26/12/09

Aπάνθρωπη μεταχείριση νεκρών Κούρδων Ανταρτών



Στην Τουρκία, αντιθέτως, σχεδόν όλοι οι κάτοικοι έχουν τουρκική υπηκοότητα, πλην όμως αυτό δεν τους εξασφαλίζει ίσα δικαιώματα αν δεν είναι εθνοτικά Τούρκοι.

Το μεγαλείο του Τουρκικού πολιτισμού (στο βίντεο στο link που ακολουθεί)για μια ακόμη φορά αποδυκνείεται απο τον τρόπο που Τούρκοι Στρατιώτες αντιμετωπίζουν τους Νεκρούς Κούρδους Αντάρτες
http://www.firatnews.tv/index.php?rupel=nuce&nuceID=19169

17 σχόλια:

  1. Κλασσικοί...Τούρκοι. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Μόνο απέναντι σε νεκρούς μπορούν να παίξουν τους "γενναίους στρατιώτες". Τόσο δειλοί και βάρβαροι είναι...

    Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο δείχνει και πόσο μοιάζουμε

    ξεχασαται το κομμένο κεφάλι του Βελουχιώτη
    Η Εθνοφυλακή αποκεφάλισε το πτώμα του και κρέμασε το κεφάλι του στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων
    κοίτα ποιος μιλάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό με τον Βελουχιώτη εγινε 60 χρονια πριν αν δεν απατώμαι.Φαινεται ότι συνεχίζουν κάποιοι το εθνικοδιαλυτικό τους έργο. Δεν χρειάζεται να ξύνουμε πληγές του παρελθόντως. Σημασία έχει ότι το γεγονός στο βίντεο σίγουρα είναι κατακριταίο πέρα από κάθε αμφιβολία και δείχνει ξεκάθαρα το ποιοί είναι οι Τούρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. >>Η Εθνοφυλακή αποκεφάλισε το πτώμα του και κρέμασε το κεφάλι του στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων
    κοίτα ποιος μιλάει;<<

    Αυτο απο τους Ιταλους το κλεψαμε. Που κρεμασαν αναποδα το πτωμα του Μουσολινι και της Πετατσε στην πλατεια Λορετο.

    Ουνα φατσα, ουνα ρατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην αρχίσουμε τα ίδια.Χαίρεται μόνο ο Κεμάλ.
    Έχουμε ένα κοινό σκοπό.Να διεγείρουμε την πατριωτική αντίληψη των Ελλήνων,και αυτό φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 26 Δεκεμβρίου 2009 5:12 μ.μ.
    μπορώ να σου βάλω άπειρες συνδέσεις με φωτογραφίες διαδηλωτών, που ενω είναι αιμόφυρτη στο κράσπεδο τους γλοτσανε τα Ελληνικά σώματά ασφαλείας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 26 Δεκεμβρίου 2009 5:12 μ.μ.
    ''μπορώ να σου βάλω άπειρες ''συνδέσεις με φωτογραφίες διαδηλωτών, που ενω είναι αιμόφυρτη στο κράσπεδο τους γλοτσανε τα Ελληνικά σώματά ασφαλείας....''


    'Αλλο νεκρός Κούρδος μαχητής που πολεμάει για τα ιερά και όσια κι άλλο ο αιμόφυρτος (;) επαναστάτης της φακής ή μια απο τα ίδια δεν ξέρω τι μου γίνεται.

    'Αλλες τόσες φωτό μπορούμε να βρούμε που οι ''αιμοφυρτοι'' τα σπάνε ΟΛΑ plus εκτός απο το αυτοκίνητο και το σπίτι του πατέρα τους.

    Κάναμε τώρα το ίδιο τους κουραμπιεδο-επαναστάτες του λεκανοπεδίου Αττικής + περιχώρων με τους τύπους που πολεμούν με οργανωμένο στρατό απέναντί τους για να φτιάξουν Πατρίδα.

    Οι μέν πολεμούν για να φτιάξουν χώρα και οι άλλοι πλιατσικολογούν για να την διαλύσουν, (αφού πρώτα άλλοι πολέμησαν για να τους την ελευθερώσουν).

    Λινάτσες! Επι του θέματος πότε θα είστε;
    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Τα χειρότερα εγκλήματα γίνανε στον Ελληνικό Εμφύλιο!"
    http://1453-2009.pblogs.gr/2009/02/ta-heirotera-egklhmata-ginane-ston-ellhniko-emfylio.html

    Και για όποιον θέλει να κάνει εμετό από την φρίκη (ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!!!) :
    ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΡΙΑΡΙΑ ΡΩΣΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ

    http://www.liveleak.com/view?i=01d_1187129093

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aνωνυμε 5:12 μ.μ. εδω γραφουν ανθρωποι που νοιαζονται για την Ελλαδα, η προπαγανδα στο indymedia και στους "χρηματοδοτες" σας.

    Τωρα οι εικονες δεν μου προκαλουν εκπληξη, πολεμος ειναι και στο πολεμο ο ανθρωπος δεν ειναι ανθρωπος.

    Makis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι εγω αν ημουνα Τουρκος το ιδιο θα εκανα,γιατι πιστευει κανεις απο εσας οτι αν γινει κανας πολεμος θα μεταχειρίζεστε τα πτωματα των εχθρων σας(μη πω και των δικων μας)ανθρωπινα; Ουτε με σφαιρες,ειναι μοιραιο.Ολα τα αλλα ειναι υποκριτικές αηδίες που σκοπο εχουν να δείξουν την ανύπαρκτη ανωτερότητα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kostakoutas,
    Πορίσματα και υποθέσεις.

    'Οταν έχεις σκοτώσει κάποιον στον Πόλεμο τελειώνεις εκεί. Αν ΕΣΥ πιστεύεις ότι δεν θα τελειώνες εκεί κι αρχίζες να κόβεις κεφάλια και δεν ξέρω και γω τι άλλο είναι προβλημά του ψυχικού σου κόσμου και του στρατού στον οποίο υπάγεσαι.
    Οι Τούρκοι και γενικά οι Ισλαμιστές το έχουν ΣΥΣΤΗΜΑ να κόβουν κεφάλια.

    Μπορεί κάποιος που να γνωρίζει σοβαρά -και όχι με υποθέσεις- να μας πει αν το Ισλάμ έχει σχέση με αυτή την εξευτελιστική πρακτική;
    Συγνώμη για την μακάβρια ερώτηση αλλά υποθέτω πως κάποια σχέση μπορεί να υπάρχει.

    Το πρόβλημα είναι αν κάτι γίνεται Συστηματικά και όχι απο τίποτε ξεκάρφωτους ψυχασθενείς που κάνουν
    ότι νά'ναι. Ως στρατιώτης είσαι εκεί για να πολεμήσεις και εκεί τελειώνει το θέμα και η αποστολή σου.

    (Γι'αυτό υπάρχουν και τα στρατοδικεία).

    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Νήμα,
    δεν μιλάω για τα κοψίματα κεφαλιών αλλά για το βίντεο οπως το είδαμε,είμαι σχεδόν σίγουρος και δεν εχω πρόβλημα να παραδεχτώ πως αν είχα 20 χρονιά εμφύλιο(δεν ψάχνουμε τα αίτια αυτού) και είχα χάσει συναδέλφους,φίλους κλπ,θα μεταχειριζόμουν τα πτώματα(ειδοποιός διαφορά) κάπως έτσι,άλλωστε δεν υπάρχει καμιά θηριωδία,πλήρη απαξίωση των πτωμάτων υπάρχει(αν και ενας οπλίτης κλωτσάει σε κάποια φάση έναν απο τους νεκρούς και εκει ακριβώς φαίνεται αυτο που λεω πιο πανω).
    Ελπιζω να εχεις διαβάσει κανα βιβλίο για τους ευρωπαϊκούς πολέμους ή τους παγκόσμιους ετσι; Επίσης πιστεύω θα γνωρίζεις για τα εγκλήματα των Γερμανών,Βουλγάρων κλπ,επίσης ελπίζω γνωρίζεις κάτι σκηνικά του να πετιούνται κομμένα κεφάλια σε πλατείες χωριών κατα τη διάρκεια του εμφυλίου....Άστο φίλε...Ξεχειλίζεις ανωτερότητα...Ή μήπως υποκρισία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @kostakouta

    μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Επειδή εσύ θα βεβήλωνες τα πτώματα των αντιπάλων δεν σημαίνει ότι θα το έκαναν όλοι.

    Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @kostakoutas

    ''...Άστο φίλε...Ξεχειλίζεις ανωτερότητα...Ή μήπως υποκρισία;''

    'Οπως εσύ είσαι τόσο σίγουρος ότι θα έκανες τα ίδια και χειρότερα στους σκοτωμένους, στους αντίπαλους νεκρούς, ΕΠΕΤΡΕΨΕ μου να είμαι σίγουρος, για ΜΕΝΑ, ότι θα μου αρκούσε στο ότι θα σκότωνα τον εχθρό στην ΜΑΧΗ --και εκεί θα τελείωνε το πράγμα.

    Αυτό δεν νομίζω να είναι ''ξεχείλισμα ανωτερότητας'' -ούτε με ενδιαφέρει πως το βλέπεις εσύ-, το μόνο σίγουρο πάντως είναι : το να πιστεύΩ τι ΘΑ ΕΚΑΝΑ σε μια υποτιθέμενη περίπτωση -σύμφωνα με τις αρχές μου- δεν ΜΕ κάνει υποκριτή.
    Πάντως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι το ίδιο. Αυτό για σένα μπορεί να είναι ανωτερότητα για μένα ΑΠΛΑ κάτι φυσικό! (Θέλει και κάποια προσπάθεια βέβαια).

    Επίσης πέρα απο το τι κάνει το κάθε άτομο ξεχωριστά σε τέτοιες περιπτώσεις, το σημαντικό είναι άν ο χ στρατός προωθεί ή δεν προωθεί τέτοιες πρακτικές. Εάν ΟΧΙ οι στρατιώτες μόνο στα μουλωχτά μπορούν να τις εφαρμόσουν.

    Αν ξέρουν ότι θα τους πάρει ο διάολος εάν τους δει κάποιος ανώτερος τότε θα καταπιούν τα μη-υποκριτικά ενστικτά τους (sic).


    Η αλήθεια είναι ότι δεν διαβάζω βίβλία ΠΑΡΑ μόνο TOM KAI TZERRY.
    'Αστο φίλε,
    Νήμα

    ΥΣ:Αλλο το κρεοπωλείο του Β'ΠΠ και άλλο των Κεμαλιστών εν έτη 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Νημα,γιατί το κρεοπωλείο του Β' παγκοσμίου δεν σε βολεύει; το βιετναμ; το ιρακ; το Αφγανιστάν;Διάλεξε εσύ έναν πόλεμο να δούμε τις συμπεριφορές.
    Ότι και να προωθεί ο στρατός,ο στρατιώτης στο πεδίο,θα κάνει τα δικά του(το 22 ας πούμε λιγα εγκλήματα γιναν;),ας υποθέσουμε οτι κερδίζεται μια μάχη και έχουν πιαστεί 10 αιχμάλωτοι,αυτούς τους εκτελεί ένας από τους στρατιώτες εν ψυχρώ,θα τον εκτελέσεις εκείνη την ώρα,θα τον στείλεις στρατοδικείο ή θα τον φωνάξεις και θα συνεχίσεις;
    Εγώ φίλε ξερω οτι ο άνθρωπος δεν ελέγχεται και γιαυτό και λέω οτι αν μπω στην θέση αυτών στο βίντεο,είναι πολύ πιθανό να φερθώ έτσι και επαναλαμβάνω,άλλο πράγμα η ελλειπή μέριμνα μεταφοράς των σωρών,των εχθρών και άλλο η συλλογή αυτιών και λοιπών ενθυμίων όπως κάνανε κάτι Ελληνικά κομάντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kostakoutos eipe an eimoun tourkos ta idia tha ekana ........,siga min katso na asxolitho na pairno kefalia tourkon mia sfaira sto kefali kai telionei i ypothesi ,i varvarotita einai i genaiotita ton deilon kai ayta ta kanoyn oi toyrkoi kai mono anekathen deiloi anekathen varvaroi ,kai oso gia to kefali toy velouxioth pou sxoliase kapios ta axize kai ta pathe prodotis kai sfageas ellinon itan



    Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/12/blog-post_5350.html#ixzz0k9EeUj78

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.