6/11/09

Eπιθετικό ελικόπτερο του τουρκικού στρατού κατέπεσε στο τουρκικό Κουρδιστάν


Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του τουρκικού γενικού επιτελείου, τις μεσημβρινές ώρες της σήμερον κατέπεσε επιθετικό ελικόπτερο του τουρκικού στρατού, στην περιοχή Σιίρτ, του τουρκικού Κουρδιστάν. Οι δυο χειριστές του ελικοπτέρου διεσώθησαν με τραύματα και νοσηλεύνονται στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Σιρνάκ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Ιράκ.
Δεν αναφέρθηκε τίποτε σχετικό με τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου.

5 σχόλια:

  1. Στα πλαίσια του Δημοκρατικού ανοίγματος κάποια "ομάδα ειρήνης" του PKK θα εστειλε λουλούδια στο πλήρωμα απο το έδαφος, απο την χαρα τους δε οι Τουρκοι Πιλότοι εχασαν τον έλεγχο του ελικοπτέρου και αυτό κατέπεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα πρέπει να είναι cobra και αν ναι θα πρέπει να είναι το 5ο που χάνουν (η φώτο με το apache λάθος). Οι SA18 βγάζουν τα λεφτά τους, μήπως να πάρουμε και εμείς μερικούς για το Αγαθονήσι?κ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai τα ΖU23 πιστεψε με φιλε μου ειναι σκετα λουλουδια , οταν υπηρετουσα ωσ δοκιμος ειχα ειδικοτητα στα ZU kai δεν χαριζαν καστανα ειδικα σε στοχους επιφανειας , εδαφους και ελικοπτερα , σε συνδιασμο με κανα δυο συστηματακια asrad Hellas η εστω MANPAD STINGER μπορουμε πολυ ευκολα να δουμε καποιο Φ4 η Φ16 μογγολικο στο βυθο του Αιγαιου μαζι με τα ψαρακια

    Γιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του τουρκικού γενικού επιτελείου, τις μεσημβρινές ώρες της σήμερον κατέπεσε επιθετικό ελικόπτερο του τουρκικού στρατού, στην περιοχή Αγαθονησι, του ανατολικου Αιγαιου. Οι δυο χειριστές του ελικοπτέρου διεσώθησαν με τραύματα και νοσηλεύνονται στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Σμυρνης, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ελλαδα.
    Δεν αναφέρθηκε τίποτε σχετικό με τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου.

    Συγνωμη...αλλα δεν αντεξα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.