20/11/09

Στο Διοικητικό Συμβούλιο τουρκικής τράπεζας ο σύζυγος της Ντ.Μπακογιάννη ;

Μια σοβαρότατη καταγγελία που αφορά το περιβάλλον της υποψήφιας προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε χθές, κατα την διάρκεια της εκομπής Τομές, ο καθηγητής του Παντείου πανεπιστημίου Νεοκλής Σαρρής.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του κ.Σαρρή ο τούρκος υπουργός Επικρατείας Εγκεμέν Μπαγίς ουσιαστικά διόρισε τον σύζυγο τής Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο, στο Διοικητικό Συμβούλιο μεγάλης τράπεζας τουρκικών συμφερόντων (έμμισθη θέση..)

Εν αναμονή της διάψευσης της είδησης ,να πούμε ότι ευχόμαστε ειλικρινα να πρόκειται για ανακρίβειες καθότι εάν και εφόσον ο σύζυγος της πρώην ΥΠΕΞ συνδέεται οικονομικα με τουρκικά συμφέροντα ,πρόκειται για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους το οποίο θα αποτελέσει και ταφόπλακα για τις αρχηγικές φιλοδοξίες της πρώην ΥΠΕΞ..

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η δεύτερη είδηση που έδωσε ο κ.Σαρρής, σύμφωνα με τον οποίο, ο κ. Μπαγίς προσέφερε ένα ιλιγγιώδες ποσόν σε στενότατο συνεργάτη τού Γιώργου Παπανδρέου, που έχει μάλιστα και θέση στο υπουργικό συμβούλιο!


EN KΡΥΠΤΩ

28 σχόλια:

  1. Άντε και... υφυπουργός δίπλα στον Bağış...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E βέβαια, αφού επικαλέστηκαν και τα οθωμανικά ταπού (συμβόλαια) για τις εκτάσεις στο Βόλο, συμφερόντων του συζύγου της κυρίας Κούβελου-Μπακογιάννη, μια σκανδαλάρα που την έκαναν γαργάρα!
    Οθωμανικά ταπού, νεοοθωμανικές μπίζνες.
    Γιατί δεν μιλάει κανείς για το ηθικό έρεισμα της Ντόρας στην κούρσα για τη διαδοχή στην προεδρεία της ΝΔ;
    Πόσους έχει λαδώσει το σύστημα και δεν μιλάει κανείς από τα ΜΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είστε σοβαρό blog και πρέπει να γράφετε πράγματα τεκμηριωμένα.
    σε ποιά τράπεζα είναι;
    το όνομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Μπακογιάννη, για σας η εθνική αξιοπρέπεια, τι σημαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11:18 ξαναδιαβασε προσεκτικά την ανάρτηση, δες προσεκτικά το video , δες την πηγη γιατί πρόκειται για αναδημοσίευση, δες το τίτλο και πρόσεξε το ερωτηματικό. Την απάντηση δεν θα την δώσουμε εμείς , αν ισχύει θα την δώσει ο ενδιαφερόμενος αν δεν ισχύει και την διαψεύσει να εισαι σίγουρος οτι θα αναρτησω την διάψευση ως έκανα και με το άρθρο απο το VETO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 20 Νοέμβριος 2009 11:18 πμ
    την καταγγελία την κάνει δημοσίως και από τηλεοράσεως ένας καθηγητής πανεπιστημίου.
    Κανονικά, την διάψευση πρέπει να την κάνει ο ίδιος ο κύριος Κούβελος και το γραφείο της κυρίας Μπακογιάννη.
    Όταν γίνει η διάψευση, θα την αναρτήσουμε.
    Αυτά, για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστός ο Skal. Βέβαια ο κούβελος θα μας πεί οτι δεν είχε ιδέα.....και αν ο πρωθυπουργικός φίλος τα πήρε οτι εν αγνοία του εγινε η κατάθεση.Και η μπακογιάννη δεν λέγεται κούβελου,ούτε μητσοτάκη. Για να δούμε τι θα δούμε .....μεγλη πλάκα θα εχει.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ἀνώνυμε 20 Νοέμβριος 2009 11:40 πμ

    Δέν ὑπάρχει σέ αὑτήν τήν οἱκογένεια,αὑτός ὁ ὄρος.
    ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;;;;;
    χαχαχαχα.....
    ΠΟΥΛΑΜΕ,ΠΟΥΛΑΜΕ,ΠΟΥΛΑΜΕ...

    χρόνια τῶρα.....
    Μόνο πού τό κάνουμε μέ τάκτ...
    καί μπίλντεμπεργκ....

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν οι Ελληνες αποκτησουν Ελληνικη κυβερνηση θα παψουν και οι αμφισβητησεις στο Αιγαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Ισίδωρος σε Τουρκική τράπεζα... και η πρώην γυναίκα του Χριστοφοράκου, ήταν αυτή που έδινε τις μίζες της Siemens στους Έλληνες πολιτικούς, ο δε πατέρας της είναι μέτοχος με 2% στην εταιρεία αυτή.

    Τώρα αρχίζει και δένει το γλυκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΘΟΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΣΤΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
    ΚΟΙΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΛΑ!
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ποιος τον συνοδεύει; μπορεις να παραπέμψεις στο βίντεο;

    να ξέρουμε τι μας γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητοί συναναγνώστες του σάιτ έχω δηλώσει σχετικά πρόσφατα για αυτόν τον μεγάλο Έλληνα και βαθύ γνώστη της ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ φυλής τον Καθηγητή της Παντείου αξιότιμο κύριον Νεοκλή Σαρρή και θα το ξαναπώ ακόμα μία φορά ότι είναι εθνική μειοδοσία,εθνικό έγκλημα η όπως αλλιώς πείτε το που ένα τέτοιο φωτισμένο πατριωτικό μυαλό πάει χαμένο γιατί οι εκάστοτε πολιτικοί που μας κυβερνάνε είναι δειλοί οσφυοκάπτες και απάτριδες..Που είσαι βρε Γέρο του Μωριά να σηκωθείς απο τον ΤΑΦΟ σου να κρεμάσεις και να πετσοκόψεις όπως εσύ ξέρεις μερικούς προσκυνημένους?όχι τίποτα άλλο αλλά θα τρίζουν τα κόκκαλα σου τα τιμημένα και αγιασμένα από τους αγώνες και τις θυσίες για την απελευθέρωση του Έθνους και χαίρομαι που είχες διαλέξει το νησί μου να κρυφτείς όταν σε κυνηγούσαν οι κοτσαμπάσηδες και οι πουλημένοι στους ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ και επίσης στην δίκη σου που σου έστησαν τα διάφορα αντρικελά τότε ο πατριώτης μου εισαγγελέας Γιώργος Τερτσέτης μαζί με τον Πολυζωίδη τον προεδρο σε αθώωσαν.Παιδιά συγνώμη για αυτό το ντελίριο αλλά όταν μιλάω για τον Γέρο του Μωριά μου σηκώνεται η τρίχα για αυτό το παλληκάρι που προτωστάτησε στην απελευθέρωση του Έθνους.Υ.Γ. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν έχω καμμία σχέση με τον καθηγητή Νεοκλή Σαρρή και ούτε τον έχω συναντήσει ποτέ παρόλο που θα θεωρούσα μέγιστη τιμή να συναντούσα αυτόν τον Μεγάλο Σπουδαίο και πανέξυπνο Έλληνα και ο θαυμασμός μου για αυτόν προέρχεται από τα λεγομενά του που τα παρακολουθώ χρόνια σε διάφορες τηλεοπτικες εκπομπές που συμετέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Σαρρής ''για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση απο την σημερινή αργκό που είναι πιστεύω πετυχημένη'' κυριολεκτικά ΤΑ ΣΠΑΕΙ :-)


    Ούτε κατά το ελάχιστο δεν τον φτάνουν Ηρακλείδιδες, Ρεπούσηδες και οι λοιποί προσκυνημένοι.

    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδή το ιστολόγιο είναι σοβαρό, όπως και ο ιδρυτής του, να προσέχουν οι φίλοι αναγνώστες, που εκφράζουν "μη σοβαρές απόψεις", γιατί απαξιώνουν και τα δύο...
    Κατανοητό το "ζόρι" που τραβάνε ορισμένοι με την είδηση αυτή, μιας και η κ. Θεοδώρα Μπακογίαννη-Κούβελου-Μητσοτάκη διεκδικεί την Αρχηγία της ΝΔ.
    Δικαιώμά τους σεβαστό να την υποστηρίζουν, αλλά να δέχονται την πραγματικότητα, όπως είναι...
    "Ολίγον έγκυος" δεν υπάρχει...

    Επιπρόσθετα, θα ήθελα να αναφέρω πως, εδώ και ένα χρόνο έχω απευθείνει στην κ. Θ. Μπακογιάννη, μέσα από την ιστοσελίδα της, ερώτημα, ενα οι Κούρδοι είναι "τρομοκράτες" κι αν ναι, που στηρίζεται η άποψή της...
    ΄Εχω επαναλάβει την αποστολή του μηνύματός μου 100 φορές και απάντηση δεν πήρα...Ενώ απαντά τάχιστα σε όλα τα ερωτήματα..Π.χ. στα ερωτήματα για την χελώνα "καρέτα-καρέτα", τις φώκιες "μονάχους-μονάχους", τον αρκούδο τον Μήτσο του Αρκτούρου κλπ, κλπ, απαντά και με βίντεό της!
    Αν της ζορίζει κάποιος τον πισινό, σφυράει κλέφτικα!
    Αλλά τι να απαντήσει? Την καταλαβαίνω...
    Λέει τους Κούρδους "τρομοκράτες" και πριμοδοτεί τον σύζυγό της να εργάζεται για Τούρκικη Τράπεζα!
    Ετσι "παίζετε το παιχνίδι"...
    ΚΙ επειδή το σχόλιο περί "σοβαρότητος"¨του ιστολογίου κλπ, θα πρέπει να απαντηθεί, όπως πρέπει και όχι με "ψίθυρους", εγώ ερώτω ...
    Αν η σύζυγος του Σαμαρά, του αντιπάλου της, δούλευε σε Τούρκικη Τράπεζα,τι είχε να γίνει?
    Χαμός!!!
    Θα λέγανε πως είναι και ο εμπνευστής του "Νεοθωμανισμού" και γκόμενα του Νταβούτογλου και στέλεχος των Γκρίζων Λύκων!!!

    Σανίδα που θέλει ο πισινός της...
    Να τον χωρίσει άμα έχει "κάκαλα"!
    Τέτοιο σύζυγο την να τον κάνει?
    Σε ευρώ ή σε Τούρκικες λίρες πληρώνεται?
    Α"ι σιχτίρ από ΄κει, γεμίσαμε προδότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν είμαι από αυτούς που πίστευαν σε συντεχνίες κρυφές λέσχες, συμφέροντα, εξωθεσμικά κέντρα κλπ.

    Σήμερα όμως μπορώ να πω ότι μένω άφωνος!! Πλέον είμαι πεπεισμένος ότι ως λαός ζούμε το έργο, ενώ έχουν πέσει οι υπότιτλοι. Φυσικά πάντα υπάρχουν και απρόβλεπτες καταστάσεις όπως ο Παπανδρεου ο οποίος δεν ηταν ούτε είναι αρεστός από το βαθυ αμερικανικό/Βρετανικό κράτος και οποίος έφτασε να εχει διαφορά 10 μονάδες, μας προέκυψε δηλαδή!!.

    Τώρα για όσους αρέσει ο τζόγος λεω να ποντάρουν στον Σαμαρα !!!

    Κκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αδελφε μου Σάββα, γνωρίζεις καλά πως ο καρκίνος έχει επισκεφθεί την οικογένειά μου και είμαι απών, από τα σχόλια...αλλά πάντοτε εντός!
    Αλλά και πεθαμένος να ήμουνα, θα σηκωνόμουν με τέτοια είδηση που διάβασα...
    Διόρισε τον υιό της στο γραφείο της αν θυμάσαι καλά, και όταν τα έβγαλα στην φόρα,έγινε επερώτηση στην Βουλή και μετά τον έβγαλε...Διόρισε και τον άντρα της στην Τουρκική Τράπεζα, λέγοντας τους Κούρδους αγωνιστές "τρομοκράτες"...
    Κι όταν έκανα έρευνα, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών,επί των "ημερών" της, γέλασε και το "παρδαλό κατσίκι" με την δημοσιοποίηση της έρευνάς μου και έγινε "ρόμπα"...
    Βγήκε σε καλό φυσικά, καθώς αμέσως έδωσε 100.000 ευρώ να γίνει νέα ιστοσελίδα,αν θυμάσαι...
    Θυμάσαι και την άλλη "υπόθεση"...που μου τηλεφώνησαν από το γραφείο της για το θέμα...Θυμάσαι τι έγινε αδελφέ μου?
    Το ζόρι τραβούσε η κυρία Τραπεζικού?
    Αλλά δεν συνεχίζω, γιατί θα "καεί" ένα καλό παιδί, και γιατί εμείς τηρούμε τον μπαφραλίδικο λόγο μας και είναι κρίμα, μιας και είναι και τώρα δημόσιο πρόσωπο...
    Μιας και ξέρεις Τούρκικα, "ροσπού" πως μεταφράζεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτός ο Μπαγίς που λέει ο Σαρρής είναι ο ίδιος που πρόσφατα επισκέφθηκε την Ελλάδα και έκανε την πρόβλεψη - ευχή να γίνει η Μπακογιάννη αρχηγός της Ν.Δ. ή κάποιος σωσίας και συνονόματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΩΝΥΜΕ 2:45, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΗΚΕ. ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ. ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΦΙΛΕ Κκ,
    ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ. ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ. ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΓΚΗΞΟΥΜΕ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ Ν.Δ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
    ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ Γ...
    ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΣΑ ΣΕ 4-8 ΧΡΟΝΑΚΙΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.
    ΣΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗΣ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ, ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΛΑΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. ΗΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ. ΝΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΗΘΕΛΕ ΦΘΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ. ΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΤΕΡΑΤΟΥΠΟΛΕΙΣ.
    ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΚΟΣΜΩΝ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΙΤΚΑ ΗΔΗ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΕΘΝΟΥΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΗΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΣ, ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΟΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΡΑΚΑΡΟΥΝ.
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΧΡΕΩΓΡΑΦΩΝ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ;
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ας έρθετε όλοι να ψηφίσετε!μόνο έτσι η γνώμη σας θα έχει πραγματική ισχύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πές τα Ομηρε !!!!Και εκεί κολλάει το σίδερο.... ΣΗΜΕΝΣ.... χριστοφοράκος..... ψιλομίζες.... και η γυναίκα του(Χριστοφοράκου) κόρη μεγαλοτραπεζίτη στην τουρκία ....αυτά. Βέβαια αν η πληροφορία είναι "πονηρη" από τους οθωμανούς ,θα έπρεπε ο πρόεδρος της ολυμπιακής επιτροπής ιππασίας να την διαψευσει αμέσως. Αν είδατε κάποια διάψευση ,ειδοποιήστε μας να μην αδικούμε τους.Επίσης για το "δώρο" σε πρωθυπουργικό συνεργάτη δεν αναφέρεστε κάν, παρότι το κατέθεσε ο έγκριτος κ.Ν.Σαρρής. ;;;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γεία σας και πάλι αγαπητοί συναναγνώστες, διαβάζωντας τα σχόλια σας μου ήρθε μία ιδέα θα ήθελα να κάνω μία πρόταση σε σας και στον Σάββα Καλεντερίδη τον Τιμημένο Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού γιατί για μένα πάντα θα είναι Αξιωματικός του Ελληνικού άσχετα αν παραιτήθηκε λόγων συνθηκών όταν τίμησε την στολή που φορούσε τότε και δεν υπάκουσε στα προδοτικά κελεύσματα της τότε εξουσίας.Η ιδέα μου είναι αλλά δεν ξέρω πως να υλοποιθεί πως να κάνουμε κάποιο σάιτ με μόνο αντικείμενο την συγκέντρωση υπογραφών προς την πολιτική εξουσία για την υπουργοποίηση αυτού του Μεγάλου Πανέξυπνου Έλληνα και βαθύ γνώστη της ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ φυλής του καθηγητή Νεοκλή Σαρρή στο υπουργείο των εξωτερικών και τότε θα δούμε αγαπητέ κύριε Νταβούτογλου τις διάφορες ιστορικές ανακρίβειες και παπαριές που λες πως θα τις ξεστομίσεις μπροστά στον Νεοκλή Σαρρή και που πιστεύω ακράδαντα ότι θα σε αποστομώσει σε χρόνο D.T.Περιμένω απαντήσεις για την σκέψη την οποία έκανα.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σας συνιστώ να διαβάσετε τα βιβλία "Οσμανική πραγματικότητα" και "Μαύρη Βίβλος" του κ. Ν.Σαρρή-εκδόσεις Αρσενίδη. Εκεί μαθαίνονται πολλά για την τουρκική φυλή και τις ιδιαιτερότητές της. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητέ Όμηρε
    Για άρχισε να ψαχνεις κατι offshore εταιρείες της κυριας που χρηματοδοτούνται από φαρμακευτικές εταιρείες με σκοπο τον συνεδριακό τουρισμό !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.