26/10/09

“Πλήρη στήριξη στην τέως υπουργό εξωτερικών γιατί έκανε ότι της ζητήσαμε.”

Ιλχάν Αχμέτ: “Οι Τουρκομουσουλμάνοι της Θράκης στηρίζουν Ντόρα”.“Τη στηρίζω γιατί εισήγαγε την τουρκική γλώσσα στα δημόσια σχολεία της δυτικής Θράκης και παρείχε οικονομική στήριξη ώστε να έρθουν σχολικά εγχειρίδια από την Τουρκία.”“Πλήρη στήριξη στην τέως υπουργό εξωτερικών γιατί έκανε ότι της ζητήσαμε.”

Συνέντευξη του (μάλλον) “Τουρκομουσουλμάνου” πρώην βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Ιλχάν Αχμέτ δημοσίευσε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”. Ο πρώην βουλευτής Ροδόπης μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής:

Για τη Ντόρα
“Τη στηρίζω γιατί εισήγαγε την τουρκική γλώσσα στα δημόσια σχολεία της δυτικής Θράκης και παρείχε οικονομική στήριξη ώστε να έρθουν σχολικά εγχειρίδια από την Τουρκία.”
“Πλήρη στήριξη στην τέως υπουργό εξωτερικών γιατί έκανε ότι της ζητήσαμε.”

Για τον Σαμαρά
“Δεν θα ήθελα με τίποτα να αναλάβει πρόεδρος. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα αναστείλω οποιαδήποτε δραστηριότητά μου στο κόμμα.”

Για τη συμμετοχή του σε επιτροπές της τουρκικής Βουλής
“Πριν από κάθε μου κίνηση ενημέρωνα το κόμμα μου. Ηταν όλα εις γνώσιν της Νέας Δημοκρατίας.”

Ενδιαφέρουσα λοιπόν η συνέντευξη του Ροδοπίτη πολιτευτή, όσον αφορά τα πολιτικά παρασκήνια στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η Ντόρα Μπακογιάννη σύμφωνα με τον ίδιον “κάνει ότι της ζητούν” οι “Τουρκομουσουλμάνοι” κάτι το οποίο δε ξέρουμε αν θα τονίζει ιδιαίτερα στις αρχηγικές εμφανίσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα. Επίσης μαθαίνουμε πως οι συμμετοχή του σε επιτροπές της τουρκικής Βουλής, ένα θέμα που τότε είχε ξεσηκώσει το πανελλήνιο ήταν εις γνώσιν του τότε κυβερνώντος κόμματος, τη στιγμή που τότε κανείς επίσημος της Νέας Δημοκρατίας δε το δήλωσε και όλοι έκαναν την πάπια.

Η ερώτησή μας προς τον κύριο Ιλχάν είναι μία. Εφόσον οι “Τουρκομουσουλμάνοι της Θράκης” σύμφωνα με τον κ. πρώην βουλευτή στηρίζουν Ντόρα, οι Ελληνες μουσουλμάνοι μήπως ξέρει να μας πει ποιον στηρίζουν;

Κατεβάστε την συνέντευξη του Αχμέτ Ιλχάν από εδώ:
http://rodopinews.gr/wp-content/uploads/2009/10/ilxan.pdf

ΠΗΓΗ:rodopinews.gr

8 σχόλια:

  1. Βρώμα και κατάντια σε όλο της το μεγαλείο.Ζώα μεγαλύτερα εμείς που ακούμε τέτοιες παπαριές και δεν κάνουμε τίποτα ενώ βλέπουμε τί γίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε καλά πέφτω από τα σύννεφα!Από την Ντόρα μας δεν το περίμενα ποτέ αυτό!Κάποιο λάθος θα έχει γίνει..Τι να πει κανείς?Λάσπη για να μην βγεί αρχηγός!:)

    σημ.Γιατί δεν την κάνουμε πρόξενο της Τουρκίας να τελειώνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικό είναι να την υποστηρίζει για όλους τους λόγους που επικαλείται.

    Φυσικό επίσης θα είναι, για τους ίδιους λόγους, να μην την ψηφίσουν οι Έλληνες Νεοδημοκράτες.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο,τι και να λεμε, ο Ελληνας τελικα ειναι τοσο ΚΑΦΡΟΣ που Ντορα θα ψηφισει και για αρχηγο ΝΔ και για Πρωθυπουργο μετα το ΓΑΠ.

    Κι ο,τι απομεινει... θα το παρουν οι Τουρκοι Ευρωπαιοι δια του εποικισμου, αφου δικαιωθουμε για τη λυσσαλεα μαχη μας να βαλουμε την Τουρκια στην Ευρωπη.


    Ζητω τα ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἡ κ. Μπακογιάννη, προφανῶς καπηλεύεται τὰ πάντα.
    Τί νὰ πῆ κανείς, παιδί τοῦ πατέρα της δὲν εἶναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα αυτό, στήριξη είναι, ή κανονικό "δόσιμο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κακό είναι οτι σε αυτή τη χώρα οι απόγονοι του Κολοκοτρώνη γίνονται όλο και λιγότεροι και οι απόγονοι του Εφιάλτη όλο και περισσότεροι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όποιος έχει πρόβλημα ας έρθει να ψηφίσει,ανοιχτή διαδικασία θα γίνει ελάτε να ψηφίσετε,αν όχι μετά μην γκρινιάζεται,και γενικά εφόσον ο λαός με συντριπτική διαφορά ήθελε εξωτερική πολιτική Παπανδρέου με όλα τα γνωστά της,πολύ χειρότερα από της Ντόρας,τότε μάλλον εμείς είμαστε ένα μάτσο γραφικοί που φωνάζουμε,καλύτερα να το βουλώσουμε εφόσον ο κυρίαρχος λαός απέδειξε στις εκλογές ότι χέστηκε εντελώς για τα εθνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.