26/1/10

Για ποιό βραβείο υπεύθυνης, αντικειμενικής και αξιόπιστης δημοσιογραφίας προορίζεται;

Γιάννης Κ. Πρετεντέρης

(ο αρθρογράφος για την εμπρηστική επίθεση στη Συναγωγή Χανίων και τη σημερινή Ελλάδα)
Σε μια χώρα όπου μέσα σε δύο μήνες καίνε δύο φορές τη Συναγωγή των Χανίων, δεν νομίζω ότι έχει κανένα νόημα να συζητούμε για δικαιώματα μεταναστών. Καλά θα κάνει, λοιπόν, η κυβέρνηση να αποσύρει το σχετικό νομοσχέδιο, μήπως και οι άνθρωποι αναγκαστούν να ψάξουν μια πιο φιλόξενη χώρα για να εγκατασταθούν.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι συνέβη σε αυτή τη χώρα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι σόι άνθρωποι είναι όσοι δέρνουν φτωχομετανάστες στα Πατήσια ή καίνε μια Συναγωγή στα Χανιά. Δεν μπορώ να κατανοήσω την ανασφάλεια και τον φόβο που τους φέρνουν αντιμέτωπους με ό,τι αλλάζει γύρω τους.
Φταίνε οι βεβαιότητες με τις οποίες μας μπούκωναν από μικρούς; Φταίει ο κόσμος που αλλάζει χωρίς να μας ρωτήσει;
Ίσως κάτι άλλο. Ίσως όλα μαζί.
Μόνο που αυτή η Ελλάδα δεν μας ταιριάζει. Ή μήπως εμείς δεν της ταιριάζουμε;
(«Το Βήμα»)


35 σχόλια:

  1. Εγώ λέω κύριε Πρετεντέρη μου να ζητήσετε μια ενημέρωση από την πρεσβεία των ΗΠΑ και του ηνωμένου Βασιλείου, για να σας ενημερώσουν και να σας απαντήσουν στο ερώτημά που τόσο σπαρακτικά θέτετε στο σημείωμά σας:
    "Δεν μπορώ να φανταστώ τι σόι άνθρωποι είναι όσοι δέρνουν φτωχομετανάστες στα Πατήσια ή καίνε μια Συναγωγή στα Χανιά."
    Για το δεύτερο έχουν να σας απαντήσουν σιγουρα.
    Για το πρώτο ίσως.
    Αν δεν είναι πλήρης η ενημέρωση, μπορείτε να απευθυνθείτε και σε μια άλλη πρεσβεία, όπου θα συμπληρώσετε τις γνώσεις σας.
    Για να μην την ξαναπατήσετε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ.Πρετεντέρης ανοίκει στη γνωστή πεφωτισμένη δεσποτεία των εκσυγχρονιστών, αριστερών και κυρίως προοδευτικών πολιτών που κατοικούν στα βόρεια προάστεια και ενοχλούνται από τις αντιδράσεις όλων εμάς που αγανακτούμε από την λαθρομετανάστευση. Προτείνω λοιπόν να του στείλουμε στη γειτονιά του 5-6 χιλιάδες Σομαλούς για να αποδείξει το διεθνιστικό και προοδευτικό του προφίλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως πήρε κάτι για να τα γράψει αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανήκει σίγουρα στην πρώτη πεντάδα, των πιο εξυπηρετικών μεγαλο-δημοσιογράφων της νεοταξικής προπαγάνδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς σαν τις χώρες που επικρίνουν την Ελλάδα για το πως φέρεται στους μετανάστες, αλλά δε λένε "φέρτε μας και μας καμια κατοστή χιλιάδες να σας δείξουμε πως φέρονται..."
    Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας δουλεύει ο Γιάννης ο Πρετεντέρης;

    Την ανακοίνωση του Χρυσοχοίδη για το ποιός έκαψε την Συναγωγή στο Ηράκλειο δεν την είδε;

    Δεν είδε ότι την έκαψαν Αγγλο-Αμερικανοί πράκτορες;

    Κάτσε λίγο να του βάλω τον σύνδεσμο απο το Υπουργείο Προ-πο:

    http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='..'&perform=view&id=2792&Itemid=492&lang=

    Αντε παράτα μας ρε συ Γιάννη.

    Πυργιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι σόι άνθρωποι είναι; Φυσικά και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος μπορούμε αβίαστα να πούμε ότι είναι αμερικανοί και βρετανοί «πορτιέρηδες»… Άραγε αυτοί που έκαψαν όχι κτήρια αλλά δεκάδες ανθρώπους στην Δυτική Πελοπόννησο τον Αύγουστο του 2007 τι άνθρωποι να ήταν κύριε Πρετεντέρη; Αναρωτηθήκατε ποτέ σοβαρά ή σας βόλευε και εσάς η παραφιλολογία της επίπλαστης «ανικανότητας του κράτους» που κουβαλάτε αναπαράγεται και μεγεθύνετε; Ξυπνήστε κύριοι… Τα χρόνια είναι πολύ πονηρά… Αλλά ξέρω ζητάω πάρα πολλά από ανθρώπους που όλη τους η ζωή στηρίζεται σε μια επίπλαστη αίσθηση ασφάλειας όπου δεν κινδυνεύουν από κανένα και τίποτα παρά μόνο από τον κακό «ελληναρά».
    Όποιος έχει βαθύ ύπνο κύριε Πρετεντέρη έχει κακό ξύπνημα. Και δεν θα μπορείτε να επικαλεστείτε την δικαιολογία ότι κανένας δεν έκανε προσπάθεια να σας ξυπνήσει.-

    Ελευθέριος Β.

    Υ.Γ.1 Αναρωτιέμαι αν ποτέ ο κύριος Πρετεντέρης αναρωτηθεί πως διάολο καταφέρνουν και βρίσκουν τις πολλές χιλιάδες ευρώ που απαιτούνται για το ταξίδι από το Πακιστάν το Αφγανιστάν και το Ιράκ όλοι αυτοί οι δυστυχισμένοι που δέρνονται ανηλεώς από τους κακούς «ελληναράδες» και όλως τυχαίως προέρχονται σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα από αμερικανοκρατούμενες και βρετανοκρατούμενες περιοχές… Αναρωτηθείτε κύριε Πρετεντέρη αρκεί να μην σας τρομάξει η απάντηση και προς χάριν του τρόμου της αλήθειας προτιμήσετε το ψέμα.

    ΥΓ2 Σε κάθε σοβαρό κράτος κεκαλυμμένες επιχειρήσεις αυτού του μεγέθους γίνεται σαφές στην χώρα που ανέλαβε να φέρει σε πέρας αυτές και σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο ότι θεωρούνται πλήρους κλίμακας πολεμική ενέργεια και σαν τέτοιες αντιμετωπίζονται ανεξάρτητα από τις ζωές που πρέπει να θυσιαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το τενεκε το ξεγανωτο...Απεταξαμην το Σατανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θυμόσαστε το τραγούδι του μακαρίτη Ζιλμπέρ Μπεκώ "Et maintenant" !!!!

    Τι έχει να μας πει ο κύριος που αποδείχθηκε πως τους εμπρησμούς τους προκάλεσαν δυό Αμερικανοί της Βάσης, δυό Βρeττανοί και τελευταίος ένας Έλληνας ;;;;

    Συγνώμη από τους εξαπατηθέντες αναγνώστες του θα ζητήσει ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ, τι κρίμα, η Ελλάδα να μη συμμετέχει στα Πούλιτζερ! Το είχαμε σίγουρο φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγάπη Χριστού: Οι λαθρομετανάστες είναι αδέλφια μας και μάς τους στέλνει ο Θεός για τις αμαρτίες μας. Κι οι Εβραίοι είναι καλοί ανθρωποι, Εβραίος ήτο ο Χριστός, Εβραία και η Παναγία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ἐγῶ προσοπικά δέν χρειάζεται νά φανταστῶ τι σόι ἄνθρωποι εἶναι ὅσοι γ... καί δέρνουν τοῦς συμπατριώτες τους καί τήν πατρίδα πού τούς γέννησε, ἔθρεψε ἄπλᾶ γιατί τούς βλέπω χρόνια τώρα μπροστά μου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ καί ἀναρωτιέμαι ἄν εἶναι δυνατόν νά προδίδουν ἔτσι τά πάντα κατ᾽ ἐξακολούθηση. Τί βρωμερή ποιότητα συμπολιτῶν πού ἀποδεδειγμένα χωρίς αἰδῶ ἐργάζονται ἐναντίων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ Ο κ. Πρετεντέρης ανήκει στον ΔΟΛ. Για όλα τα άλλα ο ανώνυμος 4.33 έχει προφανώς ιδιαίτερες και αποκλειστικές πληροφορίες.Τω΄ρα κάτι άλλο: Είδε μήπως κανείς μια ανακοίνωση, κάτι τέλος πα΄ντων από την κυβέρνηση, τη ΝΔ, τα άλλα κόμματα ως σχόλιο για το γεγονός του εμπρησμού; Μήπως και μου διέφυγε-δεν αποκλείεται. Αν όμως δεν μου διέφυγε, γιατί "μούγκα στη στρούγκα"; Αυτό είναι σημαντικότερο από τα όσα (απληροφόρητος;)γράφει ο κ. Πρετεντέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Δεν μπορώ να φανταστώ τι σόι άνθρωποι είναι όσοι δέρνουν φτωχομετανάστες στα Πατήσια"


    Ουτε εγω μπορω να διαννοηθω τι (αφγανο-ιρακο-αλβανο)ζωα ειναι αυτα που μονιμως παρενοχλουν οποιαδηποτε κοπελλα τριγυρναει μονη της στα Πατησια κ.Πρετεντερακο, γιατι εγω εκει μενω και οχι στα Βριλησσια και τα βλεπω καθε μερα. Απο κει και περα οπως λες (η κυβέρνηση να αποσύρει το σχετικό νομοσχέδιο, μήπως και οι άνθρωποι αναγκαστούν να ψάξουν μια πιο φιλόξενη χώρα για να εγκατασταθούν) απο το βρωμοστομα σου και στων Ελληνων Θεων το αυτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Έλληνας που δεν ήξερε αν ήταν ζωντανός!

    Ένας “Δημοσιογράφος” είπε γαι ένας Έλληνας να......θεωρεί “τον εαυτό του νεκρός”, ήταν η προειδοποίηση που του έδωσε.

    Εντάξει, είπε.......“Θεωρώ τον εαυτό μου νεκρό”!

    Στο σπίτι, είπε για τη γυναίκα και τα παιδιά του......“Είμαι ένας νεκρός άνθρωπος”!

    Η γυναίκα φόρεσε πένθος και τα παιδιά άρχισαν να κλαίνε.

    Μια εβδομάδα μετά είδε στις εφημερίδες, ότι ο “Δημοσιογράφος” που απείλησε......ήταν νεκρός.

    Σκέφτηκε: “Θα πρέπει ακόμη να θεωρώ τον εαυτό μου νεκρό;”

    Μετά το θάνατο του “Δημοσιογράφος”, ο οποίος τον είχε διέταξε να είναι νεκρός.....Άρχισε να εξετάσει ότι ήταν........λίγο ζωντανός.....

    Συνηθίσει, ωστόσο......με τη ζωή των νεκρών.

    Ένιωσε τον εαυτό του να είναι ένας.......”ζωντανός-νεκρός”.......ένα “ζόμπι” περιμένοντας κάποιος να επιτρέψει να........”θεωρείται”.......ότι είναι ζωντανός!

    *Είναι έτσι.....

    *Το ΠΑΣΟΚ μας θέλει νεκρό η ΝΔ μας θέλει ζόμπι και οι δημοσιογράφοι μας θέλει ηλίθιο!

    Πρώτη Γραμμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Για ποιό βραβείο υπεύθυνης, αντικειμενικής και αξιόπιστης δημοσιογραφίας προορίζεται;"

    Παροιμία της λαϊκής σοφίας: "Ο βλάχος και να δοξαστεί, σκατένια δόξα θάχει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ πεσιμιστικό το άρθρο, σκέτη κατάθλιψη , μήπως του κόψανε καμιά επιχορήγηση ? όσο για βραβείο παίρνει επάξια τις ανοιχτής παλάμης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι κλασική περίπτωση προβοκάτσιας καί ευτυχώς πού οι Ισραηλινοί δέν είναι κότες σάν καί εμάς τούς Ελληνες καί τήν αποκάλυψαν. Οταν υπάρχει προβοκάτσια υπάρχει καί ο εχθρός πού επωφελείται (Εγγλέζοι, Αμερικάνοι) καί όταν υπάρχει εχθρός υπάρχουν καί οι πράκτορες ή αλλιώς οι προδότες πού συνεργούν στήν προβοκάτσια(ΜΜΕ, ΜΚΟ, αριστεροδιεθνιστές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θεωρώ ότι θα άλλαζε απόψεις και αντιλήψεις με μόνο 10 αφγανο-ιρακινο-κουρδους μετανάστες παρκαρισμένους μπροστά στη πόρτα τους κάθε μέρα όλη μέρα όπως συμβαίνει στη μισή Πάτρα τα τελευταία χρόνια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ skal

    Για την Συναγωγή στα Χανιά πρέπει να ζητήσει πληροφορίες από την πρεσβεία των ΗΠΑ και του ηνωμένου Βασιλείου. Για τις άλλες περιπτώσεις πού πρέπει να αποτανθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΟΛίως ο Pretender προσπαθεί να μπλέξει το περιστατικό στα Χανιά, με τους "φτωχούς, κακοποιημένους λαθρομετανάστες", χωρίς να κάνει κουβέντα για τους πάμπολλους σκοτωμένους, ληστεμένους και ποικιλοτρόπως κακοποιημένους συμπατριώτες του από τα "αγγελούδια" που εισέβαλαν και εισβάλλουν εδώ και 20 χρόνια στην Ελλάδα και τα οποία τώρα ο Γιωργάκης θέλει να βαφτίσει "Έλληνες".

    Έγραψες/είπες ποτέ, βρε Πρετεντέρη τίποτε, για τους ανθρώπους που καθόταν στην Ομόνοια, τον Άγιο Παντελεήμονα, την Πάτρα κλπ.; Α, ναι, ξέχασα. Και είπες και έγραψες. Τους χαρακτήρισες όλους συλλήβδην φασίστες και ρατσιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναί να πάρει το βραβείο και να το βάλει δίπλα σε αυτο του καλύτερου "φιλάθλου"...Θυμάστε τότε που διαγωνιζόταν στη ρίψη πλαστικής φιάλης σε διαιτητή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτός δεν είναι που πετούσε μπουκάλια στο γήπεδο;
    Βρε αι....χάσου!!! Πολιτισμένε.!!!

    Δραμινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Telika oi amerikanoi ti eginan ? efigan?H EA ti lei giafto? i amerikaniki presvia ti lei?o mitso takis ti lei?to israilino simvoulio ti lei? i mosand ti lei? egrapse o proxenos diamartiria gia to artro stin journal?minithike kanis gia diaspora anthellinikon dimosieymaton?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. η σταση και η θεση του ολα αυτα τα χρονια εχει εξαργυρωθει με μισθους απο καναλια , εφημεριδες , ραδιοσταθμους , αποκλειστικες συνεντευξεις προσωπων που με αυτον τον τροπο αναβαθμιζουν ή συντηρουν το "κυρος " του "δημοσιογραφου"

    δημοσιογραφοι πολιτικοι ενωνοντα με αμφιδρομες σχεσεις και κοινα συμφεροντα

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για το Πούλιτζερ δεν ξερω αν πάει δεν παιρνω όρκο, αλλά για το Πούλο-jerk παει με χίλια πάντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εβραίοι είναι καλοί ανθρωποι, Εβραίος ήτο ο Χριστός, Εβραία και η Παναγία μας

    ναι ειναι και ομοεθνεις σου μικρε αβγαλτε ισραηλητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 5:18 μ.μ.
    γλουγλουγλου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αφού όλοι ξέρετε ότι οι λιγότεροι δημοσιογράφοι πλεόν δεν είναι εντεταλμένοι τια αγχώνεστε ; Υπήρχε περίπτωση ποτέ ο Πρετεντέρης να αποτελεί εξαίρεση;
    Οσο για τους ταλαίπωρους που λέει φτωχομετανάστες θα κάνω μια διόρθωση λαθροφτωχομεταναστες, παρανομοφτωχομεταναστες.
    Αν δεν με απατά δε η μνήμη μου εκεί στα εξωτερικά που πάει και κάνει διακοπές τι νόμοους έχουν για τους λαθραίους και παράνομους να μας πει.
    ΥΓ. Θα του πρότεινα να αλλάξει πάντως γραμματέα τον ενημερώνει για τις ειδήσεις ετεροχρονισμένα. ΔΕν ήταν Ελληνες κ. Πρετεντέρη αυτοί που έκαψαν την συναγωγή στους 5 οι 4 ήταν απο αλλού .
    ΥΓ2. Πάντως μπορούμε Γιαννη να σε ενημερώνουμε εμείς για τα δρώμενα.Να μας δώσεις το ηλ.ταχυδρομείο να σου στέλνουμε τις ειδήσεις δεν είναι σωστό να είσαι τόσο ανενημέρωτος κρίμα.. Ο ΟΡγανισμός Λαμπράκη δεν θα στο συγχωρήση εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αν το επιθυμήστε τόσο κύριε πρεντερίχ τους δολοφόνους τον εθνών, αυτοί που σταύρωσαν τον Χριστό σου και την Παναγία σου να τους πάρεις σπίτι σου να προσέχουν την γυναίκα σου και τα παιδιά σου!!!!! ξέρουν αυτοί πως. Αι στα τσακίδια τομάρια πουλημένα στο διάβολο του χρήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μισητέ κ. Πρετέντερ σας ενημέρωσαν τελικά τι έγινε ;
    Κ. ΔΟΛ, ΒΗΜΑ κλπ δεν τα κλείνετε τα μαγαζιά ;
    Θα σας ενημερώνουμε εμείς για ότι γίνεται σε αυτό τον κόσμο ;
    Μην βιάζεστε γιατί πολλά λάθη μαζεμένα γίνονται τον τελευταίο καιρό ;
    Μήπως φταίνε οι παρωπίδες που σας έχουν βάλει, μήπως ο καιρός, το κλίμα ή δεν γνωρίζω αν πίνετε τίποτα τελευταία και δεν μας δίνετε ;
    ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ.
    Ντροπή και αίσχος Mr. Pretender, τέτοιο μίσος, τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς για αυτόν τον φτωχό και δύστυχο ιθαγενή ;
    Ελπίζω πως θα κάνετε μία δήλωση συγνώμης στην κωλοφυλλάδα σας, ε σόρρυ στην κιτρινισμένη φυλλάδα σας.

    Ζήτω η ελλάδα
    ΟΥΣΤ στα ΜΜΕ (Μαζικά Μέσα Εκμαλάκυνσης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Pretenteris=vraveio xrisimou ilithiou!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αναβάθμιση του Pretenderης. Για περισσοτερη εγκυρη, ανεξαρτητη και αντικειμενικη δημοσιογραφια.


    Νέα καθήκοντα και Συντονιστικό Συμβούλιο
    Αλλαγές στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη



    Αθήνα






    Mε απόφαση του Προέδρου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) κ. Στ.Ψυχάρη ο δημοσιογράφος κ. Ι.Κ.Πρετεντέρης αναλαμβάνει καθήκοντα Ειδικού Συμβούλου παρά τω Προέδρω του Οργανισμού. Ο κ. Πρετεντέρης (ο οποίος θα διατηρήσει τη δημοσιογραφική στήλη του στο Βήμα της Κυριακής και θα γράφει καθημερινή στήλη στα Νέα από την ερχόμενη Δευτέρα) κατά την προσεχή Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας θα εκλεγεί μέλος του ΔΣ και θα αναλάβει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου.


    Με άλλη απόφαση συγκροτείται Συντονιστικό Συμβούλιο του ΔΟΛ από τον κ. Σταύρο Π. Ψυχάρη ως Πρόεδρο και μέλη τους κ.κ. Π.Καψή, Χ.Μεμή, Α.Καρακούση και Ι.Κ.Πρετεντέρη, με αρμοδιότητα την δημοσιογραφική ανάπτυξη του ΔΟΛ.

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1099434&lngDtrID=244

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ;
    ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ "ΜΜΕ" ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.
    .....ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ......

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.