27/10/09

Ο ελληνικός λαός να διαβάσει με προσοχή το παρακάτω άρθρο. Δεν μπορεί να ρυθμίζουν τις τύχες της χώρας οι "λαδωμένοι".


-Πως ήταν η μέρα σου Γιαβρί μ’;
-Λάδωσα δυό υπουργούς και δυό διοικητές αγάπη μου.

Είπαμε ότι δεν είναι δυνατόν άνθρωπος με βασική ιστορική γνώση και ηθική του μέσου όρου να υποστηρίξει την φασιστική Τουρκική πολιτική. Στίβουμε λοιπόν το μυαλό μας να δούμε ποιός μπορεί να είναι ο λόγος που ντόπιοι παράγοντες προωθούν τα Τουρκικά συμφέροντα. Στο εξωτερικό όλες οι περιπτώσεις έχουν εξηγηθεί τεχνοκρατικά: Άλλος έχει μετοχές σε εταιρείες Τουρκικών συμφερόντων, άλλος επένδυσε στα κατεχόμενα, άλλος χρηματίστηκε, άλλος ικανοποιεί τα σεξουαλικά του βίτσια. Οι Ελληναράδες; (εκτός των Πρασίνων που ακολουθούν την επίσημη γραμμή των Γερμανών).
Η κυρία λοιπόν που βλέπετε είναι η Nükhet Demiren-Χριστοφοράκου, “πρώην” σύζυγος του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Ο πατέρας της Nükhet Demiren είναι γνωστός ως ο “κύριος 2%” της Ζημενς διεθνώς. Η ίδια μάλιστα φέρεται να συνδέεται συγγενικά με τον Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ.
Είναι βέβαια αφελής όποιος δεν πιστεύει πως η κυρία δεν γνώριζε έναν προς έναν τους λαδωμένους Έλληνες πολιτικούς. Πόσα πήραν, πότε τα πήραν και με ποιόν τρόπο. Το πιθανότερο είναι να το γνωρίζει και ο πατήρ της καθότι κύριος 2%, αλλά και ο άνθρωπος που ανέδειξε τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.
Θυμηθείτε τώρα ένα προς ένα τα ονόματα των πολιτικών που φαίνεται να έχουν εμπλακεί με τη Siemens. Οι “Γερμανοτσολιάδες” όπως τους αναφέρουμε συχνά. Ποιές θέσεις έχουν για την Τουρκία. Ποιές ακριβώς ήταν και οι έμπρακτες ενέργειες τους. Σκεφθείτε προσεκτικά ένα - ένα τα ονόματα… θα εκπλαγείτε.
Εδώ η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε ακόμα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις πολιτικών διεθνώς για να εκβιάσει και να περάσει τις θέσεις της. Τι καλύτερο να γνώριζε ποιοί Έλληνες πολιτικοί έχουν χρηματιστεί. Και πως θα το χρησιμοποιούσε…
Έχουμε πει ότι η υπόθεση της Siemens είναι μια ιστορία ντροπής και σήψης. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα λοιπόν να χρησιμοποιήθηκε σαν όχημα για να ελέγχει τους Έλληνες πολιτικούς. Άρα, εκτός από τους Πράσινους, τους Δουλέμπορους και τους πρεζέμπορους που λογικά έχουν ταυτισμένα συμφέροντα, έχουμε ένα ψιχίο ενδεχόμενης διαπλοκής που βρίξει εδώ έναν σύμμαχο και .
Το Antinews ανακάλυψε και μια μικρή ιστορία που δεν πρέπει να χάσετε…
Αυτό που εντυπωσιάζει στα προηγούμενα δημοσιεύματά μας για την παρουσία των κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου στα φόρουμ που διοργάνωνε ο Σωκράτης Κόκκαλης για να προωθήσει τις μπίζνες του στην Πληροφορική με την Τουρκία, είναι η εξαφάνιση κάθε σχετικού στοιχείου από το Internet, πέραν του ενός και μοναδικού λινκ www.tbv.org.tr/TBV/Documents/DisIliskiler/IkinciTurkYunanBilgiToplumuForumu.pdf

Γιατί άραγε;
Προσέξαμε επίσης ότι και στα δύο φόρουμ συμμετείχε η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Χριστοφοράκου Nükhet Demiren-Χριστοφοράκου (φωτογραφία)
Όπως διαβάζουμε στα ΝΕΑ, όταν ο Μ. Χριστοφοράκος ήταν στην «Γερμανία παντρεύεται με την Τουρκάλα αγαπημένη του, η οποία ανήκει σε μια από τις ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες της γειτονικής χώρας και φέρεται να έχει συγγένεια με τον πρώην πρόεδρο της Τουρκίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ. Απέκτησαν δίδυμα και χώρισαν μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, διότι εκείνη δεν μπορούσε να συνηθίσει τη ζωή στη χώρα μας και τη συνεχή απουσία του στο εξωτερικό. Εκείνος, κάτι σπάνιο για πατέρα, κέρδισε την κηδεμονία των παιδιών του και αυτά χρησιμοποίησε ως δικαιολογία στην τελευταία αίτησή του για παράταση από τον ανακριτή: δεν θα μπορούσε να τα φροντίσει καθώς φέτος έδιναν Πανελλαδικές. Λίγο αργότερα βέβαια, στα τέλη Μαΐου, εκείνος διέφευγε στη Γερμανία και η πρώην σύζυγός του ερχόταν εσπευσμένα στην Αθήνα για να τα αναλάβει».(http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4526080&ct=1)
Πηγή: ΟΛΥΜΠΙΑ

9 σχόλια:

  1. ρε παιδιά, από τέτοιο "γιαβρί" λαδώνομαι κι εγώ ευχαρίστως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι μικρος που ειναι ο κοσμος τελικα;!


    οταν δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο παει το βουνο στο μωαμεθ

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ τώρα καταλαβαίνω γιατί βγάζουμε τόσο λάδι στην Ελλάδα ...για να μπορούμε να το εξάγουμε χωρίς να δημιουργούμε πρόβλημα για την εσωτερική κατανάλωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τά παιδιά τού ζεύγους θά ασχοληθούν μέ τήνπολιτική (ελληνικά διαβατήρια θά έχουν ή θά τούς δωθούν)στό μέλλον;Ας μή ξεχάσουμε τά ονόματά τους,διότι αρκετοί ημίαιμοι έχουν καθήσει στόν αυχένα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν βλέπετε -άκος στο επώνυμο κάποιου, να κρατάτε πισινή. Το 95% των γερμανοτσολιάδων (και άρα τουρκογλετζέδων) ήταν -άκος, -έας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:45 Ανώνυμε,μην γενικεύεις.Οι γενικέυσεις οδηγούν σε παραλογισμούς.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το -ακος και το -εας είναι Μανιάτικες καταλήξεις. Φοβεροί προδότες και τουρκογλεντζέδες οι Μανιάτες του '21 που σας απελευθέρωσαν. Φοβερός Γερμανοτσολιάς και ο Μανιάτης Συνταγματάρχης Δαβάκης που τσάκισε το φασισμό.
    Φοβεροί Γερμανοτσολιάδες και οι Ρογκάκος, Ξυδέας,Βουβαλέας, Πιερράκος,Λεουτσάκος, Αγγελάκος,Ρουμπέας,Δουκάκος, Κουλουκάκος του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΔΣ.
    Φαίνεται πως τσούζουν ακόμα κάποιος νοσταλγούς του Στάλιν ονόματα όπως ο Παυλάκος και ο Κατσαρέας.
    Τώρα βέβαια αν κάποιοι -όγλου έχουν τέτοιες θέσεις ή προσθέτουν το -ακος ή -έας για να μη φαίνονται τουρκόσποροι είναι άλλο θέμα...
    Ντροπή σας να δημοσιεύτε τέτοιες απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ἡ Nükhet Demiren εἶναι ἀπόφοιτος τῆς Γερμανικῆς Σχολῆς Κωνσταντινουπόλεως τοῦ ἔτους 1977, γεννηθεῖς 29/3/1960. Εἶναι ἀπὸ τοὺς ἐπονομαζομένους ντονμέδες (dönme). Οἱ ντομέδες εἶναι ἐξισλαμισθέντες ἑβραῖοι, ὅπως ὁ Ἰσμαὴλ Τσέμ, πρώην ὑπ. ἐξωτερικῶν Τουρκίας. Δὲν ἔχει καμμία σχέσι μὲ τὴν οικογένεια Ντεμιρέλ, ἀπὸ ὅτι γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Dohnme ήταν και Κεμάλ ο επονομαζόμενος Ατατούρκ.Και αυτός έβαλε την παρακαταθήκη των ντονμέδων στο ντοβλέτι.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.