1/12/09

Ερντογάν: «Λάθος» το ελβετικό δημοψήφισμα


Ο Τούρκος πρωθυπουργός κάλεσε την Ελβετία να διορθώσει «το λάθος» .

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε σήμερα την Ελβετία, οι κάτοικοι της οποίας με το δημοψήφισμα της Κυριακής τάχθηκαν κατά της ανέγερσης νέων μιναρέδων στη χώρα, να διορθώσει αυτό το «λάθος», ενώ προειδοποίησε για αύξηση του ρατσισμού στη Ευρώπη.
«Είναι χρέος μας να σάς επισημάνουμε να κάνετε πίσω το συντομότερο, σ' αυτό το λάθος», τόνισε ο Ερντογάν.

Υπογραμμίζοντας ότι ένα τέτοιο ζήτημα που αφορά την ελευθερία των θρησκευτικών πεποιθήσεων δεν θα έπρεπε ποτέ να τεθεί σε ψηφοφορία, ο Τούρκος πρωθυπουργός τόνισε ότι «βλέπει στο δημοψήφισμα αυτό μια αύξηση του κύματος ρατσισμού και της ακροδεξιάς στην Ευρώπη» .

Ο Ερντογάν τόνισε ακόμα ότι «η ισλαμοφοβία αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» .

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε την «απογοήτευσή» του για τα αποτελέσματα του ελβετικού δημοψηφίσματος, το οποίο απαγορεύει την κατασκευή μιναρέδων στη χώρα αυτή.

«Η απόφαση αυτή είναι μια ατυχής εξέλιξη που πλήττει τις βασικές ανθρωπιστικές αξίες και ελευθερίες. Η πολιτιστική διαφορετικότητα, η ανοχή και ο σεβασμός των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν μεγάλη σημασία για την ηρεμία και την ειρήνη στην κοινωνία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.

Στο δημοψήφισμα της 29ης Νοεμβρίου, το 57% των Ελβετών ψηφοφόρων τάχθηκε κατά της κατασκευής νέων μιναρέδων στη χώρα.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος, ο Τούρκος υπουργός Τουρισμού Ερτουγκρούλ Γκιουνέι έκανε λόγο για «ξεπερασμένη προσέγγιση στην καρδιά της Ευρώπης» .

Περίπου 100.000 Τούρκοι ζουν στην Ελβετία, όπου ο μουσουλμανικός πληθυσμός αριθμεί σχεδόν 350.000 άτομα.

Εξάλλου, η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νάβι Πιλάι απέρριψε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, τονίζοντας ότι αποτελεί «σαφώς ρατσιστική» απόφαση και ότι είναι αποτέλεσμα μιας προεκλογικής εκστρατείας που «καλλιέργησε το φόβο» .

«Διστάζω να καταδικάσω μια δημοκρατική ψηφοφορία, αλλά δεν έχω τον παραμικρό δισταγμό να καταδικάσω την εκστρατεία που καλλιεργεί την ξενοφοβία σε πολλές χώρες. Οι πολιτικές που βασίζονται στην ξενοφοβία και την ανοχή είναι άκρως ανησυχητικές, όπου και αν παρατηρούνται», τόνισε η Πιλάι.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

29 σχόλια:

  1. Πρέπει να συνειδητοποιείτε ότι τα εγγόνια μας θα ζήσουν σε ένα κόσμο όπου οι Χριστιανοί θα είναι μειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ... ΛΑΘΟΣ ΤΗς ΕΛΒΕΤΙΑΣ. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ "ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ". ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ" ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΗΕΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΝΑ ΔΑΙΜΑΡΤΗΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ (ΕΩς ΘΑΝΑΤΟΥ) ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. αΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ. ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥς "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ" ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἡ τουρκία παντοῦ χώνεται. Δὲν γνωρίζω αὐτὴ ἡ ὑπερεξάπλωσή της ποὺ θὰ τὴν ὁδηγήση.
    Πάσα γνώμη δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ώστε έτσι λοιπόν!

    Το δημοψήφισμα των Ελβετών πολιτών να μην επιτρέψουν την ανέγερση …… μιναρέδων στην χώρα τους και την ....... μπαχαλοποίησή της, αποτελεί:

    1) Zήτημα που αφορά την ελευθερία των θρησκευτικών πεποιθήσεων που δεν θα έπρεπε ποτέ να τεθεί σε ψηφοφορία ......!

    2) Είναι μία ατυχής εξέλιξη που πλήττει τις βασικές ανθρωπιστικές αξίες και ελευθερίες .......!

    Ώστε, «η ισλαμοφοβία αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», αλλά η αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης ενός λαού δια της βίαιης εγκατάστασης εποίκων (Ώρα την Κύπρο μας * !) δεν αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας !

    Και καλά ο ρέκτης τουρκαλάς Ερντογάν, που η φοβερή γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και των Αρμενίων, ήταν κατ’ αυτόν, ..... «μια φιλική ...... ειρηνική χειρονομία» (Sic!)........ !

    Αλλά αυτή η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νάβι Πιλάι!

    Τι ζητά πάλι αυτή από τους νηφάλιους και συνετούς Ελβετούς πολίτες που , σε αντίθεση με τους «εγχώριους» πολιτικούς ΜΑΣ, αποφασίζουν με δημοκρατικότατα δημοψηφίσματα για κάθε σοβαρό ζήτημα ;;;

    Μήπως ανήκει και αυτή στην περιούσια θρησκεία του Μεχμέτ, οπότε είναι αυτονόητο πως όχι μόνο τα δικά τους αλλά και τα δικά μας είναι δικά τους !

    Μήπως άκουσε η Ms Πιλάι τίποτε για τις θρησκευτικές ελευθερίες των δυστυχών υπηκόων του Ερντογάν εφέντι ;

    Αν δεν αρέσει στους μωαμεθανούς η Ελβετία, κανείς δεν τους υποχρεώνει να ζήσουν εκεί!

    Γιατί δεν επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη τους, αλλά αναζητούν τρόπους για να καταστρέψουν ότι έφτιαξαν … αυτοί οι άτιμοι οι άπιστοι Ελβετοί !

    Ευμένης ο Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν μιλούν οι Τούρκοι για ελευθερίες και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν ξέρω αν πρέπει να πέσω κάτω από τα γέλια ή να αρχίσω να βρίζω και να μην σταματάω...
    Δεν θα βρεθεί κανείς να τους βάλει στη θέση τους;

    Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός του δίνει δικαιωμα να μιλάει για τα εσωτερικά της Ευρώπης και να μας κατακρίνει και μετά να ζητά και ημερομηνία ένταξης στην ΕΕ γιατί η Ευρώπη έχει ανάγκη την Τουρκία !

    Μάλλον θέλει να φέρει λίγο θρησκευτική ελευθερία στους καταπιεζόμενους λαούς της ευρώπης.

    Δηλαδή στο σπίτι σου μέσα δεν μπορείς να ορίζεις ποιοι θα ζούνε και υπο ποιές συνθήκες;
    Ο λαός αποφασίζει με βάση την καθηεμρινότητα του, και ένας λαός όπως οι Ελβετοί μάλλον έχουν δεί υπερβολικά πολλούς μουσουλμάνους και καλά έκαναν και ανησυχουν.

    Αλλά τα δικά μας φερεφωνα-πολιτικοι έχουν ξεχάσει την λέξη δημοψήφισμα. Ένα μόνο την θυμα΄ται, ο Πρόεδρος(Καρατζεφέρης) και τον λένε γραφικό. Μάλλον γραφικοί πρέπει να είναι οι τα εκατομύρια των Ελβετών που καταψήσισαν την ανέγερση μιναρέδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oύστ από δω κοπρίτες Τούρκοι, γενοκτόνοι των λαών της Ανατολής, που θα μιλήσε για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Ουστ από δω που βρωμίσατε την Ευρώπη με τουρκική βαρβαρότητα.
    Ουστ από δώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες φίλους. Ηταν δημοκρατικότατη διαδικασία και αφού το αποφάσισε ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο.
    Και κακώς, κάκιστα όλοι έχουν βαλθεί να μιλούν για λάθος, για ρατσισμό, για να αλλάξουν γνώμη. Γιατί όλοι αυτοί οι κύριοι που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν ψάχνουν να βρουν τα αίτια αυτής της απόφασης ;
    Ο λαός αποφάσισε και έχει δίκιο. ΤΕΛΟΣ. Και σε όποιον αρέσει, αλλιώς .... σπίτι του στην μουσουλμανία !!!!!

    Ζήτω η Ελλάδα
    Ζήτω η Ελβετία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να έκανε κριτική σε κυβερνητική απόφαση πάει και 'ρχεται.
    Σε δημοψήφισμα όμως είναι σαν τα βάζει με τον Ελβετικό λαό.

    Πιστεύω οι Ελβετοί να αντέξουν στις εκβιαστικές πιέσεις που είναι πιθανόν να εκπορευθούν από τα Αραβικά κεφάλαια;

    Πόσοι χριστιανοί ιερείς δολοφονήθηκαν στην Τουρκία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nai μονο που η Μουσουλμανι στην Ελλαδα δεν εχουν ουτε εναν ναο περα απο τη Θρακη

    δεν εχει καμια σχεση η Ελλαδα με την Ελβετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας κάνουμε και μείς δημοψήφισμα αν θα παραμείνουν οι μιναρέδες στη Θράκη ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ρε μούτρα !!!!
    (Κίτσος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ''η ισλαμοφοβία αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας''

    Μετα τον αντισημιτισμο και την ομοφιλοφοβια, ιδου ακομα ενα εγκλημα κατα της ανθρωποτητας. Ειμαι εγληματιας γιατι φοβαμαι ολους αυτους τους απλητους στη γειτονια μου. Ρε τι μαλακιες θα ακουσουμε ακομα εξ'αιτιας της made in USA πολιτικης ορθοτητας. Ουστ απο δω ολοι γουρουνια, γαμω τις μπιζνες σας με τους μωαμεθανους, προδοτες των ευρωπαικων λαων και των επιτευγματων τους. Ζητω η Ελβετικη δημοκρατια, εδω και τωρα δημοψηφισμα και στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Thanks for your expertise but I'd rather prefer Imam Erdogan's
    judgment "It is not possible for a person who says 'I am a Muslim' to go on and say 'I am secular too.'... Because Allah, the creator of the Muslim, has absolute power and rule!"

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε μήπως εκείνο το ''ελβετόψυχοι''κατα το ελληνόψυχοι που έλεγε ο πανούσης στο city ραδιόφωνο, τελικά τους εμψύχωσε;;; λες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Που είναι το πρόβλημα των απανταχού μουσουλμάνων δεν καταλαβαίνω. Το εν λόγω δημοψήφισμα δεν απαγορεύει την δημιουργία νέων τζαμιών ούτε τη λειτουργία των υφισταμένων ούτε, βεβαίως, την άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων των μουσουλμάνων. Το δημοψήφισμα αφορά αποκλειστικά τους μιναρέδες. Το να είναι κάποιος μουσουλμάνος σε μια χριστιανική χώρα δεν θα έπρεπε να προκαλεί αναστάτωση και ταραχή, το να απαιτούν όμως, οι όποιοι μουσουλμάνοι, να βγαίνει ο ιμάμης και να καλεί σε προσευχή αλαλάζοντας αυτό είναι τουλάχιστον παράλογο. Καλά κάνανε οι ελβετοί. Δικιά τους η χώρα δικιά τους και η επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Έκφραση μίσους κατά του Ισλάμ", μεταξύ άλλων, χαρακτήρισαν ισλαμικοί κύκλοι την απόφαση των Ελβετών. Ο παραλογισμός δίνει και παίρνει.
    Αν οι Ελβετοί μισούσαν το Ισλάμ, απλώς δεν θα επέτρεπαν να ζουν μωαμεθανοί στην χώρα των. Το επιτρέπουν, όμως, όπως και την ανέγερση τζαμιών. Δεν θέλουν μιναρέδες. Τελικά, έχουν ή όχι το δικαίωμα να ορίζουν αυτοί τι τους αρέσει και τι όχι; Διότι είναι -πιστεύω- και θέμα αισθητικής.
    Όπως και να το κάνουμε, ο μιναρές παραπέμπει στην Ανατολή, την "Αραπιά", όπως λέγανε οι παλιοί. Αποτελεί παραφωνία μέσα στο ελβετικό τοπίο. Αποδιώχνει τον ντόπιο, δεν αρέσει ίσως ούτε στον επισκέπτη.
    Μπορείς να στήσεις τον Καθεδρικό της Κολωνίας, αυτό το τυπικό δείγμα γοτθικής αρχιτεκτονικής στο Κάιρο ή το Ριάντ κι απέξω να περνάνε καμήλες;

    Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω την πίεση που ασκείται στους Ελβετούς να δεχτούν κάτι που δεν συνάδει με τα γούστα τους. Εκτός κι αν είναι εκ του πονηρού.

    Είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και οι Ελβετοί πρέπει να αντέξουν στις πιέσεις. Διαφορετικά, θα πάψουμε να είμαστε αφεντικά στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ισλαμοφοβια ;

    και αναρωτιεται πως προκυπτει αυτο;

    ας δουμε ποσοι θρησκευτικοι χωροι που δεν ανηκουν στο ισλαμ λειτουργουν στην 'ευρωπαϊκης' προοπτικης τουρκια

    ας δουμε ποσο τους λογους που μειωθηκαν οι ισλαμικοι πλυθυσμοι στην τουρκια

    .....

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. slam teaches that nations are in one of two major categories - dar-al Harb (house of war) and dar-al-Islam (Muslim rule). Any nation that is not Muslim is therefore, by definition, at war with Islam (or, at best, in contradiction to the preferred order). Muslims cannot be expected to maintain loyalty to a nation that is at war with their religion.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU&feature=fvw

    Δημάρατος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. για τον ανωνυμο "1 Δεκέμβριος 2009 3:40 μμ".
    Πόσο λυπάμαι κι εγώ τους Μουσουλμάνους που δεν εχουν ουτε ένα τζαμι έξω από τη Θράκη! Ιδίως όταν βλέπω εκείνους τους κακομαθημενους Ρωμιους στην Πόλη που συνέχεια αναπτύσσονται, ευημερούν και αποτελούν τα χαϊδεμένα παιδιά της δημοκρατικότατης και ανεκτικότατης και προοδευτικότατης Τουρκίας! Επίσης, με συγκινεί η αντίδραση των μουσουλμάνων της Θράκης και η εντονότατη καταδίκη τους για εκείνους τους ελάχιστους τούρκους, που χαλάνε την εικόνα του φιλήσυχου και ανεκτικού μουσουλμάνου, βεβηλώνοντας τα ρωμαίικα νεκροταφία της πόλης, πολιορκώντας το πατριαρχείο και εξωντόνοντας τους ελάχιστους Χριστιανούς της Πόλης. Κι εμείς εδώ τόοοσο πολυ καταπιέζουμε τους μουσουλμάνους της Θράκης. Προτείνω να φτιάξουμε τζαμια σε καθε πόλη και χωριό. Τελικά εμεις οι χριστιανοί είμαστε πολύ φασίστες, ακροδεξιοί και γεμάτοι μίσος. Ακους εκεί να επιτρέπουμε το χτισιμο των Τζαμιών αλλά χωρίς μιναρέ!! Είναι σαν να κανεις ωραία τουρτα αλλά χωρίς το κερασάκι! Και παρακλώ μην μπεί στον κόπο και σκισει το καλτσόν του κανείς παρδαλός προοδευτικός, ακτιβιστής τύπου Τρεμόπουλου και διαμαρτηρηθεί γιατί οι Αραβες, Ιρανοί, Τούρκοι και λοιπές δημοκρατικες δυνάμεις δεν επιτρέπουν στους Χριστιανούς να κτίζουν στις χώρες τους εκκλησίες, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ! Εμείς οι "άθλιοι και σκληροί" χριστιανοί βολευόμαστε και με εκκλησίες ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ μιστερ Ερτογαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σύμφωνα με την νέα τάξη, το να μήν δέχονται οι πολίτες ενος κράτους την ανέγερση μιναρέδων για αισθητικούς λόγους, είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

    Ο οι γενοκτονίες όμως χριστιανικών πληθυσμών από τους Τουρκοεβραιομογγόλους του Κεμάλ, είναι κατά τον Ομπάμα ίδρυση δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΞΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΔ, ΚΑΙ .... ΤΖΕΦΡΥ ;
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ; ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ; ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ πΟΛΙΤΙΚΑ αΝΤΡΑΚΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΑΝ. ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ.
    ΤΣΣΣ ΤΣΣΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ; ΑΠΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑ, ΕΤΣΙ ; ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ πΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ....ΚΩΛΟΥ.
    ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...."ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩΜΕΝ".
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ εΛΛΗΝΕΣ πΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ;
    ΕΛΛΕΕΙΝΟΙ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΙ......

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Διερωτώμαι μήπως θα έπρεπε και στην Ελλάδα να κάνουμε δημοψήφισμα αν πρέπει να δεχτούμε των πολυπολυτισμο που μας επιβάλετε, η να κρατήσουμε τον εθνικό χαρακτήρα στην χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δε μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχουν οι Τούρκοι στην Ευρώπη???Ακόμα και έτσι όμως πως τολμάνε και ζητάνε δικαιώματα από χώρες που ο λαός τους δεν τους πείραξε ποτέ,από χώρες που γνώρισαν χρόνια κατοχής και με νύχια και με δόντια προσπάθησαν να κρατήσουν την ουδετερότητα τους.Οι μουσουλμάνοι της Ελβετία είναι κατά κύριο λόγο Τούρκοι,μετά Αλβανοί(αρκετοί "πρόσφυγες" Κοσσοβάροι-κατά ένα περίεργο λόγο συνεχίζουν να έρχονται κατά κύματα στην Ελβετία,αν και η εθνοκάθαρση του Κοσόβου τέλειωσε το 99'),και αρκετοί Άραβες από μη εμπόλεμες περιοχές ή χώρες που γνώρισαν δεινά στην ιστορία τους.Έλεος οι Τούρκοι έχουν διαπράξει τόσα εγκλήματα κατά των Χριστιανών κατά χιλιάδες.Γιατί να τους δεχτούν οι άλλοι.Όταν με τη βία και με τη φωτιά μπήκαν στη χριστιανική Μικρά Ασία το 1071?Όταν οι ίδιοι πάλι από το 1908 πρώτοι θεώρησαν εχθρικό στοιχείο τους χριστιανούς και σύσσωμος ο μουσουλμανικός πλυθησμός των Τούρκων βάλθηκε αν τους εξοντώσει και το κατάφερε?????Και η απόφαση για απαγόρευση των μιναρέδων ήρθε μετά το βιασμό μιας Ελβετής από 2 Τούρκους αν δε κάνω λάθος....Μακάρι και στην Ελλάδα να απογορευτούν,άλλωστε εδώ όλοι οι μουσουλμάνοι ήρθαν παράνομα,και αυτοί της Θράκης θα έπρεπε να απελαθούν γιατί οι Τούρκοι καταπάτησαν δύο φορές τη συνθήκη της Λωζάννης στο θέμα της ανταλλαγής των πληθυσμών.Οι Πομάκοι από τα ίδια τα αρχεία της οθωμανίκής αυτοκρατορίας εξισλαμίσθηκαν με ύπουλα και βίαια μέσα σε διάρκεια 4 αιώνων,άλλωστε ήδη οι μισοί Πομάκοι στη Βουλγαρία ξαναγύρισαν στον Χριστιανισμό,και πάλι βγήκε το Ιράν και απείλησε τη Βουλγαρία να σταματήσουν οι Πομάκοι να (έχουν το δικαίωμα) να αλλάξουν θρησκεία αλλιώς θα τους κόψει το πετρέλαιο.......Βασικά σε αυτή τη χώρα αν ήταν να θεσπίσουμε ανάλογα διατάγματα με της Ελβετίας τότε όσοι είναι μουσουλμάνοι από Αλβανία,Αίγυπτο,Τουρκία,Αλγερία,Βουλγαρία θα έπρεπε να τους απαγορευτεί η είσοδος στην χώρα.Και ειδικά όσων είναι από Πακιστάν αφού οι χώρες τους είναι στεγνά φιλότουρκες και πολλές φορές στο παρελθόν τάχτηκαν υπέρ της Τουρκίας στα ελληνοτουρκικά.Οι αριστερο-αναρχικές παρατάξεις μπορούν να φωνάζουν αλλά όταν στο σουνιτικό ισλάμ ο γάμος μουσουλμάνας με κομμουνιστή μουσουλμάνο απαγορεύτηκε,τα λόγια είναι περιττά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και για να μην έχεις την απορία αρθρογράφε,να και η πηγή(μία από τις πολλές).Οι αναρχο-μαρξιστές υποστηρίζουν εδώ στην Ελλάδα αυτούς οι οποίοι(σουνίτες μουσουλμάνοι) τους απαγορεύουν να παντρευτούν(τους κομμουνιστές/στριες μουσουλμάνους έναν από αυτούς.Άλλωστε ήδη εδώ στην Ελλάδα αν ένας Πακιστανός ή Μπαγκλαντεσιανός θελήσει να αλλάξει θρησκεία η βρίσει το Μωάμεθ οι συγκατοικοί θα τον σφάξουν.Άλλωστε το θέμα στην Ελβετία δεν είναι ρατσιστικό,αντιθέτως είναι θρησκευτικό.Και απορώ που υπάρχουν κάποιοι που μιλάνε για ισλαμοφοβία,θα έπρεπε να ντρέπονται.Όταν η περιτομή,από ένα νεογέννητο μωρό αποτελεί καταπάτηση των δικαιωμάτων,με βάση τον ΟΗΕ,(δεν είναι αστείο,όταν ενηληκειωθείς η ωριμάσεις έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις αλλά μικρός δεν έχεις...)-αλλά εκεί κωφαίνουμε.Η Σουηδία την απαγόρευσε στα βρέφη και κανένας αριστερός δε τάχθηκε υπέρ κατά τα αλλά βρίσκονται στο ίδιο μέτωπο με τις οργανώσεις που υποστηρίζουν το δικαίωμα στο σώμα του ανθρώπου........Εντελώς υποκριτές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.