25/10/09

Έτσι, για να γελάσουμε λίγο!


Κοιτάξτε τη φάτσα του Μεϊμαράκη!
Πιό πίσω είναι ο Κεφαλογιάννης, ο Κασσίμης, ο Βαρβιστιώτης, ο Καμμένος, ο Κιλτίδης, ο Ιωαννίδης και τα άλλα καλά παιδιά που πασχίζουν για την ηθική και την εντιμότητα στην πολιτική.
Δοξάστε τους!
Πώς καταντάει ο άνθρωπος!

Πηγή: http://greki-gr.blogspot.com/

6 σχόλια:

  1. Η γοητεια του βαμπιρ που στο περασμα του αφηνει σωρους θυματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ βαμπιρ φιλε ειναι σεξι και σιγουρα δεν χαζογελανε ολη την ωρα ουτε ειναι υδροκεφαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάββα, δυστυχώς δεν γελάμε. Είμαστε για κλάματα. Κοίταξε τα πρόσωπα των Ελλήνων, στον δρόμο, στην δουλειά, ακόμη και στις διακοπές. Είναι αγέλαστα, βλοσυρά. Μας αφαίρεσαν το γέλιο εδώ και χρόνια, ξεχάσαμε το γέλιο. Γίναμε εριστικοί, γιατί μας εγκλώβισαν την σκέψη στην επιβίωση, γιατί το μέλλον δεν προγραμματίζεται σε χρόνια, ούτε σε μήνες ...παρά σε μέρες. Αγωνία για το αύριο, αγωνία για τα παιδιά μας και προπάντων ΑΓΩΝΙΑ για την ΠΑΤΡΙΔΑ !
    Όσο κι αν δεν μας αρέσει η κυρία της φωτογραφίας, κι αυτή είναι εικόνα της ξεπεσμένης κοινωνίας μας. Σε λίγο κάποιοι θα θελήσουν να την αναδείξουν και αρχηγό, μπορεί και όχι. Φταίει μόνον εκείνη; Οι χιλιάδες ψηφοφόροι που θα την τιμήσουν, είναι άμοιροι ευθυνών ; Αν αναλάβουμε όλοι το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί, τότε : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ, και όχι να γελάμε με τα χάλια μας !

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΙΚΕΡΑΥΝΟ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ - ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΗ - ME THN ΚΑΤΑΚΤΗΣH ΤΟY ... EURO.
    ΘΥΜΑΣΤΕ ?? ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΝΙΚΗ , ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ... ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ?? ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ , ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΡΟΚΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΟΥΤΙΝ. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. (για την ωρα !!!)
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΛΑΟΣ - ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΤΙΝΟΣ , ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ CAYENNE.
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ?? ΟΡΙΣΤΕ , Η Α' ΑΘΗΝΑΣ - ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ - ΞΑΝΑΒΓΑΛΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΙΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ - ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ - ΜΑΣ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΔΙΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ?? ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ... ΤΟΥΡΚΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΓΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΩΝ ???
    ΩΡΕΣ - ΩΡΕΣ ΑΠΟΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
    ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ???
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ , ΙΣΩΣ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΕΜΕΙΝΕ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - ΒΙΑΙΩΣ , ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ - ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !!!!
    Αλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυφώνας Ντόρα ή αλλιώς Μπόρα στο πέρασμα της σου παίρνει σπίτι αυτοκίνητο και ότι οικονομία έχεις .
    Και εσύ τραγουδάς ανέμελος, μα το σημάδι στο λαιμό μου απο δαγκώματα της.
    Ούτε σαν εφιάλτη στον ύπνο μου δεν θα την άντεχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα για ένα σοβαρό ιστολόγιο να ασχολείται με ανοησίες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.