24/10/09

Από τον Χάρη Καστανίδη ο πρώτος χονδροειδής εμπαιγμός της κοινής γνώμης!


Η ελληνική κοινή γνώμη αντιμετώπισε με ανακούφιση και προσδοκίες την πρόσκληση της κυβέρνησης για υποβολή βιογραφικών για κάλυψη θέσεων Γενικών Γραμματέων στα υπουργεία της νέας κυβέρνησης. Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν με τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στην πατρίδα και να συμβάλλουν στις προσπάθειες της νέας κυβέρνησης για τη λύση των προβλημάτων της χώρας.
Ο πρώτος χονδροειδής εμπαιγνός της ελληνικής κοινής γνώμης και κυρίως των δεκάδων χιλιάδων υποψηφίων που πίστεψαν και έσπευσαν να υποβάλλουν βιογραφικά, ήλθε από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων παρακαλώ.
Διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση για την τοποθέτηση του νέου Γενικού Γραμματέα:
"Η τοποθέτηση του κ. Δημήτ­ραινα έγινε μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που υποβλήθηκαν, όπως είναι γνωστό, μετά από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος".
Ποιός είναι ο επιλεγείς μεταξύ των άλλων υποψηφιοτήτων;
Ο κ. Δημήτραινας φέρεται να έχει κοινή συγγραφική δραστηριότητα με τη σύζυγο του κ. Καστανίδη, η οποία είναι Καθηγήτρια Νομικής στη Θεσσαλονίκη. Δηλαδή, είναι άτομο του περιβάλλοντος του κ. Καστανίδη.
Φυσικά, αποτελεί δικαίωμα του υπουργού να επιλέγει τους συνεργάτες του.
Δεν είναι όμως δικαίωμα κανενός να εμπαίζει με το χειρότερο τρόπο την κοινή γνώμη και τους Έλληνες πολίτες.

18 σχόλια:

  1. Δεν νομίζω κανείς σοβαρός άνθρωπος να αισθάνεται ότι εμπέχτηκε απο τον κ. Καστανίδη. Η κίνηση του ήταν αναμενόμενη και κατανμοητή. Θα ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι υπουργοί. Οι μόνοι που ενδεχομένως να αισθάνθηκαν εμπεγμό είναι μόνον εκείνοι οι αφελείς ή ηλίθιοι (καλύτερα) που πίστεψαν στο ανέκδοτο του Giorgos περι διαφάνειας, αξιοκρατίας και τα υπόλοιπα φαιδρά που εξήγγειλε. Λέτε και δεν ζούμε στην Ελλάδα ή ξεχάσαμε τι εστί ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ) ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ...ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Σάββα,
    είχα κάνει παλαιότερα εγγραφή το ιστολόγιο infognomon.blogspot.com σε μια προσπάθεια να το διαφυλάξω για σένα. Αφού για μένα λοιπόν δεν είναι χρήσιμο το έχω διαγράψει. Για το λόγο αυτό εισηγούμαι να είσαι σε ετοιμότητα να το εγγράψεις μόλις ελευθερωθεί πλήρως.

    Εγκάρδιους Χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστα και προφανως ετσι ειναι.Αυτο ομως που πρωτιστως ενδιαφερει την Ελληνικη κοινωνια ειναι αν το υπουργειο θα προχωρησει στις απαραιτητες ρυθμισεις για την εξυγιανση της δικαιοσυνης και την καταργηση της πολυνομιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημήτραινας (και όχι δημητράς...) λοιπόν ο γγ και φυσικά δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα προσόντα του,ΟΜΩΣ ο υπουργός οφείλει,όπως υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός μας να εμφανίσει την διαφάνεια της αποφασής του δλδ να μς ενημερώσει για το πόσοι ηταν υποψήφιοι και ποιοί ηταν οι επόμενοι του επιλεγέντος γγ,δλδ ο 2ος,ο 3ος κοκ.Δύσκολα πράγματα ;;;Ε! τα μεταξωτά σώβρακα, θέλουν και επιδέξιους κ.λους.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχομαι να κανω λαθος, αλλα νομιζω οτι ο κ. Καστανιδης ειναι ψυχιατρικο περιστατικο και χρηζει αναλογης αγωγης...Πολυ γκλιν γκλον ματι εχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό θα ήταν, πριν την εκάστοτε ανάρτηση, να έχετε τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να μην εκτίθεστε.
    Και σεις και το κάθε μπλογκ.

    Η γυναίκα του Καστανίδη δε συνυπέγραψε βιβλίο με το Δημήτραινα.
    Αυτό που έγινε, είναι να παρουσιάσουν την ίδια μέρα εισήγηση, μαζί με πολλούς άλλους νομικούς από όλη τη χώρα, σε μια ημερίδα.

    Επειδή όμως συνηθίζεται τα πρακτικά κάθε ημερίδας να καταγράφονται και να εκδίδονται σε βιβλίο, κάποιες φθονερές και σχεδόν γελοίες γλώσσες διέδωσαν τα εν λόγω σχόλια για χάρη της δυσφήμησης.

    Αν εγώ παρουσιάσω εισήγηση με τον Καλεντερίδη και άλλους 100 ανθρώπους σε μια ημερίδα για θέματα αμύνης λόγου χάρη, δε σημαίνει απολύτως τίποτα ως προς τη σχέση που μπορεί να έχω μαζί του.

    Λίγη ορθά κατευθυνόμενη κριτική σ' αυτή τη χώρα, θα ήταν θεμιτή...

    Το σχόλιο μου δεν είναι κακόβουλο. Απλά, ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και όχι με το όνομα που οι φήμες επιχειρούν να προσδώσουν στον οποιοδήποτε, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:48 μμ Κάθε πότε 100 παρουσιάζουν 1 εργασία ή εισήγηση ;;;;Ουτε σε πολυ-πολυ-κεντρικές εργασίες δεν υπάρχουν 100 συγγραφείς. Αλλωστε και αυτό είναι άσχετο.Η διαφάνεια έχει μια διάσταση:Κατεβάζει ο υπουργός τον κατάλογο επιτυχόντων και έχουμε και λέμε.Μέχρι που θα ζητήσω συγνώμη για τις κακόβουλες σκέψεις μου.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή εμένα μου αρέσει η τεκμηρίωση έκανα μια μικρή έρευνα. Υπάρχει βιβλίο το οποίο έχει κυκλοφορήσει σε ανύποπτο χρόνο με τα εξής στοιχεία:

    Τίτλος: Ο νέος νόμος 3064/2002 για την εμπορία των ανθρώπων
    Συγγραφέας: Συμεωνίδου - Καστανίδου Ελισάβετ, Δημήτραινας Γιώργος Ν., Κοσμίδης Χριστόφορος
    Εκδότης: Σάκκουλας Εκδόσεις Α.Ε.
    Σειρά: Εταιρία Νομικών Βορείου Ελλάδος
    ISBN: 960-301-750-7
    Έτος έκδοσης: 2003

    Αν ενδιαφέρεται κάποιος να το αγοράσει μπορεί να το βρει στην διεύθυνση:
    http://www.perizitito.gr/product.php?productid=60457&page=1
    στην τιμή των 16 ευρώ με ΦΠΑ

    Δεν νομίζω από τους τόσους έγκριτους νομικούς που διαθέτει η Βόρεια Ελλάδα να πήραν τρεις τυχαίους που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και να τους έβαλαν σαν συγγραφείς σε νομική έκδοση. Είναι τουλάχιστον γελοίο να χρησιμοποιούνται ανόητα επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν τέτοιες κυβερνητικές χοντροκοπιές την στιγμή που απλούστατα κάποιος θα μπορούσε να παραδεχτεί ότι το όλο εγχείρημα της «ανοιχτής διακυβέρνησης» είναι απλά ένα επικοινωνιακό τρικ όπως τόσα και τόσα άλλα που προσπάθησε το ΠΑΣΟΚ αυτές τις δύο εβδομάδες. Αλλά είπαμε οι καιροί άλλαξαν το 2009 δεν είναι 1981 και ούτε να περιμένουν χαΐδεμα. Με τον τρόπο που αμφισβήτησαν θεσμούς και διαδικασίες με τον ίδιο τρόπο θα δεχτούν και αντιπολίτευση σε ότι κάνουν. Όχι από βολεμένους πολιτικάντηδες αλλά από ενεργούς πολίτες που έχουν ενοχληθεί αφάνταστα απ’ το πολιτικό ήθος που με ύφος 1000 καρδιναλίων υποτίθεται ότι διδάσκουν. Αν θέλουν αυτό τον ρόλο ας παραδεχτούν και τα λάθη τους.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ριξτε μια ματια κατα τροκτικο μερια να μάθετε περισσότερα για τη σχεση Δημητραινα και σηζύγου Καστανίδη. Φαίνεται οτι δεν είναι τόσο απλοϊκά τα πραγματα (π.χ. μια κοινή εισήγηση κανανε σε ενα συνεδριο και δεν τρεχει τιποτε αλλο). Η κριτική που ασκήθηκε στον Καστανιδη εχει βαθος και νοημα. Ο κ. Δημήτραινας ειναι απλος λέτορας. Ειναι δυνατον να μην καναν αίτηση και καθηγητες? με βιογραφικό παρασάγγες καλύτερο? Σε τελευταία αναλυση γιατι δεν μας λένε ποιοι αλλοι κανανε αιτηση και ποια ειναι τα βιογραφικά τουλάχιστον της sort list με τους 5 καλύτερους που έχουν. Ελεος, για το ΠΑΣΟΚ μιλάμε και για στελέχη του που τους ξέρουμε και απο τη παλια καλη εποχή που ολα ήταν πράσινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο ρε PARANOIA για την διευκρίνισή σου.
    Καλό θα ήταν, αν επιβεβαιωθεί από τον Σάββα αυτό που λες, να καταργηθεί ή έστω τροποποιηθεί ο τίτλος και το περιεχόμενο της ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πού ακριβώς είναι ο εμπεγμός ακόμα δεν κατάλαβα... Εάν δε λεγόνταν Δημήτραινας αλλά Γεώργαινας θα είχε καμοία διαφορά; Πείτε μας τι μισθό θα παίρνει σε σχέση με τους προκατόχους του και τότε το ξανασυζητάμε για εμπαιγμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΑ!!!

    ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΡΕ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΞΑΝΕ (ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΟ ΜΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΤΟΣΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ???

    ΖΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παράνοια
    πρώτα απ' όλα, επειδή μ' αρέσει να κρατάω τη λεγόμενη πισινή, γράφω ότι "φέρεται να έχει κοινή συγγραφική δραστηριότητα με τη σύζυγο του κ. Καστανίδη, η οποία είναι Καθηγήτρια Νομικής στη Θεσσαλονίκη. Δηλαδή, είναι άτομο του περιβάλλοντος του κ. Καστανίδη".
    Ο Καστανίδης χθες στο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτραινας είναι γνωστός του και άνθρωπος της εμπιστοσύνης του.
    Άρα, δεν υπάρχει απολύτως καμία ανακρίβεια στην ανάρτησή μας.
    Όμως, ο εμπαιγμός αγαπητέ φίλε συνίσταται στο εξής.
    Βγαίνει η κυβέρνηση και λέει ότι θα κυβερνήσει αλλοιώς.
    Δηλαδή, θα αποκλείσει τα κομματόσκυλα από τη διακυβέρνηση της χώρας και ζητεί από ολόκληρο τον ελληνικό λαό να συμμετέχει στη διαδικασία στέλνοντας βιογραφικά.
    Αυτό σημαίνει, ότι δεν χρειάζεται να είσαι γνωστός στο κόμμα ή στον υπουργό για να υποβάλλεις βιογραφικό και να ελπίζεις.
    Και ξαφνικά, βλέπουμε να επιλέγεται ένα άτομο, που, σύμφωνα με τον κ. Καστανίδη, είναι γνωστός και άτομο της εμπιστοσύνης του και αυ΄το το κριτήριο έπειξε ρόλο για να τον επιλέξει.
    Ακριβώς εδώ είναι ο εμπαιγμός και δεν νομίζω να χρειάζεται να αιτιολογήσω την άποψή μου περισσότερο. Αν θέλεις να κυβερνήσεις με άτομα εμπιστοσύνης, δεν προαναγγέλεις αυτή τη διαδικασία και πολύ περισσότερο, δεν ζητάς από το λαό να υποβάλλει βιογραφικά.
    Και ο εμπαιγμός είναι βαρύτατος, όπως βαρύτατος είναι και ο εμπαιγμός Χρυσοχοΐδη, που αποκεφάλισε τον διοικητή ασφάλειας Αττικής και τον αρχηγό της αστυνομίας, επειδή θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για τον τρόπο με τον οποίο έδρασε η αστυνομία σε επεισόδια αναρχικών.
    Απλά, ο κ. Χρυσοχοΐδης ακολουθεί την πεπατημένη του παρελθόντος: κομματικές επιλογές, ήγουν άτομα της εμπιστοσύνης του.
    Δηλαδή, τη σήμερον ημέρα, αν είσαι ευσυνείδητος Έλληνας αξιωματικός, καθηγητής πανεπιστημίου, δημόσιος υπάλληλος, επιστήμονας και θέλεις απλά να κάνεις τη δουλειά σου και να υπηρετείς την πατρίδα αντί για κόμματα και πολιτικούς, δηλαδή, δεν είσαι κομματικός, αυτό που λέει ο λαός κομματόσκυλο, δεν έχεις τύχη.
    Τέτοια μηνύματα πρέπει να δίνουμε στην κοινωνία και τη νεολαία μας;
    Έτσι θα πάει η Ελλάδα μπροστά;
    Όταν προοδεύουν οι φελλοί*, αντί των έντιμων και ευσυνείδητων πολιτών;
    Ας ελπίσουμε τα δυο αυτά πραδείγματα να έγιναν από κεκτημένη ταχύτητα παλαιών συνηθειών και ότι θα μπει φρένο σε τέτοιες πρακτικές, που πρώτος ο πρωθυπουργός καταδίκασε δημόσια επί τη βάσει της αρχής, προεκλογικά και στις προγραμματικές του δηλώσεις.

    *Χρησιμοποιώ τη λέξη φελλοί για εκείνους τους αξιωματικούς που αντί να μείνουν πιστοί στον όρκο που δίνουν στην πατρίδα, αντί να μείνουν πιστοί στο καθήκον, επιλέγουν να υπηρετούν κόμματα.
    Και υπάρχει το εξής ερώτημα:
    Όταν τα συμφέροντα του κόμματος διαφοροποιούνται από τα συμφέροντα της πατρίδας, τί κάνει ένας κομματικός αξιωματικός ή κομματικός δημόσιος υπάλληλος;
    Φελλοί, λοιπόν, φελλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ψεύδος και βλακεία...

    Καλό ως σύνθημα. Όπως, το "σοκ και δέος" . Αλλά η προσέγγιση είναι υποκειμενική. Εξαρτάται πως βλέπει κανείς το ψεύδος (και ιδιαιτέρως τη βλακεία) . Γιατί, μπορεί μεν ο γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης που επέλεξε ο κύριος Καστανίδης να είναι άριστος μεταξύ των αρίστων, αλλά...

    όμως, συμβαίνει να είναι γνωστός και να έχει συνεργαστεί επιστημονικά και με τη σύζυγό του, την κυρία Καστανίδη, που είναι καθηγήτρια Πανεπιστημίου.
    Κανείς δεν έχει αντίρρηση για την επιστημονική αρτιότητα του κυρίου γενικού Γραμματέα. Για άλλο έχει. Αν ο υπουργός επιλέγει τους γνωστούς του (έστω και αρίστους) , τότε τι νόημα έχει 700 άτομα να έχουν υποβάλλει (στο υπουργείο Δικαιοσύνης εν προκειμένω) τα βιογραφικά τους;
    Η βλακεία, λοιπόν, όσον αφορά την προσέγγισή της, είναι μια πολύ υποκειμενική υπόθεση...
    http://nonews-news.blogspot.com/2009/10/blog-post_8589.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ...‏


    Βγήκε ο Καστανίδης στο δελτίο του Μega να υποστηρίξει το αυτονόητο. Ότι ένας 40άρης νομικός με διδακτορικό, λέκτορας στο πανεπιστήμιο και άνθρωπος της εμπιστοσύνης του, είναι κατάλληλος για γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης. Τα έλεγε και, παράλληλα, πάσχιζε να αποδείξει ότι δεν έχει γράψει βιβλίο με τη γυναίκα του...Γιατί όλα αυτά; Κατατέθηκαν -είπε- 700 βιογραφικά, μια επιτροπή επέλεξε τα 10, και ο ίδιος διάλεξε εξ αυτών τον γενικό του γραμματέα. Οπότε το ερώτημα είναι: αφού υπήρχε ο άνθρωπος αυτός, ο λέκτορας Δημήτραινας, γιατί δεν τον έπαιρνε εξ' αρχής; Τί χρειάζονταν τα 700 βιογραφικά; Και γιατί έπρεπε να..

    ...δημιουργηθούν 699 δυσαρεστημένοι; Μήπως είναι αστεία όλη αυτή η διαδικασία; Δεν είναι εκ προοιμίου βέβαιο ότι κανείς υπουργός δεν πρόκειται να πάρει για γενικό του γραμματέα άνθρωπο που δεν γνωρίζει, δεν εκτιμά και δεν επιστεύεται; Γιατί, λοιπόν, να υποβληθούν στην ταλαιπωρία τόσες χιλιάδες άνθρωποι, αφού δεν δεν έχουν καμμιά πιθανότητα να επιλεγούν;
    http://veto300.blogspot.com/2009/10/blog-post_6355.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kai o Eleutherios B. kai o Skal tekmiriosan eparkos kai safestata oti prokeitai gia katharo empegmo kai eksapatisi olon ekeinon pou pistepsan se proeklogika mpalonia gia dithen allegi sto systima kai eferan pali stin arxi mia katastasi, tin opoia eixame dokimasei kai ypostei 18 oloklira xronia.
    Ti leei omos mia paroimia:
    Dystyxos o Manolios den allazei kai an akomi ballei ta rouxa tou allios...
    Einai dynaton na mi gnorizame pou briskomaste kai ti mas perimene ??
    Alla h politiki anorimotita orismenon(?) Ellinon den exei oria

    Xenokrates apo tin Bienni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κ. ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
    Θέλετε να σας πιστέψει ο λαός; Δημοσιεύστε τα βιογραφικά ΟΛΩΝ των υποψηφίων.

    Ο κ. Χάρης Καστανίδης, υπουργός της δικαιοσύνης κ.λ.π. βγήκε και μίλησε στο ΜEGA για την ΑΨΟΓΗ επιλογή Γενικού Γραμματέα του υπουργείου του Γ.Δημήτραινα ανάμεσα σε 700 υποψηφίους και ΤΥΧΑΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ διάλεξαν ΠΟΙΟΝ; Τον άνθρωπο που είναι συνεργάτης της γυναίκας του! Δεν αγόραζε λαχεία ο άνθρωπος με τέτοια"τύχη;" να μην έχει ανάγκη κανέναν; Ο ΠΡΩΤΟΣ αριθμός θα τούπεφτε σίγουρα!

    Είπε λοιπόν ο κ. Υπουργός:

    "Ο κ.Δημήτραινας επελέγη από μένα σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό!! επειδή είχε το καλύτερο βιογραφικό. Σε ένα συνέδριο απλά μίλησαν η σύζυγος μου και ο κ.Δημήτραινας και εκδόθηκαν τα πρακτικά σαν βιβλίο όπως γίνεται πάντα".

    Ε, να κ. Υπουργέ μου, τέτοια κάνατε και το 2004 σας στείλανε οι ψηφοφόροι σπίτια σας. Τα ΙΔΙΑ έκαναν και οι Νεοδημοκράτες και γίνανε φτερό στον άνεμο στίς 4/10/09. Τα ΙΔΙΑ θα ξαναπάθετε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, αν συνεχίσετε να κάνετε ότι ΚΑΝΑΤΕ και οτι ΚΑΝΑΝΕ. Δηλ. να ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ στο ΕΠΑΚΡΟ την νοημοσύνη του λαού. Ακόμα και η Γυναίκα σας και ο Δημήτραινας κι ΕΣΕΙΣ ο ΙΔΙΟΣ δεν πιστεύετε αυτά που είπατε. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ να σας πιστέψουμε. Το ΗΘΙΚΟΝ, το ΔΙΚΑΙΟΝ, το ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΝ θα ήταν, μόλις είδατε το όνομα του "επιλεγέντος" και γνωρίζατε την όποια επαγγελματική, φιλική, οικογενειακή συγγένεια να το πετάγατε στο καλάθι. Φυσικά το ΙΔΙΟ θα έπρεπε να κάνει και ο "Επιλεγής" όπως θα έκανε κάθε αξιοπρεπής Δικαστής αν επρόκειτο να δικάσει υπόθεση συγγενούς ή φίλου. Θα ΑΡΝΙΟΤΑΝ και θα δήλωνε ΚΩΛΛΥΜΑ.

    Όμως επειδή ο λαός είναι ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ, μπορείτε να τον πείσετε με ΜΙΑ και μόνη πράξη. Να δώσετε στη δημοσιότητα τα βιογραφικά ΟΛΩΝ των υποψήφιων συμμετασχόντων και να τα "Διαβουλεύσει" ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ λαός. Οχι ΕΣΕΙΣ και ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!! Και να αποδείξετε ότι η επιλογή του κ. Δημήτραινα ήταν ΟΝΤΩΣ αξιοκρατική και ΟΧΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΙΚΗ. Σημ.Σας ΑΓΑΠΑΜΕ γιαυτό σας τα λέμε. Αν σας αγαπούσε και ο ΟΠΟΙΟΣ κ. Δημήτραινας θα σας ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕ!

    SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.