16/11/09

Μήνυση για εκβιασμό από Βενιζέλο σε Τριανταφυλλόπουλο;

"Ως προς το δεύτερο ερώτημα, το μόνο νέο στοιχείο είναι η ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Παρατήρησα μάλιστα ότι στο φύλλο του VETO της περασμένης Κυριακής υπήρχε -εκτός της επίθεσης σε εμένα και τον κ. Πρόεδρο της Βουλής- ανυπόγραφο ολοσέλιδο δημοσίευμα για την προμήθεια των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης και μεταφοράς προσωπικού που κατέληγε σε απερίφραστη προώθηση πρότασης συγκεκριμένης επιχείρησης συγκεκριμένου επιχειρηματία.Είναι η πρώτη φορά που υπουργός της κυβέρνησης κάνει ευθεία επίθεση και μιλάει έμμεσα για...στημένα δημοσιεύματα με στόχο να τον πλήξουν προσωπικά επειδή δεν εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα (όπως ουσιαστικά λέει ο ίδιος).

Μια καταγγελία - βόμβα που ...ξετινάζει τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο έκανε ο Yπουργός Άμυνας Β. Βενιζέλος που θα προχωρήσει σε αγωγές και μηνύσεις κατά του γνωστού δημοσιογράφου. Σύμφωνα με την γραπτή δήλωση του, αναφέρει ότι στα κτίρια που στεγάζεται ο Μάκης Τ με το portal και την εφημερίδα του είναι και ο έμπορος οπλικών συστημάτων Νίκος Κιολείδης!

Μάλιστα πριν μια εβδομάδα η εφημερίδα του Μάκη Τ. έκανε ρεπορτάζ για τα τεθωρακισμένα που ήθελε να πάρει η εταιρεία την οποία το δημοσίευμα προωθούσε!!! Επίσης αναφέρει ότι ο Κιολείδης επισκέπτεται συχνά τα γραφεία της εφημερίδας του Μάκη.

Είναι η πρώτη φορά που υπουργός της κυβέρνησης κάνει ευθεία επίθεση και μιλάει έμμεσα για...στημένα δημοσιεύματα με στόχο να τον πλήξουν προσωπικά επειδή δεν εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα (όπως ουσιαστικά λέει ο ίδιος).

Αυτό που επιβεβαιώνεται πλήρως είναι ότι ο Μάκης έχει τα ίδια κτίρια με του Κιολείδη και ότι συμπτωματικά (λέμε εμείς) η εφημερίδα του από τότε που βγήκε χτυπάει τον υπουργό Άμυνας.

Μάλιστα είχε και άρθρο όπως καταγγέλει ο Βενιζέλος που προωθούσε τα συμφέροντα του.

Εδώ Μάκη, η γυναίκα του Καίσαρα, δεν φθάνει να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται.

Στο τελευταίο μέρος της καταγγελίας του ο Β.Βενιζέλος αναφέρει:

"Ως προς το δεύτερο ερώτημα, το μόνο νέο στοιχείο είναι η ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Παρατήρησα μάλιστα ότι στο φύλλο του VETO της περασμένης Κυριακής υπήρχε -εκτός της επίθεσης σε εμένα και τον κ. Πρόεδρο της Βουλής- ανυπόγραφο ολοσέλιδο δημοσίευμα για την προμήθεια των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης και μεταφοράς προσωπικού που κατέληγε σε απερίφραστη προώθηση πρότασης συγκεκριμένης επιχείρησης συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Στο 17o χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στη συμβολή των οδών Πηγών και Ερυμάνθου της Νέας Κηφισιάς, στεγάζονται τόσο η εφημερίδα VETO όσο και η επιχείρηση αυτή, ο ιδιοκτήτης της οποίας σύμφωνα με σχόλια εργαζομένων της εφημερίδας στο διαδίκτυο, επισκέπτεται συχνά τα γραφεία της. Είναι συνεπώς αναγκαία μία εξήγηση και από τις δύο γειτνιάζουσες συμπτωματικώς επιχειρήσεις, αυτή της εφημερίδας και αυτή των οπλικών συστημάτων".

Ειδήσεις: Μήνυση για εκβιασμό από Βενιζέλο σε Τριανταφυλλόπουλο

Θα το τραβήξει ως τα άκρα...
Μέχρι τέλους θέλει να πάει την ιστορία με τον Μάκη Τ., ο υπουργός εθνικής άμυνας Ε. Βενιζέλος καθώς θα καταθέσει μήνυση για εκβίαση και όχι απλώς για συκοφαντική δυσφήμηση. Αυτό τουλάχιστον λένε οι πρώτες πληροφορίες!

Ο λόγος είναι ότι ο Μάκης φέρεται να έχει σχέσεις - σύμφωνα με τον Βενιζέλο - με τον γνωστό έμπορο οπλικών συστημάτων Ν.Κιολείδη στου οποίου το κτίριο συγκατοικούν η εφημερίδα- portal και κάποιες άλλες υπηρεσίες του Κιολείδη. Ο Βενιζέλος αναφέρει ότι ο Μάκη προώθησε με ρεπορτάζ του τα συμφέροντα του Κιολείδη και για αυτό κάνει επίθεση στον υπουργό άμυνας.

Τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Μάκη επειδή έβαλε ψηλά τον πήχη της ηθικής. Δεν μπορείς να καταγγέλλεις όλο τον κόσμο ότι εξυπηρετεί συμφέροντα και εσύ να έχεις κλείσει το κτίριο ενός εμπόρου που συνδιαλέγεται με το δημόσιο και με οπλικά συστήματα.
sportime.gr

Την οξύτατη αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου, προκάλεσε το -δεύτερο- δημοσίευμα της εφημερίδας Veto,
"Ως προς το δεύτερο ερώτημα, το μόνο νέο στοιχείο είναι η ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Παρατήρησα μάλιστα ότι στο φύλλο του VETO της περασμένης Κυριακής υπήρχε -εκτός της επίθεσης σε εμένα και τον κ. Πρόεδρο της Βουλής- ανυπόγραφο ολοσέλιδο δημοσίευμα για την προμήθεια των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης και μεταφοράς προσωπικού που κατέληγε σε απερίφραστη προώθηση πρότασης συγκεκριμένης επιχείρησης συγκεκριμένου επιχειρηματία", σημειώνει ο Ευαγ. Βενιζέλος.

Και συνεχίζει: "Στο 17o χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στη συμβολή των οδών Πηγών και Ερυμάνθου της Νέας Κηφισιάς, στεγάζονται τόσο η εφημερίδα VETO όσο και η επιχείρηση αυτή, ο ιδιοκτήτης της οποίας σύμφωνα με σχόλια εργαζομένων της εφημερίδας στο διαδίκτυο, επισκέπτεται συχνά τα γραφεία της. Είναι συνεπώς αναγκαία μία εξήγηση και από τις δύο γειτνιάζουσες συμπτωματικώς επιχειρήσεις, αυτή της εφημερίδας και αυτή των οπλικών συστημάτων".

"Ως προς το αστικό μέρος της προσβολής, το λόγο έχουν τα πολιτικά δικαστήρια. Ελπίζω να μπορέσω να διαθέσω την αποζημίωση σε παρεμβάσεις αναβάθμισης και προστασίας του δημοσίου βίου", καταλήγει η ανακοίνωση - απάντηση του υπουργού.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

4 σχόλια:

  1. ουδέν σχόλιο, αλλά ποιός υπουργός της Θεσσαλονίκης πριν τις εκλογές του 2004, έφαγε 40 εκατομ,για ένα ίδρυμα ποντίων? κανείς δεν έδωσε συνέχεια τότε?, ούτε δυσικά έδωσαν συνέχεια στα σχόλια της Βάσως Παπανδρέου που είπε το 2007, "οτι και στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν κλέφτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν γνωρίζω κάτι για αυτό που αναφέρει ο φίλος ΔΤ απο πάνω, αλλά αυτό που ξέρω είναι οτι η "παρθένα" Μάκης Τ. έχει κάνει καριέρα πάνω σε στημένες υποθέσεις..!!!Και έχουμε φτάσει στο αστείο σημείο, να υπάρχουν εναντίον του δικαστικές αποφάσεις για αποζημιώσεις και να μην εκτελούνται..!!ποιος θα πειράξει βλέπετε τον Τριανταφυλλόπουλο, τον εθνικό εισαγγελέα..!!!?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρπα τον ένα χτύπα τον άλλον,αλλα πέρνουμε μιά ιδέα για το παρασκήνιο που κρύβουν οι "αντιρήσεις" για την παραγγελία των BMP-3...

    Ενοχλήθηκαν τα λαμόγια με τη διακρατική συμφωνία,ουτε μίζες ούτε τίποτα,πάει χάλασε η πιάτσα!

    Και δυστυχώς σκάνε μύτη κσι σε διάφορα blogs και παρασύρουν πολούς καλόπιστους με τα όράματα για... εγχώρια παραγωγή κλπ (οι νεώτεροι που δεν τα ζήσατε,ψάξτε λίγο την κομπίνα του "Αρτεμις-30!)

    Πυροβολητής (πάντως...με το Αρτεμις-30 ακόμα δεν..πυροβόλησα,κι'ας περιμένω 30 χρόνια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε Α.Λ. απο Θεσσαλονικη,πληροφορησε μας για κατι τρελλα ποσα της πολιτιστικης συμπρωτευουσας επι θητειας του ανωτερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.