19/12/09

Προς κάθε αρμόδιο!!!


Γεύση από το όργιο της τουρκικής προπαγάνδας
Μεταφράζω παρακάτω ένα ανηρτηµένο στο Youtube βίντεο που βρήκα προ ηµερών. Πρόκειται για περσινό «χάτιµ» (δηλ. τελετή αποφοίτησης από τα µαθήµατα Κορανίου της ψευτοµουφτείας) στίς 27-6-08 και τα παιδιά απαγγέλουν «ποιήµατα». Ένα παιδάκι µέσα σε τζαµί της περιοχής του Εχίνου Ξάνθης – παρουσία του τότε Τούρκου Πρόξενου της Κοµοτηνής Αχµέτ Ριζά Ντεµιρέρ, του δηµάρχου Μύκης Μουσταφά Αγκά, του τουρκοµουφτή Αχµέτ Μέτε, και του βουλευτή Τσετίν Μάντατζη, παρακαλώ - απαγγέλει:

Εγώ σε αγαπώ πολύ ωραία µου Τουρκία
Με σένα θα κλάψω, µε σένα θα γελάσω
Την ηµισέλινο σηµαία σου θα υψώσω στο πιο ψηλό σηµείο.
Αν χρειαστεί για σένα, µε χαρά να πεθάνω.
Είµαι ερωτευµένος µαζί σου ωραία Τουρκία
Να ακούσουν την ιστορία σου, να φοβηθούνε τα τσακάλια.
Να µην µπούνε ανάµεσα µας και µας πάρουνε λόγια
Να µετανοιώσουν αυτοί, να ψάξουν για φίλους
Να σου δείξω εγώ Ωραία µου Τουρκία.


Απίστευτο; Κι όµως υπάρχουν και χειρότερα! Προσέξτε λόγια που απήγγειλε στην «θρησκευτική» τελετή ένα κοριτσάκι:

Ο λαός της Θράκης δεν σηκώνει ποτέ την προδοσία.
Αν υπάρχει κάποιος που δεν την αγαπά ας την εγκαταλείψει
Αυτή η χώρα είναι δική µας, η Θράκη είναι δική µας
Αυτοί που είναι από την πόλη, από το χωριό,
από τα Βαλκάνια και από τα βουνά
είναι όλοι αδέλφια µεταξύ τους
Αχ αυτή η θλίψη της διχόνοιας!
Να ξέρετε η Θράκη είναι δική µας
Η χώρα είναι δική µας
Ε, προδότες µην εξαντλείτε την υποµονή µας
Μην νοµίζετε την Θράκη απροστάτευτη
Μη µας τσιγκλάτε το κεφάλι
Μη µας ζορίζετε, αυτή η χώρα είναι δική µας
Η Θράκη είναι δική µας!


Χτυπήστε στο Youtube «SAHIN KOYU HATIM MERASIMI 2008» και θα τά ακούσετε.
Τροµερό πράγµα το πού έχουµε φτάσει: Να γίνεται αυτό το αίσχος µέσα στην Ελλάδα, παρουσία του Τούρκου Προξένου καί του “Έλληνα” βουλευτή και να µην συγκινείται κανείς!
Σε ποιον να απευθυνθείς;
Ποιον να εγκαλέσεις;
Ο ένας αναρµόδιος.
Ο άλλος τα (δήθεν) γνωρίζει µα τι να κάνει...
Ο τρίτος ψηφοδέσµιος.
Ο ένας πιο άχρηστος από τον άλλον.
Η αντιποµακική και σωβινιστική προπαγάνδα ξεκινάει από τα δήθεν κατηχητικά, µπροστά στα µάτια µας, και ουδείς ασχολείται.
Ρωτώ κάθε αρµόδιο, είναι αυτές οι γιορτές µίσους θρησκευτική υπόθεση;
Τι άλλο πρέπει νά γίνει για να ξυπνήσουµε;

Μ.Κ.
(Αντιφωνητής, 16-12-09)

14 σχόλια:

  1. Kαι στην Βουλή να έλθει το θέμα, θα ακουστούν κάποιες αοριστολογίες. "Θα εξετάσουμε", "θα απευθύνουμε αυστηρή προειδοποίηση" και ο Μάντατζη θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο ΚΟΜΜΑ του, όχι στην Βουλή. Θυμάστε δα τι έγινε με τον Ιλχάν και όλους τους προηγούμενους που πήγαιναν στην Τουρκία και μίλαγαν για μητέρα-πατρίδα (Τουρκία) και "τουρκική" μειονότητα. Ουδείς εξεδιώχθη από το κόμμα του, ουδείς κρίθηκε ένοχος εσχάτης προδοσίας, παραβίασης του βουλευτικού του όρκου κλπ.

    Η Αθήνα δεν ενδιαφέρεται να σωθεί η Θράκη, στην οποία το ποσοστό των χριστιανών με των μουσουλμάνων αλλάζει πια από χρόνο σε χρόνο υπέρ των τελευταίων.

    Εάν ο ίδιος ο ελληνικός (θρακικός) λαός δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια του, μην περιμένετε ότι θα γίνει κάτι. Η κοσοβοποίηση έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρωμιάρηδες σκ..τότουρκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο ακριβως εχω βαλει στο κινητο μου και κοιταω τωρα να το βγαλω και σε αυτοκολλητα να το κολλησω παντου...!! (13)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α!Ξεχασα...Δε κοιταω να σκισω τη σημαια μου για να γινω πρωτη ειδηση αυριο το πρωι στα χουντοκαναλα των πραιτωριανων και να παρω λιγη αξια,γιατι εχω δηθεν ιδεολογια.Αν εχεις ιδεολογια δε σχιζεις ουτε του χειροτερου σου εχθρου τη σημαια.Τη κρατας μονο,σαν λαφυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ...ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν φταίνε οι τούρκοι "ελληνες" μωαμεθανοί,εμείς φταίμε.Φταίει πολύ, ο εθνάρχης καραμανλής που το 1955-56,όταν οι ρωμιοί εκτελούντο απο τα αγρια στίφη στην Πόλη, δεν τους έστειλε στην αγαπημένη τους πατρίδα. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επαναλαμβάνω: Οι τούρκοι,"έλληνες μωαμεθανοί" μας φταίνε ;;;Οταν το 1954-55 εκτελούσαν τους Ρωμιούς στην Πόλη,ο Εθνάρχης εποίησε την κίσσαν και δεν τους έστειλε στην αγαπημένή τους τουρκία.... αυτό και αν είναι Εθνική ΠΡΟΔΟΣΙΑ.Τωρα τι καθόμαστε και λέμε ;;; Τα ίδια δεν κάνουμε και εμείς στην Βόρειο Ηπειρο(αλβανία);;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά σουσσσσς το κράτος κοιμάται μην το ταράζετε από το βαθύ του ύπνο ήδη το ξυπνητήρι της Θράκης το έχει κλίσει κανά δυο φορές μα αυτό πάλι χτυπά .
    Μια είναι η ελπίδα της Θράκης για τα επόμενα δυο τρία χρόνια και έχει ονοματεπώνυμο Φράγκος Φραγκούλης. Κομάντο από τα λίγα ,δεν μασάει και εχει και το ισχυρό χαρτί της καταγωγής. Από Κομοτηνή είναι και ξέρει πρόσωπα και πράγματα, άριστος γνώστης της τουρκικής και δεν του αρέσει να νιώθει καθόλου με την πλάτη στον τοίχο. Ειδικά όταν υπερασπίζετε το πατρικό του σπίτι. Μην νομίζετε πως αργούν οι ημέρες που θα αρχίσουν τα γεγονότα στη Θράκη εάν ήδη δεν είναι η κατάσταση μη ανατρέψιμη σίγουρα πολύ σύντομα θα γίνει.

    Πορφυριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 19 Δεκεμβρίου 2009 8:11 μ.μ. & 19 Δεκεμβρίου 2009 11:02 μ.μ.

    Με απλό υβρεολόγιο, δυστυχώς, τα πράγματα δεν αλλάζουν. Ας κοιτάξουμε συντονισμένα να αντιδράσουμε σαν πολίτες, όπως μπορούμε καλύτερα (συλλαλητήρια, συγκεντρώσεις, αρθρογραφία, ενημέρωση του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντός μας) και ας αφήσουμε τα υβρεολόγια. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή.

    Συμφωνώ με τον 19 Δεκεμβρίου 2009 7:37 μ.μ.

    Δεν θέλω να απογοητεύσω, αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι χρόνια τώρα γράφουμε, ξαναγράφουμε, συζητάμε, αλλά τίποτε δεν αλλάζει. Η πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου είναι κλεισμένη σ' έναν γυάλινο πύργο, απ' όπου βλέπει, αλλά δεν ακούει. Είναι εντελώς αποκομμένη από τον λαό, όπως οι αριστοκράτες στις Βερσαλίες. Εκείνοι έφαγαν το κεφάλι τους κάποια μέρα. Θα γίνει το ίδιο και με τους δικούς μας αριστοκράτες; Το ελπίζω και το εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι ευχής έργον ότι ο Στρατηγός Φρ.Φραγκούλης είναι ΑΓΕΣ,αλλά για πόσο θα είναι;;;; Σελίγο θα είναι Στρατηγός χωρίς στράτευμα.....ευτυχώς που υπαρχουν οι έφεδροι και μάλιστα οι εθελοντές έφεδροι που .... θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα.Από την Θεσσαλόνίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί φίλοι ,
    γιατί μας φαίνονται όλα αυτά παράξενα;Κάποτε είχαμε τιμή και λόγο.Τώρα πια λογοδοτούμαι για να έχουμε τιμή.
    Βλέπεις τώρα πια η τιμή ορίζετε με ψηφία σε επιταγές .
    Κανείς Τούρκος και 6ης γενιάς δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ¨Ελληνας και να σεβαστή τη χώρα στην οποία μένει και ζει απλά γιατί πάνω και πέρα απο όλα η Τουρκία .
    Βλέπεις αυτοί δεν χαρακτηρίζονται εθνικιστές από τους συμπατριώτες τους ενώ εμείς αν μιλήσουμε μας διανθίζουν με όλες τις ευγενείς ταμπέλες.
    Η αντίδραση σημαίνει τιμή λόγος ανδρεία και πάνω απο όλα παντελόνια.
    Τα έχει κανείς ; Είναι κανείς διατεθιμένος να αφήσει το κινητό του και το κοντρόλ της τηλεόρασης και να βγεί να υπερασπιστεί τα πιστεύω του και ας θεωρηθεί εθνικιστής ας λιδορηθεί ας πετροβοληθεί από τους Ελληνες δημοκράτες που ένεκα του παχυλού μισθού και του τελευταίου μοδάτου κινητού και αυτοκινήτου θα τον ποδοπατήσουν.
    Λυπάμαι ειλικρινά λυπάμαι γιατί η σαπίλα που ξεκίνησε από την διάλυση της οικογένειας του πυρήνα της κοινωνίας ήταν αναμενόμενο να φτάσει τόσο ψηλά και τόσο μακριά .
    Το χειρότερο είναι ότι το σάπιο το θεωρούμε ώριμο και το σωστό σοβινιστικό.
    Εμείς στην Αθήνα ξεχάσαμε την Β. Ελλάδα οι περισσότεροι και οι Β. Ελλάδα μεγάλο μέρος της ''φοβάται'' να μιλήσει γιατί ποιος θα ακούσει....

    Ακούει κανείς ; Είναι κανείς εδώ;
    Μια ηχό μπροστά σε μια τηλεόραση με μια σημαία να καίγεται και κανείς να μη κάνει τίποτα.

    Θα το λέω μέχρι να βαρεθούν να με ακούνε οικονομική ευρωστία και οικονομική σταθερότητα χρειάζεται έθνος κράτος και σύνορα για να τελεσφορίσει ...Αλλιώς βράστα Χαράλαμπε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ σωστή η Χριστίνα αλλά ποιος θα μιλήσει.
    Ο περισσότερος κόσμος ξέρετε λέει ας πάρουν οι Τούρκοι μερικές βραχονησίδες και μιλιά θάλασσας φτάνει εγώ και τα παιδιά μου να μην πάθουμε τίποτα .Οι το χειρότερο – γιατί να πολεμήσουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι και να σκοτωθούμε και οι πλούσιοι και οι πολιτικοί να κρύψουν τα παιδιά τους και όταν καταλαγιάσουν τα πράγματα θα γυρίσουν πίσω και θα είναι πάλη οι καλύτεροι . σε αυτό το σημείο έχει φτάσει η αποσύνθεση της κοινωνίας και του πατριωτισμού μας και η ευθύνη είναι συλλογική. Όσο υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί άλλο τόσο είναι και ο πατέρας ,δάσκαλος, καθηγητής και αξ/τικος που εκπαιδεύει τους νέους κατά την διάρκεια της θητείας τους.

    πορφυριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χριστίνα : τι έγινε με την ορθογραφία σου ;;; μου προκάλεσες έκπληξη.... Καλές Γιορτές ,από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Α.Λ.

    Προτιμώ την σωστή ομιλογραφία παρα την ορθογραφία και περισσότερο όταν οι συνθήκες που γράφω στο ιστολόγιο δεν είναι δημοκρατικές από το μέρος το οποίο βρίσκομαι.
    Πάρα ταύτα ζητώ συγνωμη για τα οποια λάθη ή σωστά που μπορεί να ενοχλούν θα φροντίσω να το αλλάξω αν ενοχλεί την αισθητική σου.

    Κλείνοντας να σου ευχηθώ οι δικές σου γιορτές να είναι καλύτερες από τις δικές μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.