28/10/09

Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο

Πιστή στη νέα τακτική την οποία έχει εσχάτως υιοθετήσει, να παρενοχλεί πτητικά μέσα είτε της Ελλάδας είτε της ευρωπαϊκής δύναμης FRΟΝΤΕΧ για την παράνομη μετανάστευση, προειδοποιώντας τα ότι πετούν εντός του... τουρκικού εναερίου χώρου, η Αγκυρα προχώρησε χθες σε νέα προκλητική ενέργεια εναντίον ελληνικού ελικοπτέρου που εκτελούσε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης (SΑR) στην περιοχή του Φαρμακονησίου.
Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, ένα ελικόπτερο Super Ρuma, το οποίο συμμετείχε σε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης μεταναστών, δεχόταν επί περίπου μία ώρα συνεχείς παρενοχλήσεις από το τουρκικό ραντάρ της Ντάτσα στα μικρασιατικά παράλια.

Το ελληνικό ελικόπτερο καλούνταν να εγκαταλείψει τον... τουρκικό εναέριο χώρο. Την ώρα μάλιστα που εκτυλισσόταν η επιχείρηση μια τουρκική ακταιωρός βρισκόταν στην ευρύτερη περιοχή παρακολουθώντας όσα συνέβαιναν.

ΑΓΓ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΗΜΑ


4 σχόλια:

  1. Η Τουρκία θα κάνει καθημερινές παραβιάσεις συνεχώς όλο και περισσότερο. Η Τουρκία έχει μακροπρόθεσμο στόχο την δημιουργία Ομοσπονδίας των Μουσουλμάνων. Και η Δύση στηρίζει το Ισλάμ, και οι δύο τους μαζί θέλουν να αφανίσουν τους Ορθόδοξους.

    Η Τουρκία δεν ζητά από εμάς κάποιο νησί. Ζητά την υποταγή ολόκληρης της Ελλάδας. Ζητά την μετατροπή της Ελλάδας σε υποτελές προς την Τουρκία κράτος.

    Αυτό θα γίνει!

    Η Ελλάδα επέλεξε το Δυτικό στρατόπεδο. Αποκήρυξε την Ορθοδοξία. Η Δύση κατέστρεψε τους αγρότες, την οικονομία. Το κράτος υποχρεώθηκε να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα και να μην ελέγχει τίποτα.

    Η Ελλάδα συνεχώς χάνωντας ισχύ, θα εξαναγκαστεί σταδιακά να δορυφοριοοποιηθεί από την Τουρκία, μιας και η άλλη λύση είναι πόλεμος, τον οποίο η Ελλάδα θα χάσει, και κανείς δεν θα βρεθεί να μας υποστηρίξει, γιατί πρώτοι εμείς απομακρυνθήκαμε από τους φίλους μας.

    Η μόνη διέξοδος είναι η Ελλάδα, εμείς οι Έλληνες, κάθε ένας από εμάς, να ξαναγίνουμε Ορθόδοξοι.

    Η ορθοδοξία είναι πιο ισχυρό όπλο ακόμα και από τις πυρηνικές κεφαλές.

    Οι ορθόδοξοι πρέπει να αποβάλουμε τους εθνικισμούς και να ενωθούμε σε μία Ορθόδοξη Αυτοκρατορία, που δεν θα βασίζεται σε κάποιο έθνος αλλά στο κοινό μας πολιτισμο: ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

    Ακόμα και αν δεν ενδιαφερόμαστε για το μέλλον, ας συνειδητοποιήσουμε, ότι οι ζωές μας βασίζονται στο ψέμα. Ό,τι έχουμε είναι δανεικό. Ακόμα και τα χρήματα βασίζονται στο ψέμα. Οι αμερικάνοι τυπώναν συνεχώς δολάρια και κανείς δεν διαμαρτυρόταν γιατί ήσαν οι αφέντες του πλανήτη. Τώρα που η Ρωσία αμφισβήτησε την νέα τάξη, το δολάριο κατρακυλά, τα χρηματηστήρια πέσαν, υπάρχει κρίση, το όλο οικοδόμημα της Δυτικής εικονικής οικονομίας βυθίζεται.

    Η δύση είναι ένα τίποτα. Είναι το κράτος του διαβόλου. Μελλοντικά είναι βέβαιο ότι θα γίνει πόλεμος μεταξύ Δύσης και Ρωσίας.

    Εάν η Δύση νικήσει, εάν ο πλανήτης υπάρχει ακόμα, αμέσως θα γίνουμε όλοι σκλάβοι. ήδη ετοιμάζουν τα ηλεκτρονικά μέσα καταστολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7:44 μμ
    ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ;...


    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην τα παραλέμε ρε παιδιά..........σε λίγο θα έρθει και ο νουμπιρου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.