30/12/09

Εγκώμια Μπερίσα για το ρόλο των ελληνικών τραπεζών


Οι ελληνικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην αλβανική αγορά αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη της αλβανικής οικονομίας, εκτίμησε κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα.
Όπως επεσήμανε, «με τη χορήγηση δανείων και άλλων υπηρεσιών, οι ελληνικές τράπεζες αναδείχθηκαν σε σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη της οικονομίας.
Εγκαινιάζοντας το υπερμάρκετ "Megatek" στα Τίρανα, το οποίο κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση από τις τράπεζες Tirana Bank και Alpha Bank.
Όπως είπε, στο "Megatek" θα απασχοληθούν τουλάχιστον 500 άτομα, σημειώνοντας πως με την κατασκευή εμπορικών κέντρων, όπως το "Megatek", δίνεται ώθηση στην απασχόληση.
Το "Megatek" κατασκευάστηκε σε έκταση 150.000 τ.μ., κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου Τίρανα - Δυρράχιο και το εκτιμώμενο κόστος κατασκευής του ανέρχεται σε 40 εκατ. ευρώ.
Πηγή: ΑΠΕ, Ναυτεμπορική

2 σχόλια:

  1. Εγκώμια μεσιέ Μπερισά στα Ελληνικά νοικοκυριά-Επιχειρήσεις πρέπει να λές.
    Αυτοί είναι που με το αίμα τους τόσα χρόνια στηρίζουν τις Ελληνικές τράπεζες και δανείζουν τώρα εσάς. Αυτοί είναι που αιμορραγούν καθημερινώς για να αποπληρώσουν τα υψηλότοκα δάνεια χρόνια τώρα και από τα κέρδη τους οι τράπεζες δανείζουν όλα τα Βαλκάνια συμπεριλαμβανομένης και της χανούμ γειτόνισσας. Μη ξεχνάμε ότι οι Ελληνικές τράπεζες πρόσφατα δανείστηκαν 80δις από το Ελληνικό δημόσιο , για να στηριχθούν, δηλ. από εμάς, λόγω κρίσης , ανάθεμα την ώρα και την στιγμή και μας έχουν ξεζουμίσει..
    Δεν πρέπει να λησμονείς μεσιέ Μπερισά και την «στήριξη» των 2.000.000. Αλβανών από τους Έλληνες, που μας έστειλες να δουλέψουν στην Ελλάδα εδώ και 15-20 χρόνια και σήμερα έχουν γίνει οι μεγαλύτεροι καταθέτες Ελληνικών Τραπεζών και όχι μόνο.
    Αλλά πού θα πάει ,κάποιες αγωγές στην Ευρ. Κεντρική Τράπεζα θα εκδικαστούν μέσα στο 2010 οι οποίες θα καταδικάζουν τις Ελλ. Τράπεζες και μετά θα δεις τον χορό που χορεύουν τώρα από τσιφτετέλι να τον γυρνάν οι Έλληνες σε κότσαρη.
    Από εκείνη την ώρα και μετά και εμείς οι Έλληνες θα πλέξουμε τα εγκώμια στις τράπεζές μας για το καλό που μας έκαναν .

    Είναι όμορφα σου λέω όταν χαράζει στο Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ληστρικα επιτοκια - ξεζουμισμα για τους Ελληνες, κατασχεσεις, Τειρεσιας, ληστεια προσυμφωνημενη των αποθεματων του Ελληνικου Δημοσιου και στραγγαλισμος οποιας Ελληνικης επιχειρησης και δραστηριοτητας αλλα....επενδυσεις, χορηγησεις και βοηθεια στην Αλβανια, τα Σκοπια και την Τουρκια !!!
    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
    α)...γιατι τωρα θυμαμαι οτι στα 1453 οι τοκογλυφοι (τραπεζιτες της εποχης) δεν εδιναν δεκαρα για την αμυνα της Πολης - καταντωντας τον Παλαιολογο ζητιανο - και την ωρα της εφοδου των Οθωμανων που καποιοι θυσιαζονταν στα τειχη, αυτοι ετρεχαν να σιγουρεψουν τις λιρες τους....γενομενοι αντικειμενο χλευης και απο τον ιδιο τον Μωαμεθ τον Πορθητη για την φιλαργυρια και την αδιαφορια τους για την τυχη του κρατους και του λαου που επεσαν στα νυχια του....??
    β)Ποιος ειναι ο ορισμος της εθνικης προδοσιας ?

    ...ευχαριστουμε κ. Μπερισα που μας ανοιγετε τα ματια. Δεν ξεχναμε οτι εσεις πρωθυπουργευετε μιας χωρας τουλαχιστον πιο σοβαρης (!!!) απο την αυτοκτονικη Ελλαδα.

    Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.