22/10/09

Την παραίτηση του αρχηγού της ΕΛΑΣ ζήτησε ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης

Την παραίτηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Βασίλειου Τσιατούρα, η οποία και υποβλήθηκε, ζήτησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
«Βασικός μας αντίπαλός στην προσπάθεια που κάνουμε είναι ο κακός μας εαυτός» υπογράμμισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη «χθεσινή συμπεριφορά των αστυνομικών με την είσοδο σε χώρο όπου λάμβανε χώρα παρουσίαση βιβλίου, και τη σύλληψη ορισμένων από τους παριστάμενους».
«Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη από όσους προσήχθησαν στη Γ.Α.Δ.Α. Και το ξανακάνω δημοσίως», ανέφερε.
«Η λογοδοσία και η ανάληψη των ευθυνών απέναντι στην κοινωνία είναι βασική αρχή αυτής της κυβέρνησης. Κανείς δεν μένει ατιμώρητος για επιλογές που προκαλούν το κοινό αίσθημα και βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον», τόνισε.
Άμεση προτεραιότητα, όπως σημείωσε, είναι η θέσπιση έως το τέλος του χρόνου ειδικού γραφείου διερεύνησης καταγγελιών αστυνομικής αυθαιρεσίας, και νέου σύγχρονου, αυστηρού και αποτελεσματικού πειθαρχικού κώδικα στην ΕΛ.ΑΣ.
«Η νομιμότητα δεν αφορά μόνο τους πολίτες, αφορά πρωτίστως και πάνω απ’ όλα το ίδιο το κράτος. Ο υπερβάλλων ζήλος που οδηγεί σε λογικές ''σερίφη'' και ''ράμπο'' δεν είναι καλός οδηγός», τόνισε ο υπουργός, συμπληρώνοντας: «Λάθη ενδεχομένως να γίνουν. Ενδεχομένως κάποιοι να δείξουν υπερβάλλοντα ζήλο. Άλλοι ίσως να θέλουν να ονειρεύονται αντάρτικα πόλεων και εξεγέρσεις. Εγώ θέλω να είμαι σαφής: το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν είναι ευφημισμός».
Όπως ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης, «τα τελευταία χρόνια η χώρα μας έχει περιέλθει σε κατάσταση ανομίας, σύγχυσης και ανασφάλειας».
Υπογράμμισε δε πως «οι εγγυητές της νομιμότητας, κράτος και αρχές ασφαλείας, έχουν χάσει το κύρος, την αξιοπιστία και την αυτοπεποίθηση τους», ενώ «οι φορείς της παραβατικότητας, από τους βανδάλους και τους χούλιγκαν που υποβαθμίζουν τη ζωή στα αστικά κέντρα μέχρι την τρομοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα, δρουν πλέον ανεξέλεγκτοι και διαπλέκονται μεταξύ τους», με αποτέλεσμα «οι πολίτες αισθάνονται απροστάτευτοι».
«Η νέα κυβέρνηση έχει λάβει μια ισχυρή λαϊκή εντολή για να πράξει το αυτονόητο: να επαναφέρει τη χώρα στο δρόμο της νομιμότητας και της αρμονικής κοινωνικής συμβίωσης», τόνισε ο υπουργός, σημειώνοντας πως δεν θα γίνει «καμία απολύτως έκπτωση, τόσο στην καταστολή της παραβατικότητας όσο και στο σεβασμό θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών από τη μεριά της Αστυνομίας».
Σε ό,τι αφορά την περιοχή των Εξαρχείων και το ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, ο κ. Χρυσοχοΐδης επεσήμανε ότι «εδώ και δέκα μέρες είναι και πάλι παρούσα η Ελληνική Αστυνομία».
«Ο στόχος μας είναι ένας. Βάζουμε τέλος στα γκέτο και τα ‘’άβατα’’. Επαναφέρουμε τη νομιμότητα. Αποκαθιστούμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών», τόνισε, προσθέτοντας πως «δεν θέλουμε ένα αστυνομοκρατούμενο κέντρο. Δεν πιστεύουμε ότι η καταστολή είναι ο τρόπος για να εξασφαλίζουμε την κοινωνική ειρήνη και την ποιότητα ζωής των κατοίκων στα αστικά κέντρα».
Σημείωσε ακόμη πως «οι πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία επικροτούν την προσπάθεια της κυβέρνησης».
«Γνωρίζουμε όμως ότι ο στόχος για μία ανοιχτή και ασφαλή πόλη είναι δύσκολος. Ο δρόμος ανηφορικός. Απέναντί μας βρίσκονται αυτοί που χάνουν το ελεύθερο να πλιατσικολογούν και να βανδαλίζουν ανενόχλητοι το κέντρο», συμπλήρωσε.

Ερώτηση Αλ. Τσίπρα για τις προσαγωγές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ
Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα προκάλεσαν οι προσαγωγές στελεχών της παράταξης κατά τις χθεσινές έρευνες αστυνομικών δυνάμεων σε χώρο που γινόταν παρουσίαση βιβλίου.
Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη, καταγγέλλοντας «ενέργειες που παραβιάζουν κάθε έννοια νομιμότητας».
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον κ. Υπουργό Προστασίας του πολίτη

Θέμα « Εισβολή αστυνομικών δυνάμεων σε χώρο που γινότανε παρουσίαση βιβλίου»
Λίγο μετά το τέλος παρουσίασης του βιβλίου του Χριστόφορου Κάσδαγλη σε βιβλιοχώρο των Εξαρχείων, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Σ. Θεοδωράκη και ομιλητή εμένα, που μόλις είχα αποχωρήσει, αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν στον χώρο.
Με προκλητικό τρόπο, με ενέργειες που παραβιάζουν κάθε έννοια νομιμότητας, ζήτησαν τα στοιχεία των παρευρισκομένων και μετά προέβησαν αναίτια σε προπηλακισμούς και συλλήψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφων.
Συγκεκριμένα συνελήφθηκαν οι Δ. Παπαχρήστος, Σ. Ελληνιάδης και Σ. Δαματόπουλος οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι όπως πληροφορηθήκαμε, μόνο μετά από δική σας παρέμβαση.
Το κλίμα τρομοκρατίας που έχει επιβληθεί στα Εξάρχεια το τελευταίο διάστημα, έχει προκαλέσει την αντίδραση των κατοίκων, αφού μέχρι στιγμής 2.500 πολίτες και επιχειρηματίες έχουν υπογράψει κείμενο όπου ζητούν να σταματήσει αυτή η κατάσταση.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός
• Τι μέτρα θα λάβετε ώστε να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων;
• Σε τι αποσκοπεί αυτή η προσπάθεια μόνιμου κλίματος αστυνομοκρατίας στα Εξάρχεια από τις 4 Οκτωβρίου και μετά;
• Τι μέτρα θα λάβετε ώστε να υπάρξουν συνέπειες για όσους αστυνομικούς προχώρησαν σε αυτές τις ενέργειες, αφού εσείς ο ίδιος έχετε δεσμευτεί πως δεν θα επιτρέψετε φαινόμενα αυταρχισμού από τις αστυνομικές δυνάμεις;
»
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

19 σχόλια:

  1. Άν επιχειρούσα εγώ να βγάλω κράνος αστυνομικού έχω την εντύπωση πώς θα έτρωγα ακόμα ξύλο στα υπόγεια.
    Έχουμε χάσει το μέτρο σε αυτή τη χώρα όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

    Το υπουργείο Εξωτερικών της Σερβίας απέστειλε νότα διαμαρτυρίας στην κυβέρνηση της ΠΓΔΜ για την υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης των συνόρων με το Κόσοβο.
    Όπως δήλωσε στην εφημερίδα "Νόβοστι", ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών, Βουκ Γέρεμιτς, το Βελιγράδι "διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη συμφωνία οριοθέτησης των συνόρων, που υπέγραψε η κυβέρνηση στα Σκόπια με τη προσωρινή αυτοδιοίκηση του Κοσόβου".
    Ο κ. Γέρεμιτς καταδίκασε την ενέργεια αυτή, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "η υπογραφή της αποκαλούμενης συμφωνίας για τα σύνορα είναι αποτέλεσμα μίας αυθαίρετης απόφασης των θεσμών στην Πρίστινα και της κυβέρνησης στα Σκόπια και είναι μη αποδεκτή από εμάς".
    Ο επικεφαλής της σερβικής διπλωματίας ανέφερε, επίσης, ότι ενημέρωσε την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ πως το Βελιγράδι εξετάζει και άλλες μορφές αντίδρασης.
    Υπενθυμίζεται ότι, το σερβικό υπουργείο Εξωτερικών απέλασε τον πρέσβη της ΠΓΔΜ, όταν η χώρα αυτή, τον Οκτώβριο του 2008, αναγνώρισε το Κόσοβο ως ανεξάρτητο κράτος.
    Τον Ιούνιο του 2009 οι σχέσεις των δύο χωρών αποκαταστάθηκαν μερικώς και ο πρέσβης της ΠΓΔΜ επέστρεψε στο Βελιγράδι.
    Την περασμένη εβδομάδα εκδηλώθηκε νέα κρίση στις σχέσεις Βελιγραδίου - Σκοπίων, όταν η ΠΓΔΜ και το Κόσοβο υπέγραψαν τη συμφωνία για την οριοθέτηση των συνόρων και προχώρησαν στη σύναψη διπλωματικών σχέσεων.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΠΙΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ"


    Την άσκηση πιέσεων προς την Τουρκία ώστε να αντιληφθεί πως λύση του κυπριακού δεν μπορεί να βρεθεί χωρίς την πλήρη και εποικοδομητική της συνεργασία για λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδία, και χωρίς την αποχώρηση των στρατιωτικών της δυνάμεων από την Κύπρο, ζητούν με επιστολή του προς τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, περισσότερα από 50 μέλη της ομοσπονδιακής Βουλής των Αντιπροσώπων, με επικεφαλής τους συμπροέδρους της Επιτροπής Ελληνικών Θεμάτων, Κάρολιν Μαλόνι και Κώστα Μπιλιράκη. Στην επιστολή που εστάλη στις 5 Οκτωβρίου, οι Αμερικανοί βουλευτές επισημαίνουν ότι «η λύση του κυπριακού προβλήματος πρέπει να προέλθει από τους ίδιους τους Κύπριους και πρώτα και κύρια να υπηρετεί τα συμφέροντά τους. Μπορεί να επιτευχθεί αν οι Κύπριοι διατηρήσουν την ιδιοκτησία της διαδικασίας, χωρίς αυστηρά χρονοδιαγράμματα ή επιδιαιτησία».

    Η επιστολή υπογραμμίζει ότι «το κλειδί για επιτυχές αποτέλεσμα της διαπραγματευτικής διαδικασίας και της επανένωσης της νήσου παραμένει στην Άγκυρα. Η Τουρκία πρέπει να παραχωρήσει στον ηγέτη της Τουρκοκυπριακής Κοινότητας την αναγκαία ελευθερία να διαπραγματευτεί τη λύση εντός τους υπάρχοντος πλαισίου και να διευκολύνει τη λύση με την απομάκρυνση των στρατευμάτων της από τη νήσο». Οι βουλευτές χαιρετίζουν τις αναφορές του προέδρου Ομπάμα, στην ομιλία που έκανε την άνοιξη στην Άγκυρα, και αναφέρουν ότι η απουσία λύσης στο κυπριακό «συνεχίζει να αποτελεί πηγή αποσταθεροποίησης στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν εξυπηρετεί τα αμερικανικά συμφέροντα και εμποδίζει τους ευρωπαϊκούς οραματισμούς της Τουρκίας. Καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν θα πρέπει να αναμένεται να συμφωνήσει στην ένταξη της Τουρκίας, όταν έδαφός της κατέχεται από τουρκικά στρατεύματα».

    Στην επιστολή καλωσορίζονται οι προσπάθειες του προέδρου Χριστόφια και του τ/κ ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και τονίζεται ότι «μόνο μία καλά προετοιμασμένη και αμοιβαίως συμφωνημένη διευθέτηση, βασισμένη στις παγκόσμιες αρχές του διεθνούς δικαίου, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των σχετικών ψηφισμάτων του Σ.Α. του ΟΗΕ και των αρχών στις οποίες ιδρύθηκε η Ε.Ε. μπορούν να εγγυηθούν μία δίκαιη, βιώσιμη και διαρκή λύση». Προσδιορίζονται επίσης οι παράμετροι της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, που θα βασίζεται σε μία κυριαρχία και διεθνή προσωπικότητα, αποτελούμενη από δύο πολιτικά ίσες κοινότητες, όπως περιγράφουν τα σχετικά ψηφίσματα του Σ.Α., μία λύση που θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες των όλων των Κυπρίων». Στους 55 βουλευτές που υπογράφουν, συμπεριλαμβάνονται, ο πρόεδρος της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, Χάουαρντ Μπέρμαν και η επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στην ίδια επιτροπή, Ιλιάνα Λετίνεν Ρος και όλοι οι Ελληνοαμερικανοί βουλευτές.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
    Bασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σάββα το ξέρεις και εσύ προσωπικά αλλά το ξέρει και ο καθένας που έχει αναλάβει κάποιου είδους καθήκοντα να δίνει κάποιες εντολές σε υφισταμένους είτε στο στρατό είτε στην αστυνομία είτε ακόμα και στην δουλειά. Όταν στέλνεις κάποιον με εντολές να φέρει σε πέρας μια αποστολή όποια κι αν είναι αυτή έχεις ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους σου να τους καλύψεις. Αν η εντολή είναι να βάλουν σε κίνδυνο την ζωή τους πρώτα απ’ όλα πρέπει εσύ που δίνεις την εντολή να έχεις την διάθεση και την ετοιμότητα να διακινδυνεύσεις την ίδια σου την ζωή. Αν φοβάσαι, για την ζωή σου, αν φοβάσαι για το «πολιτικό κόστος» αν φοβάσαι για το «τι θα πει ο κόσμος» τότε καλύτερα κάτσε στα αυγά σου και μην διατάζεις άλλους να πάρουν ρίσκα που εσύ δεν έχεις την διάθεση να τα πάρεις προσωπικά. Αν είσαι τέτοιου είδους ηγέτης τότε το πιθανότερο μετά από μια – δύο περιπτώσεις κρεμάσματος υφισταμένων σε λίγο καιρό οι υπόλοιποι θα πουν την γνωστή ελληνική φράση «ζαμάν φου κι απάνω τούρλα»… Αλλά με τέτοιο ήθος και με τέτοιες πράξεις δεν χτίζεις κράτος.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως λέω μήπως ήταν προσχεδιασμένο για να φύγει ο Τσιατουρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι προφανές ότι η "εισβολή" των αστυνομικών είναι προβοκάτσια και΄είχε στόχο τον αρχηγό της αστυνομίας, τον μόνο ικανό αρχηγό τα τελευταία χρόνια, ενώ είναι σίγουρο πώς για την ἑισβολή"δεν θα είχε κάν ενημερωθεί...
    Είναι μέγα σφάλμα του Χρυσοχοΐδη και δείγμα γραφής για την νεα κυβέρνηση που δείχνει πώς αντίθετα με τις εξαγ΄γελίες της κατευθύνεται και πάλι ολοταχώς πρός την πολυώδινη κομματικοποίηση του κρατικού μηχανισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mετά από μία τέτοια επίθεση κουκουλοφόρων έφυγε και ο διευθυντής ασφάλειας Αττικής, πριν από λίγες μέρες.
    Σε τέτοιες περιπτώσεις, καλύτερα να γίνεται συμφωνία κυρίων.
    Φίλε φύγε, δεν μου κάνεις, να έλθει ο άλλος που μου κάνει.
    Και από κει και πέρα παίρνει ο καθένας τις ευθύνες του απέναντι στο λαό και την κοινωνία.
    Τίμια και καθαρά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιες ευθύνες ???????αυτιστική χώρα μας αποκαλούν στην Ευρώπη, πρωτεία στην διαφθορά έχουμε , ποιος είναι ο διεφθαρμένος ? αν όχι η θεσμοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρίμα...... βιάστηκα να γραψω ότι ο νεος υπουργός θα καθαρίσει την κόπρο.... Λάθος και...μάλλον τρικυμία εν κρανίω έχει ο υπουργός.Χωρίς την συμπαράσταση των απλών οργάνων- που προπιλακίζονται στους δρόμους- αποκλείεται να επιβάλλει τον νόμο. Και είναι δυνατόν να αρνείται πολίτης,έστω και οπαδός του ξύριζα,να αρνείται έλεγχο στοιχείων ;;;Και όμως είναι και μάλιστα ατιμωριτεί. Αυτά για τον αντιφατικό υπουργό..να τον χαιρόμαστε.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρχισε και φεύγει η προβιά που φορούσε ο ΛΥΚΟΣ.....Δηλαδή τι περιμένατε...."ΠΑΜΕ" και "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ"; Όμορφος κόσμος αγγελικά παλσμένος όπως στις προεκλογικές διαφημίσεις;ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ ...ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ!!!!!!!!ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.Επειδή δηλαδή μπήκαν κάποιοι που δεν τους γνωρίζαμε ,στην κυβέρνηση, η νεόκοπη κυβέρνηση είναι ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ; Δεν το πιστεύω και δέστε το συγκεκριμένο περιστατικό.
    Και αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί κατά τον "Δον Ζουάν" της Βέροιας ,οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να μπούν σε χώρο που παρουσιάζονταν βιβλίο.Τι είναι το άβατο του ναού του Βούδα; Αυτό όμως που καταλαβαίνω είναι ότι σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες.
    Οι πολίτες κύριε,της προστασίας του "πολίτη",εκπαιδεύονται απο το κράτος.Όταν τους μαθαίνεις ότι δεν οφείλουν να δίνουν τα στοιχεία τους,όταν μαθαίνουν ότι όταν χειρονομούν σε αστυνομικό την πληρώνει ο αστυνομικός,όταν.... τότε δύσκολα θα συμμαζέψεις,αργότερα, μια κακομαθημένη κοινωνία.Αλλά τι λέω.Τα ίδια δεν κάνατε ,κύριε ,στα 20+ χρόνια της προηγούμενης διακυβέρνησή σας;'Οταν λοιπόν μαθαίνεις και εκπαιδεύεις έτσι την κοινωνία ,τότε γιατί να μπλεχτεί ο αστυνομικός; Θα ΑΡΑΞΕΙ....ΚΑΙ άντε μετά να τον σηκώσεις....ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ!!!!!Και απορώ που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας.Δηλαδή ποιός έστειλε τους αστυνομικούς εκεί; Τι τους έστειλε να κάνουν; ΜΠΑΡΟΤΣΑΡΚΑ; Γελανε ανα την υφήλιο.Ο νομοταγής ΠΟΛΊΤΗΣ κύριε,της προστασίας μου,.....δεν απαιτεί να τον ξέρουν επειδή νομίζει ότι "κάποιος" είναι.
    Ο νομοταγής και δημοκρατικός πολίτης ,κύριε,δείχνει τα στοιχεία του και δεν κάνει τον ψευτοτσαμπουκά για να προστατέψει όπως λέει ανήλικους μαθητές.Αν ήταν ανήλικοι είναι αδιάφορο. Αν ο αστυνομικός κρίνει ότι πρέπει να ελεχθείκάποιος ΤΟΤΕ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. Αν σας " ερεθίζουν " εκφράσεις του στύλ "να προσαχθεί ο κύριος" γιατί αυτές ακούστηκαν,τότε κατεβείτε εσείς να κάνετε ελέγχους και αφήστε τούς αστυνομικούς να πίνουν τον καφέ τους....ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ...Αν έχετε όπως λέτε φίλους αντιεξουσιαστές(σιγά το νέο) κάντε τους πλάτες και αφήστε μας ήσυχους......
    ΑΑΑΑ και όπως είπε ο Σάββας,τι πιο τίμιο απο το να πέιτε στον Αρχηγό της αστυνομίας "ΦΥΓΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ". Ουτε αυτό δεν τολμάτε να πείτε;
    ΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ (ΞΑΝΑ) ΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ......ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχεις τριαντα χρονια στο σωμα και βαλε,και τωρα σου λενε παραιτησου,δεν κανεις.
    Ο υπουργος που μπορει επειτα απο λιγα χρονια να φυγει και να ελθει αλλος.
    Η αστυνομια δεν εχει ενα οργανο που να αποφασιζει για τις προαγωγες και τις αποστρατιες?
    Και την Αστυνομια την κανανε σαν τα μουτρα τους,οι αχρηστοι, οι πολιτικαντηδες της μιζας ,τα ραδικια της πολιτικης.
    Κατι διαβασα για διορισμους παρανομα ευρισκομενων στην χωρα αλλοδαπων,στο σωμα της Αστυνομιας.
    Καλη αρχη.
    Ειδα και φωτογραφιες με την πακιστανικη σημαια σε καποιο Δημαρχειο.
    Ευγε!Αν ολα αυτα ειναι...Δημοκρατια εγω τοτε ειμαι ο Παπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τις κουκούλες παλιομοφυλόφιλοι, τι τις χρειάζεστε? Γιατί σπεύδετε να καταργήσετε τη σχετική νομοθετική διάταξη ? Σχεδιάζει μήπως η Πρεσβεία επεισόδια πάλι?
    "Για να μην πηγαίνουμε κόντρα στα παιδιά" , είπε ο Γκόλντεν απόψε στο Μέγκα.
    Θα έπρεπε κανονικά να επιβληθεί κατάργηση στις κουκούλες τώρα και των αστυνομικών. Να επιβληθεί κοινωνικός έλεγχος στο δημόσιο βίο. Τι πάει να πει αστυνομικός με κουκούλα ? Σε κατοχή βρισκόμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.youtube.com/watch?v=AE4H6BLCQ_0

    όπως φαίνεται στο βίντεο ο Παπαχρήστος έρχεται από πίσω και απρόκλητα επιτίθεται στον αστυνομικό προσπαθώντας να του βγάλει το κράνος.

    ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΣ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ... ΚΩΛΛΕΤΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ - ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΝΝΟΩ - ΕΙΝΑΙ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΙΔΟΣ. ΕΑΝ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΑΘΛΙΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΣ ΕΛ ΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ,
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ , ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΙΣΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ. ΤΟ 1969 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ , ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΡΥΘΜΗΣ ΡΑΤΣΑΣ, ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ '' ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ '' . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ... ΕΣΚΙΜΩΟΙ ??? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ - ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ - κοs ΥΠΟΥΡΓΟΣ ??? ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ( ραμπο και λοιπεs αηδιεs ) TΣΑΚΙΖΕΙ Ο,ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΟ ??? ΟΣΟ ΓΙ 'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΣΤΗΝ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΡΑΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ... ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ... ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ !!!!!!!
    Τ Ι ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ν ΚΑΝΕΙΣ !!!!

    Αλ.

    ΥΓ. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Π Ω Σ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ κε ΥΠΟΥΡΓΕ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛ ΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ Π Α Ρ Α Π Ο Λ Λ Ο Υ Σ Ν Ε Κ Ρ Ο Υ Σ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΕΙ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΝΑ ΤΟ Σ Ε Β Ε Σ Θ Ε Α Υ Τ Ο - ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΕΤΕ , ΑΠ' ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΑΞΙΟΙ , ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΣ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ... ΚΩΛΛΕΤΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ - ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΝΝΟΩ - ΕΙΝΑΙ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΙΔΟΣ. ΕΑΝ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΑΘΛΙΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΣ ΕΛ ΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ,
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ , ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΙΣΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ. ΤΟ 1969 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ , ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΡΥΘΜΗΣ ΡΑΤΣΑΣ, ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ '' ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ '' . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ... ΕΣΚΙΜΩΟΙ ??? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ - ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ - κοs ΥΠΟΥΡΓΟΣ ??? ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ( ραμπο και λοιπεs αηδιεs ) TΣΑΚΙΖΕΙ Ο,ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΟ ??? ΟΣΟ ΓΙ 'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΣΤΗΝ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΡΑΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ... ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ... ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ !!!!!!!
    Τ Ι ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ν ΚΑΝΕΙΣ !!!!

    Αλ.

    ΥΓ. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Π Ω Σ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ κε ΥΠΟΥΡΓΕ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛ ΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ Π Α Ρ Α Π Ο Λ Λ Ο Υ Σ Ν Ε Κ Ρ Ο Υ Σ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΕΙ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΝΑ ΤΟ Σ Ε Β Ε Σ Θ Ε Α Υ Τ Ο - ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΕΤΕ , ΑΠ' ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΑΞΙΟΙ , ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κανονικα επρεπε να ηπυρχαν παραιτησεις απο την εποχη της δολοφονιας του 15χρονου

    μην ξεχνατε το τρυπιο πνευμονα ενοσ παιδιου επειδη εκανε γραφιτι σε τοιχο το σεπτεβριο.... και το δεσιμο του σε δεντρο με χειροπεδες,,, ενω εβγαζε κραυγες απο πονο

    δεν εχουν γινει λιγες ζαρτινιερες και λιγα πρασινα παπουτσια

    και ουτε λιγες φορες ακροδεξιες ομαδες εχουν συνεργαστει με ενστολους αστυνομικους εναντιων πολιτων.....

    Αν ειχατε μια στοιχειωδη γνωση κοινωνιολογιας θα καταλαβαινατε οτι η κατασταση εφτασε σε αυτο το σημειο απο την πολιτικη των πραιτωρων και επειτα.....

    δεν μπορουν αστυνομικοι να εισβαλουν τραμπουκικα μεσα σε καταστηματα
    για να κυνηγισουν μερικα 18 μεταξυ εφηβειας και μεταεφηβειας.........

    ας πανε εκει που υπαρχει το σοβαρο εγκλημα
    η πορνεια
    τα ναρκωτικα
    γυρω απο την ομωνοια

    η πολιτικη αμφισβιτηση ομως σας ποναει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Aνώνυμε 23 Οκτώβριος 2009 1:32 μμ
    δεν ξέρω σε ποιούς απευθύνεσαι όταν λές
    "η πολιτικη αμφισβιτηση ομως σας ποναει... "
    Σε ότι με αφορά, και απαντώ ως διαχειριστής του ιστολογίου, δεν με πονάει τίποτα.
    Απλά, νομίζω ότι θα πρέπει όλοι μας, σε όποια παράταξη και αν ανήκουμε, σε όποιον θεό κι αν πιστεύουμε, να διαφυλάξουμε με τις πράξεις μας τη νομιμότητα.
    Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, ούτε κι αυτός που θεωρεί ότι έχει -πολιτικά- δίκαιο.
    Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μας με τις πράξεις μας, ούτως ώστε να γίνουμε ευνομούμενη πολιτεία.
    Σπάζοντας και βρίζοντας δεν γίνεται πολιτική.
    Άλλα πράγματα γίνονται και άλλα συμφέροντα εξυπηρετούνται!

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Aνώνυμε 1:32 ,για λύσε μου την απορία, άμα έρθει ένα τσούρμο από
    18-χρονους μαντράχαλους (ή και 15 χρόνους...), έτσι για το χαβαλέ τους, και σου κάψουν το αυτοκίνητο ,σου σπάσουν το μαγαζί και σε κάνουν τόπι στο ξύλο αν πάς να διαμαρτυρηθείς, εσένα θα σε βοηθήσει η κοινωνιολογία?

    Άμα θα σου τύχει εσένα, θα φωνάζεις "που είναι ή Αστυνομία!"

    Όσο τυχαίνει στους άλλους, no problem που θα έλεγε κι'ο Τζέφρυ!

    Πυροβολητής

    ΥΓ: Αφού έχεις σπουδάσει τόση κοινωνιολογία κάνε μια προσπάθεια να φέρεις την ορθογραφία σου σε ακροδεξιά επίπεδα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πριν ένα μήνα 50 με κράνη μπήκαν και κατέστρεψαν τα γραφεία του «Ρεσάλτο». Στη Σολομού, στα Εξάρχεια... 15 απ’ αυτούς με βαριές χτυπούσαν να σπάσουν την πόρτα ασφαλείας και μετά μπήκαν και τα έκαναν «γης Μαδιάμ», βάζοντας στο τέλος και φωτιά...
    Βέβαια ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν υπήρχε ακόμα στο Υπουργείο του κι έτσι, κανένας δεν μάλωσε τα όργανα της τάξης που δεν βρέθηκαν πουθενά εκεί γύρω να σταματήσουν τον χαμό... που συνεχίστηκε για μια τουλάχιστον ώρα.
    Μήπως ακούσατε κάτι σχετικό στην TV; Μήπως διαβάσατε κάτι στις εφημερίδες; Βέβαια, δεν πρόκειται για τον κ. ούτε Τσίπα, για το «Ρεσάλτο» πρόκειται,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.