1/10/09

Όμηροι του τουρκικού προξενείου θα είναι ΠΑΣΟΚ και κεντρώα ΝΔ.Γιατί ο ΛΑ.Ο.Σ δεν έβαλε μουσουλμάνους υποψηφίους

Όμηροι του τουρκικού προξενείου θα είναι ΠΑΣΟΚ και κεντρώα ΝΔ
Συσπείρωση μουσουλμάνων επικαλούνται οι αντίπαλοι του ΛΑΟΣ, προσπαθώντας να αναχαιτίσουν την επέλαση του στην Θράκη. Από ότι διαφαίνεται, το κίνημα του ΛΑΟΣ, θα έχει μεγάλη επιτυχία στην περιοχή, μετά την απόφαση του προέδρου του, να πολιτευθεί στο νομό Ροδόπης. Δικαιολογημένη ανησυχία στα υπόλοιπα κόμματα, διότι βέβαιο είναι, ότι θα αλλοιωθούν τα ποσοστά και αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα.


Ξαφνικά όμως, ορισμένοι έγιναν ευαίσθητοι στα εθνικά θέματα, κατηγορώντας τον Καρατζαφέρη, ότι η εδώ παρουσία του συσπειρώνει την μειονότητα. Προσέξτε, όχι μειονότητες όπως θα όφειλαν να δηλώσουν σύμφωνα με την συμφωνία της Λοζάννης, δείγμα ότι ακολουθούν την εξωτερική πολιτική της Άγκυρας, που εννοεί την ομαδοποίηση των μουσουλμάνων, σε μια και ενιαία... Τουρκικής καταγωγής. Αυτό το παιχνίδι με την «μειονότητα» το επαναλαμβάνουν και οι Έλληνες πολιτικοί, και μάλιστα πρωτοκλασάτα στελέχη δίχως σεβασμό στις ελληνικές θέσεις. Αυτοί λοιπόν μας κατηγορούν, ότι συσπειρώνουμε τις μειονότητες. Μα δεν γνωρίζουν ότι οι μειονότητες, ψηφίζουν την Παρασκευή δύο ημέρες πριν τις εκλογές μέσα στα τζαμιά, όπου τους ανακοινώνεται ποιους θα ψηφίσουν; Εμάς περιμένανε για να συσπειρωθούν; Πάντα ήταν συσπειρωμένοι. Δεν το αντιληφθήκατε;
Αυτοί οι ευαίσθητοι που μας κατηγορούν, οι ίδιοι τρέχουν σε κάθε ευκαιρία να συναντήσουν τον Τούρκο πρόξενο, τον μέγα εκλογομάγειρα της περιοχής για να κερδίσουν την εύνοιά του.
Αυτοί οι ευαίσθητοι, ψήφισαν νόμο για να διδάσκονται τα τουρκικά στα ελληνικά σχολεία τα Ελληνόπουλα, μετά από απαίτηση της Άγκυρας τον οποίο ακόμα δεν απέσυραν.

Αυτοί οι ευαίσθητοι, έκαναν το Τουρκικό προξενείο ισχυρό, με τις απαράδεκτες ανοχές τους.
Αυτοί οι «ευαίσθητοι» συμπεριλαμβάνουν δεδηλωμένους Τούρκους υποψηφίους στα ψηφοδέλτιά τους, για να προσπορίσουν τους ψήφους με τις ευλογίες του Τουρκικού προξενείου. Το αποτέλεσμα θα είναι οδυνηρό, μετά από αυτές τις εκλογές. Ο Γ. Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής αν θα βγάλουν αυτοδυναμία, θα είναι βέβαια οριακή και ταυτόχρονα όμηροι των μουσουλμάνων βουλευτών, που αλίμονο θα παίζουν το παιχνίδι της Άγκυρας σε συνεργασία με τους μουσουλμάνους βουλευτές της κεντρώας Ν.Δ. Να η ευαισθησία τους;

Η Αισέλ Ζεϊμπέκ υποψήφια βουλευτής της κεντρώας Ν.Δ. στην Ξάνθη, που εργάζεται στο κρατικό κανάλι της Τουρκίας σε ξενόγλωσση εκπομπή, που φυσικά είναι και προπαγανδιστικό όργανο του τουρκικού κράτους, ήδη δήλωσε: ότι θα αγωνισθεί, για την αναγνώριση της εθνικής ταυτότητας! Αυτό το προπαγανδιστικό όργανο της Τουρκίας έβαλαν στο ψηφοδέλτιο οι ευαίσθητοι νεοδημοκράτες.
Το ίδιο και το ΠΑΣΟΚ, έβαλε υποψήφιο τον κ. Τσετίν στην Ξάνθη, που δήλωσε στην «Ελευθεροτυπία» ότι πρέπει η Τουρκία να επέμβει και να απελευθερώσει την Θράκη.

Αυτούς τους υποψήφιους προτίμησαν η κεντρώα ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με πολύ μεγάλη ευαισθησία!
Ταυτόχρονα εκδηλώθηκε η πρώτη επίθεση της Άγκυρας, που μέσω της τουρκικής εφημερίδας ΣΑΜΠΑΧ δηλώνοντας ότι ο Γ. Καρατζαφέρης πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είναι εχθρός των Τούρκων! Στη συνέχεια η μουφτεία Κομοτηνής με απόφαση της κατέβασε τις αφίσες του κόμματος του ΛΑΟΣ.
Η Τουρκία αρχίζει να τρίζει τα δόντια, διότι ανησυχεί. Γιατί ανησυχεί η Άγκυρα, η οποία κατά πληροφορίες έστειλε ειδικούς συμβούλους στο Τουρκικό προξενείο, προκειμένου να χειρισθούν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί;

Φοβούνται την συσπείρωση. Όμως για ποια συσπείρωση. Φοβούνται την συσπείρωση του ελληνογενούς μουσουλμανικού πληθυσμού, κάτω από την ενθαρρυντική παρουσία του ΛΑΟΣ στην περιοχή. Ανησυχεί για τους Έλληνες μουσουλμάνους Πομάκους και τσιγγάνους που φοβούνται να εκδηλωθούν, διότι τρομοκρατούνται από μία μικρή μειοψηφία με την ανοχή των ελληνικών αρχών. Φοβούνται ότι θα μεταστραφούν προς το πατριωτικό και αυτόνομο κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη, που θα τους οδηγήσει στις ρίζες τους, που είναι ελληνικές. Αυτήν την «συσπείρωση» ενδέχεται να πετύχουμε κ. Στυλιανίδη μειώνοντας την ισχύ του τουρκικού προξενείου που εσείς και οι όμοιοί σας του ΠΑΣΟΚ δώσατε.

Προσέξτε. Όποιος ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή κεντρώα ΝΔ, ή ΣΥΡΙΖΑ στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, βοηθά να εκλεγούν μουσουλμάνοι βουλευτές. Μουσουλμάνοι που την επομένη θα δηλώσουν «Τούρκοι» και θα εκτελούν εντολές της Άγκυρας. Αυτή ήταν πάντα η συμπεριφορά τους, διότι όλοι οι μουσουλμάνοι πολιτευτές επιλέγονται, προωθούνται και κατευθύνονται, από το Τουρκικό προξενείο. Τι θα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής, με αυτούς ως συνεργάτες και μάλιστα υπό την απειλή της ισχνής πλειοψηφίας που (αν) θα πετύχουν στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου; Θα κυβερνά η Άγκυρα μέσω των μουσουλμάνων βουλευτών και θα εκβιάζουν την κατάσταση…

Το ΛΑΟΣ δεν έβαλε μουσουλμάνους υποψηφίους γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους.

Δεν θέλουμε Δούρειους ίππους μέσα στο κόμμα μας. Όχι πως δεν υπάρχουν αξιόλογοι Έλληνες μουσουλμάνοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Αυτοί όμως νοιώθουν ανασφάλεια διότι αν εκθέσουν τον εαυτό τους ως υποψήφιοι του ΛΑΟΣ, θα είναι στο έλεος μιας μικρής μειοψηφίας Τούρκων, που κάτω από την μύτη του Ελληνικού κράτους ελέγχουν και τρομοκρατούν όσους δεν ευθυγραμμίζονται με τις γραμμές της Άγκυρας.

Το ελληνικό κράτος μέσα στα σύνορά του, είναι ανίκανο να προστατέψει τους πολίτες του. Μόνον ισχυρός Λαϊκός ορθόδοξος συναγερμός, στο κοινοβούλιο ως τρίτο κόμμα, θα μπορεί να ελέγξει τέτοιες καταστάσεις.
Ιωσήφ Χαραλαμπίδης - μέλος του ΛΑΟΣ
ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

8 σχόλια:

  1. Τουρκικά δεν ξέρω καλά αλλά όσο ξέρω θα τα γράψω και στις δυο γλώσσες έτσι για να καταλάβετε. Αν νιώθετε Τούρκοι πίσω στην Τουρκία και εγώ πληρώνω τα έξοδα. Για όλους εσάς τους γιαλαντζί δημοκράτες που νοιάζεστε μπορεί να μην είμαστε στο 1821 και στην Επανάσταση αλλά το νου σας υπάρχουν ακόμα Ελληνες που τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε και δεν είναι μεμέτια.Στην ζωή μου δεν σκότωσα ούτε μύγα δεν σκοπεύω να το κάνω τώρα αλλά μόνο η μύγα θα έχει αξία μπροστά σας.

    Türk bilmiyorum ama iyi sürece BILIYORUM yazın o da iki diller böylece için işgal size. Eğer Türk geride Türkiye ve ben BEN para giderler. Çünkü bütün gialantzi demokratlar ki bakım bu durumda değiliz 1821 ve Devrim ama aklınla hala var olduğunu Yunanlılar da pantolon bu giysileri ve memetia.Se hayatım vurmadık ne uçak amaçlamıyor onu BEN şimdi ama sadece uçak bu değer ön.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άφερημ, μπρε Χριστίνα, άφερημ!

    Ποια είναι η ... "κεντρώα" ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ
    ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΕΙ ΙΕΡΕΥΣ, ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΛΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΔΙΔΑΣΚΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ.ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1805

    "ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ ΣΤΗ ΓΗ,ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΔΕΙΤΕ!!!
    Ο ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΛΗΘΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.....
    ΤΥΠΟΥΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ ΚΑ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑΣ.ΤΗΣ ΦΡΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ.
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ,ΦΩΣ,ΑΓΙΑ ΠΙΣΤΗ,ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΙΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ..
    ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ "ΕΠΙΠΕΣΟΝΤΕΣ" ΣΚΩΛΗΚΕΣ ΣΙΓΟΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ. ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΥΜΝΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑΤΕ.
    ΛΙΓΟΙ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΜΩΡΑΝΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΚΑΤΑΦΡΩΝΗΣΕ ΤΙΣ ΕΝΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.
    ΟΙ ΣΟΦΟΙ,ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ,ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΟ ΤΑΦΟ, ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ,ΤΗΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΣΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΒΔΕΛΥΣΣΕΤΑΙ,ΣΤΟΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟ,ΣΤΗΝ ΣΑΡΚΟΛΑΤΡΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΟΙΗΣΗ.
    -ΑΓΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
    ΞΕΡΩ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ!!......
    ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ ΑΓΙΟΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΑΣΩΤΟΥ ΓΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΑΤΕΡΑ."

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΥΓ:ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ..ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Χριστίνα

    Σε ευχαριστώ πολύ! Έτσι αισθάνομαι και εγώ. Επίσης σε ευχαριστώ που ελπίζεις στην εποχή των ψεύτικων ελπίδων. Ελπίζω να σταθούμε αντάξιοι των πατεράδων μας, των παππούδων κ.λ.π. Ας είμαστε εμείς η γενιά που ΔΕΝ θα κληροδοτίσει προβλήματα και ντροπή στην επόμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. {Το αποτέλεσμα θα είναι οδυνηρό, μετά από αυτές τις εκλογές. Ο Γ. Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής αν θα βγάλουν αυτοδυναμία, θα είναι βέβαια οριακή και ταυτόχρονα όμηροι των μουσουλμάνων βουλευτών, που αλίμονο θα παίζουν το παιχνίδι της Άγκυρας σε συνεργασία με τους μουσουλμάνους βουλευτές της κεντρώας Ν.Δ. }

    Αυτό νομίζω, είναι σωστό και πρέπει να το προσέξουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ arxytas

    Ελπίζω και πάντα θα ελπίζω ακόμα και όταν η ελπίδα πεθαίνει γιατί απλά δεν έχω να χάσω τίποτα , γιατί η ζωή είναι ένας πόλεμος στον οποίο μπορεί να χάσεις τις μάχες αλλά δεν παρατάς τα όπλα ...Ολα αν μου τα πάρουν, όλα αν τα δημεύσουν όλα αν τα πουλήσουν, την πίστη μου, την ελπίδα μου ,την ζωή μου, τα ορίζω και τα καθορίζω εγώ και κανείς μα κανείς απ' όλους αυτούς δεν θα τα ξεπουλήσει, πατήσει δεν είναι άξιοι.
    Τους χαρίζω την ψήφο μου με σκέψη αλλά την ελπίδα όχι αυτή θα την φτιάξω εγώ και κάποιοι ακόμα τρελλοί αλλά θα την φτιάξουμε όσο και αν κάποιοι μας λένε γραφικούς και εθνικιστές ....
    Εγώ απλά χαμογελάω γιατί ξέρω καλά ότι στη δύσκολη στιγμή όλοι αυτή θα λειτουργήσουν σαν γυμνοσάλιαγκες που θα συρθούν για να μπουν σε κάποια τρύπα να σωθού. Η αξία τους είναι τόση όσο η στάχτη απ το τσιγάρο μου και πολύ λέω , γιατί και αυτή χρησιμεύει για λίπασμα.
    Για μένα η αξία είναι στα μάτια των παιδιών μου όταν τους λέω ότι όσο υπάρχουν Ελληνες εσείς κοιμηθείτε ήρεμα, ας είναι και μόνο ΄δύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή τη φορά πρέπει οι Θρακιώτες να ψηφίσουν Ελληνικά και όχι κοματικά.
    Έλληνες με ΄΄Ε΄΄ είναι βεβαίως οι Πομάκοι και οι Ρωμά. Οι Μογγόλοι πράκτορες του Τουρκικού Προξενείου καιρός είναι να συμμαζευτούν ή να πάνε εκεί που ανήκουν.
    "ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λέτε να θέλει ο ΓΑΠ να περάσει καμία καλή απόφαση για τα Ελληνοτουρκικά και να μην μπορεί λόγω των τριών ή τεσσάρων μειονοτικών;
    Αν είναι κάποια καλή απόφαση φαντάζομαι ότι το ΛΑΟΣ ή ακόμη και μεμονωμένα άτομα από τη ΝΔ θα τη στηρίξουν!
    Αν τώρα είναι καμία κατάπτυστη απόφαση, δε θα κάνει μεγάλη διαφορά αν συμφωνούν πολύ ή πάρα πολύ οι μειονοτικοί βουλευτές, εφόσον έχει αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ ή κυνέρνηση συνασπισμού με κόμματα παρόμοιας στάσης στα εθνικά θέματα (με τους Πράσινους Οικολόγους για παράδειγμα).

    Αυτό που απλά θα φανεί είναι ότι οι μεινοτικοί δεν 'γνωρίζουν' ιδεολογίες και κόμματα και ψηφίζουν ενωμένοι σε θέματα εθνικής σημασίας.
    Αυτό ελπίζω να χτυπήσει κανένα καμπανάκι στους ηγέτες των κομμάτων και να επιλέγουν πιο προσεκτικά τους μειονοτικούς υποψήφιους βουλευτές τους (όχι να μην επιλέγουν κανένα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.