22/1/10

Νά πώς χειρίζονται τα σοβαρά ζητήματα οι σοβαρές χώρες: ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ


Δε θα δεχτούν λαθρομετανάστες από την Αϊτή οι ΗΠΑ
Οι ΗΠΑ δεν θα δεχτούν λαθρομετανάστες από την Αϊτή, σύμφωνα με την ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα απαγορεύσουν την είσοδο στη χώρα σε πιθανούς λαθρομετανάστες από την Αϊτή και θα τους επαναπατρίσουν, δήλωσε σήμερα η υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον.
«Θα εφαρμοστούν οι συνήθεις νόμοι για τη μετανάστευση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δεχτούμε στις ΗΠΑ Αϊτινούς που θα προσπαθήσουν να φτάσουν στις ακτές μας. Θα τους απαγορευτεί η είσοδος, θα επαναπατριστούν», είπε η Κλίντον σε συνέντευξη τύπου που έδωσε.
Οι αμερικανικές υπηρεσίες επιτήρησης των συνόρων ανέφεραν την Τετάρτη ότι δεν έχει παρατηρηθεί ομαδική έξοδος πλοιαρίων με Αϊτινούς μετά το σεισμό της 12ης Ιανουαρίου.
Η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας υπενθύμισε ότι η Ουάσινγκτον έδωσε προσωρινό άσυλο, για ανθρωπιστικούς λόγους, στους Αϊτινούς που βρίσκονταν παράνομα στις ΗΠΑ όταν σημειώθηκε ο σεισμός.
Υπογράμμισε επίσης ότι οι ΗΠΑ προτίθενται να αυξήσουν τη βοήθειά τους προς τους κατοίκους του Πορτ-ο-Πρενς που φεύγουν από την πρωτεύουσα αναζητώντας ασφαλέστερες περιοχές στην επαρχία.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

8 σχόλια:

  1. Και εμείς γιατί είμαστε ρατσιστές όταν λέμε πίσω όλοι στις πατρίδες τους εφόσον είναι λαθραίοι και να μείνουν μόνο οι νόμιμοι και αυτοί με κάποια ποσόστοση;

    Αλλά ξέχασα εμείς δεν είμαστε σοβαρό κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το Πλοιο "Belvedere" που μαζί με το ΠΑΤΡΙΣ μετέφερε τις καραβιές των Ελλήνων στην Αμέρικα. >> http://2.bp.blogspot.com/_kttNrkCNLWo/Sjeb2XxPpnI/AAAAAAAACEM/51EjKKJpYps/s1600-h/belvedere.jpg

    Η λίστα που Ellis island >> http://www.ellisisland.org/search/matchMore.asp?LNM=MARCOG&PLNM=MARCOG&last_kind=1&town_kind=0&ship_kind=0&ETHS=27&kind=close&offset=0&dwpdone=1
    μεταξύ των ονομάτων και ο Μαρκογιαννάκης παπους..


    Βασιλικό διάταγμα .. http://1.bp.blogspot.com/_kttNrkCNLWo/SfaJEc2LEhI/AAAAAAAABw0/J9xMRGR5lJU/s1600-h/tyeryt.bmp
    Για το πως η Ελλας ήθελε να αντιμετωπίσει τους Τουρκόσπορους πρόσφυγες.>> http://garizo.blogspot.com/2009/04/blog-post_28.html

    Ας προσέχουν οι "παλαιοελλαδίτες" οι τακτοποιημένοι νοικοκυραίοι λοιπόν .. όταν μιλάνε για πρόσφυγες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Αμερικανοι ηδη απο το 1924 ειχαν βαλει ποσοστωση.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_Act_of_1924

    Περισσοτερα εδω.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_Act_of_1924

    Δηλαδη ακομη και το εθνος μεταναστων, ειχε βαλει πολιτικη ελεγχου ροης, πριν απο 1 αιωνα, οταν η Ελλαδα των λιγων εκατομμυριων, ακομη δεν εχει το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Καλεντερίδη, μή αμαρτάνετε: Εμείς είμεθα Χριστιανοί Ορθόδοξοοι και δεν κάνομε διακρίσεις. Έτσι μάς εδίδαξε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, όστις υπήρξε και ο πρώτος λαθρομετανάστης: Να τους δεχθούμε όλους τους αλλοδαπούς που μάς στέλλει η Θεία Πρόνοια διά τας αμαρτίας μας και ο Θεός θα φροντίσει δι' όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου θα ερθουν εδω οι Αιτινοι,γιατι να μπλεξουν με αμερικανικους νομους και ποσοστωσεις.Αλλωστε ο Ξενιος ΖΕΥΣ δεν ηταν ουτε αμερικανος ουτε ευρωπαιος ουτε αφρικανος ουτε ασιατης.Οι ανθρωποι θελουν ΓΝΗΣΙΑ υπηκοοτητα και αφου τους την δινουμε γιατι να πανε αλλου.Υπομονη λοιπον και καποτε θα καταλαβουμε εμεις οι 'ρατσιστες' το σοφο σχεδιο του ΓΑΠ,οταν ο πληθυσμος της Ελλαδος θα ειναι 3-4 δισεκατομμυρια [τοσοι ειναι περιπου οι αναξιοπαθουντες παγκοσμια],να δουμε τις μαγκιες που θα κανει η τουρκια με 100 εκατομμυρια.40 προς 1 θα ειναι η αναλογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρπακόλα, αντί να μιλάς ... αρπακολίστικα, πες μας τι ακριβώς θέλεις να πεις. Τα έκανες όλα σούπα, πρόσφυγες, μετaνάστες που περνούσαν από το Ellis Island, άρα τους ήθελαν οι Αμερικανοί και μπαίνανε ΝΟΜΙΜΑ στις ΗΠΑ, σημερινούς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, .... αρπακολατζίδικες δουλειές δηλαδή :)))

    Τι θέλεις να πεις, βρε αδελφέ, θέλεις τους μετανάστες στην Ελλάδα και Έλληνες μάλιστα, στενοχωριέσαι μην σου τους πάρουν, έλα ντε, έξω με την γλώσσα (αλλά την έχεις κι αυτή!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ὅποιος ἔχει τὴν ἰσχὺ τῶν ὅπλων βλέπετε πόσο εὔκολα ἐπιβάλει τὸ δίκαιό του;
    Μὲ τὸ ἔτσι θἐλω πίσω ἡ βάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελατε να πάμε μια βόλτα σε δρόμους όπου υπαρχουν πουρδέλα ( κατα την λαϊκή έκφραση)και κοιτάξτε, εκεί μπαίνουν όσοι θέλουν. Στα σπίτια των νοικοκυραίων μπαίνουν; Συνεπώς κάπως έτσι είναιτο Ελλάντα. και κάτι άλλο. Αν παρεξηγηθείς με Ελληνα στο λεωφορείο ή στο δρ΄λομο και τον πεις μαλάκα, δεν θα σε κακολογήσει κανείς. Αν όμως πεις εναν μαύρο ή μαυριδερό ή τέλος πάαντων μετανάστη, μαλάκα, θα πέσουν πάνω σου οι προοδευτικοί και θα σου κολήσουν το ρατσιστή.
    ε, αεισιχτίρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.