17/11/09

Βολές εκατέρωθεν Κόντρα στη Βουλή για τις αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. και την Αντιτρομοκρατικη

Αθήνα: Πολιτική κόντρα σημειώθηκε τη Δευτέρα στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Χρήστο Μαρκογιαννάκη και το βουλευτή του ΛΑΟΣ Θανάση Πλεύρη για τις αλλαγές που υπήρξαν στα ηγετικά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ο κ. Πλεύρης, σε ερωτήσή του υποστήριξε πως πριν την ζητηθείσα παραίτηση του κ. Βασίλη Τσιατούρα, «μέλη πολιτικού κόμματος δεν επέτρεψαν στους αστυνομικούς να κάνουν τη δουλειά τους», καθώς καταδίωκαν νεαρούς ταραξίες που «βαφτίζουν τους εαυτούς τους αντιεξουσιαστές και περνούν την ώρα τους σε καφετέριες στα Εξάρχεια».

«Για ποιον λόγο κατά παράβαση των καθηκόντων σας κάνατε παρέμβαση, δίνοντας την εντύπωση πως μέλη ενός κόμματος τυγχάνουν ασυλίας. Για ποιον λόγο ακριβώς αποπέμψατε τον αστυνομικό διευθυντή; Υπάρχει κάποιος νόμος που να μην επιτρέπει σε αστυνομικούς να κάνουν έλεγχο σε χώρο που γίνεται παρουσίαση βιβλίου;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Απαντώντας, ο υπουργός υπογράμμισε πως «η Αστυνομία έκανε λάθος, παρευρισκόμενη σε έναν χώρο που δεν έπρεπε. Ας μην ενοχοποιούμε κόμματα και ιδέες που πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα. Κανείς πολίτης δεν υπόκειται σε διακριτική μεταχείριση. Πρέπει όμως να υπάρχει σοβαρότητα, επαγγελματισμός, σεβασμός στην ανθρώπινη ελευθερία και δικαιώματα».

Από την άλλη, ο υπουργός υποστήριξε πως από την πρώτη στιγμή, «δεν δεχθήκαμε να συνεχιστεί ένα απαράδεκτο φαινόμενο καταστροφών, ζωνών ανομίας που παρουσιάστηκαν ως κάτι το ιδιαίτερο, ενώ έγιναν ορμητήρια για παράνομες πράξεις. Αυτά έχουν τελειώσει, γιατί υπάρχει πολιτική βούληση εκ μέρους μας».

Αμέσως μετά, ο Μ.Χρυσοχοΐδης κλήθηκε να απαντήσει σε παρεμφερή ερώτηση του πρώην ομολόγου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, που αφορούσε τις αλλαγές στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αλλά και την εν γένει μέχρι στιγμής υπουργική πολιτεία του.

«Αποπέμψατε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η ευθύνη είναι δική σας. Εσείς δώσατε το εναρκτήριο λάκτισμα να μπουν τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια και να κινηθούν όπως κινήθηκαν, καλώς ή κακώς» είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης. Όσο για τους νεαρούς, «βγαίνουν κάθε τόσο και τα σπάνε. Μήπως αποστρατεύσατε το νέο διοικητή που τοποθετήσατε;»

«Μην προκαλείτε. Καθίστε στο κόμμα σας και κάνετε αυτοκριτική για το ότι διαλύσατε το κράτος και το ότι δεν βρήκαμε ούτε μολύβια στα υπουργεία» απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Απέναντι στο επιχείρημα του κου Μαρκογιαννάκη, πως οι αλλαγές στην Αντιτρομοκρατική, οφείλονται στις «εκδικητικές διαθέσεις μυστικοσύμβουλου του πρωθυπουργού», ο υπουργός τόνισε πως «η ηγεσία της Υπηρεσίας πρέπει να αλλάξει ολόκληρη. Εγώ τιμώ τους αξιωματικούς. Δεν τους πετώ στα σκουπίδια όπως εσείς. Οι επιλογές μας θα είναι αξιοκρατικές. Η αντιτρομοκρατική, και όλες οι άλλες υπηρεσίες που παρατήσατε, θα ξαναμπούν μπροστά - θα ξαναγίνουν υπηρεσίες του κράτους και θα υπηρετούν τους πολίτες. Οι κομματάρχες, οι αρεστοί και τα υπόλοιπα που κάνατε, τελείωσαν πια».

«Η σύλληψη του Ριτζάι που έγινε, δεν έγινε από την αστυνομία τη δική σας, γιατί δεν προλάβατε να την φτιάξετε όπως θέλετε. Αυτή η αστυνομία, ο αρχηγός της Ασφάλειας που έβαλα εγώ, συνέλαβε τον Ριτζάι» επέμεινε ο Χρ.Μαρκογιαννάκης.

«Κάνετε δύο κρίσιμα λάθη. Δεν είναι δεξιά η Αστυνομία, ανήκει στην πατρίδα. Επειδή όμως, θεωρείτε ιδιοκτησία σας την Αστυνομία, μου ζητάτε να ζητήσω συγγνώμη. Κάνετε λάθος. Εσείς ταπεινώσατε τους αστυνομικούς και ντρέπονταν τον Δεκέμβριο τα παιδιά τους να πάνε στο σχολείο» είπε.

«Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Εδώ ασκούμε πολιτική στο όνομα του ελληνικού λαού. Καθίστε στο κόμμα σας, κάνετε αυτοκριτική, κουβεντιάστε με τον νέο αρχηγό που έρχεται και ελάτε μετά να συζητήσουμε με σοβαρότητα, για το πώς θα υπηρετήσουμε το λαό και την πατρίδα» κατέληξε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Οι κ.κ. Μαρκογιαννάκης και Πλεύρης κατηγόρησαν εππισης τον κ. Χρυσοχοΐδη, και την κυβέρνηση συνολικότερα, για τη σπουδή, όπως είπαν, να ανακοινώσουν τον θάνατο Πακιστανού μετανάστη από βασανιστήρια σε αστυνομικό τμήμα, ενώ το ιατροδικαστικό πόρισμα, απέδωσε τον θάνατο σε παθολογικά αίτια - και αξίωσαν από τον υπουργό να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, news.in.gr
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

4 σχόλια:

  1. 300 γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.Για πια αστυνομία μιλάνε μωρέ που ο κάθε βουλευτής υπουργός και σύζηγος πεθερά και τα συναφή έχει από μερικούς να την φυλάνε ...
    Πάρτε τους στο κυνήγι θα ανοίξει και νέα περίοδος κυνηγιού για μπούφους.
    Αν είναι δυνατόν έχουμε μπερδέψει την έννοια της λέξεως δημοκρατία, και μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστηκά μη δώσετε...
    Η αστυνομία δεν πρέπει να έχει χρώμα αλλά τι θέλουν να πουν οι πράσινοι ότι δεν θα τοποθετήσουν τους δικούς τους όπως έκαναν και οι μπλε όπως θα κάνουν και οι κόκκινοι;
    Φύγε εσυ έλα εσύ είναι η Ελλάδα.
    Την άποψη μου περί αστυνομίας την έχω πει πολλές φορές ...Απλά οι Ελληνες θεωρούν τον έλεγχο τον εκάστοτε έλεγχο ένδειξη δικτατορίας και υπάρχουν και μερικοί αστυνομικοί που θεωρούν την στολή μέσω επιβολής του κάθε κόμπλεξ που έχουν.
    Αν θέλει ο κος Χρυσοχοϊδης να επιβάλλει την τάξη ας αποσύρει την αστυνομία που φυλάει τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους τους μεγαλοκαρχαρίες ή αν τους θέλουν να τους πληρώνουν από την τσέπη τους και μετά να μιλήσει...
    Αντε τώρα μιλάνε όλοι μιλάνε και οι πολιτικοί ότι υποστηρίζουν την αστυνομία...

    «Αποπέμψατε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η ευθύνη είναι δική σας. Εσείς δώσατε το εναρκτήριο λάκτισμα να μπουν τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια και να κινηθούν όπως κινήθηκαν, καλώς ή κακώς» είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης

    Μην προκαλείτε. Καθίστε στο κόμμα σας και κάνετε αυτοκριτική για το ότι διαλύσατε το κράτος και το ότι δεν βρήκαμε ούτε μολύβια στα υπουργεία» απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

    Τυπικός διάλογος Ελλήνων άλλα ρωτάς άλλα σου απαντάει ...
    Ακρη δεν βρίσκεται με τίποτα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπο...δέλον η ΕΛ ΛΑΣ !!!Και τι έγινε χθές;;; Ολόκληρη η Ελλάδα προσαρμόστηκε στις ορέξεις μερικών-ναι μερικών- αληταράδων και κοπροσκύλων.Στην κυριολεξία. Δρόμοι άδειασαν αυτοκίνητα ΙΧ μετακινήθηκαν με περονοφόρα, χιλιάδες αστυνομικοί στην ορθοστασία και τα κοπρόσκυλλλλα με τα σακίδια γεμάτα να μπαίνουν "στο πανεπιστημιακό άσυλο" χωρίς κανένα έλεγχο.Και το βράδυ ματια-μύτη να τσούζουν από τα χημικά.αι τον πιτσιρικά που πετούσε πέτρες τον "απελευθέρωσαν" άλλοι μαχητές της δημοκρατίας.....καϋμένη δημοκρατία...Αντί να συλληφθούν οι γονείς του και να λογοδοτήσουν-θυμάστε τον 10χρονο πριν μερικά χρόνια;;;- για αμέλεια ανηλίκου βγαίνει ο υπουργός και μας λέει άλλα λόγια...κρίμα.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΧΑΡΟ ΡΟΛΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΟΦΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ.
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ: "ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΟΛΟ ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ;"
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΥΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ; ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ;
    ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΑ;
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ;
    ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ Ή ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΕΓΩ ΛΕΩ, ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΜΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΟΧΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΕΚΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ;
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ!
    ΕΛΕΟΣ.
    ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ;
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ. ΜΗΔΕΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ. ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ, "ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ". ΓΕΛΙΑ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ. ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ;
    ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:" ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΤΩΡΑ ΕΔΩ;" ΒΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΑΡΥΣ, ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ; ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΕΚΕΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΩΔΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ; ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ; ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ;
    ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΝΤΑΣΕΩΝ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελα ρε κομμάντο από Πάτρα....αν είναι δυνατόν ο κάθε αστυνομικός να ενεργεί ανάλογα με την ιδεολογία του και όχι ως σύνολο !!!Γνωρίζεις ότι οι διαταγές πρέπει να εκτελούνται και ότι η πειθαρχία είναι η βασική αρχή κάθε οργανωμένου συνόλου, πολύ περισσότερο του στρατού και της αστυνομίας. Πες μου μί οργανωμένη κοινωνία στον κόσμο που αν ο αστυνομικός ζητήσει τα στοιχεία σου-έτσι στην ψύχρα- και τον φτύσεις ή τον σπρώξεις, πολύ δε περισσότερο αν τρέξεις, σε έχει μπαταριάσει, μιά και έξω.Αν δεν είναι έτσι όπως το γράφω ,σε παρακαλώ πες μου που αλλού γίνεται αυτό το μπ..άχαλο...Η τσογλαναρία να επιβάλλει σε ολόκληρη την κοινωνία τον τρόμο..... ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ;;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.