.

    «'Eλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι o ίδιος μας ο εαυτός»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΝΩΝΥΜΕ
    5 Οκτώβριος 2009 4:02 μμ
    Ο "ΔΙΚΟΣ" ΜΟΥ ΘΕΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ,ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗΣΕ,ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ,ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΗΘΕΙ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΣΤΗΘΕΙ!!
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΕΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ,ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΘΑΥΜΑΣΤΩ ΤΩ ΤΡΟΠΩ....
    ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. anonime 4.02.xaraktirises o idios tous sxoliografous kai sobarous kai dithen sobarous ellhnes.poios loipon dinei sxizofrenika deigmata? epipleon pou briskeis oti ta logia tou theodorou thetoun thema uparxis theou?h eswteriki astatheia stin sugxroni ellada file mou ofilete stous midenistes pou kanoun tin arnisi twn pantwn thriskia kai simaia tous.lege-lege,kanate to, patrida, thriskia, oikogeneia, na kathierothei ws fasistiko logo.sto katw-katw tis grafis kai to, oti pisteueis oti den pisteueis einai to pisteuw sou kai den se xleuazei kaneis gia auto.ATHINA PALLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.