7/12/09

Oι εθνικιστές του Ε.Ι.Ε εκθέτουν τον μηχανισμό των Αντικυθήρων, για να εξάψουν το εθνικιστικό αίσθημα των υποτιθέμενων Ελλήνων*

*Η Γ.Γ. του υπουργείου (πρώην Εθνικής) Παιδείας, κ. Δραγώνα (στη φωτογραφία με την υπουργό κ. Διαμαντοπούλου) θεωρεί ότι η ταύτιση της ιστορίας και του πολιτισμού της αρχαιότητας, με τους σύγχρονους Έλληνες, που δεν είμαστε Έλληνες αλλά μας έκαναν, αποτελεί ρατσισμό και εθνικισμό!

Ο «Mηχανισμός των Αντικυθήρων» στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
Μέχρι τις 25 Ιανουαρίου


Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων αποτελεί τον αρχαιότερο μηχανικό αστρονομικό υπολογιστή
Αθήνα
Έκθεση με τίτλο «Ο Mηχανισμός των Αντικυθήρων: Περιήγηση στην αστρονομία και την τεχνολογία της εποχής του» σχετικά με το σπουδαιότερο τεχνολογικό αντικείμενο που σώθηκε από τον αρχαίο κόσμο, παρουσιάζει από σήμερα, Δευτέρα, και μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2010 το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ).

Η έκθεση, η οποία συνοδεύεται από σχετικές επιστημονικές ομιλίες, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ειδικών μορφωτικών εκδηλώσεων «Επιστήμης Κοινωνία».
Στην έκθεση θα παρουσιαστούν η ιστορία και οι λειτουργίες του αρχαιότερου μηχανικού αστρονομικού υπολογιστή, καθώς και όψεις της αρχαίας αστρονομίας και τεχνολογίας, οι οποίες είναι απαραίτητες για την κατανόηση της λειτουργίας του Μηχανισμού και την τοποθέτησή του στο πλαίσιο της Ιστορίας των Επιστημών και της Τεχνολογίας.
Ο επισκέπτης θα μπορεί να περιηγηθεί στα δεδομένα της ιστορικής έρευνας (αρχαία κείμενα και αρχειακό υλικό), στις εικόνες από το εσωτερικό του Μηχανισμού που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά με τη χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας, σε τρισδιάστατες αναπαραστάσεις και μηχανικά ομοιώματα, καθώς και σε πολυμεσικές εφαρμογές με θέμα την αστρονομία και την τεχνολογία που προϋπήρξαν της κατασκευής του Μηχανισμού.
Κατά την αποψινή εκδήλωση των εγκαινίων θα παρουσιαστεί το έργο «Hephaestus» από τον Ευθύμιο Νικολαΐδη, Διευθυντή Ερευνών του Ινστιτούτου Νεοελληνικών Ερευνών του ΕΙΕ, θα απευθυνθούν χαιρετισμοί από εκπροσώπους του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και της Ομάδας Μελέτης του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, θα παρουσιαστεί η έκθεση από τον κ. Ιωάννη Μπιτσάκη, ιστορικό των επιστημών, ενώ θα ακολουθήσει διάλεξη του καθηγητή κ. Θεοδόσιου Τάσιου με θέμα «Μας ενδιαφέρει ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων;»
Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στις 19.30, στο πλαίσιο της έκθεσης του ΕΙΕ, το Βρετανικό Συμβούλιο διοργανώνει Στρογγυλό Τραπέζι με θέμα «Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων στο πλαίσιο της ιστορίας, της επιστήμης και της τεχνολογίας». Έχουν κληθεί να μιλήσουν ο καθηγητής Ρόναλντ Νάμπερς του πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, και οι: Θεοδόσιος Τάσιος, καθηγητής ΕΜΠ και πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, Τόνι Φριθ, μαθηματικός και σκηνοθέτης, μέλος της Ομάδας Μελέτης του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, Πάολο Μπρένι, πρόεδρος της Επιτροπής Επιστημονικών Οργάνων (SIC) και αντιπρόεδρος της IUHPS-DHST και Ρομπέρ Αλέ, ιστορικός των επιστημών και των τεχνικών, καθηγητής του πανεπιστημίου της Λιέγης και μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας.
Η έκθεση για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων διοργανώνεται από το Πρόγραμμα Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Διδακτικής των Επιστημών και της Τεχνολογίας, του Ινστιτούτου Νεοελληνικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διδακτικής και Επιστημολογίας Φυσικών Επιστημών και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας - ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ομάδα Μελέτης του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας.
Η έκθεση και οι παράλληλες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Hephaestus» (Hellenic Philosophy, History and Environmental Science Teaching Under Scrutiny) του 7ου Προγράμματος Πλαισίου για την έρευνα της ΕΕ.
Η έκθεση θα λειτουργεί στο ισόγειο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα, τηλ. 210 7273501, 7273516) καθημερινά από τις 10.00 - 20.00 και Σάββατο-Κυριακή 10.00 - 14.00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

26 σχόλια:

  1. Η κυρία Δραγώνα, αυτό που λέει ότι "δεν είμαστε Έλληνες, αλλά μας έκαναν", έκανε ορθογραφικό λάθος. Χρησιμοποίησε πλυθηντικό αντι για ενικό. Δηλαδή λέει και πολύ σωστά. "Δε είμαι Ελληνίδα, αλλά με έκαναν." Έτσι δεν υπάρχει παρεξήγηση και όλα καλά. Και μια και αναφέρεστε στον μηχανισμό των Αντικυθήρων, αν δουλέψει το σκουριασμένο πρωτότυπο στο μουσείο, θα δουλέψει και το μυαλό της κυρίας DRAGON.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το φαινόμενο "Θάλεια Δραγώνα" μάλλον εμπίπτει στην ειδικότητα ψυχιάτρου.

    Η γυναίκα έχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια κυρία η οποία θεώρησε πριν από ορισμένα χρόνια πως η παιδεία θα ήταν ποιο πλήρης αν καθιερωθούν τα Αγγλικά ως επίσημη γλώσσα της Ελληνικής Δημοκρατίας. (Ποιος ξέρει ίσως για να μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία να συνεννοούνται οι εποικιστές με τους ντόπιους στο μέλλον) Και μια άλλη κυρία η οποία θεωρεί εντελώς πλαστή την ελληνική εθνική ταυτότητα. Αυτές οι δύο κυρίες βέβαια δεν θα μπορούσαν να υπηρετούν σε κάτι που έχει τίτλο «εθνικό»… Αλλά αν υπήρχε περίπτωση να δώσουν όρκο πίστης όχι στο ευαγγέλιο, διότι όπως έχουμε πει κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο, αλλά στα εθνικά σύμβολα του κράτους που υπηρετούν, όπως φυσικά εκεί θα έπρεπε να δίνουν όρκο, όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί, όπως δίνει και ο τελευταίος έφεδρος στρατιώτης αυτής της χώρας. Αναρωτιέμαι τι θα έκαναν σε μια τέτοια περίπτωση άραγε; Θα έδιναν τον όρκο σε εθνικά σύμβολα ενός ανύπαρκτου κατά την μία κυρία ή υπό πολιτισμική κηδεμονία κατά την άλλη κυρία έθνους μόνο και μόνο για να αναλάβουν οφίκια; Αλλά σε μια τέτοια περίπτωση συμβαίνουν δύο τινά. Είτε το έθνος είναι υπαρκτό και επιθυμητά τα οφίκιά του οπότε αυτά που επαγγέλλεται τουλάχιστον η μία εκ των κυριών είναι μετά συγχωρήσεως μπούρδες. Είτε το έθνος είναι ανύπαρκτο και η κυρία κοροϊδεύει τον κόσμο αναλαμβάνοντας οφίκια υπηρετώντας κάτι που δεν υπάρχει. Ότι και να συμβαίνει από αυτά τα δύο δεν περικλείει τιμή για την επιστημοσύνη αυτής της κυρίας. Αλλά ούτε και για αυτούς που την επέλεξαν και φυσικά αυτό το τελευταίο αναφέρεται στον ίδιο τον κύριο πρωθυπουργό.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξιοτιμες(?) κυριες της φωτογραφιας.
    Λιγο με ενδιαφερει αν δεν ημουνα Ελληνας,αλλα με εκαναν.Και χρωστω μεγαλη χαρη σε αυτους που με εκαναν.Τιμη μου που σε καθε περιπτωση μπορω να λεω οτι ειμαι Ελληνας,και αισθανομαι Ελληνας.
    Επειδη δε η πατριδα μου απειληται, τοτε αφου με εκαναν Ελληνα,εχω την υποχρεωση να την υπερασπιστω,και αν αυτο το λετε εσεις εθνικισμο τοτε δηλωνω και εθνικιστης,ετσι για να μην σας χαλασω το χατηρι.
    Κυριες(?) της φωτογραφιας.
    Υπαρχουν χιλιαδες οικογενειες που οι παπουδες το 12,οι πατεραδες το 40 και τα παιδια το 74 εδωσαν αιμα για να πληρωνεστε τωρα εσεις απο το Ελληνικο δημοσιο και να μας λετε οτι εχετε ...εγκεφαλικη ..δυσκοιλιοτητα.
    Αν ολοι αυτοι δεν ηταν Ελληνες τωρα θα εισασταν σε καποιο....χαρεμι καποιου ...υπο δυσμενια πασα να ...πλενετε τα σεντονια.
    Αυτα τα ολιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι κι' αυτοί οι παληοαρχαιολόγοι, που όλο εθνικιστικά πράγματα πάνε και ξεθάβουν. Βλέπω να τους κόβουν τις χρηματοδοτήσεις.

    Με την ευκαιρία και μιά ερώτηση γιά όποιον ξέρει: Αληθεύει αυτό που έγραψαν οι εφημερίδες, ότι η Δραγώνα έκανε μέρος των σπουδών της στο Deree σε παράρτημα στην αμερικανική βάση του Ελληνικού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα έρθουν για ψήφο στις επόμενες εκλογές - 20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η καλύτερη θωράκισή μας απέναντι σε φαινόμενα τύπου Δραγώνα είναι η γνώση. Αυτό είναι που φοβούνται όλοι οι σκοταδιστές της Νέας Τάξης. Ορίστε λοιπόν, η έκθεση στο ΕΙΕ είναι μια καλή ευκαιρία και ένα καλό ερέθισμα.

    ΥΓ. Πολύ επιτυχημένος ο τίτλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. “Δεν είμαστε Έλληνες”

    H κ. Δραγώνα θέλει να μας “διδάξει” ότι δεν είμαστε Έλληνες και συνέχεια συνέγραψε:

    “Τι είναι η Πατρίδα μας”!

    Μετά από πολλά, πολλά χρόνια ξαφνικά εμφανίζεται ένας τύπος με αποξηραμένο αίμα στη φλέβα, για τη δημιουργία αμφιβολίες ενός “μικρόβιο” της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αυτό είναι ακριβώς αυτό το μολυσμένο το οποίο ονομάζεται “Σύνδρομο της Στοκχόλμης”, αλλά μπορεί ακόμη να είναι παιδική κακοποίηση.....

    Δεν ξέρω.....

    Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι μου λέει πως πρέπει: Το “άνοιγμα φέρετρο” του παππού μου και τον πατέρα μου και να πω πολύ μαλακά στα αυτιά τους ότι:

    -οι Τούρκοι δεν κατέστρεψαν, δεν σκοτώνουν και ουτε έκλεψαν!

    - πολέμησαν στο παγκόσμιους πολέμους και.....δεν είχαν σημαία ελληνική, ουτε Πατρίδα.

    Πώς μπορώ να τους μιλήσω κ. Δραγώνα?

    Που γεννήθηκαν, έζησαν, πολέμησαν και πέθαναν για την πατρίδα πού δεν υπάρχει;

    Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, και την ίδια τη ζωή, η Πατρίδα είναι μια διαδικασία!

    Υπάρχουν φορές που η Πατρίδα βρίσκει καταφύγιο στην οικογένεια και τα σύμβολά της, πρέπει να κρύβονται στη σιωπή, μέχρι τη στιγμή της ελευθερίας, έτσι ήταν η Οθωμανική περίοδο και έτσι θα είναι πάντα.....όταν υπάρχει τυραννία....

    H Πατρίδα είναι την ίδια στιγμή, παρελθόν, παρόν και μέλλον.....κ. Δραγώνα!

    Πρώτη Γραμμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θέμα δεν είναι η δραγώνα αλλά αυτοί που την επέλεξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά άμα το είπε η Δραγώνα δεν είμαστε....είναι σίγουρο...θα μου πεί όμως κάποιος ποιά είναι αυτή γιατί μου διαφεύγει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας είμαστε λιγότερο σκληροί μαζί της...Αυτό που βλέπω στη φωτογραφία είναι η απεικόνιση 50 και "πλεον" ετών έλλειψης-στέρησης οιασδήποτε "συναισθηματικής " ενασχόλησης....τι αποτέλεσμα θέλετε να βγεί; Αυτά έλεγε και αυτά θα λέει....ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πραγματικά ο τίτλος είναι όλα τα λεφτά!!!

    Η χλεύη από την άλλη είναι η καλύτερη απάντηση σε τέτοιου είδους εθνομηδενιστές. Δεν αξίζουν και τίποτε παραπάνω...

    λαϊκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτη η 'πολιτκορεκτ' λεσβιοφατσα με τα μαιμου πτυχεια πρεπει να παει για προωρη συνταξιοδοτηση οσο το δυνατον γρηγοροτερα.

    Ειμαι Ελληνας
    Ειμαι ρατσιστης
    Ειμαι φασιστας
    Ειμαι υπερηφανος

    Ουστ απο δω αν δεν σ'αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αληθεια η κ.δραγωνα συγκρινε το DNA των Αρχαιων Ελληνων και διαπιστωσε οτι αποκλειεται εμεις να ειμαστε απογονοι τους η' συγκρινε το δικο της και καταλαβε οτι ειναι απογονος του σουλτανου. Παρακαλω την υπουργο παιδειας να μας εξηγησει εστω και στα Αγγλικα με ποια επιστημονικη ερευνα η υφισταμενη της τεκμηριωσε την ανακαλυψη της και εαν προτιθεται να καταργησει τα Νεα Ελληνικα απο τα σχολεια ,τα Αρχαια τα καταργησαμε,και αντι αυτων να διδασκεται η γλωσσα των προγονων της κ.Δραγωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καταρχάς,
    τα θερμά μου συγχαρητήρια στους διαχειριστές του ιστολογίου για την εξαιρετική τους προσπάαθεια. Στη συνέχεια, επίσης τα θερμά μου συγχαρητήρια και προς τους αναγνώστες του ιστολογίου, διότι στον σχολιασμό τους χρησιμοποιούν το (καταπληκτικό) ελληνικό αλφάβητο και όχι το (κατά τη γνώμη μου) βαρβαρικό αγγλικό.
    Να πρόσθεσω μόνο θέλω το εξής: Η κα. Δραγώνα δεν έχει καν πτυχίο ελληνικού πανεπιστημίου. Πώς δικαιόυται λοιπόν να διορίζεται στο Δημόσιο;
    Αγαπητοί φίλοι του ιστολογίου, για ψάξτε το λίγο καλύτερα και αναδείξτε το! Ίσως έτσι μπορέσουμε και κερδίσουμε μία μάχη...
    Με εκτίμηση,
    Πλούταρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ειναι μια καλη αφορμη να επισκεφτουμε την εκθεση και καλο θα ειναι στο μελλον το παρον ιστολογιο να μας ενημερωνει για παρομοιες εκθεσεις

    η δραγωνα ας επιτελεσει το εργο που της ανατεθει

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το μόνο σίγουρο σ'αυτή την υπόθεση είναι οτι η κ. Δραγώνα κέρδισε τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούσαν (κατά Andy Warhall).
    Εμένα προσωπικά δεν με απασχολούν τα διάφορα διατεταγμένα επιστημονικά περιττώματα στύλ Ρεπούση και Δραγώνα ,που περιφέρουν την θλιβερή τους ύπαρξη και βεβηλώνουν την μνήμη όλων αυτών που έδωσαν την ζωή τους για αυτόν τον έρημο τον τόπο.
    Γιατί απορείτε λοιπόν??? Αυτές κάνουν απλώς την δουλειά ,για την οποία έχουν πληρωθεί. Οποιος λαός ξεχνά την γλώσσα του και την ιστορία του ,είναι καταδικασμένος να αφανιστεί. Αυτή είναι λοιπόν η κύρια επιδίωξη ενός καλά προσχεδιασμένου πλάνου. Να αναδείξουμε σε είδωλα όλες αυτές τις τηλεπερσόνες, τηλεβίζιτες και την φυλή των Cohiba με τα Cayenne. Η παιδεία να καταποντιστεί,το λεξιλόγιό μας να περιοριστεί σε το πολύ 50 λέξεις, και ίσως ακόμη καλύτερα ,αντικατασταθεί απο την Αγγλική (κατα Δραγώνα), για να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τις προσταγές του Μεγάλου Αδελφού.
    Δόξα τω Θεώ ,απο Εφιάλτες είναι χορτάτος τούτος ο τόπος.
    Κυρία Διαμαντοπούλου με ακούτε???
    Συντάσσεστε με τις απόψεις της κυρίας Δραγώνα ,της οποίας εσείς η ίδια της προσφέρατε το βήμα, για να διατρανώνει αυτά για τα οποία πληρώθηκε ???
    Η Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή ,καταποντίστηκε πρόσφατα γιατί δυσκολεύτηκε να αφουγκραστεί την οργή του κόσμου.Οχι γιατί εσείς μας πείσατε.
    Η Ντόρα η Μπακογιάννη καταποντίστηκε επίσης διότι ζούσε με την ψευδαίσθηση ,ότι ο κόσμος θα υπάκουγε στα κελεύσματα των στημένων μηχανισμών και των μακιαβελικών μεθοδεύσεων.
    Κυρία Διαμαντοπούλου με ακούτε????
    Ο κόσμος δεν έχει πλέον αντοχές, για να χαριεντίζεται με τις διάφορες αηδιούλες που τους σερβίρουν ανενδοίαστα τα υποκείμενα αυτά , χάριν της δικής σας ανοχής η αγνοίας. Κανένα λάθος δεν συγχωρείται πλέον. Η πάρτε τις αποστάσεις σας όσο είναι καιρός , η κάντε τον απολογισμό σας στις επόμενες εκλογές
    Κυρία Διαμαντοπούλου ,είμαι σίγουρος οτι με ακούτε, έτσι δεν είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΕ Κα ΔΡΑΓΩΝΑ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ...
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ Κα ΔΡΑΓΩΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑΣ -ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ- ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ κυρια μου ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ Κ.ΔΡΑΓΩΝΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ."ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΗΓΑΠΗΣΑΝ,ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ορισμένα θέματα είναι απλά αλλά θέλουν σθένος


    η δραγώνα και η κάλερ εργάζονται στο υπουργείο.
    έχουν και συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας.
    τι άλλο λοιπόν χρειαζεται από λίγο πατριωτισμό και λίγο φιλότιμο πιά;
    οι κυρίες χρειάζονται ενέργειες του απλού κόσμου που θα τις αναγκάσουν να ιδιωτεύσουν.
    πολύ απλό.
    υπάρχει κάποιος με ελληνικά @@@@@@@@@@@@@ να δράσει;
    και μη νομίσει κάποιοσ ότι εννοώ κάτι ύποπτο.
    για να υπάρχουν 500 ατομα έξω από τα σπίτια των κυριών και βλέπουμε μετά με κανάλια ελληνικά κα ξένα, να κατασκηνώσουν εκεί κλπ.πολυ ειρηνικά και πολυ ευγενικά.
    οι κυρίες εξυπηρετούν άλλους και οχι τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ(?)ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ...!!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...???
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΘΥΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΑΣ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΟΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΒΕΛΑΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ...!!!!
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...??!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γνωρίζει κάποιος αν οι δύο κυρίες έχουν παιδιά και που τα εκπαιδεύουν ;;; η Κα υπουργός βέβαια τον υιό της του παρέχει διεθνή μόρφωση λόγω και της ευρωβουλευτικής της "υποχρεώσεως" αλλά η κα ρεπούση ;;;; Κάποια πληροφόρηση;;; Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μην κατηγορειτε τη Δραγωνα. Αυτον (το ΓΑΠ) που την εβαλε σε ποστο τετοιας σημασιας να κατηγορειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,
    ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΥΠΟΥ "ΔΡΑΓΩΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ. Ε ΡΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η Δραγώνα είναι επικίνδυνη κι έχει πλοκάμια παντού:
    http://kommatoskylo.blogspot.com/2009/11/blog-post_08.html

    Τα παιδιά μας λαμβάνουν εκπαίδευση γενίτσαρου, από γενίτσαρους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ελα μωρη καβ... δραγωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.