6/10/09

ΚΟΡΙΕΡΕ ΝΤΕΛΑ ΣΕΡΑ:Βλέπουν βάση ισλαμιστών στην Ελλάδα

ΒΑΣΗ στην Ελλάδα έχει εγκαταστήσει η ισλαμική οργάνωση του Λιβάνου Φατάχ Αλ Ισλάμ προκειμένου να οργανώσει τρομοκρατικές επιθέσεις στην υπόλοιπη Ευρώπη, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Κοριέρε Ντέλα Σέρα».


Επικαλούμενη πηγές από τον Λίβανο, η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες ο ηγέτης της οργάνωσης Μοχάμεντ Μούσα, γνωστός και ως Αμπού Μουσλίμ, με έναν πυρήνα μαχητών. Ο Μούσα φέρεται να έχει νοικιάσει «ασφαλή διαμερίσματα». Ο ίδιος και οι άνδρες του- πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα- ήρθαν στη χώρα μας με πλαστά ελληνικά διαβατήρια που τους παραδόθηκαν στη Συρία και τον Λίβανο. Κάποιοι από αυτούς προωθήθηκαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κι ενδεχομένως μερικοί στο Μαρόκο.

Οι στόχοι
Ανάμεσα στους στόχους της οργάνωσης είναι οι αερομεταφορές, κυβερνητικά κτίρια και μέρη με ισχυρούς συμβολισμούς. Οι πηγές που επικαλείται η «Κοριέρε Ντέλα Σέρα» εκτιμούν ότι η φάση των επιθέσεων θα ξεκινήσει όταν έρθει στην Ελλάδα ο Αμπντ Αλ Γκανί, θεωρούμενος από τη λιβανέζικη αντικατασκοπία ως «μάγος των εκρηκτικών μηχανισμών». Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το «ελληνικό μονοπάτι» δεν επιλέχθηκε τυχαία από την ισλαμική οργάνωση. Ένα από τα πιο γνωστά στελέχη της, ο Σύρος Αμπού Αντνάν, έχει ζήσει για πολλά χρόνια στη χώρα μας όπου δημιούργησε ένα καλό δίκτυο επαφών. Ο Αμπού Αντνάν πρότεινε την Ελλάδα ως βάση στους ηγέτες της Φατάχ Αλ Ισλάμ «δεδομένης της πολιτικής αστάθειας και του γεγονότος ότι η Αστυνομία είναι απασχολημένη με την αναγεννημένη εγχώρια τρομοκρατία, ενώ η Ευρώπη βρίσκεται τόσο κοντά όσο και η Τουρκία».

Ο Αντνάν επρόκειτο επίσης να έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο συνελήφθη στον Λίβανο στα τέλη του περασμένου Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων έδωσε σημαντικές πληροφορίες για τις κινήσεις και τα σχέδια της οργάνωσης. Οι πηγές από τις μυστικές υπηρεσίες του Λιβάνου υποστηρίζουν ότι η εξάρθρωση του δικτύου δεν έχει καταστεί δυνατή μέχρι τώρα, καθώς είναι «κλειστό» και πολύ καλά προστατευμένο.

ΝΕΑ

4 σχόλια:

  1. Σωστά βλέπουν. Γι αυτό και οι ΗΠΑ εξακολουθούν να απαιτούν βίζα από τους Έλληνες που ταξιδεύουν προς τα εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρομοκράτες σου λέει ο άλλος , η Ελλάδα είναι η μήτρα που μαζεύονται αυτές οι τρομοκρατικές οργάνώσεις γιατί έχουμε πρόβλημα με την κυβέρνηση και η αστυνομία ασχολείται με την ενδογενή τρομοκρατία.
    Σε λίγο θα πάρουμε τα βουνά μου φαίνεται ή τα όπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άρθρο αυτό βγήκε παράλληλα με τη συνέντευξη του Παπανδρέου στην ίδια εφημερίδα.

    Η Κοριέρα ντε Λα Σέρρα αντιπροσοπεύει το Ιταλικό κατεστημένο το οποίοι μαζί με Γαλλό-Γερμανούς-Ρώσσους-Κινέζους αμφισβητούν την κυριαρχία των Αμερικανών (Βλέπε την προχθεσινή δήλωση όλων αυτών για "τέλος του Δολλαρίου + τη κίνηση του Ιραν να τιμολογεί όλο το εμποριό του σε Ευρώ και άλλα νομίσματα και ΟΧΙ σε δολάριο).

    Όλοι αυτοί θα μας Π..ξουν γιατί η Ελλάδα θεωρείτε ως Αμερικανική αποικία και μαλακό υπογράστριο για την Ευρώπη. Οπότε ετοιμαστήτε για κόψιμο κονδυλίων και...λιτότητα.


    Τραγικό λάθος η ψήφος των Ελλήνων που υπέκυψαν στον ωμότατο εκβιασμό Αμερικανών και του Εβραικού κεφαλαίου.

    Οι εποχές άλλαξαν και αντί να αποσπάσουμε ανταλλάγματα θα βρεθούμε αναλώσημοι από τους Αμερικανό-εβραίου και μισητοί από όλους τους υπόλοιπους...γιατί αγαπητοί φίλοι δεν ξέρω εάν το έχετε καταλάβει αλλά η "Νέα Τάξη Πραγμάτων", πνέει τα λοίσθια και εμείς μόλις γατζωθήκαμε με τα υπολλείματα.

    Ελπίζω να φωτίσει ο Θεός τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ υπουργούς και να συγκρατήσουν τον Γιωργάκη γιατί οι νέοι πόλοι εξουσίας που αναδύονται δεν παίζουν και οι Αμερικανοί δεν πρόκειτε να ξοδέψουν ούτε ένα σεντ για ένα λαό δεδομένο όπως εμείς.

    Καλά ξεμπερδέματα εν ολίγοις και τα δημοσιεύματα τέτοιου τύπου θα πολλαπλασιαστούν στο μέλλον, εν είδη προειδοποίησης και πίεσης.


    Όταν η Αμερική πέφτει αντί η Ελλάδα να διαπραγματευτεί ανταλλάγματα κινδυνεύει να πέσει μαζί της...

    Πάντα σαν πρωτάρηδες την πατάμε ρε γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα Ιταλικής αβάσιμης προπαγάνδας εναντίον της Ελλάδας, κι αυτό είναι ένα απ' αυτά. Το άρθρο αυτό μου θυμίζει την Ιταλική φαντασιογένηση περί της δήθεν μεταφοράς φθοριούχου ουρανίου (yellowcake) από μεταλεία Αφρικανικής χώρας (όπου οι Γάλλοι επιτηρούν τα πάντα) προς το καθεστώς του Σαντάμ Χουσσέϊν στο Ιράκ. Φαντασίωση που έγινε όμως δικαιολογία γιά την στρατιωτική επέμβαση των Η.Π.Α. στο Ιράκ.

    Ή το τελείως ψευδές στήσιμο λαθρομεταναστών με πλαστικά όπλα παιχνίδια από Γερμανό δημοσιογράφο σε κάποιο προάστειο των Αθηνών το οποίον έδωσε λαβή στην Τουρκική προπαγάνδα περί ύπαρξης στρατοπέδων εκπαίδευσης Κούρδων ανταρτών του Πέ-Κά-Κά στην Ελληνική επικράτεια.

    Ποιό πολιτικό στόχο έχει ή μπορεί να έχει η παρουσία τέτοιων εξτρεμιστικών Ισλαμικών στοιχείων στην Ελλάδα; Κανέναν. Τι θα επιτύχει μία ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια αυτών των στοιχείων στην Ελλάδα; Τίποτα απολύτως - αντίθετα θα δημιουργήσει αρνητικό κλίμα εναντίον των ομοθρήσκων τους που είναι στην Ελλάδα γιά ένα κομμάτι ψωμί. Εφοδιάσθηκαν μέλη αυτής της οργάνωσης με πλαστά Ελληνικά διαβατήρια μέσω Συρίας; Λίαν αμφίβολο δεδομένου ότι οι Συριακές αρχές καταδιώκουν μετά μανίας τα μέλη Λιβανικών εξτρεμιστικών Ισλαμικών οργανώσεων διότι θεωρούνται ως σοβαρή αποσταθεροποιητική απειλή γιά το ίδιο το Συριακό καθεστώς.

    Δημοσιεύσαμε λοιπόν ένα ακόμη άρθρο αβάσιμης ανθελληνικής προπαγάνδας με Ιταλική προέλευση που αντικατοπτρίζει το στύλ του Αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 (ο Μπίν Λάντιν εθεάθη να πίνει τον καφέ του στο Σύνταγμα), και η ζωή συνεχίζεται.

    Λάμπρος Ε.Π., εν Η.Π.Α. μετανάστης
    6-10-2009, τοπική ώρα 11:40 - ώρα Ελλάδος 18:40

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.