24/10/09

Τα σκοτεινά μυστικά του Έβρου

Είχα την ...ατυχία να είμαι από αυτούς που υπηρέτησαν στα τέλη της δεκαετίας του '80 στον 'Εβρο. Η μονάδα μου, λίγο έξω από την Καρωτή, δεν υπάρχει πια. Την περίοδο αυτή και για περίπου ένα μήνα αποσπάσθηκα σε ένα φυλάκιο πάνω στις όχθες του ποταμού, μεταξύ Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας. ΄Ημουν αυτόπτης μάρτυς αρκετών "επιχειρήσεων" που πραγματοποιούνταν περίπου μία φορά την εβδομάδα. Οι "επιχειρήσεις" γινόταν την νύχτα.

Μυστικοί πράκτορες και ανώτεροι αξιωματικοί συνόδευαν μετανάστες στις όχθες του ποταμού. Τους κάλυπταν το πρόσωπο και τους περνούσαν με βάρκα απέναντι στην Τουρκία. Χρέη μεταφορέα έκαναν οι ντόπιοι "ψαράδες" που ήξεραν τα κατατόπια. Τους βλέπαμε να "ψαρεύουν" αμέριμνοι σε απαγορευμένες περιοχές στις όχθες χωρίς να δίνουν καμία σημασία στους στρατιώτες που περιπολούσαν και χωρίς φυσικά να υπακούν στις εντολές τους να απομακρυνθούν. Οι "ψαράδες" ήξεραν ότι αυτοί είναι τα πραγματικά αφεντικά του ποταμού.

Εκτιμούσα ότι υπήρχε προσυνεννόηση μεταξύ των δικών μας και της απέναντι πλευράς, καθώς σε μία τουλάχιστον περίπτωση φάνηκαν φώτα αυτοκινήτου από την αντίπερα όχθη, τη στιγμή που άρχιζε η "επιχείρηση". Οι περισσότεροι από αυτούς που "πήγαιναν πακέτο" στην Τουρκία ήταν Κούρδοι. Θυμάμαι ότι σε μία περίπτωση ένας εξ΄αυτών τοποθετήθηκε στην βάρκα όντας πάνω σε φορείο. Δεν ξέρω πως τραυματίσθηκε, αλλά μέχρι σήμερα θέλω να πιστεύω ότι τραυματίσθηκε στην προσπάθεια του να περάσει τα σύνορα.

Μία από τα ίδια 20 χρόνια μετά

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Δημοσίευμα των σημερινών ΝΕΩΝ επιβεβαιώνει ότι ακριβώς τα ίδια συμβαίνουν 20 χρόνια μετά! «Η Ελληνική Αστυνομία μεταφέρει μετανάστες, ακόμη και αν αυτοί έχουν αιτηθεί πολιτικού ασύλου και τους περνάει παράνομα στην Τουρκία», γράφει η εφημερίδα μεταφέροντας καταγγελίες μη-κυβερνητικών οργανώσεων της Νορβηγίας και της Ελλάδας.

Χαρακτηριστική η καταγγελία του Αχμέτ:

«Ένα βράδυ μετά το φαγητό οι αστυνομικοί πήραν 150 άτομα και μας έβαλαν σε λεωφορεία. Υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί με κλομπ και στρατιώτες με αυτόματα όπλα. Μας έλεγαν να κοιτάζουμε κάτω και να μη μιλάμε μεταξύ μας. Το λεωφορείο κινήθηκε σε έναν χωματόδρομο για περίπου μία ώρα. Κάποια στιγμή σταμάτησε σε ένα σημείο με δέντρα δίπλα στο ποτάμι. Οι αστυνομικοί και οι στρατιώτες ήλεγξαν την περιοχή για αρκετή ώρα και επικοινωνούσαν μεταξύ τους με νοήματα. Όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν ήταν κανείς στην άλλη πλευρά του ποταμού άρχισαν να βάζουν τους κρατουμένους σε μία μεγάλη ξύλινη βάρκα...Όταν οι κρατούμενοι κατάλαβαν ότι επρόκειτο να απελαθούν στην Τουρκία άρχισαν να κλαίνε και να φωνάζουν ότι δεν θέλουν να πάνε εκεί γιατί η Τουρκία θα τους στείλει πίσω στην πατρίδα τους όπου κινδύνευε η ζωή τους. Τους είπα κι εγώ το ίδιο. Οι πρόσφυγες που επιχείρησαν να αντισταθούν χτυπήθηκαν άσχημα. Στη βάρκα επέβαιναν δύο αστυνομικοί. Ο ένας κρατούσε το πηδάλιο και ο άλλος μάς σημάδευε με ένα πιστόλι. Έτσι βρεθήκαμε στην τουρκική πλευρά. Ξαφνικά εμφανίστηκαν πολλοί Τούρκοι στρατιώτες και μας συνέλαβαν».

Για ορισμένους αυτές οι καταγγελίες μπορεί να φαίνονται αναξιόπιστες και υπερβολικές. Ενδεικτικά αναφέρω ότι στην ιστοσελίδα των ΝΕΩΝ όλα (!) τα σχόλια είναι επικριτικά για το δημοσίευμα, ο συντάκτης του οποίου κατηγορείται για "ανθελληνισμό". Άλλος υποστηρίζει ότι "πολύ καλά κάνει η ΕΛΑΣ", άλλος καλεί τους Νορβηγούς "που είναι τόσο πολιτισμένοι" να "έρθουν να παραλάβουν" τους μετανάστες.

Εμείς που ζήσαμε τις "επιχειρήσεις" του '80 γνωρίζουμε ότι οι καταγγελίες είναι αξιόπιστες 100%. Απλά είχαμε την ελπίδα ότι μετά από 20 χρόνια η κατάσταση θα είχε βελτιωθεί. Ελπίζαμε ότι οι μετανάστες και οι αιτούντες πολιτικό άσυλο θα τύγχαναν καλύτερης μεταχείρισης. Δυστυχώς διαψευσθήκαμε. Η Ελληνική πολιτεία στον Έβρο εξακολουθεί να εκπροσωπείται από "σκοτεινούς" κύκλους "ψαράδων" και μυστικών υπηρεσιών, που ασκούν τις ίδιες πρακτικές εδώ και δεκαετίες. Τι λέει για αυτά ο κ. Χρυσοχοίδης;

Tου Τάσου Κοκκινίδη
http://www.foreignpress-gr.com/
*Η αναδημοσίευση δεν σημαίνει και αποδοχή του άρθρου.

21 σχόλια:

  1. πολυ καλα επραξαν η ελληνικη αστυνομια και ο στρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν έδρασαν έτσι ούτε η Ελληνική Αστυνομία ούτε ο Ελληνικός Στρατός. Αλλά παρά τα όσα λέγονται από τις ΜΚΟ που ασχολούνται με το θέμα, ως Έλληνας Πολίτης που φορολογούμαι στην Ελλάδα απαιτώ οι ελληνικές αρχές να δρουν με τον τρόπο με τον οποίο κατηγορούνται πως δρουν.
    Φυσικά αν αυτές οι ΜΚΟ που ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες νομίζουν πως θα βοηθούσε αυτό και πάντα σε συνεννόηση Ελληνικής και Νορβηγικής κυβέρνησης θα μπορούσε ίσως να τους διατεθεί χώρος κατάλληλα φυλασσόμενος όπου οι δυστυχείς αυτοί θα απολαμβάνουν την περίθαλψη αυτής της οργάνωσης με έξοδα της Νορβηγικής κυβέρνησης και εφ’ όσον θα έχουν εξασφαλισμένο άσυλο στην Νορβηγία η οποία δεν είναι χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν δεσμεύεται από τις διαδικασίες ασύλου της Ενωμένης Ευρώπης, δεν νομίζω να υπάρχει κανένα ουσιαστικό κόλλημα στην παροχή, μόνιμης κατοικίας και εργασίας εκεί. Θα μπορούσε βέβαια στο πλαίσιο των καλών σχέσεων Ελλάδας – Νορβηγίας εκ μέρους την Ελληνικής κυβέρνησης να τους διατεθούν και δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για την άνετη μετάβασή τους στη νέα τους πατρίδα με ανθρώπινες συνθήκες.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας γινει και μια ερευνα για τις πρακτικες των Τουρκων να διοχετευουν λαθρομεταναστες σε συγκεκριμενα σημεια της μεθοριου για να δουν χρονους αντιδρασης, αν ειναι ενεργα τα ναρκοπεδια κλπ κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστά έπραξε η ΕΛΑΣ και ο στρατός. Ακριβώς το ίδιο έπρεπε να κάνουνε και σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ θεωρείς τον εαυτό σου ΄Ελληνα που γράφεις αυτά;
    Καλά κάνουν και τους διώχνουν από την Ελλάδα.΄Επρεπε να διώξου και σένα τουρκοσπορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να καταλάβω οι Τούρκοι πράττοντες άριστα, μας ξαποστέλνουν ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

    Οι Έλληνικές αρχές, δεν δικαιούνται να τους επιστρέψουν, διότι είναι λαθρομετανάστες .... ;

    Ή μήπως στέλνουν πίσω οι μυστικοί πράκτορες και οι ανώτεροι αξιωματικοί μας, Κούρδους πατριώτες, που τους απαίτησε η ΜΙΤ, ακόμα και τραυματίες, και τους παραδίδουν στο στόμα του ... γκρίζου λύκου ;

    Ευμένης ο Καρδιανός

    Υ.Γ. Μήπως ο Γκρίζος Λύκος είχε γαλανά μάτια ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορώ με αυτόν που έγραψε το άρθρο και του απευθύνω μια απλή ερώτηση:

    Έβλεπε και ανακάλυπτε μέσα στο σκοτάδι και το φόβο του άγνωστου της νύχτας περίεργες κινήσεις μεταφορικών επιχειρήσεων και δεν βλέπει μέσα στο άπλετο φως της ημέρας και της δημοσιότητας τις κινήσεις της Τουρκίας και άλλων οργανώσεων; Τι είδους επιλέκτικό μικροσκόπιο είναι αυτό που διαθέτουν κάποιοι για την Ελλάδα;

    Μα πως βλέπουνε μερικοί μέσα στο σκοτάδι "κακουργήματα" της Ελλάδας;

    Οι ΜΚΟ και οι Ευρωπαίοι να δουλέψουν και να πληρώνουν φόρους οι ίδιοι για τους μετανάστες, αν τους αγαπάνε. Γιατί όποιος αγαπάει θυσιάζεται ο ίδιος και δεν βάζει άλλους να θυσιαστούν για την αγάπη του.

    Το έχω ξαναπεί.
    Ο χρηστικός άνθρωπος θυσιάζεται ο ίδιος άχρι θανάτου υπέρ θεού και ανθρώπου και δεν θυσιάζει άλλους για αυτή του την "αγάπη". Άλλιως γίνεται αντιχριστικός.

    Πριν φιλοξενήσεις κάποιον πρέπει πρώτα εσύ ο ίδιος να έχεις γίνει νοικοκύρης και άρχοντας στο σπίτι σου. Όταν δεν έχεις τον έλεγχο του σπιτιού σου και μπαινοβγαίνει όποιος νάνε, τότε δεν ζεις στο σπίτι σου ,αλλά ούτε καν σε οίκο ανοχής. Γιατί μερικά πράγματα ούτε σε οίκους ανοχής συμβαίνουνε.

    Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα και υποχρέωση να φτιάξει το σπίτι του και όταν φτάσει σε επαρκές σημείο,εαν θέλει (είναι δικαίωμα του) και με τη βοήθεια του Θεού μπορεί να επιχειρήσει να βοηθήσει και κάποιον άλλο (έναν ή δυο, όχι εκατομύρια) που όμως πραγματικά το έχει ανάγκη, το επιζητεί πραγματικά και ο ίδιος,έχει κουραστεί πραγματικά απο την ανέχια και σέβεται και τη φιλοξενία.

    Όλα τ’ άλλα είναι εκ του πονηρού
    και εμας δεν μας αρέσει ο ρόλος του ηλίθιου. Και πολύ περισσότερο δεν μας αρέσει ο ρόλος του "χρήσιμου ηλίθιου".


    Θανάσης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που ειναι το περιεργο?
    Απορω με τις μπουρδες του αρθρογραφου.
    makis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ανωνυμος 12.34 επιασε το νοημα του αρθρου.Στα συγκροτημενα κρατη που φροντιζουν την ασφαλεια τους τετοια αρθρα θα σημαιναν εγκληματικη αποκαλυψη απορρητων.Ας το τολμουσε ο αρθρογραφος στην τουρκια.Εγω βλεπω να αναλαμβανουν οι διαβοητες ΜΚΟ την φυλαξη και επιτηρηση των συνορων μας για να μην βρεθουν τιποτα κακοι εθνικοφρονες και στελνουν πισω τους λεβεντες αλλωστε μπορει να βρεθουν και εθελοντες απο καποια κομματα και να αναλαβουν το εργο και μαλιστα αμισθι.Εδω τρεχουνε στην Κουβα να βοηθησουν αφιλοκερδως και στον Εβρο που ειναι διπλα μας δεν θα πανε.Ασε που μπορει να φερει και σκοπιανους εθελοντες ο βαλιανατος για να του μπατσισουν την υποχρεωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά τους έκαναν, εγώ πληρώνω το κράτος να με προστατέψει, σαν Έλληνα, το τι θα κάνει με όλες τις άλλες εθνικότητες δεν με νοιάζει εφόσον το πράτει προς δικό μου συμφέρον.
    Καλή η συμπόνοια και η φιλοξενία, αλλά μόνο στις διαπροσωπικές σχέσεις. Στις διεθνείς, διακρατικές σχέσεις το κράτος πρέπει να δρα με βάση το το συμφέρον, την τιμή και την μακροημέρευσή του, απαλαγμένο από συναισθηματισμούς.

    Στον κακομοίρη λαθρομετανάστη , εγώ μπορεί από συμπόνοια να δώσω κάτι, είπα μπορεί, αλλά περιμένω από το κράτος να έρθει , να τον βρεί εκεί που τον έχω περιμαζέψει και να τον πάρει να τον ξαποστείλει και να τιμωρήσει ακόμα και εμένα που τον έκρυψα.

    ΝΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οχι καλα,.. αλα παρα πολu καλα επραξαν η ελληνικη αστυνομια και ο στρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφιερωμένο


    http://www.youtube.com/watch?v=ZcRs04wQqKE


    Θανάσης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και η ζωη συνεχιζεται απροσκοπτα για τους παντος ειδους μεταναστες στην Ελλαδα
    Πολλοι δεν βρισκουν πλεον θεσεις για εργασια εκει που μενουν και φευγουν οικογενειακως για μετεγκατασταση σε αλλη πολη, αλλα παντα εντος Ελλαδας.Εν τω μεταξυ εχουν αγορασει στην πατριδα τους οικοπεδα, εχουν χτισει σπιτια, εχουν κανει περιουσιες, εχουν αγορασει αυτοκινητα μεσαιου και μεγαλου κυβισμου, θεωρουνται οι καλυτεροι πελατες των τραπεζων λογω αποταμιευσης και μονο το οποιοδηποτε φωτογραφικο εργαστηριο εχει δει τι εχουν φτιαξει στην πραγματικοτητα ολοι αυτοι που εκλιπαρουν για εργασια στον τοπο μας, οταν απλωνουν σαν βενταλιες τα πεντακοσαρικα πανω στο κρεββατι τους και τα φωτογραφιζουν για να δειξουν στους φιλους τους τι εχουν καταφερει, οταν φευγει σε τονους το συναλλαγμα καθε μερα για τα βαλκανια απο τη τραπεζα ελλαδος, οταν εχουν γκετοποιησει οποιοδηποτε μερος κατοικιας η διασκεδασης η δουλειας, οταν με απαραδεκτες σιωπηλες μεθοδους μαφιας λυνουν τα προβληματα τους στο σκοταδι, οταν δεν εχουν την παραμικρη υποχρεωση απεναντι στο κρατος που τους φιλοξενει παρα μονο δικαιωματα , κανοντας την τριχα τριχιά με το παραμικρο.
    Η ομερτα ας ειναι καλα και εδω που εχουν φτασει τα πραγματα θα αρχισουμε να μιλαμε για θεωριες συνωμοσιας απο Ελληνες για τους Ελληνες.
    Ποιοι ξενοι?...ποιοι μογγολοτουρκοι και παραμυθια και φτερωτοι ελεφαντες με μπλε πουα?
    Εδω καταντησαμε να γραφουν ξενοι εκτενεις περιγραφες του τι συμβαινει δηθεν στον τοπο μας , κι εμεις να τους θεωρουμε πρακτορες η οτι αλλο θελετε και να παρακολουθουμε τα γεγονοτα που τρεχουν ραγδαια, αδυνατωντας να συνειδητοποιησουμε το μεγεθος της καταστροφης των αντιδρασεων μας…μια πληρης απαθεια…μια ναρκη….
    Τελικα φαινεται οτι καταφεραν αυτο που επιδιωκαν εδω και χρονια, δηλαδη την πληρη συγχιση και αδιαφορια μας.
    Και σε τελικη αναλυση, ο υπουργος να αναρωτιεται αν πρεπει να θιξει τα δικαιωματα 150 μαστουρομενων ρεμπελων ψευτοδιανοουμενων που ειναι ικανοι για ολα, αυτομαστιγωνοντας τον εαυτο του και το αξιωμα που υπηρετει.
    Αδυνατει να εννοησει οτι πρεπει ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ οι λαθραιοι απο τη χωρα και να διπλοελεγχθει η νομιμοτητα ολων των υπολοιπων με αυστηροτατες προυποθεσεις, οπως σε ολα τα κρατη του κοσμου.
    Σε αυτη τη χρονικη συγκυρια και με αυτες τις συνθηκες και τα αποτελεσματα που παραγονται καθε δευτερολεπτο, το προβλημα που δημιουργησαν μερικοι “ξυπνιοι” πρεπει επι τελους να βρει τη λυση του.
    Ετσι ωμα περιγραφω τα πραγματα, γιατι η πραγματικοτητα ποτε δεν ειχε στολιδια για εμας και τα παιδια μας και το γνωριζουμε πολυ καλα ολοι μας, γιατι το εχουμε ζησει στο πετσι μας εως τωρα, επαιτωντας στην κυριολεξια τα δικαιωματα μας στη ζωη, στην εργασια, στην ιδια μας την υπαρξη.

    Αλεξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ELEYTHERIE.B .me kalipses plirws.alla an tetoies epixiriseis ektelounte mono upo to fws tis niktas den tha katharisoume pote.anarotiemai. . . an otan erxete antimetopo skafos tou limenikou me lathrometanastes kai den tous perisilexei otan tripisoun to fouskoto tous,tha katigorithoun oi limenikoi gia egklima,h oi lathrometanastes gia autoxeiria?. ATHINA PALLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άμα είναι αλήθεια τότε μπράβο και να συνεχιστούν και πιο εντατικά οι επιχειρήσεις αυτές!! Να υπήρχε και τρόπος να στέλναμε και μερικές χιλιάδες στα Βόρειο Ευρωπαϊκά κράτη (πχ Δανία, Νορβηγία κλπ) ακόμα καλύτερα, μιας και αυτές παίζουν το ρόλο τους για αυτό το χάλι στην Ελλάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. όσο και αληθινά να είναι εγώ δεν τα δέχομαι,από την προσωπική μαρτυρια μας πάει στην μαρτυρια του αχμέτ,δηλαδή έχει ΔΟΛΟ το παλικάρι αφού δίνει λόγο στον κάθε αχμέτ για να μας προκαλέσει εντύπωση και να τον λυπηθούμε.Ομως ο πραγματικός του σκοπός είναι να μας κάνει να νιώσουμε ένοχοι στην αδικία και η εξιλέωσις της κοινωνίας είναι να τους δεχτούμε και να τους νομιμοποιήσουμε.εγώ πιστεύω ότι ο μάγκας δεν πήγε εκεί φαντάρος,μονο και μονο που είναι δημοσιογράφος επιφυλάσσομαι το ποιο πιθανόν να του τα είπανε γιατί αυτό το κείμενο επηρεάζει ασυναίσθητα τις συνειδήσεις των αναγνωστών και ουσιαστικά περνάει το μήνυμα ότι όλοι έχουν δικαιώματα,ακόμα και οι παράνομοι μετανάστες.όντως ωραίο ερώτημα για τον Χρυσοχοίδη είμαστε ίσοι με τους παράνομα εισερχομένους μετανάστες και προσφυγες στην χωρα μας η δεν είμαστε,και ποιος θα μας προστατέψει από αυτούς που έρχονται απρόσκλητα.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μυθοπλασιες.. στην 30 μ/κ υπηρετησα και ημουν σε θεση κλειδι.. ωντας διαβιβαστης/χειριστης πυρσεια

    τιποτα απο τα παραπανω δεν ανταποκρινονται εις την πραγματικοτητα

    μαλλον σας αρεσει του κυνηγι μαγισσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κοντεύω να δακρύσω απο την συγκίνηση !!

    οταν “ανοίγουν” τα σύνορα δεν “τρέχει τίποτα” ,οταν κλείνουν χαλάει ο κόσμος ..

    εδώ και πολλά χρόνια η λαθρομετανάστευση ηταν “θείο δώρο” για την οικονομία για την κοινωνία και τον “υπέρτατο πολυπολιτισμικό πλουραρισμό” ..

    όλοι αυτοί λοιπόν που παρέθεταν “ποταμούς” άρθρων και έντεχνη πλύση εγκεφάλου με τηλοπτικές σειρές ,ταινίες ,φεστιβάλ και χίλιες άλλες να μήν πώ τι ξοδεύοντας αμύθητα ποσά για να “απονευρώσουν “ τον Ελληνα και να τον κάνουν να νιώθει ρατσιστής την σήμερον βλέποντας τα μαύρα χάλια σε κάθε τομέα της πατρίδας μας “εξαφανίστηκαν” και εμφανίζονται πια ως “τιμητές” του ασύλου και των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών ..

    καλή η προσπάθεια αλλα υπάρχει και πιο χαμηλά ..

    Λ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΘΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Κ Α Ι ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΩΝ. ΕΑΝ ΗΤΟ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΑΜΟΥ - ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΜΥΚΑΛΗΣ - ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΓΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΞΙΜΟ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΚΟΚΚΟΡΑ , ΘΑ ΤΙΣ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ?? ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ'ΞΕΡΕ ΠΟΙΑΝ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΟΥ ' ΚΟΒΑΝ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤ ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ???
    Ε Ν Α ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΩΣΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΝΑ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ' ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ '
    Αλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπραβο στην αστυνομία και στο στρατό!Ωρε καλά τους κάνανε!Εχω βαρεθεί να πληρώνω σαν έλληνας φορολογούμενος πολίτης οχι τους μετανάστες αλλά τους ΛΑΘΡΟμετανάστες!Έλεος πια!Φτανει ως εδω!Να κλείσουν τα σύνορα τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ;
    Πολύ διασκεδαστικό σαν ανέκδοτο.
    Εχετε δεί UFO ; Σας έχουν απαγάγει ΑΤΙΑ ;
    ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ.........
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.....
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΣ ΕΝΑΝ ΚΕΦΤΕ....

    ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΑΞΙΕΣ ΚΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ή ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΟΛΎ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ Ή, Ή, Ή.....
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΟΤΑΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ.....ΥΓΕΙΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ' ΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ.......

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.