16/11/09

Κοινή στρατιωτική άσκηση μεταξύ Τουρκίας-Αιγύπτου

Τουρκία και Αίγυπτος συναντιούνται στα πλαίσια στρατιωτικών γυμνάσιων "Κοινή Ναυτική Στρατιωτική Άσκηση 2009".Η άσκηση ξεκινάει αύριο και τελειώνει στις 21 Νοεμβρίου


Αύριο ξεκινάνε τα στρατιωτικά γυμνάσια που θα φιλοξενήσει η Τουρκία.Ο στόχος είναι η ανάπτυξη της ναυτικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Από την Τουρκία στα στρατιωτικά γυμνάσια που θα πραγματοποιηθεί στην ανατολική Μεσόγειο, θα συμμετέχουν δύο φρεγάτες, δύο καταδρομικά, ένα υποβρύχιο, μια κορβέτα, μια ομάδα καταδρομέων SAT και αεροσκάφη των Ναυτικών και Αεροπορικών δυνάμεων.

Ενώ η Αίγυπτος θα συμμετέχει με δύο φρεγάτες, δύο καταδρομικά, ένα βοηθητικό πολεμικό πλοίο, ένα ελικόπτερο και μια ομάδα καταδρομέων SAT.

Η κοινή στρατιωτική άσκηση θα λήξη στις 21 Νοεμβρίου.
trtgreek.com

5 σχόλια:

  1. Δύο ένδοξα και πολυνίκη πολεμικά ναυτικά θα ενωθούν για να αποδείξουν την σπουδαιότατη αξία τους και για να τους φοβηθούν....όλοι στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτηση:

    Έχει η Τουρκία καταδρομικά;

    Αν ναι, ποια εννοεί ως καταδρομικά και ποια είναι αυτά.

    Έχω την εντύπωση ότι τα μεγαλύτερα σκάφη επιφανείας που έχει είναι φρεγάτες. Τα καταδρομικά ως σκάφη είναι μεγαλύτερου εκτοπίσματος και δυνατοτήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο αναστήστε εσείς τη συμμαχία με το μεχμέτ αλή να αναστήσουμε και εμείς το ναυαρίνο και τα πυρπολικά. Ουστ απο εδώ που μάθατε και κολύμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε ποια σημεία του χάρτη και ποιο το σενάριο της άσκησις.μήπως έχει σχέσει με τα νέα θαλασσια σύνορα ,που υπονομεύει τα εθνικά μας συμφέροντα.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδη κοντευω να χασω την μπαλλα,τι παιζει αυτη η ασκηση με ενα προηγουμενο αρθρο που λεει για συναντηση Ισραηλ-Αιγυπτου-Ιορδανιας;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.