26/11/09

Καταγγελία για απόπειρα αλλοίωσης ηλεκτρονικής δημοσκόπησης


Πριν από δεκαπέντε ημέρες αναρτήσαμε δυο πίνακες οι οποίοι έδιναν στους αναγνώστες μας τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στους υποψηφίους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας το άτομο που θα ψήφιζαν στον πρώτο και το δεύτερο γύρο.

Στον πρώτο πίνακα βάλαμε με τη σειρά τους:
-Αντώνης Σαμαράς
-Ντόρα Μπακογιάννη
-Παναγιώτης Ψωμιάδης
-Δεν έχω αποφασίσει ακόμα


και στο δεύτερο πίνακα τους:
-Αντώνης Σαμαράς
-Ντόρα Μπακογιάννη
-Δεν έχω αποφασίσει ακόμα


Από τις πρώτες μέρες καταγράφηκε η προτίμηση των επισκεπτών του ιστολογίου μας, που έδιναν τα εξής ποσοστά ανά γύρο:

1ος Γύρος
-Αντώνης Σαμαράς: 75%
-Ντόρα Μπακογιάννη: 8%
-Παναγιώτης Ψωμιάδης: 14%
-Δεν έχω αποφασίσει ακόμα: 3%


2ος Γύρος
-Αντώνης Σαμαράς: 82%
-Ντόρα Μπακογιάννη: 15%
-Δεν έχω αποφασίσει ακόμα: 3%


Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα αυτά δεν άλλαξαν από την πρώτη μέρα, μέχρι τις απογευματινές ώρες της χθες, 25-11-2009.
Στις 16:22 χθες, ανώνυμος φίλος του ιστολογίου μας έστειλε μήνυμα και μας ειδοποιούσε ότι κάποιος "εισέβαλε" στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση και με ειδικό πρόγραμμα άλλαζε δραματικά τα ποσοστά της δημοσκόπησης.
Ειδοποιήσαμε έναν εκ των συνεργατών του ιστολογίου μας, ο οποίος διέκοψε την ψηφοφορία, αφού μας διαβεβαίωσε ότι κάποιος "εισέβαλε" στο ιστολόγιο και με ειδικό πρόγραμμα αλλοίωνε την ψηφοφορία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε δυόμισι ώρες περίπου οι πίνακες δέχτηκαν περισσότερες από 750 ψήφους, όλες υπέρ της κ. Ντόρας Μπακογιάννη.

Μετά την "εισβολή" του αγνώστου, το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ως εξής:
1ος Γύρος
-Αντώνης Σαμαράς: 1669 (54%)
-Ντόρα Μπακογιάννη: 1008 (33%)
-Παναγιώτης Ψωμιάδης: 321 (10%)
-Δεν έχω αποφασίσει ακόμα: 51 (1%)
Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 3049


2ος Γύρος
-Αντώνης Σαμαράς: 1534 (58%)
-Ντόρα Μπακογιάννη: 1019 (38%)
-Δεν έχω αποφασίσει ακόμα: 72 (2%)
Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 2625


Αναγκαστήκαμε να προβούμε σε αυτήν την ανακοίνωση-καταγγελία, δηλώνοντας ότι θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη για να αποκαλυφθούν το άτομο ή οι κύκλοι εκείνοι που επιχείρησαν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα μιας ηλεκτρονικής δημοσκόπησης.
Προς το παρόν, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

51 σχόλια:

  1. Οι διαφοροι....μηχανισμοι διαθετουν και ...click bots....
    Τουλαχιστον να μην επεμβουν και στις καλπες την Κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oloi tin kinigane tin ntorita alla pantou exei tis akres tis...hmmm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γνωστές οι μεθοδεύσεις των άμεσα ενδιαφερομένων. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούϊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ..ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ...

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

    Ντ. Μπακογιάννη: Ξεπέρασαν κάθε όριο οι επιθέσεις εναντίον μου

    «Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια, για να γίνει διάλογος… Η απάντηση που έλαβα είναι ότι ο διάλογος θα πληγώσει την παράταξη. Ο διάλογος δεν πληγώνει ποτέ», δήλωσε σήμερα στο ρ/σ Σκάι η κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

    Η υποψήφια για την προεδρία της Ν.Δ. πρόσθεσε ότι ο διάλογος θα βοηθούσε στο να ξεκαθαρίσουν οι θέσεις των υποψηφίων, κάτι το οποίο, όπως είπε, δεν έγινε, ενώ κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά για ασάφεια στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

    Η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε παράλληλα τη λύπη της για το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς δεν καταδίκασε συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον της.

    «Λυπάμαι που δεν καταδικάστηκαν, πρέπει να κρατάμε ένα επίπεδο. Τέτοιες επιθέσεις έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, με χτυπάνε ως γυναίκα και ως μάνα… Δεν έχει καμία λογική αυτού του είδους η χυδαιότητα», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.

    Επισήμανε ακόμη ότι η ίδια αποδοκίμασε έντονα υβριστικές και απαξιωτικές αναφορές για τους υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ.

    Εκανε επίσης λόγο για ένα «ολόκληρο σύστημα, το σύστημα ΠΑΣΟΚ το οποίο διαχρονικά χτύπησε τη ΝΔ, και τώρα δίνει τα ρέστα του».

    Τέλος, δήλωσε αισιόδοξη ότι στις εκλογές της Κυριακής η συμμετοχή θα είναι μεγάλη, καθώς «κρίνεται το μέλλον της παράταξης, υπάρχει πολύ σοβαρό διακύβευμα».

    Ναυτεμπορική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο μου θυμισε εκεινο το Ποντιακό ανέκδοτο, οπου ο εξεταστής ρωτα τον Ποντιο "τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια".
    Ο Ποντιος ρωταει επεξηγηματικα "πορπατεί";
    Ναι, απαντα ο εξεταστής.
    Ξαναρωτα ο Πόντιος "κορδόνια έσ";
    Οχι, απαντα ο εξεταστής.
    "Ε τοτες εν παπουτσ παντοφλέ", απαντα ο Πόντιος.
    Μονο που στην προκειμένη περίπτωση δεν εχουμε να κανουμε ουτε με Πόντιους, ουτε με "παπουτσια παντοφλέ", αλλα με Unfair μηχανισμους που μονο μια γρια αρχι-καρα-οροσπου της πολιτικής γνωριζει πολύ καλά.Και σ'αυτο το σημειο "κολλάει" το " τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια".



    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλήστε ρε παιδιά και κοίταζα σήμερα τα ποσοστά και κόντεψα να τρελαθώ !! "Πότε άλλαξε τόσο ο συσχετισμός και δεν πήρα χαμπάρι;" αναρωτιόμουνα ο τάλας !! Ρε τα καλόπαιδα παιχνιδάκια που παίζουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε άμα φτάσαμε και σε αυτό το σημείο τί να πω..!!!Είπαμε, τυφλός κομματισμός αλλά οχι και να χακάρεις μια ψηφοφορία σε ιστολόγιο...!!δηλαδή ύμαρτον..!!Αντί να καταναλώνουν τις ικανότητές τους σε σελίδες που βλάπτουν εσκεμμένα την χώρα, κάθονται και προσπαθούν να "υπηρετήσουν" το κόμμα......"βλάπτωντας" άλλους Έλληνες..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί συνδιαχειριστές,

    Αγαπητοί σχολιαστές,αναγνωστες του Ινφογνωμων

    Σαν "ασχετος" με πολλά σε ότι αφορά τις "παγίδες" έγινα στόχος τρεις φορές απο κάποιους καλοθελητές.Μέσω των δικών "παραθύρων" δημιουργησαν και πρόβλημα στο Ιστολόγιο.Δεν γνωρίζω τους σκοπούς τους, δεν μου αρέσει να προβάλλω και να προβάλλομαι, δεν το κάνω για διαφήμιση, άλλωστε τόσο καιρό σώπασα.Εύχομαι αυτή την φορά να βρεθούν.

    Δεν θα βγεί απο το Ινφογνωμων ο Κος Σαμαράς η ή Κα. Μπακογιάννη.

    Η δόλια ενέργεια τους μετράει και η δόλια πράξη τους.

    Δείξαμε σαν χώρος ότι μπορούμε να ζούμε με την αλήθεια, μακριά απο στρεβλώσεις, απο μνησικακίες, απο δογματισμούς.

    Δείξαμε σαν χώρος οτι η Δημοκρατία μπορεί να γίνει πράξη μέσα απο την ελεύθερη γνώμη, κρίση, άποψη.

    Είναι ευθεία επίθεση στην Δημοκρατία και χαρακτηρίζει όσους την ανέλαβαν.

    Δεν είναι μια απλή τυχαία ενέργεια, είναι η συνέχεια μιας φασιστικής νοοτροπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://apneagr.blogspot.com/2009/11/blog-post_26.html

    Εχει και συνέχεια σε άλλους χώρους δείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Δεν είναι μια απλή τυχαία ενέργεια, είναι η συνέχεια μιας φασιστικής νοοτροπίας."


    Απο ατομα που αυτοαποκαλούνται "κεντρώοι" και χαρακτηρίζουν τους αντιπάλους τους-στην προκειμένη περίπτωση τον Σαμαρά- "δεξιούς"!

    ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!

    Διοτι "αρχη ανδρα δεικνυσι"!Και αν απο τωρα αρχισε η Ντορα αυτα τα παιχνίδια, φανταστειτε τι εχει να κανει αν -ο μη γενοιτο-αναλαβη την προεδρια της δεξιας!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kaykasios
    Δεν ειμαι και εγω ειδικος αλλα παρτε καποια μετρα.
    Φυγε απο το firefox αν εχεις,δεν παρεχει καμια ασφαλεια,δουλεψε με ΙΕ 8,και βαλτε καποιο trace ip για να βγαζετε ..λαγους.
    Τουλαχιστον να τους κανεις την ζωη λιγο ποιο δυσκολη.
    Οταν βλεπεις επισκεπτη με σημα επισκεψης εκει κατω δυτικα της Αφρικης τοτε να ...ετοιμαζεσαι,ειναι καποιος με μασκα..ΙP...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδω μιλάμε για μηχανισμούς τα πάντα είναι τρύπια τα πάντα αυτο το καράβι απορώ πως πάει έτσι.Χτες το βράδυ δέχτηκα τηλέφωνο από το γραφείο του κου. Σαμαρά και της κας. Μπακογιάννη στο κινητο μου.Ενα νούμερο το οποίο δεν το δίνω σε κανέναν που να μη γνωρίζω και που σαφώς δεν ΄δίνεται το έχουν δε ελάχιστα άτομα.
    Αφού λοιπόν η κλήση ήταν με απόκρυψη με ενημέρωσαν απο που τηλεφωνούν. Ρώτησα λοιπόν και γω πως βρήκαν το τηλέφωνο μου και απάντηση δεν πήρα.Βέβαια με ρώτησαν και άλλες ερωτήσεις και καλά για στατιστικά στοιχεία αλλά απάντηση δεν πήραν ..Ρώτησα τους δικούς μου αν έδωσαν το νούμερο σε κάποιον/α χωρίς να το θέλουν και η απάντηση όπως περίμενα ήταν αρνητική και ρωτώ εγώ τώρα πως το βρήκαν ; ποιοι το έδωσαν που είναι τα προσωπικά δεδομένα και το κρυφό του κινητού; ΚΑι λέμε μετά για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων ή των ΄μικρών στατιστικών΄που διενεργούνται από τα μπλογκ κατα πόσο δεν μπορούν να τα διαλύσουν hacker και cracker ....Το διαδίκτυο είναι ένα μεγάλο τρύπιο μπαλόνι στο οποίο ο καθένας δυστηχώς μπορεί να κάνει ότι θέλει και μετά οι άλλοι τρέχουν να κλείσουν την τρύπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καληνυχτα Ντορα...

    Κυριακη κοντη ΓΙΟΡΤΗ , οτι και να κανεις εσυ και ο ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ (λυκαβηττο-εμετος) Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τη δόξα και το χρήμα στην Ελλάδα το θέλουν όλοι και περισσότερο εκείνοι που στην ζωή τους δεν μόχθησαν ποτέ και για τίποτα sailor τα βρήκαν όλα έτοιμα και απλά προσπαθούν όχι απλά να τα διατηρήσουν αλλά να πάρουν και των άλλων.
    Ετσι είναι οι πολιτικοί δυστηχώς ας μου δείξει κάποιος η πλειοψηφία των πολιτικών που είναι στο προσκήνιο χρόνια τώρα τι δουλειά έκαναν για να γίνουν αυτό που είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλοι μου καλοί και εμείς είχαμε μια ακριβώς ίδια επίθεση πριν κάποιες μέρες. Και εμείς αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε την ψηφοφορία και να καταγγείλουμε την επίθεση της "συμμορίας" αυτής. Καταρχάς με θύμωσαν, αλλά μετά είδα ότι χάσανε την ψυχραιμία τους και κάνουν ότι νάναι,έτσι θεώρησα ότι, ΟΧΙ δεν θα τους βγει όπως θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά κάνετε και θα κυνηγήσετε αυτούς που πείραξαν τη δημοσκόπηση.

    Αλλά ας μην περιμένουμε να αλλάξει κάτι με τον ένα ή τον άλλο αρχηγό. Όλα τα κόμματα που βρίσκονται στη Βουλή χρειάζονται διάλυση και δημιουργία νέων κομμάτων με νέους πολιτικούς, χωρίς συμμετοχή κανενός κομματισμένου συνδικαλιστού. Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να αλλάξει κάτι.

    Σε κάποιον κλαδικό σύλλογο Βορείου Ελλάδος (με πολλές χιλιάδες μέλη), κατέβηκε παράταξη ανεξαρτήτων και τα κόμματα έχουν περισσότερα από 15 χρόνια να δούνε πρόεδρο. Αλλά ο εκπρόσωπος της κυβερνητικής παράταξης σε αυτό το σύλλογο έγινε προχθές ΓΓ υπουργείου. Στον σύλλογο όμως ούτε κλητήρας.

    Ο κόσμος αυτού του είδους την ακομμάτιστη διακυβέρνηση θέλει για τα συμφέροντά του. Μακάρι να βρεθούνε άνθρωποι να γκρεμίσουν τα κόμματα και τους νταβάδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν χρειάζεται πρόγραμμα και μόνο με την αλλαγή της IP γίνεται να αλλάξεις δεδομένα.

    Δημάρατος …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Χριστινακι"
    Δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΕ μα ΤΙΠΟΤΕ απορητο την σημερον ημεραν.
    Οι τηλεφωνικες εταιρειες ειναι οι πρωτες που κατασκοπευουν τους πολιτες και μετα καταδιδουν οτιδηποτε στους μεγαλυτερους μειοδοτες.(Ειτε γενικως ρουφιανοι ειτε κυβερνητικες υπηρεσιες, στον Βωμο της τρομοκρατιας βεβαια).
    Ακομα και ενας υπαλληλισκος μιας κινητης τηλεφωνιας μπορει να πουλησει απορητες λιστες με αριθμους και ονοματα σ' αυτον που θα δωσει τα περισσοτερα.
    Ακουω οτι στην υποδουλωμενη Αμερικη, ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα τηλεφωνηματα περνουν απο τις μυστικες υπηρεσιες του ισραηλ, στο ισραηλ, για ερευνα και επεξεργασια.
    Επισης ΟΛΟΙ οι λογαριασμοι που στελνονται μηνιαιως στους συνδρομητες τηλεφωνων επισης γινονται απο ισραηλινες εταιρειες.
    Σου παρεχω το κατωθι "λινκ" και δες τα τεσσερα φιλμακια απο το Αμερικανικο καναλι FOX NEWS οι οποιοι κατοπιν απειλων και πιεσεων(απο ποιους μη με ρωτας για δεν δεν ξερω) τα κατεβασαν απο τη ιστοσελιδα τους.
    Δειτε ακουστε (στα Αγγλικα) και προβληματιστειτε.

    http://www.informationclearinghouse.info/article7545.htm

    Παπαφλεσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ θα ψηφίσω το πρόσωπο που στα εθνικά θέματα είναι ξεκάθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 16:22, ικανοποιημένος26 Νοεμβρίου 2009 στις 4:36 μ.μ.

    Συγχαρητήρια για την άμεση αντίδρασή σας. Με αυτά τα "κέντρα" πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έτσι, δεν κερδίζονται οι εκλογές.
    Έτσι, δεν επηρεάζεις τους ψηφοφόρους.
    Έτσι, η διαφορά με τον "αντίπαλο" θα μεγαλώνει.
    Έτσι, με τέτοιες συμπεριφορές και οι δικοί σου, αναρωτιούνται που πάνε.
    Έτσι, έμαθαν να δουλεύουν στα σκοτάδια, γιατί το φως τους τυφλώνει.
    Έτσι, δικαιολογείς τους σκεπτικιστές να γείρουν την πλάστιγγα αντίρροπα.

    Έτσι, στο τέλος Σάββα θα δικαιολογηθούν, ότι ήταν...προβοκάτσια απο τον Σαμαρά, για να κερδίσει περσσότερες συμπάθειες.
    Κάνε αυτό που νομίζεις, αλλά μην πιστεύεις ότι θα δικαιωθείς.

    Έτσι κι αλλοιώς πρέπει να αισθάνεσαι Δικαιωμένος. Ο Ινφογνώμων ενοχλεί, γιατί βρίσκεται σε σωστό δρόμο. Αυτό κράτα και μην στενοχωριέσαι. Σε υπολογίζουν, όπως υπολογίζουν και τους διαλόγους των σχολιαστών.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συγχαρητηρια για το ξεσκεπασμα του μηχανισμου της κορης του Μητσοτακη.Οπου δεν υπαρχουν δικλειδες ασφαλειας,εχουν αλλοιωθει οι ψηφοφοριες στο Διαδικτυο.Αλλη μια αποδειξη για το ποιον του συγκεκριμενου ατομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δημαρατε εχουν αλλαξει σε ολους σχεδον το IP και το DNS.Μετα σε καλωδιωνουν κανονικα και με το νομο που λεμε.Δεν υπαρχει ασφαλεια...Ολοι μας ειμαστε κατω απο ελεγχο γιατι αυτοι ειναι επαγγελματιες,αμειβονται μαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δημαρατε εχουν αλλαξει σε ολους σχεδον το IP και το DNS.Μετα σε καλωδιωνουν κανονικα και με το νομο που λεμε.Δεν υπαρχει ασφαλεια...Ολοι μας ειμαστε κατω απο ελεγχο γιατι αυτοι ειναι επαγγελματιες,αμειβονται μαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 26 Νοέμβριος 2009 5:57 μμ

    Είναι αλήθεια δύο φορές και εδώ χθες αντιμετώπισα πρόβλημα. Με ip και DNS από που προήλθε άγνωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγώ είδα χθες ότι πήραμε τον Σαμαρά στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.:)) χα χα! Τί άλλο θα δούμε!
    Ανδρέας Κοζάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συμπληρώνω λέγοντας ότι αν δεν υπήρχε αυτή η δήλωση νομιμοφροσύνης στις επιταγές του νεοφιλελευθερισμού σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να πάω να ψηφίσω τον Κ. Σαμαρά αν και υπερασπίτηκε τους εργαζόμενους στα stage, έχει πει μερικά πράγματα που λες και ήταν μέσα στο μυαλό μου(όπως ότι ήταν κατά της επιδότησης αγοράς νέων αυτοκινήτων γιατί δεν είναι παραγωγής μας) πέραν των γνωστών δειγμάτων γραφής της Κ. Μπακογιάννη
    Ανδρέας Κοζάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ''Παπαφλέσσα''
    Ευχαριστώ για το λίνκ που που έδωσες πολύ κατατοπιστηκό για πολλά θέματα...
    Δεν είναι δύσκολο πάντως να βρεθούν όσοι κάνουν attack στις ιστοσελίδες μόνο η ip φτάνει για να δεις και που μένουν ακόμα και τις συνδέσεις φαντάσματα...Άπλά όλο αυτό είναι μια ακόμα απόδειξη ότι τελικά η έννοια ελεύθερη σκέψη λόγος βούληση είναι στην σφαίρα στη φαντασίας και όσο για το κατα πόσο ζούμε σε δημοκρατικό καθεστώς τίθεται όχι υπο αμφισβήτηση αλλά υπό απόσυρση...Χούντα είναι και δεν θα περάσει και εμείς απλά βαυκαλιζόμαστε ότι αποφασίζουμε για εμάς.Ζήτω η δημοκρατία του φασισμού που επιλέξαμε να μας ελέγχει για να νιώθουμε την ελευθερία να αποφασίζουν οι άλλοι για μας πριν από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στο ΝΕΤ πριν από λίγο κάνανε το κορυφαίο.μιξάρανε το βίντεο που έδειχνε τον κόσμο από την ομιλία Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη, αλλά αντί για Σαμαρά δείχνανε την ντόρα σε από τις ομιλίες της.

    αν δεν είναι αυτό μηχανισμός τι είναι?
    επιτρέπεται κρατικό κανάλι που το πληρώνουμε από την τσέπη μας να κάνει τέτοια πράματα ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ προσπαθώντας να χειραγωγήσει το Έλληνα?ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "...αν δεν υπήρχε αυτή η δήλωση νομιμοφροσύνης στις επιταγές του νεοφιλελευθερισμού..."

    Ενας εσυ και ενας ο Ανδρεας Ανδριανόπουλος!
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΕΚ ΚΟΖΑΝΗΣ!ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!ΜΕ ΤΗΝ "ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ" ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
    ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!"ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΒΑΣΚΑΘΗΤΕ"!ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εχθές, σε σχόλιό μου αλλού, καυτηρίασα αυτή την πρακτική ως κίνηση πανικού.

    Σήμερα, σε δεύτερη σκέψη, συνείδητοποίησα ότι υπάρχει και μιά άλλη παράμετρος, η ψυχολογική.
    Πρέπει να προσπαθήσει κανείς να έρθει στη θέση αυτών των (παρακρατικών) μηχανισμών. Είναι κι' αυτοί άνθρωποι. Γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα έχει κλειδώσει απ' όταν το παιχνίδι άνοιξε στη βάση. Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να αλλάξουν την κατάσταση, αλλά δεν ευτύχησαν.

    Δικαιούνται όμως κι' αυτοί λίγο μερίδιο στη χαρά. Έτσι, σκέφτηκαν αυτή τη μέθοδο. Να δούνε κι' αυτοί επιτέλους κάποια υποφερτά ποσοστά. Να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι τους. Για την ψυχική ισορροπία τους (βασικό αυτό). Για τη φουκαριάρα τη μάνα τους (μάνα είναι μόνο μία, Θεού δώρα)...

    Πέραν αυτών, όλη η φασαρία γίνεται για να μειωθεί η διαφορά σε 'αξιοπρεπή επίπεδα'. Αυτό θα επιτρέψει 'παρερμηνείες'. Δείτε σχετική είδηση στο www.tragasnet.gr, όπου ο Μεϊμαράκης αμφισβητεί εκ των προτέρων τη διαδικασία. Ο στόχος είναι να πάνε τη Δευτέρα στη Ρηγίλλης και να δημιουργήσουν κατάσταση. Εκεί όμως... (το ματς μόλις αρχίζει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μίνως τί είπα? Με παρερμήνευσες, έγραψα ότι αν δεν υπήρχε αυτή η δήλωση ότι αποδέχεσαι τον νεοφιλελευθερισμό σκεφτόμουνα σοβαρά να πάω να ψηφίσω τον Αντώνη τον Σαμαρά(είμαι ΠΑ.ΣΟ.Κ. έτσι? Αλλά έχω τα δικά μου κριτήρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μίνως τί είπα? Με παρερμήνευσες, έγραψα ότι αν δεν υπήρχε αυτή η δήλωση ότι αποδέχεσαι τον νεοφιλελευθερισμό σκεφτόμουνα σοβαρά να πάω να ψηφίσω τον Αντώνη τον Σαμαρά(είμαι ΠΑ.ΣΟ.Κ. έτσι? Αλλά έχω τα δικά μου κριτήρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΄Εβαλε την μπέρτα του, ο Δράκουλας και βγήκε από την σπηλιά του!
    2+1 για την Κοράκλα του!
    Το ξέρει ο "αμελέτητος", ο "γκαντέμης", ο Νοσφεράτους και έκανε τα μαγικά και δρακουλίσια και άλλαξε τα ποσοστά στην ψηφοφορία!
    Μην ψάχνετε ηλεκτρονικές παρεμβάσεις αγαπητοί φίλοι κλπ!
    Λέτε ο Νοσφεράτους να έγινε και χάκερ?
    Μπππρρρρ κρυφτείτε φίλοι! Εξήλθε ο ΄Αρχων του Σκότους και θέλει να δαγκώσει ψήφους για την Κοράκλα του!
    ΄Ορμα "αμελέτητε"!!!!
    Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Κυκλοφορεί και η γρίππη των χοίρων!
    Ο Νοσφεράτους, μπορεί να σας γκαντεμιάσει και από απόσταση!
    Εγώ έκανα το εμβόλιο και γιαυτό γράφω τώρα!

    Σάββα και όλοι οι φίλοι, πάρτε σκόδρα,ανάψτε θυμιάτα,κεριά, γεμίστε σταυρούς το σπίτι σας,όποιος έχει όπλου ας πάρει ασημένιες σφαίρες,να πίνετε κάθε πρωί αγιασμό,κλπ Ο ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΥΣ ΕΞΗΛΘΕ!
    ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ "ΠΑΛΟΥΚΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΩΣΕΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ!
    ΠΟΙΟΣ?
    Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΌΝΩΝ!
    Αλλά αυτό το "παλούκι" δεν θα είναι μόνο στην καρδιά του Νοσφεράτους, αλλά και στον +++++++ ++++++++++ της αμελέτητης! Της πριονίστριας!Της υλοτόμου!Της Κακιάς!
    Πρώτη φορά βλέπω κόρη βρυκόλακα με βλέμα αγελάδας!
    ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΩΣΕΣ!
    2+1 Δρακουμέλ!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΝΧΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ!
    ΟΜΗΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "Μίνως τί είπα? Με παρερμήνευσες, έγραψα ότι αν δεν υπήρχε αυτή η δήλωση ότι αποδέχεσαι τον νεοφιλελευθερισμό σκεφτόμουνα σοβαρά να πάω να ψηφίσω τον Αντώνη τον Σαμαρά(είμαι ΠΑ.ΣΟ.Κ. έτσι? Αλλά έχω τα δικά μου κριτήρια)"


    Συγγνωμη φιλε μου,μπερδευτηκα με εκεινο το "δηλωση υπερ του νεοφιλελευθερισμού".Νομισα οτι εσυ δηλωσες κατι τετοιο!


    Μίνως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγανακτισμένος απ' τις αλητείες27 Νοεμβρίου 2009 στις 3:27 μ.μ.

    Την Κυριακή πρέπει όλοι οι πατριώτες να πάνε να ψηφίσουν. Μας δίνεται μία από τις λιγες ευκαιρίες να αχρηστεύσουμε τους μηχανισμούς ανάδειξης εντολοδόχων 'ηγετών' της νέας τάξης, που κρατάνε την πατρίδα μας δεμένη, έρμαιο του κάθε 'ανθύπατου' και του κάθε φασισταριού των βαλκανίων. Πρέπει οι ξεπουλημένοι να φάνε μεγάλη διαφορά στο κεφάλι (είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) για να μην περάσουν τα μαύρα σχέδιά τους για αμφισβητήσεις, ανακατωσούρα και σαμποτάζ τη Δευτέρα.

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. φίλοι υποστηρικτές του Αντώνη Σαμαρά..... έχετε χάσει!

    απλά και ξεκάθαρα..

    οι Νέο Δημοκράτες δεν μασάμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ..

    από Δευτέρα όλοι μαζί να κάτσουμε να φτιάξουμε, το μεγάλο κόμμα την μεγάλη Κεντροδεξιά με γνώμονα και πολιτικές που θα μας βάλουν στο προσκήνιο της επόμενης Κυβερνητικής Θητείας και της Ευρώπης των λαών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συμφωνω "Χριστινα",
    αλλα οπως το δενδρο ετσι και το κακο εχει την ριζα του. Και αυτο πρεπει να κανουμε. Δηλ. να το ξεριζωσουμε.
    Αυτο γινεται με πραξεις και οχι με ευχες. Οσο για τους "χακερς", οι περισοτεροι ειναι υπαλληλοι μυστικων υπηρεσιων.
    Εχω επαναλαβει παρα-παρα πολλες φορες (και μερικοι με εκδαιμονιζουν) οτι τουλαχιστον το 90% των στραβων, και αναποδων που συμβαινουν στην Πατριδα μας (απο 50ετιας και βαλε)εχουν ξενοφερτες ριζες. Αν ψαξεις λιγο ποιο περα απ' την Ελλαδα θα δεις καταματα την αληθεια.

    ΥΓ. Σε παρακαλω μην βαζεις το ονομα μου σε ειασαγωγικα. Ειμαι ο Παπα-Γρηγορης ο Φλεσσας, εκεινος που πολεμησε στο Μανιακι τον Μαϊο του 1825 για να μπορει η καθε Δραγωνα να με βριζει. Σας βλεπω, σας ακουω και σας γραφω απ' το υπερπεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "Δημητριος ο Ταξιδευτης"

    Χμμμμ!!!! σε πολυ ρηχα και θολα νερα ταξιδευης σαγιαν. Σε πολυ ρηχα και θολα νερα. Προσεξε ελληνοφωνε προβοκατορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ανωνυμε
    ενα μονο σου λεω....
    παντα ταξιδευα σε ανοιχτα πελαγα και οχι σε βουρκαδια του τυπου ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΛ.ΑΝ η ΚΕΠ.....

    και το να μου κανεις επιθεση ξερεις ακριβως τι μου κανεις; αερα....εκει που καταλαβες σουργελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτο ελεγα και γω.
    Αρα συμφωνουμε οτι εισαι το λιγωτερο προβοκατορας.
    Γιατι για να ταξιδευης τοοοοοσο ανοιχτα και να μας το διατυμπανιζεις κιολας, μαλλον ληγμενους μπαφους παιρνεις.
    Καψαμπελικο πρεζονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ανωνυμε....τελειωσες... για να βγαλεις το θερμομετρο απο το ορθο σου!
    πηγαινε να κανεις το εμβολιο και στον Καρατζαφερη χερι χερι ..σε λιγο θα ερθει και ο Σμαρας εκει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Hi everybody! I don't know where to start but hope this site will be useful for me.
    In first steps it's really good if somebody supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
    Thanks and good luck everyone! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Coach is a leading American designer of luxury goodies, the whole way from handbags coach handbags to jewelry and sunglasses to shoes. The coach has been 1 of the most popular and brilliant designer handbags and accessories on the market name. They are distributed through Coach 400 stores and more than 1200 joint U.S. retail. As a result of solid marketplace competition, [url=http://www.discountoncoach.com]coach online store[/url] website, as well as retailers are encouraging and offering Coach handbags outlet coupons for reduced prices. These coupons are emailed to clients or it can be exploited by visiting the discount coupons offered by the company websites. You can easily find websites offering a Coach Outlet Coupon through the popular search engines. What you need to do is simply type the words "Coach Discounted Coupons" and you will get a list of sites from where you can avail promotional or discounted coupons for the purpose of buying purses and handbags of you desired brand. Some other search terms which can help you to find out a Coach Outlet Coupon include "coach shoes discount", "coach coupon codes", "coach promo codes", "coach discount handbags", "coach promotional codes", "coach purses discount", "coach bags discount", and "coach bag coupons".

    To shop for fashionable [url=http://www.discountoncoach.com/coach/leather-bags]Coach Leather Bags[/url], visit [url=http://www.discountoncoach.com/coach/handbags]Coach Handbags[/url] Online Store. We give you best in the world and that too at very high discounted rate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Great website.

    We will do your after party cleaning.

    [url=http://www.cleanerlondon.com/end-of-tenancy-cleaning.php]End of Tenacy Cleaning[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Greetings

    You can watch latest movies for free here:
    http://www.freemoviez.biz

    It is a very big movie site

    Enjoy it

    [URL="http://www.freemoviez.biz"][IMG]http://static.thepiratebay.org/img/firefox-22.png[/IMG][/URL]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. mark wahlberg kids, [url=http://community.bonniehunt.com/forum/topics/jim-wahlberg-and-mark-wahlberg]mark wahlberg wallpaper[/url] mark wahlberg three nipples
    gehjfrgghh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. hey


    great forum lots of lovely people just what i need


    hopefully this is just what im looking for, looks like i have a lot to read.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Having seen a near mate going trough a tough moment because of a illness caused from using tobacco I made it my own mission to rescue as much other folks as possible from the exact same experience, though soon I realized that regardless how good the arguments are it is nearly impossible to have a smoker give up smoking, not because the arguments are not good enough and not because the smoker is not willing to quit but simply because smoking is a even more addictive drug than heroin and cocaine (scientifically proven).

    I Then realised there's in reality a way to stop smoking with out stopping smoking, so leave a smoker their pleasure and also habit but preserve him or her from the damaging effects of smoking.

    What I am speaking about are e-cigarettes. You can read regarding many of the side effects of cigarettes and the way a [url=http://electroniccigarette0.com/]electronic cigarette[/url] can help you quite cigarettes or just permit you to follow your current habit and get your kick without the damaging side effects of cigarettes on my web site http://electroniccigarette0.com

    P.S. I really hope this will not get removed due to having a hyperlink to my website as I just attempt to inform and help.

    Might God bless all of you

    Chrissy M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.