9/1/10

Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας και πάλι δικά μας!

Οι εθνοπατέρες μας αποφάσισαν χτες να μην περικόψουν τον 15ο και τον 16ο μισθό των υπαλλήλων της Βουλής, αλλά αυτοί να φορολογούνται στο εξής. Μάθαμε έτσι ότι οι δύο επιπλέον μισθοί των προνομιούχων συμπολιτών μας ήσαν μέχρι σήμερα αφορολόγητοι. Πέστε μας πότε προσλαμβάνετε κόσμο να σας έρθουμε!

Η χώρα περνάει κρίση, δεν ξέρουμε αν θα βρούμε δανεικά τους επόμενους μήνες για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις και οι εκπρόσωποί μας στη Βουλή των Ελλήνων μας δείχνουν το τι πρέπει να πράξουμε για την πατρίδα: Οι βολεμένοι να εξασφαλίσουν με κάθε τρόπο την καλή τους τύχη και όλοι οι άλλοι να πάνε να πέσουν στον Καιάδα, στο Ζάλογγο ή σε όποια κοντινή χαράδρα βρίσκονται.

Ξέρετε γιατί δεν περικόψανε τους δύο επιπλέον μισθούς; Επειδή, λέει, αυτό ισχύει από την εποχή του Ελευθέριου Βενιζέλου και θέλουν να διαφυλάξουν την ιστορική παράδοση. Τώρα, κύριε, Παπακωνσταντίνου μας, πώς θα πείτε σε άλλους δημόσιους υπαλλήλους ότι θα τους κόψετε τα επιδόματα; Με τι ηθικό σθένος;

Να εξηγήσουμε αμέσως τι ακριβώς εννοούμε για να μην παρεξηγηθούμε. Πολλοί από τους υπαλλήλους της Βουλής έχουν διορισθεί από τους βουλευτές μας, ήταν μέρος του προσωπικού τους κατά τη διάρκεια της θητείας των εκπροσώπων μας στο άντρο της Δημοκρατίας. Δεν θέλησαν, λοιπόν, να δυσαρεστήσουν τα... δικά τους παιδιά.

Δίκαια, λοιπόν, θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται και οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν παίρνουν 15ο και 16ο μισθό. Δίκαια, επίσης, θα αρνηθούν την όποια περικοπή τους προτείνει η κυβέρνηση.

Λένε ότι για ιστορικούς λόγους διατήρησαν αυτό το προνόμιο των τυχερών συμπολιτών μας που βρήκαν μία θέση στη Βουλή και δεν αναγκάστηκαν έτσι να συναγωνισθούν με άλλους για μία θέση στο λοιπό δημόσιο τομέα ή ακόμη χειρότερα στον ιδιωτικό τομέα. Τι μας λέτε; Με την ίδια λογική, ορθά κάποιοι εφοριακοί έχουν δημιουργήσει shop in the shop στις εφορίες, επειδή αυτό συνέβαινε επί Βυζαντινής και Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Αν κάτι καταλαβαίνουμε απ’ ό,τι βλέπουμε, είναι το γεγονός ότι αυτοί που θα έπρεπε έχουν καταλάβει ελάχιστα. Τόσο για την κρίση, όσο και για τους λόγους που έχουμε οδηγηθεί σε αυτήν. Καλή μας νύκτα. Σιωπητήριο...

Θανάσης Μαυρίδης

13 σχόλια:

  1. Και αν δεχτούμε ότι η κυβέρνηση όντως θέλει να κάνει έργο στην τετραετία της πως θα το πετύχει αν μειώσει τις αποδοχές των βουλευτών; Ποιός βουλευτής θα τη στηρίξει όταν θα του έχει στερήσει τη μάσα;
    Τέτοιες ενέργειες μπορούν να γίνουν μόνο κατά την "έξοδο" μιας κυβέρνησης, όταν δηλ τελιώνει η θητεία και δεν προσδοκά να επανεκλεγεί.
    Να βγει ο πρόεδρος της δημοκρατίας -αν τολμά- και δημόσια να ζητήσει την μείωση των βουλευτικών αποδοχών. Να γίνουν και μερικά γκάλοπ που όλα τα ΜΜΕ κάνουν μούγκα να δούμε τι λέει, άραγε(;), ο κόσμος.

    ΓΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΟΣ ΜΙΑ ΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=RpShWsQJM0s

    http://www.youtube.com/watch?v=zLmp730GB7M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι μεγάλη ντροπή η πολιτική μας ελίτ να συμπεριφέρεται έτσι. Πριν από οτιδήποτε οι μισθοί βουλευτών πρέπει να περικοπούν, τουλάχιστον στο 15% και μόνιμα, όχι προσωρινά. Αν συνυπολογιστούν επιδόματα και λοιπά αδιόρατα εισοδήματα καταλήγουμε σε 5ψήφιο αριθμό ευρώ....
    Σε δεύτερη φάση, 300 εθνικούς καλοφαγάδες δεν χρειαζόμαστε, αρκούν με το παραπάνω 220.
    Ο πρώην πρωθυπουργός όπως και ο νυν, δεν στερούνται εισοδημάτων και περιουσίας. Πλούσια τα ελέη για τους ιδίους και οικογένειές τους. Συνεπώς, οι ίδιοι οφείλουν να δώσουν παράδειγμα, ως κεφαλές κυβερνήσεων. Να ΄δωρίσουν μισθούς στο δημόσιο, να χειροκροτήσουμε. Δεν είναι η ανακάλυψη του τροχού ξανά, το έκανε ο Adolf Hitler ως καγκελλάριος του Reich, οι δικοί μας δημοκράτες αισχύνονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιοί είναι οι εργαζόμενοι στη Βουλή ? Μα φυσικά, παιδιά,σύζυγοι, συγγενείς νυν και πρώην βο(υ)λευτών ή των οικονομικών τους παραστατών.
    Το μεγαλύτερο άγχος του κάθε βο(υ)λευτή είναι να προλάβει έστω και 1-2 μέρες πριν την διάλυση της βουλής να περάσει με ΦΕΚ τον διορισμό των οικείων του.
    Είναι δυνατόν τώρα να ζητάτε από τους βο(υ)λευτές να θίξουν τα βασιλικά προνόμια των "εργαζομένων" της Βουλής????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όσο για τον άσπιλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανατρέχτε να δείτε πόσοι συντοπίτες του Ηπειρώτες εισήλθαν (όλως τυχαίως!!!) στο Διπλωματικό Σώμα κατά την θητεία του στο ΥΠΕΞ. Ότι είναι ο Σουφλιάς για την Θεσσαλία, είναι και ο Παπούλιας για την ΉΠειρο και ο Στυλιανίδης για τη Ροδόπη.
    Όποιος έχει το χέρι του στο μέλι, που λέτε να το βάλει μετά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια Δημοκρατία για να λειτουργήσει,προϋποθέτει την καύση της Βουλής,αλλιώς μετατρέπεται σε καρτέλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ANDYINDY,

    ΦΙΛΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.
    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΒΟΓΓΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ. Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ.
    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
    ΣΦΙΧΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΗΔΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ. ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΞΕΠΟΥΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟ, ΤΟΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ, ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΩΣ ΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ.
    ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΚΑΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.
    Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ STAGE, ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ" ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΙΕΣ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΒΟΥΛΗ.
    ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΙΠΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΕΙ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ. ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΑΤΡΟΦΗΣΕΙ.
    Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΣΕ ΑΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΝΑ ΑΝΑΡΙΧΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
    ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΤΡΟΠΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ. ΧΘΕΣ.
    ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ποιά χώρα (εκτος Αφρικής) το θέμα των 16 μισθών της Βουλής, την εποχή που το κράτος ζητά απο τους πολίτες να κάνουν θυσίες, δεν θα προκαλούσε επανάσταση ή τουλάχιστον εξέγερση ?
    Εδω όμως, τα ΜΜΕ, που αναδείχτηκαν απο "τέταρτη εξουσία" σε πρώτη, που ελέχγουν και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, για το θέμα αυτό ΣΙΩΠΟΥΝ !!
    Πίκρα, απογοήτευση, πόνος !! για όλες τις κυβερνήσεις και ΟΛΑ τα κόμματα που ενώ ήξεραν για τους 16 μισθους, το έκρυβαν απο εμας...
    Εχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη στο κράτος και σε κάθε εννοια θεσμού και αρχής στην Ελλάδα.
    Tι μπορεί να γίνει ? Ενα τεράστο
    RESET του συστήματος, του Κράτους, ενα κράχ και μετά να προσδιρισθούν τα παντα σε μηδενική βάση !!


    JTR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Vevaia pallikaria tis voulis, me kati tetoies prokliseis pou pernete na min ginontai perikopes stin vouli kai forologeite tous bonous misthous, exoume na doume akomi perissotera...Persy kayke i Athina me aformi to thanato enos 15xronou. Kayke i Athina gia mia proklitiki kai apotropaia energeia enos dimosiou leitourgou. Gia ena mina den xanaezise i Ellada tetoia genonota. Exthes, gia proti fora pali mpike vomva exo apo ti Vouli. Gia proti fora pali stin Istoria mas. Etsi na synexisete, na ginoume martyres kai allon protofanon energeion. Me ti pygmi tha antimetopisoume kai ta ethnika mas themata? Poios tha mas sevastei kai na mas ypostirixei otan oi filoi mas oi Europaioi tha arxisoun na mas katigoroun gia tin katiousa stin opoia tha eiselthei to euro? Nomizete oti polloi xenoi politikoi paradosiakoi filoi mas ligo theloun na strafoun enantion mas? Kai gia ta skandala nomizete emeis theloume na apodothoun mono politikes euthynes kai na timorisete tous ypeuthynoun me to na tous afisete exo apo to "Pantheon" tis Voulis, kynizontas ydraulikous kai ilektrologous pou klevoun to 19% apo ta 20 euro pou afairoun apo tin douleia tous? Giati fysika ean paei kapoios eforiakos ston giatro pou kanei 3 epemvaseis tin imera kai pairnei 1000 - 1500 euro fakelaki gia kathe mia(xoria kamia 10ria episkepseis sto iatreio ta apogeumata), mallon o eforiakos tha vgei kerdismenos pou tha tou kanei elegxo. Den thelo na kindynologo, alla exo to enstikto oti tha ginoume martyres dysareston exelixeon, oxi mono sto esoteriko, alla kai sto exoteriko. Akomi den exoume dei TIPOTA. 320,000,000,000 grafei to mixanima! Na ta metras ena ena theleis 4 xronia, oxi na ta vreis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Giorgo apo tin Patra sto Reichstag to 1933 den anafersesai? An nai exeis sigoutra dikio!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δέν καταλαβαίνω γιατί οι βουλευτές θα πρέπει να αμοίβονται με 8000 ευρώ και διάφορα έξτρα και να φορολογούνται μόνο με 400 ευρώ . κανονικά δεν θάπρεπε να αμοίβονται με περισσότερα από 4000 και να φορολογούνται όπως όλοι. Δεν κατάλαβα δηλαδή , τους κανανε με το ζόρι βουλευτές? κι άν δεν τους αρέσει να φύγουν .Αλλά ,τα τρωκτικά γιατί για τρωκτικά πρόκειται δεν εγκαταλείπουν. Οι μεγαλύτεροι τεμπέληδες της χώρας είναι οι 300 της βουλής . και όχι δεν νομοθετούν άν εχουν διαβάσει ενα νομοσχέδιο που ψήφησαν εμένα να μου τρυπήσετε τη μύτη. Οι περισσότεροι δενέχουν δουλέψει ποτέ κιάν έχουν δουλέψει ήταν στο Δημόσιο. Δείτε τα βιογραφικά τους . .Οπου γράφει οικονομολόγος διαβάστε εφοριακός η άλλο κλάδο δημοσίου . Το ίδιο με τους μηχανικούς τους δικηγόρους κ.λ.π. και περιμένουμε από τούς κηφήνες να μας σώσουν . Καημένη ελλαδίτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.