30/12/09

Γ. Καρατζαφέρης: Ο πρωθυπουργός αιφνιδίασε με την ψήφο των μεταναστών


Ο πρωθυπουργός αιφνιδίασε με το θέμα της ψήφου των μεταναστών, παρατήρησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του στον Real FM, επαναλαμβάνοντας τη θέση του κόμματός για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
«Για ένα τέτοιο κυρίαρχο θέμα που αλλάζει τη σύσταση του εκλογικού σώματος πρέπει να ρωτάται ο λαός. Έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε από το λαό να εκφραστεί. Είμαστε 35 χρόνια δημοκρατίας και το Σύνταγμα προβλέπει δημοψηφίσματα. Δεν έχει γίνει ούτε ένα για πράγματα εξαιρετικά σοβαρά που άλλαξαν τη ζωή μας», υπογράμμισε ο κ. Καρατζαφέρης και σημείωσε:
«Ούτε το 2000...το ΠΑΣΟΚ είπε προεκλογικά ότι θα πάρει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες. Το έκανε αιφνιδιαστικά την επόμενη μέρα των εκλογών. Ούτε τώρα ο αξιότιμος κύριος Παπανδρέου είπε προεκλογικά ότι "έχω σκοπό να δώσω ψήφο και ιθαγένεια στους μετανάστες". Καμία φορά, σε καμία πλατεία, σε κανένα πάνελ. Έρχεται και το κάνει δύο μήνες αμέσως μετά. Αυτοί είναι αιφνιδιασμοί».

«Κίνδυνος δημιουργίας μουσουλμανικού κόμματος στην Ελλάδα όπως και στη Βουλγαρία»
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μίλησε για τους κινδύνους που, όπως υπογράμμισε, εμπεριέχει η χορήγηση ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες:
«Όταν εντάξουμε 500.000 μετανάστες και τους κάνουμε Έλληνες, αυτομάτως την επόμενη μέρα λόγω ανεργίας θα πληρώνουμε στον ΟΑΕΔ άλλους 500.000 ανθρώπους. Ένα σημείο, κόστος. Δεύτερον, έχουμε ευαίσθητα σύνορα...Να προσθέσω άλλες 400.000 μουσουλμάνους, θα μου γίνει ένα μουσουλμανικό κόμμα στην Ελλάδα όπως και στη Βουλγαρία. Δεν έχω την ηρεμία της καλής γειτονιάς για να προχωρήσω σε μια τέτοια αλλοίωση».
«Εδώ γίνονται πάρα πολύ χύμα τα πράγματα και με ανησυχεί. Η πρώτη υποχρέωση που έχουμε σαν κράτος είναι να καταγράψουμε πόσους μετανάστες έχουμε. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι και ποιους θα βάλουμε... Είναι πολύ επικίνδυνα παιχνίδια αυτά...Πρώτα να τους καταγράψουμε,..., δεύτερον να δούμε από πού προέρχονται, τρίτον να δούμε ειδικότητες, να δούμε χρόνια που έχουν παραμονής στην Ελλάδα, να δούμε τρόπο συμπεριφοράς, να δούμε αν έχουν κατηγορηθεί ή καταδικαστεί...Και εν συνεχεία να αποφασίσουμε την ποσόστωση...Είμαι κάθετος κι αντίθετος στο χύμα. Θέλω κανόνες», ξεκαθάρισε ο κ. Καρατζαφέρης.
Nαυτεμπορική

21 σχόλια:

  1. Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους και μια σοβαρή αποψη!Χωρίς καμμία απολύτως μελέτη λέμε μετανάστες όλου του κόσμου ελάτε στην Ελλαδίτσα με τα τόσα προβλήματα,την ανεργία,τα ελλείματα κάντε όσα παιδιά θέλετε μια και είστε μουσουλμάνοι(το 90% των μεταναστών)αφήστε τα 3 χρόνια στο ελληνικό σχολείο πού ούτε την αλφαβήτα δεν θα μάθουν και μετά είστε έλληνες πολίτες.
    Απαράδεκτο το μέτρο!Δυστυχώς σε 10-20 χρόνια οι Έλληνες θα πρέπει να πάμε σε μια άλλη περιοχή να ιδρύσουμε τη Νέα Ελλάδα γιατί η τωρινή χώρα δεν θα θυμίζει σε τίποτα(γλώσσα,θρησκεία,ήθη και έθιμα)την Ελλάδα που γνωρίσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ θα 'θελα να προσθέσω, ότι πρέπει να μας 'πουν και τι πράττουν οι άλλες χώρες. Άλλο υπηκοότητα κι άλλο ιθαγένεια.
    Τι διαδικασίες προβλέπονται στις άλλες χώρες;
    Εδώ έχουμε μείνει, χρόνια τώρα, με την ιδέα ότι είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη με υποχρεωτική θητεία, ενώ η αλήθεια είναι ότι κοντεύουμε να γίνουμε η χώρα με την μικρότερη σε διάρκεια θητεία, με τάση προς πλήρη κατάργησή της.
    Ας μας 'πουν επί τέλους την αλήθεια οι διάφορες ελίτ της χώρας (πολιτικές, δημοσιογραφικές και λοιπές). Εάν όχι, τότε θα κάνουν μαζί μας.
    Ας θυμούνται οι διάφοροι "προοδευτικοί" και "διασυνδεδεμένοι" πώς ταπεινώθηκε η κυρία Μητσοτάκη-Κούβελου στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.
    ευχαριστώ για τον χώρο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά , ο λαός μου φαίνεται έχει παθει ζημιά στο κεφάλι. Φοβάμαι ότι αυτό που ήθελαν ο Κισινγκερ και οι συν αυτο αγωνιζόμενοι, να εξαλήψουν τον ελληνισμό ως τη μοναδικά δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στην παγκοσμιοποίηση το έχουν πετύχει. Η ιστορία η γλώσσα, και η θρησκεία των ελλήνων πλέον έχει περιοριστεί σε μία μικρή μειοψηφία, με το υπόλοιπο πληθυσμό να έχει βαθια άγνοια αλλά και ενδιαφέρον για το που πορεύεται το έθνος. Νέοι αλλά και μεσήλικες πλέον έχουν γίνει ένα με την παγκοσμια κοινωνία, με αποκλειστικά ενδιαφέροντα αυτά που προβάλει και επιτάσσει η τηλεοπτική, internetική μόδα. Ανησυχώ για το εάν θα αντιδράσει μαζικά ο κόσμος γιατί μάλλον τα συλλογικά του αισθητήρια έχουν νεκρωθεί και ο ωχ-αδερφισμός τον έχει κυριαρχήσει.
    Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο αλβανός , ο τούρκος ο φιλιπινέζος θα λάβει το δικαίωμα να συναποφασίζει μαζί μου χωρίς να έχω ερωτηθεί για το εάν συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να πούμε ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο εγκρίνεται ή απορρίπτεται από την Βουλή ή ότι θα υπάρξουν αλλαγές ως αποτέλεσμα δημόσιας διαβούλευσης δεν είναι αρκετό. Είναι ένα θεμελιώδες θέμα ύπαρξης και συνέχειας της Ελληνικής Δημοκρατίας και δεν μπορεί να λαμβάνονται αποφάσεις που αλλάζουν την πληθυσμιακή σύσταση του κράτους με τέτοια κριτήρια. Αν θέλει η κυβέρνηση να προχωρήσει θα πρέπει να θέσει τις προτάσεις της στην άμεση κρίση του ελληνικού λαού. Αυτό γίνεται μόνο με ένα τρόπο. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Είναι δημοκρατική κατάκτηση της ελληνικής κοινωνίας να αποφασίζει για την τύχη της μέσα από δημοψηφίσματα. Εξ’ άλλου ένα δημοψήφισμα δεν θα αφήσει περιθώριο σε φανατικούς να εκμεταλλευτούν δυσαρεστημένες μειοψηφίες και να οδηγήσουν μελλοντικά τα πράγματα σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
    Επίσης θέλω να δώσω μια άλλη διάσταση η οποία θα πρέπει να προσεχθεί από όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές. Μιας τέτοιας έκτασης πολιτογράφηση στην Ελλάδα πολιτών τρίτων χωρών όπως επιχειρείται είναι μια πληθυσμιακή αλλοίωση που εμπεριέχει κινδύνους εσωτερικής ασφάλειας που αφορούν πρώτα απ’ όλα την Ευρώπη διότι συνυπάρχουμε σε μια ζώνη ανοιχτών συνόρων και τίθενται θέματα που αφορούν την ασφάλεια ολόκληρης της ζώνης Σένγκεν αλλά δευτερευόντως και την οικονομική σταθερότητα του ευρώ από μια τόσο απότομη αύξηση του πληθυσμού της Ελλάδας και την συνακόλουθη απαίτηση παραχώρησης πλήρων κοινωνικών παροχών αυτών των ομάδων. Ίσως θα έπρεπε σε περίπτωση επιμονής της κυβέρνησης αν αγνοηθεί και η πρόταση για δημοψήφισμα να δούμε αν υπάρχει βάση να αναληφθούν κάποιες νομικές πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκά όργανα ενάντια στο ελληνικό κράτος διότι δεν εφαρμόζει τις κατοχυρωμένες αρχές προστασίας των πολιτών του αλλά και των εταίρων της ζώνης Σένγκεν.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστά, κατά την άποψή μου, θέτει το θέμα. Ο Καρατζαφέρης έχει ζητήσει πολλές φορές δημοψήφισμα για κρίσιμα θέματα, όπως η είσοδος της Τουρκίας στην ΕΕ, το όνομα των Σκοπίων και τώρα το μεταναστευτικό.
    Στην Ελβετία κάνουν δημοψήφισμα για τους μιναρέδες και στην Ελλάδα δεν θα ερωτηθεί ο ελληνικός λαός, αν θέλει ή όχι να μετατραπεί η Ελλάδα σε πολυπολιτισμικό αχταρμά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην τον ακουτε.Ειναι ακροδεξιος.Ακουστε τους αριστερους,οτι κι αν πουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μόνη λογική πια φωνή στο Κοινοβούλιο, το γεμάτο προκαταλήψεις και αγκυλώσεις, το κοινοβούλιο όπου ντρέπονται να πουν τις λέξεις "πατρίδα" και "έθνος", μην τους κακοχαρακτηρίσουν τα αριστερίστικα εθελόδουλα σαν "ελληνάρες", "φασίστες" και "πατριδοκάπηλους".

    @ 3:43 μ.μ.

    >Άλλο υπηκοότητα κι άλλο ιθαγένεια.<

    Στην νομική ορολογία, ιθαγένεια και υπηκοότητα είναι ένα και το αυτό. Το τι πράττουν άλλες χώρες δεν έχει καμμία σημασία για την Ελλάδα. Εδώ ίσχυε η αρχή του αίματος και αυτή πρέπει να συνεχίσει να ισχύει, άλλως θα σβήσουμε σαν ελληνικός λαός.
    Σε κάθε χώρα ισχύουν και άλλα, αλλά πρέπει να εξετάσει κανείς τους λόγους και τις συνθήκες. Ο Παπανδρέου παίρνει σαν μοντέλο την πατρίδα του, τις ΗΠΑ, αλλά εκεί ισχύουν εντελώς άλλα πράγματα για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

    ________________________________


    @ το ιστολόγιο

    Ας μου επιτραπεί να ρωτήσω: Το ιστολόγιο τούτο γιατί δεν συμμετέχει στον αγώνα για το δημοψήφισμα, όπως κάνουν τόσα άλλα; Δεν τον θεωρεί δικαιολογημένο; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μου λέτε, στι Ισραήλ υπάρχουν λαθρομετανάστες; Τι συνέπειες έχουν αν συλληφθούν και πως αποδίδεται η ιθαγένεια (αν αποδίδεται) σε αυτούς;

    Ερρωσθε (για το ευδαιμονείτε έχω αμφιβολίες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aνώνυμε 3:43 πήγαινε στη σελίδα της δημόσιας διαβούλευσης να δεις πως αντιδρά ο κόσμος, και λάβε υπόψη σου ότι έχει πέσει λογοκρισία...
    Γι αυτό φοβούνται το δημοψήφισμα, γιατί ξέρουν ότι ο νόμος δεν θα περάσει. Και δεν είναι θέμα κομμάτων, είναι θέμα επιβίωσης του Έθνους.
    Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποιο ειναι το νοημα της ψηφου ;

    οτι λαμβανει υποψην της τη γνωμη των πολιτων

    πως λοιπον αρνειται το δημοψηφισμα στην επιλογη ή οχι παροχης ψηφου στους μεταναστες ;

    αμεσως πεφτει σε αντιφαση .


    ενα άλλο πολυ σωστο σημειο επισημαινει ο Ελευθεριος Β

    >> Μιας τέτοιας έκτασης πολιτογράφηση στην Ελλάδα πολιτών τρίτων χωρών όπως επιχειρείται είναι μια πληθυσμιακή αλλοίωση που εμπεριέχει κινδύνους εσωτερικής ασφάλειας που αφορούν πρώτα απ’ όλα την Ευρώπη διότι συνυπάρχουμε σε μια ζώνη ανοιχτών συνόρων και τίθενται θέματα που αφορούν την ασφάλεια ολόκληρης της ζώνης Σένγκεν αλλά δευτερευόντως και την οικονομική σταθερότητα του ευρώ από μια τόσο απότομη αύξηση του πληθυσμού της Ελλάδας και την συνακόλουθη απαίτηση παραχώρησης πλήρων κοινωνικών παροχών αυτών των ομάδων<<

    δινοντας ιθαγενεια και ψηφος στους μεταναστες θα εκλεγουν αυτοι στο μελλον εκπροσωπους στην ευρωπη που θα επιλεγουν νεα μετρα και αποφασεις

    το θελει η ευρωπη αυτο ;

    θα πεις και τωρα που βγαζαμε "εθνικους " αντιπροσωπους ειδαμε τα αποτελεσματα ...


    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναρτάται στο διαδίκτυο η νομοθετική πρωτοβουλία «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα» προκειμένου να τεθεί σε διαβούλευση με τους πολίτες και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς έως τις 07/01/2010 ώστε στη συνέχεια να κατατεθεί ως Σχέδιο Νόμου προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή.

    πολυ συντομη δεν ειναι η διαβουλευση ;

    αυτο το αρων -αρων που οφειλεται ;

    αν ηθελαν την γνωμη μας να εκαναν αντι για διαβουλευση δημοψηφισμα

    γιατι ακουγεται μονο ο καρατζαφερης και δεν μπαινουν και οι δηλωσεις Σαμμαρα σχετικα με το θεμα ;

    προσφατα αποδειχθηκε οτι υπαρχουν 800.000 ενεργα μελη της ΝΔ ,
    περιμενουμε να ακουστει η θεση τους για αυτο το σοβαρο εθνικο θεμα

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια στον Καρατζαφέρη και τον ΛΑΟΣ.
    Έχω στείλει 4 μηνύματα στο σαιτ του υπουργείου ευγενικά αλλά αποφασιστικά ...έχουν κοπεί όλα!
    Χούντα είναι!


    Δεν είναι η ώρα να ανοίξουμε το θέμα της αντίδρασης της ΝΔ και την απογοήτευση που αισθανόμαστε αλλά κάποια στιγμή θα έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O Jefre έβαλε σε κίνδυνο την Ελλάδα και δεν υπάρχει επιστροφή!

    Είναι λάθος κάποιον να ζητήσει να ανοίξει τις κάλπες για τους μετανάστες. Αν συμβεί αυτό, το μίσος θα αυξηθεί, αλλά ο απλός πολίτης δεν βλέπει άλλη λύση.

    Μια κυβέρνηση που σέβεται τους ανθρώπους της, δεν θα έπρεπε ποτέ να κάνει αυτό.

    Τώρα.....υπάρχουν δύο λύσεις:

    - Η κοινωνία και η αντιπολίτευση.......σφυροκοπά το Jefre.....(μίσος)

    - Ή κοινωνία ενωμένη να τους θέσει την οικονομία της χώρας στα γόνατά τους....(όμορφο)

    Τι οι άγγελοι μου δίδαξαν.......

    Κάποιος που παραβιάζει σκόπιμα “το νόμο” πρέπει να έχει κάποιο θάρρος.

    Πρέπει να έχει κάποια αξίωση επαναστατική, ανταρτών......

    Με λίγα λόγια......

    Είναι ένα αρσενικό και έχει ανάμεσα στα πόδια ένα “πράγμα” μοβ......

    Οι δειλοί, αντιθέτως, είναι “καλοί πολίτες”, νομοταγείς και σέβεται τα καθήκοντά τους.

    O δειλός φοβάται να αλιευθεί σε ψέματα.....να προδώσει, κλπ.....

    Άρα.......

    Να εκλέξουμε πολιτικοί δειλοί, οι μαλάκες της χώρας......

    Έτσι.......ίσως δεν θα μας ληστεύουν......

    Οι άγγελοι λένε ότι η ψηφοφορία είναι ιερή και δεν μπορεί να *“δώσει”* σε δύο πολιτικά κόμματα με τη “σφραγίδα” της παραδοσιακής οικογένειας.

    Εάν δεν μπορείτε......

    Προσπαθήστε να ψηφίζετε έναν Πολιτικό......δειλός ή ΤΥΦΛΌΣ!

    Πρώτη Γραμμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ - Ο ΓΙΩΡΓΟΣ - ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοντεύουμε να χάσουμε τον έλεγχο σε όλους τους τομείς! Ο λαός πρέπει να επαναστατήσει,δε θέλουμε άλλους μετανάστες ,ούτε άλλες ελληνοποιήσεις.Θέλουμε την Ελλαδίτσα μας όπως την ξέραμε πριν χρόνια ,με την Ελληνική μας παιδεία ,ιστορία ,κουλτούρα ,πολιτισμό ,τη σημαία μας,κ.α. Πρεπει να ερωτηθεί γι' αυτό ο λαός και όχι να παίρνονται τόσο σοβαρές αποφάσεις από 300 πουλημένα τομάρια του "Ελληνικού κοινοβουλίου",που στη πλειοψηφία του αποτελούνται από βουτηρομπεμπέδες,άθεους,μηδενιστές, αναρχικούς,κ.λ.π. Ο παππούς μου σκοτώθηκε στην Αλβανία κρατώντας την Ελληνική σημαία , για να μπορώ εγώ ,εσύ ,ο καθένας να μιλαμε ελεύθερα,να λέμε χαζομάρες και ηλιθιότητες αυτή τη στιγμή. Αυτές τις θυσίες των προγόνων μας ,έρχονται αυτοι οι άχρηστοι "βάρβαροι",να τις πετάξουν στα σκουπίδια. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο μόνος που έχει δίκιο.
    Περίμενα και από άλλους να συμμετέχουν μαζί του και να "κάνουν φασαρία" αλλά.....απόλυτη σιγή, σιωπή.
    Γιατί κ. Σαμαρά, που είστε ;
    Βγείτε να πείτε καθαρά και ξάστερα, συμφωνείτε ή διαφωνείτε και εν πάσει περιπτώση ακόμη και αν συμφωνείτε, εσείς θέλετε δημοψήφισμα ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; Είναι ανάδειξη της Δημοκρατίας ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; Γιατί κόπτεστε κι εσείς όπως κόπτωνταν και ο κ. Τζέφρυ πριν τις εκλογές για ένα άλλο δημοψήφισμα.
    Τι έγινε τώρα, τα ξεχάσαμε όλα ;
    ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ;
    ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ;
    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ;
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΓΙΑ "ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ" ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ;
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΩΤΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ;ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΨΗΦΗΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΦΩΝΩ (ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑ).
    ΚΥΡΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ.
    ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ, ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ.ΚΑΙ ΟΧΙ "ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ", "ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ", ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑ ΑΝΔΡΕΑ ΕΠΟΧΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ..... ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ. ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ "ΛΑΟΣ" (PDF ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ) ΚΑΙ ΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΑΓΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
    ΤΡΕΞΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ
    ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Akoma ke an den simfonite me ton arxhgo tou LAOS...ine aplo na dite pos exi 100% dikio.

    Kitakste ti ginete afti i diadikasia se alles xores..alla sovares xores tis EOK !

    Den dinune sto etsi ipikootites. Megala tests...grapta ke mi...ke apokiriksis tis ipikootitos apo tin xora pu irthane.

    I ellada exi poli idikes sinthikes po i kivernisis prepi na dialogisti prin psifisi ke pari teties dramatika sovares apofasis. Ke oxi mono to deomografiko alla ke i "gitonia" ke i istoria ke i stratigiki prooptiki mia tetia apofaseos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Prepei na kanoume to pan oste na mi perasei stin Bouli, pou to Pasok exei pleiopsifia, to N/S tous, oute os ithageneia alla oute kai me tin morfi tis ypikootitos, giati i plithismiaki alloiosi, an tyxei kai perasei, tha epelthei outos h allos.

    To provlima einai pos tha mporesoume na stamatisoume to N/S, oste na mi ftasei stin Bouli, giati ean ftasei ekei, tha psifistei kai na mi vasizomaste stin Ellinikotita kai ton Patriotismo ton Boulefton, afti i epoxi exei parelthei pleon.

    Kai oute bebaia na peromenoume na mas sosei kapoio praksikopima. Kaneis trellos pia den kanei kati tetoio. Eksallou gia poion logo, afou emeis opos ekseftelisame tin Dimokratia to idio kaname kai me tin Diktatoria...

    Par ola afta KALI XRONIA kai elpizo na pane ola kala...

    Xenokrates apo Bienni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δυο μήνες μετά από την εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου ο κουρνιαχτός καταλάγιασε και μπορεί κάποιος να κρίνει νηφάλια την ιστορικότερη απόδραση από την Ελληνική Πρωθυπουργία όλων των Εποχων (και αν όχι τουλαχιστον μεταπολεμικά): Αυτή του απελθόντος Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή του Νεωτέρου. Μια εκλογική αναμέτρηση που φαινομενικά έγινε για δύο λόγους 1) η εντός των τειχών της Ελλάδας οικονομική κρίση (γεγονός πραγματικό που όμως έχει υπερπολλαπλασιαστεί από τα Μεσα Μαζικής Υστερίας) και 2) η στα όρια της συνταγματικής επιταγής στάση του ΠΑΣΟΚ να εκβιάζει εκλογική αναμέτρηση εκβαραθρώνοντας την μόλις δύο χρονών κυβέρνηση εκμεταλλευόμενο την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας (που μετά από τον εμπαιγμό αυτό έπρεπε κατά την ταπεινή μου άποψη να έχει από το Καλοκαίρι παραιτηθεί, λόγω του χλευασμού του θεσμού) αλλά και τα τραγελαφικά οικονομικά σκάνδαλα της απελθούσης κυβέρνησης.
    Παρά ταύτα και ενώ τέλη δεκαετίας του 80 η οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν οριακά ισοβαρής με την σημερινή και ενώ αποδεδειγμένα πλέον κούτες που απεξω έγραφαν PAMPERS αλλά μέσα περιείχαν πεντοχίλιαρα έμπαιναν στην πρωθυπουργική κατοικία του Ανδρέα Παπανδρέου και αντίστοιχα σε κατοικίες υπουργών (βλ. Κουτσόγιωργας, έπεσε νεκρός στο Ειδικό Δικαστήριο σε ζωντανή σύνδεση και έπαυσε αν δεν απατώμαι η ποινική δίωξη) ο Ανδρέας Παπανδρέου ούτε διανοήθηκε να αποδράσει με τέτοιο τρόπο από την πρωθυπουργία.
    Και ερωτώ : ΜΗΠΩΣ σε κάποιους δεν άρεσε η αναθέρμανση σχε΄σεων Ελλάδας-Ρωσίας. ΜΗΠΩΣ κάποιος΄ήδη από το 2000 όταν για δύο ώρες κέρδιζε η ΝΔ είχε βάλει όρους στον Καραμανλή που δεν μπορούσε να τους εκπληρώσει.Η πορεία των πραγμάτων δείχνει οτι εντός δύο μηνών οικονομικα το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να επιδείξει σχεδόν τίποτα (το επίδομα αλληλεγγύης είναι σαν να δίνεις στον καρκινο ασπιρίνη).ΚΑΙ ΟΜΩΣ !Στην εξωτερική πολιτική επικρα΄τει οργασμός!Δέυτερη ,μέρα πρωθυπουργίας ο ΓΑΠ στην Τουρκία!ΜΗΠΩΣ ζήτησε να μην επαναληφθεί σκηνικό Ιμίων;Αμέσως μετά στην Κύπρο.ΜΗΠΩΣ προσδιόρισε νέες κοκκινες γραμμές για το νέο σχέδιο (ο υφυπουργός Εξωτερικών Δριτσας είχε εκπονήσει το πρώτο).Εντός μήνα από την νίκη του, συνάντηση με Σκοπιανούς και Αλβανούς στην λίμνη στα σύνορα (με επίσημη ατζέντα το περιβάλλον).Σήμερα μόλις για πρώτη φορά στην ισορία Ελληνας Πρωθυπουργός σε Διεθνές Φορουμ αναφέρομένος λεκτικά στα Σκόπια αναφέρθηκε σε αυτά με το όνομα "Μακεδονία" ψάχνοντας ακόμα γεωγραφικό προσδιορισμό. ΜΗΠΩΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ο Κύριος Παπανδρέου;ΜΗΠΩΣ η καθυστέρηση του Καραμανλή να εκπληρώσει συγκεκριμένους όρους που του έιχαν θέσειήταν η αιτία να του δείξουν την πόρτα της εξόδου με την αποκάλυψη των σκανδάλων (ανεξαρτήτως ενοχής ή αθωότητας) και όλα τα κανάλια λύσσαξαν ένα χρόνο;ΜΗΠΩΣ ο ΓΑΠ προκειμένου να χάσει και τρίτη εκλογική αναμέτρηση και τον εκβαραθρώσει ο Βενιζέλος αποδέψθηκε ασθμένων όρους και προυποθέσεις στου οποίους ο Καραμανλής δεν ενεδιδε. ΜΗΠΩΣ βιάζεται να αλλάξει τον Κώδικα περι Ιθαγένειας. Μήπως τα κανάλια προβάλλουν τα αυξημενα τέλη και το κόψιμο των επιδομάτων και ο ΓΑΠ αλωνίζει τη εντολή ΄κάποιων που τον διόρισαν με δαχτυλίδι και τον στήριξαν μετά τη συναίνεση του στο να κλείσει τρύπες που ο απέλθών πρωθυπουργός δεν έκλεινε τόσα χρόνια παρά έθετε ΒΕΤΟ εξαγριώνοντας τους ιδιοκτήτες της στρατιωτικής βάσης στα ΣΚΟΠΙΑ και στο ΚΟΣΟΒΟ. Ερώτηματα θέτω. Μακάρι να είχα απτές και διασταυρωμένες απαντήσεις. Πάντως ο Κυρίος Πρωθυπουργός βρίσκεται περισσότερο στο εξωτερικό παρα στην Ελλάδα. Και ασ μην ξεχνάμε οτι η προεκλογική ατζέντα περιορίστηκε μονάχα στην οικονομία και οχι στις νέες κοκκινες γραμμές και την ταχεία επίλυση συλλήβδη όλων των ΕΘΝΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ, όπως εκ του αποτελέσματος ως τώρα σκόπευε να πράξει ο Κύριος Παπανδρέου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.