29/1/10

Μεταναστευτικό και νόμος περί ιθαγένειας


του Σάββα Καλεντερίδη
Σε συνέχεια του άρθρου μας "Μετανάστευση: Η επόμενη μέρα" και μετά από προτροπές φίλων και σχολιαστών του ιστολογίου να πάρουμε θέση στο θέμα του υπό ψήφιση νόμου για την απόδοση ιθαγένειας σε μετανάστες, συνοψίζουμε της απόψεις μας στα εξής:

Για να πάρει η κυβέρνηση την απόφαση να ψηφίσει έναν νόμο για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες και σε παιδιά μεταναστών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και να κληθεί ο λαός μας να εκφράσει την άποψή του για τη διαχείρηση του θέματος των μεταναστών που έχουν εισβάλλει στη χώρα μας, γιατί για εισβολή πρόκειται, θα πρέπει πρώτα να δοθεί μια απάντηση στο ερώτημα: Πώς θα σταματήσει η εισβολή μετανστών στην Ελλάδα.
Είναι αδύνατον ο ελληνικός λαός να έχει καθαρή και ψύχραιμη άποψη για το υπαρκτό και πιεστικό ζήτημα της απόδοσης ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, όσο δεν ξεκαθαρίζει το ζήτημα της συνεχιζόμενης εισβολής μεταναστών στη χώρα μας. Γιατί, το ζήτημα ήδη έχει ξεφύγει από τις ανθρωπιστικές του διαστάσεις και τείνει να μετατραπεί σε οξύτατο πρόβλημα εθνικής ασφάλειας.
Αν δηλαδή οι προβολές μας δείχνουν ότι, με βάση τη εισβολή των μεταναστών τα τελευταία δυο χρόνια, το 2020 οι μετανάστες στην Ελλάδα θα είναι έξι εκατομμύρια, νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας πολίτης αυτής της χώρας, ούτε καν οι βολεμένοι μετανάστες, που θα έλεγε ναι, να ψηφίσουμε έναν νόμο που θα δίνει την ελληνική ιθαγένεια και θα καθιστά ακόμα πιο ελκυστική τη χώρα μας για "όλης της γης τους πικραμένους".
Η κυβέρνηση, λοιπόν, θα πρέπει να επικεντρωθεί στην πρόληψη και την αποτελεσματική ατνιμετώπιση της εισβολής. Αν γίνει αυτό και έχουμε αποτελέσματα τα επόμενα δυο-τρία χρόνια, τότε θα πάψει να τρομάζει την ελληνική κοινωνία το ενδεχόμενο της μόνιμης εγκατάστασης στην Ελλάδα πέντε-έξι εκατομμυρίων μεταναστών. Τότε, με εξασφαλισμένη την αποτροπή της εισβολής και άλλων μεταναστών, θα γίνει πιο ξεκάθαρο το πρόβλημα ή το ζήτημα της διαχείρησης και ενσωμάτωσης των μεταναστών που υπάρχουν ήδη στην Ελλάδα. Τότε η κυβέρνηση μπορεί να θέσει το θέμα σε διαβούλευση, ή να το βάλλει ξεκάθαρα στις προεκλογικές της εξαγγελίες τις επόμενες εκλογές, για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός δημοκρατικά για το θέμα της διαχείρισης του μεταναστευτικού, δηλαδή σε πόσους, σε ποιούς και υπό ποιές προϋποθέσεις θα δοθεί η υπηκοότητα.
Το θέμα είναι τεράστιο, θα κρίνει τη φυσιογνωμία της χώρας και του έθνους τους επόμενους αιώνες και δεν μπορεί να αποφασίσει γι' αυτό η παρούσα κυβέρνηση, ούτε οποιαδήποτε Μή Κυβερνητική Οργάνωση, με γραφεία στη Βαλαωρίτου και στελέχη που είναι αποκομμένα από την ελληνική κοινωνία και πρεσβεύουν αρχές και ιδέες ξένες προς την ελληνική παράδοση κια πραγματικότητα.
Αυτό επιβάλλει η απλή λογική, η αρχή της δημοκρατικής λειτουργίας της χώρας και της κοινωνίας και τα στρατηγικά συμφέροντας της πατρίδας και του έθνους.

33 σχόλια:

  1. Πολύ σωστή σύνοψη του ζητήματος Σάββα.

    Πως επηρεάζεται όμως η εικόνα αν θεωρήσουμε σαν ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η εισβολή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ?

    Οι λόγοι προφανείς. Αστυνόμευση και "στεγανοποίηση" των συνόρων είναι ΑΔΥΝΑΤΗ. (κατάγομαι από νησί του ανατολικού Αιγαίου και σας διαβεβαιώνω πως,αν θέλω,περνάω απέναντι στην Τουρκία όχι με βάρκα,αλλα με φουσκωτό στρώμα!)

    Να σταματήσει η Τουρκία την προώθηση λαθρομεταναστών, άσχετα με πιέσεις και υποχρεώσεις της ΕΕ,επίσης ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

    Ούτε η Τουρκία θα χάσει την ευκαιρία να μας «τελειώσει» οριστικά (στην ουσία, εφαρμόζοντας το παλιό σχέδιο του Ιμπραήμ να αποικήσει την Ελλάδα με φελάχους από την Αίγυπτο, που ματαίωσε τότε η ναυμαχία του Ναυαρίνου…), ούτε οι Τούρκοι δουλέμποροι και λιμενικοί θα θελήσουν να χάσουν τα αστρονομικά ποσά που κερδίζουν, με τις ευλογίες μάλιστα του κράτους και της Υπηρεσίας τους!

    Όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι επιεικώς αφελής.

    Να βελτιωθεί η κατάσταση στις χώρες του τρίτου κόσμου έτσι ώστε να σταματήσουν οι εξαθλιωμένοι να μεταναστεύουν,επίσης,με την μόνιμη πια επιδείνωση της παγκόσμιας οικονομίας,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

    Σχεδόν σίγουρα μάλιστα η κατάσταση θα χειροτερέψει,και αυτό χωρίς να υπολογίσουμε το χάος που θα αφήσει πίσω της η αποχώρηση των Αμερικανών από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, ή τις τρομακτικές συνέπειες που θα έχει στην περιοχή η (απολύτως αναπόφευκτη) επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.

    Να κλείνουμε τους λαθρομετανάστες, εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια, σε στρατόπεδα μέχρι την αναγκαστική επαναπροώθησή τους, επίσης,-αν και θα έπρεπε, σύμφωνα και με το νόμο- αποκλείεται στην πράξη να γίνει.

    Που μας αφήνει οδηγεί λοιπόν η κατάσταση αυτή?

    Ακόμα και αν υποθέσουμε πως ματαιώνονται τα άμεσα σχέδια του Τζέφρυ και της παρέας του για το μεταναστευτικό, πράγμα δύσκολο, με την ανυπαρξία αντιπολίτευσης, την ολοκληρωτική δικτατορία παραπληροφόρησης από τα media ,και τον έλεγχο που, λόγο και της οικονομικής μας κατάντιας ασκεί πια και επίσημα ο Σόρος, και πάλι, το μέλλον της Ελλάδας προβλέπεται δραματικό.

    Μήπως ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε λύσεις έξω από το πλαίσιο των κανόνων του στημένου κοινονικοπολιτικου παιγνιδιού που μας οδηγεί στο θάνατο της Ελλάδας, και καταδικάζει τα παιδιά μας να προσπαθούν στο μέλλον να ζήσουν σαν σκλαβοι-εργάτες μέσα στα εκκατομύρια των άνέργων τριτοκοσμικών;

    Η να παραδεχθούμε ότι χάσαμε, και πως ήρθε στ’ αλήθεια «το τέλος της (Ελληνικής) Ιστορίας»;

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριοι μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας..η μονη λυση ειναι να φυγουν ολοι οι λαθρομεταναστες τωρα!!!!!!και να λειτουργεισουν επιτελους οι νομοι..ελεος πια..και τι σημαινει οτι μολις δουνε πλοια του λιμενικου βουλιαζουν τις βαρκες...να τους αφησουν να πνιγουν,φτανει πια οι φορολογουμενοι να πληρωνουμε σαν μ.....κες απο τους φορους για να σηκωνοντε τα σουπερ πουμε και τα σωστικα συνεργεια...ουστ απο δω τριτοκοσμικοι ισλαμιστες,δεν εχουνε καμια θεση στην ελλαδα και στην ευρωπη..ρατσισμος δεν ειναι να θελεις την χωρα να παραμεινει ακεραια στα ηθη και τα εθιμα,να την προστατευσεις απο την ανεξελεγκτη εγκληματικοτητα τη χωρα..ρατσισμος ειναι να φερεις και να κανεις ελληνες ολα αυτα τα σκουπιδια του ισλαμ,που ακομα σφαζουν και πετροβολουν τις γυναικες τους σα ζωα....ουστ κοπροσκυλα απο την ελλαδα..η μονη δουλεια που κανουν ειναι ολη μερα στα φαναρια να λουφαρουν και να περιμενουν να τους ταιζουμε..ναι στους νομιμους μεταναστες που θα εχουν ολες τις προυποθεσεις,καμια ανοχη στους λαθρομεταναστες-εξω ολοι τωρα,αιμοραγει η πατριδα με τις κοπριες του ισλαμ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ : ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Αντισυνταγματική η ψήφος των μεταναστών λέει ο σύμβουλος του Ραγκούση καθηγητής Δ. Τσάτσος"

    "Τον Καθηγητή Δ. Τσάτσο τον γνωρίζουμε όλοι. Έγκριτος συνταγματολόγος και, προσφάτως, σύμβουλος του κ. Ραγκούση στα κρίσιμα θέματα του Υπουργείου του. Ο Δ. Τσάτσος ασχολήθηκε και με το ζήτημα της ψήφου των μεταναστών στις δημοτικές εκλογές σε ανύποπτο χρόνο. Έτσι, στο Συνταγματικό του Δίκαιο (τόμος Γ΄, Θεμελιώδη Δικαιώματα, 1988, σελ. 164 -165) παίρνει σαφώς θέση υπέρ της αντισυνταγματικότητας του δικαιώματος ψήφου των μεταναστών, λέγοντας χαρακτηριστικά «Αντίθετα, εμείς πιστεύουμε πως .. το Σύνταγμα και αυτό το δικαίωμα το επεφύλαξε μόνο στους έλληνες πολίτες… Η αναγνώριση τέτοιων δικαιωμάτων στους αλλοδαπούς προϋποθέτει συνταγματική μεταβολή. Τελικά η συνταγματική μεταβολή που θα ήταν αναγκαία για την αναγνώριση ενός τέτοιου δικαιώματος για τους αλλοδαπούς δεν συντελέσθηκε».
    Αν η Κυβέρνηση εμμείνει στην κατάθεση του νομοσχεδίου για την ψήφο των μεταναστών, στην κατάθεση δηλαδή μιας αντισυνταγματικής ρύθμισης, τα πράγματα γίνονται ακόμη σοβαρότερα. Δεν θα φθάναμε ως εδώ όμως, κύριε Ραγκούση – να έχετε απέναντί σας σχεδόν όλη την κοινωνία – αν είχατε συμβουλευθεί και ακούσει τους συμβούλους σας …"

    Πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_7847.html

    Για την αντιγραφή
    Ελευθέριος Β.

    Υ.Γ. Και ο έγκρυτος συνταγματολόγος Δημήτρης Τσάτσος "φασίστας" και "ακροδεξιός";
    Τα συμπεράσματα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Σάββα,

    Συμφωνώ στο ότι πρέπει να διασφαλιστεί η συνέχιση εισροής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι θα γίνει κάτι τέτοιο με τις παρούσες κυβερνήσεις. Και εννοείται ότι η ψήφιση ενός τόσο πρόχειρου και επικίνδυνου νόμου, θα δώσει κίνητρα, αντί να σταματήσει την λαθρομετανάστευση.
    Οι προβολές μας δείχνουν μάλλον πολύ μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών, λαθραίων ή εκ των υστέρων όπως-όπως «νομιμοποιημένων» μέχρι το 2020, απ’ αυτόν που αναφέρεις. Ειδικά αν ψηφισθεί ο νόμος, θα γίνει το «έλα να δεις».

    Το πρόβλημα είναι αν οι παρούσες κυβερνήσεις ενδιαφέρονται να σταματήσουν την λαθρομετανάστευση, η οποία εξυπηρετεί πολλαπλούς στόχους (φθηνά εργατικά, διάλυση των εθνών, εξάπλωση του Ισλάμ στην Ευρώπη, διάλυση του ελληνικού κράτους από Τουρκία), αν έχουν την πολιτική βούληση (μετά βεβαιότητος ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ), ή αν αδιαφορούν, ή ακόμη-ακόμη υπακούουν σε έξωθεν εντολές.

    Διαφωνώ ότι «θα πάψει να τρομάζει την ελληνική κοινωνία το ενδεχόμενο της μόνιμης εγκατάστασης στην Ελλάδα πέντε-έξι εκατομμυρίων μεταναστών», αν σταματήσει η εισροή νέων. Είμαστε 10 εκατομμύρια Έλληνες και δεν προβλέπεται, υπό και με τις παρούσες συνθήκες να αυξηθούμε (μάλλον το αντίθετο). Πώς, λοιπόν, δεν θα μας τρομάζει η προοπτική εγκατάστασης στην χώρα μας λαθρομεταναστών που θα αντιστοιχούν στο 60% και περισσότερο του πληθυσμού της; Για ποια «ενσωμάτωση» κάνεις λόγο; Πού ξανάδες να ενσωματώνεται και πώς μία Βαβέλ 6.000.000 ανθρώπων σε 10.000.000;;
    Κάποτε η Ελλάδα υπερείχε σε πολιτισμό και παιδεία και κατάφερε να επιβιώσει πολλών κατακτητών. Σήμερα τι είναι η Ελλάδα; Ένα μικρό περιθωριακό κράτος, χωρίς παιδεία, ή μάλλον με την «παιδεία» των αφελληνιστών και εθνομηδενιστών να κυριαρχεί και να αποφρονηματίζει την νεολαία, η οποία θα είναι ο αυριανός πληθυσμός που θα πρέπει να ενσωματώσει όλον αυτόν τον συρφετό των εισβολέων. Ένα περιθωριακό κράτος, χωρίς όραμα και προοπτική, που παλεύει να επιβιώσει χάρη στις προσπάθειες μερικών πατριωτών, που βεβαίως χαρακτηρίζονται από τους προειρηθέντες «μεταμοντέρνους» φασίστες, πατριδοκάπηλοι, ρατσιστές, ξενόφοβοι κλπ.

    Αγαπητέ Σάββα,

    Αρνούμαι να δεχτώ την ψήφιση ενός τέτοιου ή άλλου παρομοίου εθνοκτόνου νόμου, διότι θα σημάνει το τέλος του ελληνισμού, ή ό,τι τέλος πάντων έχει μείνει απ’ αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να κάνω και γω τώρα μια χαζή ερώτηση όλοι διαφωνούμε στο νόμο αλλά το θέμα είναι :
    1. Μπορούμε να τον σταματήσουμε ;
    2. Θα μας αφήσουν να το κάνουμε

    Αν δεν σταματήσουν και προχωρήσουν σε αλλαγή του Συντάγματος ή σε κάποιο νομοσχέδιο ή σε ό,τι τέλος πάντων γιατί αν θέλουν τρόπο θα βρούν , τι κάνουμε ;
    Επαναστατούμε ;
    και αν επαναστατήσουμε (που θα γίνει δλδ ) έχουμε συνειδητοποιήσει τι θα γίνει;
    Αν δεν επαναστατήσουμε έχουμε συνειδητοποιήσει τι μας περιμένει;
    Σε κάποια άλλη ανάρτιση υπήρξε κάποιο σχόλιο στα αγγλικα που αφορούσε το μουσουλμανικό - ισλαμικό στοιχείο και τις αντιδράσεις του ανάλογα με τα ποσοστά του πληθυσμού μήπως θα πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπόψη;
    Κύριε Σάββα οι γνώσεις οι οποίες μας δίνονται μέσω ιστολογίου είναι πολύ σημαντικές και ουσιαστικές οι λύσεις επίσης αυτό που εγώ προσωπικά ψάχνω στο πρόβλημα είναι :
    Εχω το πρόβλημα εχω τη λύση αλλά δεν έχω το δρόμο και στην παρούσα φάση ο δρόμος που θα ακολουθηθεί για την λύση μπορεί να την επηρεάσσει τόσο ώστε και να την αλλάξει κιόλας με μία λάθος κίνηση.
    Αρα
    Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα τι γίνετε σε αυτή τη περίπτωση μαθαίνουμε να πετάμε ή να κολυμπάμε;
    Οπως τα ανεφέρετε εσείς και τα πολύ σωστά σχόλια ολων, αυτό συμπεραίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΨΙΜΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (ΒΛ. ΕΕΔΑ, Χριστόπουλος, Τσιτσελίκης, Κωνσταντίνου κτλ) με συμπαραστάτη τον Σόρος ( Open Society Institute)
    Αναδημοσιεύω το πρακτικό της ΕΕΔΑ
    Πρακτικά συνάντησης 11/1/2010 (εστάλη μέσω email σε μέλη και φίλους της ΕΕΔΑ
    Στην 5η συνάντηση της ομάδας της Ένωσης της Θεσσαλονίκης συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

    “1. Πρόταση για δράση διαπολιτισμικής εκπαίδευσης.
    Συζητήθηκε και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ η ανταπόκριση στην πρόταση για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το Open Society Institute για την ανάληψη ενός ΜΙΚΡΟΥ προϋπολογισμού προγράμματος διαπολιτισμικής εκπαίδευσης με αντικείμενο την εκμάθηση της γλώσσας της χώρας προέλευσης από τα παιδιά των μεταναστών. Με τη γενική κατεύθυνση ότι η δράση που τυχόν θα αναληφθεί θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και θα είναι συντονιστική, σε συνεργασία με άλλες ΜΚΟ, κυρίως μεταναστών, οι οποίες ήδη ασχολούνται στο σχετικό πεδίο, συγκροτήθηκε μια επιτροπή σύνταξης της σχετικής πρότασης και υποβολής της για έγκριση προς το Δ.Σ.(συντονίστρια: Δ. Συρρή). ”

    Ας αναλογιστούμε το ρόλο του κ.Σόρος στο Μακεδονικό και γενικότερα στα εθνικά μας θέματα και μετά ας σκεφτούμε πόσο αθώες είναι κάποιες ενέργειες και πρωτοβουλίες.

    Καλώ την ΕΕΔΑ να διαψεύσει (αν τολμά) το κείμενό της, που προαναφέρω.


    Απλός νους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ἡ μία πλευρά, κατ' ἐμένα:
    Ὅσο σέβεται ἡ Τουρκία τὶς διεθνεῖς συνθῆκες, ἂς τὶς σεβαστοῦμε καὶ ἐμεῖς.
    Τὸ ἔχω ξαναπεῖ: τὸ λιμενικό μας νὰ τοὺς ξαναβάλει στὶς σάπιες τους βάρκες καὶ νὰ τοὺς ἀποστείλει ξανὰ στὴν Τουρκία.
    Μόνο ποὺ θὰ πρέπη νὰ εἴμαστε ἕτοιμοι νὰ δοῦμε τὴν θάλασσα γεμάτοι πτώματα, διότι οἱ τοῦρκοι θὰ τοὺς πνίξουν ὅλους.
    Ἡ Εύρωπαῖοι ἂν νομίζουν ὅτι γλυτώνουν μακροπρόθεσμα εἶναι γελασμένοι.
    Τὸ πρόβλημα αὐτὸ θέλει ἴσως ἄλλου τύπου ἀντιμετώπιση, νέα καὶ εὑρηματική. Ξεχνᾶμε ὅλους τοὺς παραδοσιακοὺς τόπους. Χρειάζεται πρώτα ἀπ' ὅλα κατανόηση τοῦ τί γίνεται καὶ κατανόηση αὐτῶν τῶν ἀνθρώπων, ὥστε νὰ γνωρίσουμε ἂν μὴ τί ἄλλο τὰ ὅρια αὐτῆς τῆς καταστάσεως.

    Ἡ ἄλλη πλευρά:
    Ὁ κόσμος δὲν εἶναι στατικός. Καλὸς ὁ πολιτισμός μας (ἀρχαῖος καὶ νέος) ἀλλὰ τὰ πάντα ἔχουν ὅρια. Ἔχω βαρεθῆ νὰ ἀκούω περὶ τοῦ πολιτιμοῦ μας καὶ τίποτα πρακτικὸ νὰ μὴν γίνεται, μέχρι καὶ οἱ ὑπερπατριῶτες τοῦ ΛΑ.Ο.Σ ἀποφεύγουν τὸν στρατό.
    Ὑπογεννητικότητα ἔχουμε, μαλθακότητα ἔχουμε, διαφθορὰ ἔχουμε, ἀδυναμία νὰ ἀντιμετωπίσουμε τὰ προβλήματα ἔχουμε, δυνάμεις κατὰ πολὺ μεγαλύτερες ἀπὸ ἐμᾶς ὑπάρχουν. Πραγματικὰ δὲν γνωρίζω κατὰ πόσον ὁ πολιτισμὸς μας μπορεῖ νὰ ἀνταπεξέλθη στὴν ὑπάρχουσα διεθνῆ κατάσταση.
    Οἱ ἄλλοι δουλεύουν μὲ μεθοδικότητα καὶ προσπαθοῦν νὰ λύσουν τὰ προβληματά τους.
    Στὴν Ἀσία γίνεται τῆς κακομοίρας πόλεμος, φτώχεια, λιμοὶ καὶ λοιμοί, καὶ ἐμᾶς μᾶς ἀπασχολεῖ τὸ πεντεσπάνι μας. Αὐτὸς ποὺ πεθαίνει τῆς πείνας, δὲν ἐνδιαφέρεται οὔτε γιὰ τὸ διεθνές δίκαιο καὶ λοιπὰ ἰδεολογήματα τῶν χορτάτων, φεύγει ἀπὸ τὸν σίγουρο θάνατο ποὺ ἀντιμετωπίζει στὴν χώρα του. Ὁ λαθρομετανάστης ἔχει περάσει τόσα ποὺ ἔδῶ τοῦ φαίνεται παράδεισος.
    Αὐτὰ περί διαφημίσεων στῖς χῶρες τῶν λαθρομεταναστῶν μοῦ μοιάζουν ἠλιθιότητες, ὁ ἄλλος κινδυνεύει νὰ τόν σκοτώσουν στὸν ὕπνο του, νὰ τοῦ βιάσουν τὴν γυναῖκα τὸ παιδὶ καὶ ὁ ἑλβετὸς τοὺ λέει ἔχουμε οἰκονομικὲς δυσκολίες χά.
    Στὴν χώρα του δὲν ἔχει σπυρὶ νὰ φάη καὶ ἂν βρεθῆ ἕνα πιάτο φαῒ πέφτουν χίλιοι ἐπάνω τί θὰ κάναμε ἐμεῖς στὴν θέση του;
    Ὅλα τὰ παραπάνω δείχνουν τὸ δυσοίωνο πρόβλημα τῆς λαθρομεταναστεύσεως ὄχι μόνο γιὰ ἐμᾶς ἀλλὰ καὶ παγκοσμίως.

    Γιὰ ἔμᾶς ἡ λύση θὰ εἶναι δύσκολη καὶ ἐπώδυνη, διότι θὰ πρέπη νὰ κάνουμε ἐνδεχομένως καὶ πράγματα ἀπάνθρωπα, ἀλλιῶς καλύτερα νὰ πᾶμε καὶ ἐμεῖς μετανάστες. (Λέτε νὰ ἤξερε κάτι ἡ Ντόρα ποὺ πάλευε γιὰ τὴν κατάργηση τῆς βίζας;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ύπαρξη Μουσουλμάνων και Δυτικών στην Ελλάδα είναι πρόβλημα.

    Η ύπαρξη Ορθόδοξων στην Ελλάδα είναι πλεονέκτημα!

    Ας ξυπνήσουμε!

    Ο εθνικισμός μετέτρεψε την Ελλάδα από πλανητάρχη, σε μια κουκίδα στο χάρτη, και προτεκτοράτο της Δύσης.

    Η Ελλάδα για όλους τους Ορθόδοξους λαούς, είναι η Μητέρα της Ορθοδοξίας, όπως η Αγγλία είναι η Μητέρα των ΗΠΑ-Καναδά-Αυστραλία.

    Η Ελλάδα πρέπει να ανοίξει τα σύνορα με τις Ορθόδοξες χώρες, και να γίνει Παγκόσμιο Κέντρο Ορθοδοξίας.

    http://www.vimeo.com/8150226

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριε Καλεντεριδη, εσεις σωστα μιλατε, αλλα στην Ελλαδα, δεν υπαρχει η παραμικρη πολιτικη βουληση. Και εξηγουμαι.


    1) Η διαφημιση περι αλλοδαπων που συνεληφθησαν απο τα ΜΜΕ, ειναι σταχτη στα ματια του κοσμου, αφου κατα το 90% αυτοι μετα ειτε απελαυνονται στην Αθηνα, ειτε τους χορηγειται ασυλο ως προσφυγες. Μαλιστα με τη νεα κυβερνηση, το ασυλο πλεον θα το χορηγει ΜΚΟ σε "ολους τους δικαιουχους". Αντιλαμβανεστε, πως ολες οι εμπολεμες χωρες, με το Αφγανισταν πρωτο και καλυτερο, εμπιπτει στην κατηγορια που ο ΟΗΕ θεωρει δικαιουχους ασυλου.

    Για τον ιδιο λογο, επειδη δηλαδη κοροιδευουν τον κοσμο, οι πολιτικοι μιλουν για Frontex, αλλα δε μιλουν για το ποσους απο αυτους που συνελαβε η Frontex , τελικα τους επαναπροωθει η Ελλαδα.

    Η τακτικη των Ελληνικων κυβερνησεων ειναι "Επιασα 10 κλεφτες, πανηγυριστε". Δε λεει πως τους 9 τους ξαναφησε στην Αθηνα ελευθερους.

    2) Στο νεο νομοσχεδιο, ψαξτε να βρειτε το σημειο που λεει πως στην ιθαγενεια δε θα εχουν δικαιωμα οσοι υπεπεσαν στο παραπτωμα της παρανομης εισοδου στη χωρα. Δε θα το βρειτε, γιατι δεν υπαρχει. Μιλαει για παρανομη εγκατασταση, που εχει να κανει με νομιμη παραμονη, οχι με εισοδο. Δηλαδη, ακομη και αυτοι που συνεχιζουν να μπαινουν παρανομα, οταν στο μελλον νομιμοποιηθουν, κατα τη συνηθεια των ελληνικων κυβερνησεων, σε 5 χρονια θα παρουν ιθαγενεια. Μιλαμε για τους ενηλικες , ουτε καν για τα παιδια τους.

    Θα το βρειτε στο νεο νομο Μπερλουσκονι, οπου ακριβως πλεον η παρανομη εισοδος στη χωρα ειναι αδικημα που σε αποκλειει απο την υπηκοοτητα και μαλιστα σου εξασφαλιζει αμεση δικη προς απελαση οταν πιαστεις. Δηλαδη, στην Ιταλια πλεον, και αν ακομη νομιμοποιηθεις καποια στιγμη επειδη θα βρεις δουλεια πριν σε πιασουν ως παρανομο, δε θα παρεις ιταλικη υπηκοοτητα ΠΟΤΕ. Στην Ελλαδα, αντιθετα, ναι.

    3) Στην Ιταλια, πλεον υστερα απο συμφωνια (εναντι εμπορικων και αλλων ανταλλαγματων) με τη Λιβυη, οι Ιταλοι ξερφορτωνουν τις καραβιες σε στρατοπεδα της Λιβυης, οπου πλεον η παραμονη των συλληφθεντων, αυξηθηκε απο 2 σε 6 μηνες, ωστε να εχουν αρκετο χρονο για την εξακριβωση της χωρας προελευσης και απελασης τους. Στην Ελλαδα αντιθετα, προσπαθουν να μειωσουν το χρονο σε 1 μηνα και φυσικα δεν επαρκει να γινει τιποτα. Αυτα, γιατι εμεις ειμαστε ανθρωπιστες. Στην Ιταλια αντιθετα το νεο σλογκαν ειναι πως οποιος συλλαμβανεται στη θαλασσα, δε θα παταει το ποδι του καν στην Ιταλια ή εξω απο το κεντρο "απελασης" , οπως μετονομαστηκαν τα πρωην "υποδοχης". Σε αντιθεση με εμας, που τους στελνουμε στην Αθηνα με μια πρωτη ιατρικη και χρηματικη βοηθεια.

    4) Στην Ιταλια οποιος δινει στεγη και εργασια σε παρανομο πλεον πληρωνει προστιμο και πηγαινει ΚΑΙ φυλακη. Ωστε να εχουν κινητρο ολοι να ζητουν αδεια παραμονης. Σκληρο θα πειτε, αλλα απο την αλλη, οι αφιξεις στις ιταλικες ακτες περισυ μειωθηκαν κατα 90% (ακομη και στις δοξες τους ηταν περι τις 25.000 το χρονο. Περισυ ηταν κατω απο 1500).

    http://www.stranieriinitalia.it/attualita-respingimenti._maroni_sbarchi_ridotti_del_90_9002.html

    5) Χωρις αδεια παραμονης, καθε δοσοληψια με δημοσια υπηρεσια (ακομη και το ληξιαρχειο) δε μπορει να γινει.

    Θα πει καποιος, "Δε θα γινουμε ρατσιστες σαν την Ιταλια. Εμεις θα τους ενσωματωσουμε δινοντας ιθαγενεια στα 5 χρονια".

    Περιεργως, η Ιταλια ειναι στις πρωτες θεσεις στην Ευρωπη στην ενσωματωση, παρολο που ειναι η ιδια πυλη εισοδου. Αυτος ειναι χαρτης απο το ιδρυμα που χρησιμοποιησε επιλεκτικα στην προσφατη εκπομπη του κ. Χατζηνικολαου ενας απο τους γνωστους Ελληνες "ειδικους".

    http://www.integrationindex.eu/

    Βεβαια ο "ειδικος", δεν προτεινε η Ελλαδα να αντιγραψει την πολιτικη της επισης χωρας-πυλης Ιταλιας. Οι ειδικοι στην Ελλαδα, λενε μονο ο,τι τους συμφερει ιδεολογικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (συνεχεια)

    6) To παρακατω αρθρο ειναι η ανακοινωση του ιταλικου υπουργειου εσωτερικων για το ποσους μεταναστες θα παρει ο νομός της Βενετιας το 2008 και εποχικους το 2009. Διαλεγεις χωρα προελευσης και επαγγελμα. Πχ. οπως λεει, για μονιμους μεταναστες, το μεγαλυτερο ποσοστο θα επιλεχθει να ειναι απο τη Μολδαβια. Οι αγροτες και ιδιοκτητες ξενοδοχειακων επιχειρησεων παιρνουν εποχικους, αφου δηλωσουν ποσους επιθυμουν μεσω διαδικτυου στον ιστοτοπο του υπ. εσωτερικων. Συνολικα, μεταξυ εποχικων και μονιμων, οι αναγκες του νομου εχουν υπολογισθει (με τη βοηθεια και των δηλωσεων των εργοδοτων) σε 150.000 για 2008 και 2009. Εκ των οποιων, περιπου 20.000 θα ειναι ηδη παρανομοι που βρισκονται στην Ιταλια και ετσι θα τους δοθει η ευκαιρια να νομιμοποιηθουν. Ο κάθε νομός, κάθε χρόνο κανει αντιστοιχη εργασια-υπολογισμο και το κρατος αναλαμβανει να φερει τους μεταναστες με διακρατικες συμφωνιες, νομιμα και ωραια. Επισης ,μη δεχομενοι νεους, σταδιακα θα νομιμοποιηθουν οσοι εχουν καταφερει να περασουν παρανομα.

    http://www.cislveneto.it/2009/immigrati-quote-2008-e-stagionali-2009/

    Το ιδιο σκεπτικο ακολουθουν ολες οι ευρωπαικες χωρες, γι αυτο και εγινε η Δουβλινο ΙΙ. Γιατι εχουν καταγεγραμμενες αναγκες, εχουν υπερπροσφορα μεταναστων και ειδαν πως αν θελουν να εχουν την παραμικρη ελπιδα να ενσωματωσουν καποιους, πρεπει να ελεγξουν τη ροη, σταματωντας την για οσο εχουν υπερπροσφορα.


    7) Η Ελλαδα βρισκεται εν μεσω καταιγιδας. Σε συναρτηση με το γεγονος πως η Ελλαδα δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ απο τα παραπανω, τι σας κανει να πιστευετε πως υπαρχει πολιτικη βουληση απο την κυβερνηση να σταματησει τη λαθρομεταναστευση; Ειναι αποριας αξιο, πως σε τετοια τραγικη στιγμη για τη χωρα, η κυβερνηση μολις εξελεγη, ανοιξε θεμα αλλαγης του κωδικα ιθαγενειας. Που ειναι ΠΟΛΥ πιο χαλαρος απο τον προηγουμενο και που δε συνοδευεται απο ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ μετρο ελεγχου ροης. Η Frontex ειναι ΑΧΡΗΣΤΗ οσο εσυ τους αφηνεις στην Αθηνα. To μονο που μπορει να συμπερανει λογικος ανθρωπος, σκεπτομενος και τις δηλωσεις του πρωθυπουργου περι πολυεθνικων κοινωνιων, ειναι πως ΔΕΝ τον ενδιαφερει το ελληνικο εθνος και η ενσωματωση των αλλων σε αυτο. Πιστευει σε πολυεθνικη Ελλαδα. Αλλωστε, η ψηφος δεν εχει εθνικοτητα απαξ και ο αλλος παρει ιθαγενεια. Τον κ. Πρωθυπουργο, οπως και τον κ. Σαμαρα που εμμεσως δινει ψηφο ανοχης, τους ενδιαφερει η εξουσια. Τωρα το αν θα τους στειλει ενας λαος που λεγεται ελληνικος ή ενας νεος που θα ειναι αφγανος με ελληνικη μειονοτητα, ποσως τους ενδιαφερει.


    8) Στην υπολοιπη Ευρωπη, καταγραφουν αναγκες και εχουν ελεγχους ροων, γιατι εχουν φιλοτιμο και τουλαχιστον προσπαθουν να αφομοιωσουν τους μεταναστες σε αυτους και οχι το αντιθετο. Η Ιταλια ειναι "σκληρη", γιατι καιτοι ειναι 58.000.000 σε πληθυσμο, βλεπει πως δεν αφομοιωνονται ευκολα. Και αρα πρεπει να ερχονται λιγοι λιγοι ωστε να εχουν πιθανοτητα αφομοιωσης. Προφανως δεν ειναι τοσο αισιοδοξοι οσο οι Ελληνες που νομιζουν πως μοιραζοντας ιθαγενεια σε 5 χρονια, θα γινουν αυριο "Ιταλοι", οποτε οσοι κι αν μπουν δεν πειραζει. Το ιδιο και οι αλλοι Ευρωπαιοι, που γι αυτο εμπνευστηκαν τη Δουβλινο ΙΙ.


    9) H Ελλαδα, αν ειχε την παραμικρη πολιτικη βουληση να κανει κατι, θα επρεπε απο το 2004, οταν διεγνωσε την τραγικη θεση της, να ζητησει επαναδιαπραγματευσης της Δουβλινο ΙΙ, αλλιως να αποχωρησει μονομερως απο αυτη και να μην την εφαρμοζει.

    10) Θα επρεπε να εχει κανει ασυμβατη την αποδοση ιθαγενειας με την παρανομη εισοδο στη χωρα. Κανει το αντιθετο. Κατεβαζει στα 5 χρονια το οριο και στις 3 ταξεις του δημοτικου για τα παιδια που γεννιουνται στην Ελλαδα. Δηλαδη, καποιος παρανομος που γεννα παιδι στην Ελλαδα και αυτο φτανει 3η Δημοτικου, δεν μπορει πια να απελαθει, επειδη το παιδι του ειναι Ελληνας πια.

    αν ειναι απαραιτητο τους μηνες παραμονης σε κεντρα ΑΠΕΛΑΣΗΣ, εν αναγκη να γινουν καινουρια σε ακατοικητα νησια του Αιγαιου, αντι να τους δινουν εισιτηριο και λεφτα για Αθηνα. Και στην Ιταλια ερχονται χωρις χαρτια και λενε ολοι πως ειναι απο το Σουδαν, αλλα υστερα απο μηνες ανακρισης, τελικα μαθαινεις απο που ειναι και τους ξαναστελνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. (συνεχεια)

    12) Η Ελλαδα θα επρεπε να κανει διμερεις συμφωνιες επαναπροωθησης με τις χωρες προελευσης, παρακαμπτοντας την Τουρκια. Ο κ. Μαρκογιαννακης μετα τις ευρωεκλογες ειχε κανει 1 πτηση απευθειας επαναπροωθησης για τα ματια του κοσμου. Απο τοτε ποσες αλλες ακουσατε να εγιναν; Κι αν δεν υπαρχουν χρηματα, να απαιτηθουν απο την Ε.Ε., οπως τα απαιτησε και η Ιταλια για να χτισει νεα κεντρα απελασης.

    13) Η Ελλαδα θα επρεπε να κανει "διαφημιστικη εκστρατεια" στις χωρες προελευσης , ενημερωνοντας για την πραγματικοτητα που θα ζησουν τους επιδοξους μεταναστες. Το κανει και η Ιταλια και η Ελβετια.

    14) Αντι να πληρωνει το κρατος δενδριτες, σκηνιτες, δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, θα επρεπε να απαιτει ως προαπαιτουμενο για αδεια παραμονης, την πληρωμη ιατρικης ασφαλισης (δεν ξερω αν γινεται στην Ελλαδα, αλλα γινεται στην Ιταλια, για να μην πληρωνει ο Ιταλος φορολογουμενος το καθε μεταναστη που αρρωσταινει και δεν ειναι ασφαλισμενος) και να διοργανωνοντα μαθηματα ελληνικης γλωσσας απο τις κατα τοπους νομαρχιες για τους νομιμους. Για την δε ιθαγενεια, εξετασεις γνωσης ελληνικης γλωσσας, ιστοριας και πολιτισμου.

    15) Ποσοστωση στα παιδια μεταναστων στα σχολεια, ωστε να κανουν φιλους ελληνακια. Στην Ιταλια απο του χρονου μπαινει 30% οριο για παιδια αλλοδαπων σε καθε ταξη. Ετσι απογκετοποιεις τα παδια των αλλοδαπων και οχι μοιραζοντας ιθαγενεια σα να ηταν γλυφιτζουρι στην 3η δημοτικου. Σε μια ταξη που το 80% ειναι αλβανακια, αυτα θα μεγαλωσουν ως ελληνοφωνα αλβανακια, γιατι με ελληνακια θα εχουν λιγες σχεσεις, θελοντας και μη.


    ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΞΙΟΤΙΜΕ κ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ;

    Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.

    Γι αυτο στο ιστολογιο σας ειμαι παντα απαισιοδοξος και μιλω για το τελος του ελληνικου εθνους, που περιμενει απλα στον ταφο του να του ριξουν το μνημα του.

    Αυτα, επρεπε η Ελλαδα να τα εχει αρχισει τουλαχιστον απο το 2000. Ειμαστε 2010 και δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα. Τα υπολοιπα ειναι αριθμητικη. Ο κ. Νικητας Κακλαμανης προχθες σε εφημεριδα δηλωσε πως καθε μερα φτανουν 3000 νεοι (δηθεν απελαθεντες) λαθρομεταναστες στην Αθηνα. Πως θα ενσωματωθουν; Θα ενσωματωθουν τα 6 εκ μεσα στα 10; Δεν το πιστευει καμια ευρωπαικη χωρα , που εχει μεταναστευτικη πολιτικη εδω και χρονια και γι αυτο εκαναν το Δουβλινο ΙΙ και θα το κανει... Η ΕΛΛΑΔΑ; Αυτα ειναι πρωταπριλιατικα αστεια, θα μου επιτρεψετε να πω. Και τι πιστευετε; Πως ειναι πιο ευκολο να γινει Ιταλος ενας μεταναστης που θα βρει πιο ευκολα νομιμη εργασια και θα εχει μαθηματα ιταλικων, αξιοπρεπη μισθο και διαβιωση, ή οτι θα γινει πιο ευκολα Ελληνας ο λαθραιος υπεραριθμος στην Αθηνα, που δε βρισκει δουλεια, ζει σε ενα καταγωγιο, νιωθει πως ειναι στην κολαση και αναπτυσσει αργα ή γρηγορα μισος για τη νεα χωρα-ΠΑΓΙΔΑ στην οποια βρεθηκε; Μαλλον ο Ιταλος. Γι αυτο υπαρχουν οι ελεγχοι ροων...

    (Αποδημος.)

    To κραχη στην ελληνικη οικονομια, ηταν προβλεψιμο. Φυσικα κανεις δεν εκανε κατι να το προλαβει.

    Το μεταναστευτικο, εχει επισης προβλεψιμες επιπτωσεις, μονο που ειναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ. Το εχουν καταλαβει ΟΛΟΙ οι Ευρωπαιοι ΕΚΤΟΣ απο τους ... επαγγελματιες ανρθωπιστες και ανεδαφικους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητη Φιλη Χριστινα.

    "Επαναστατούμε ;
    και αν επαναστατήσουμε (που θα γίνει δλδ ) έχουμε συνειδητοποιήσει τι θα γίνει;"

    Κατ εμε, στην Ελλαδα, θα γινει ενα ή περισσοτερα απο τα παρακατω:

    - Θα γινει καποια στιγμη βιαιη συγκρουση ιθαγενων με μεταναστες.
    - Οι Ελληνες θα αποδεχθουν τη μοιρα τους και σταδιακα θα γινουν μειονοτητα και μετα θα εξαφανισθουν. Ουτε ο πρωτος λαος θα ειναι ουτε ο τελευταιος. Σκεφθειτε ποσα ονοματα λαων της αρχαιοτητας δεν υπαρχουν σημερα και ποσοι αλλοι μεταλλαχθηκα ουσιαστικα σε νεο εθνος (πχ οι Αιγυπτιοι αραβοποιηθηκαν).

    - Θα καταρρευσει η ελληνικη οικονομια υπο το βαρος των κοινωνικων δαπανων που θα διογκωνονται συνεχως απο τις δαπανες για λαθραιους και φοροφυγαδες.

    - Θα φυγουν μαζικα μεταναστες οι ιδιοι οι Ελληνες.

    "Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα τι γίνετε σε αυτή τη περίπτωση μαθαίνουμε να πετάμε ή να κολυμπάμε;"

    Το προβλημα στην Ελλαδα, ειναι η ελλειψη κοινης λογικης, σε συναρτηση με μια πολιτικη ελιτ που δεν εχει κανενα ενδοιασμο να κυβερνα αυριο Αφγανους αντι για Ελληνες, σημασια εχει να κυβερνα και σε μια ιδεολογικοκη ελιτ που εχει ανακαλυψει με καθυστερηση 30 χρονων πολιτικες της Ευρωπης, που ομως ασκουνταν σε αλλες εποχες και συνθηκες και που και στην Ευρωπη αναθεωρουνται, γιατι βλεπουν πως ενσωματωση δε γινεται με ενα χαρτι. Και πρωτη και καλυτερη ειναι σημερα η Γαλλια, που πλεον δε μιλα πια ουτε για πολυεθνικη και πολιπολιτισμικη κοινωνια, αλλα για γαλλικο εθνος. Δυστυχως, οι δικοι μας "ειδικοι", εχουν μεινει στην Ευρωπη προ τριακονταετιας, που ηταν η Ευρωπη των φοιτητικων τους χρονων. Και βεβαια προσπαθουν να εφαρμοσουν στην Ελλαδα ξεπερασμενα πολιτικα δογματα, χωρις ταυτοχρονα να εφαρμοσουν και τις πολιτικες ελεγχου ροων που ειναι ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ επιτυχους ενσωματωσης των ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ, νομιμων μεταναστων. Γιατι αν βαλεις στο νομο Αττικης που εχει αναγκη ας πουμε 120.000 εργατικα χερια, 500.000, απλα θα εχεις 380.000 ανεργους, που θα συμπιεσουν το μισθο και των 120.000 και των γηγενων και που για να φανε θα προσφυγουν στο εγκλημα. Το τελικο αποτελεσμα θα ειναι η εξαθλιωση και το μισος για τη χωρα για τους μεταναστες και απο την αλλη η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-"ξενοφοβια" των γηγενων προς τους μεταναστες. Δηλαδη τα τελεια συστατικα κοινωνικων ΒΙΑΙΩΝ συγκρουσεων και εμφανισης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ακροδεξιας.


    Αποδημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θέμα αποικισμού γιατί περί αυτού πρόκειται πρέπει να μπει στις σωστές του διαστάσεις. Όταν το ποσοστό μεταναστών υπερβεί το 10% δεν αφομοιώνεται από τους γηγενείς, αλλά αφομοιώνει. Έτσι μπορεί κατόπιν ανεξέλεγκτης εισροής να αφανισθεί ολόκληρο το ελληνικό έθνος .Κάθε νομοσχέδιο που γίνεται για την διευκόλυνση τον αποικιστών ,ισοδυναμεί με γενοκτονία τον Ελλήνων , ας το έχουν υπόψη όλοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν διαστρεβλώνοντας και συσκοτίζοντας το θέμα, δεν έχουν την ευθύνη της γενοκτονίας ενός έθνους, το τι θα πράξει το έθνος για να προστατευθεί θα το δούμε, σε βραχύ χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ κ. Καλεντερίδη
    βασικά συμφωνώ σε ότι γράφεις.
    Το σημαντικότερο που πρέπει να γίνει είναι να σταματήσει απαραίτητα το μεταναστευτικό ρεύμα προς Ελλάδα. Δεν γνωρίζω πως, με ποιους τρόπους κλπ αλλά δύσκολο το βλέπω να γίνει και μάλιστα με πρωθυπουργό τον κ.Τζέφρυ που έχει ιδεολογική εμμονή-μανία με τους λαθραίους, τον πολυπολιτισμό, το ΞΥΡΙΖΑ που είναι μαζί του όπως και πολλές ΜΚΟ (των 4-5 ατόμων). Οχι ότι δεν γίνεται αλλά σε αυτή τη χρονική στιγμή θα έλεγα ότι είναι αδύνατο γιατί δεν υπάρχει η βούληση από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος.
    Το έχω ξαναπεί για ένα τόσο σοβαρό θέμα χρειάζεται διακομματική επιτροπή, που αφού μελετηθεί το πρόβλημα σε βάθος μετά να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις και τέλος να τεθεί υπ' όψη του Ελληνικού λαού για να το εγκρίνει.
    Διαφωνώ για τα 4-5 εκατομμύρια γιατί μετά αλλοιώθηκε η σύνθεση του πληθυσμού και ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ. Ούτε στη Γερμανία των 83 εκατομ. δεν υπάρχουν τόσοι. Στην Ελλάδα των 10 εκατομ. Ελλήνων που θα χωρέσουν 5-6 ;
    Εκτός των άλλων ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι η συντριπτική πλειοψηφία των λαθραίων είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Νοίζω ότι είναι λάθος, πρώτα να τους δίνουμε πρωσορινή άδεια διαμονής και στο βάθος του χρόνου να λέμε, "εντάξει τώρα, αφού μείνατε εδώ, κάνατε και παιδιά, άντε να σας δώσω την Ελληνική Ιθαγένεια". Αντέχουμε να είμαστε τόσο πονόψυχοι και τόσο ανθρωπιστές ;
    Γιατί δεν ρωτάμε και οικονομικά τι μας στοιχίζουν ήδη αυτοί ;
    Γιατί δεν ρωτάμε που θα βρουν δουλειά όλοι αυτοί ;
    Γιατί δεν ρωτάμε για τα τρέχοντα προβλήματα (κατοικίας, σχολεία, απογκετοποίησης, επιστροφή στη νομιμότητα (και εδώ που είναι παρανομούν), τζαμιών κλπ) ;
    Πως θα λύσουμε προβλήματα παρανομίας και εγκληματικότητας δεδομένου ότι πολλοί εξ αυτών διακινούν ναρκωτικά, πορνεία κλπ που είναι οξύτατα ;
    Σκεφτήκαμε ποτέ ότι πρέπει να μπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ποσόστωση, που, πότε, πόσοι κλπ ;
    Σκεφτήκαμε ποτέ ότι πρέπει και ανάμεσα στευς τόσες εθνικότητες πρέπει να βάλουμε ποσοστό (%) του συνόλου ;
    Δεν μπορείς με τα τόσα προβλήματα από τα γειτονικά κράτη να έχεις μεγάλο ποσοστό απο την κάθε μία εθνικότητα.
    Αυτά τα παραπάνω που ήδη θέτουν ως προυποθέσεις πολλά ευρωπαική κράτη, εδώ γιατί δεν τα συζητάμε καθόλου ; Είναι κακό ή είναι λιγότερο ανθρωπιστές από εμάς οι κουτόφραγκοι ;
    Πρέπει επιτέλους και η ΕΕ να αναλάβει τις ευθύνες της. Που είναι η αλληλεγγύη των Ευρωπαικών κρατών ; Δεν πρέπει να αλλάξει αυτή η συμφωνία-αγχόνη Δουβλίνο 2, που υπέγραψε ο σημερινός πρωθυπουργός ;
    Δεν πρέπει να ενεργοποιηθεί η περιβόητη συμφωνία με την Τουρκία ;
    Δεν πρέπει να υπογραφούν και διακρατικές συμφωνίες με τα κράτη τους ;
    Και πολλά άλλα που πρέπει να γίνουν και που ποτέ δεν ακούω ή δεν συζητάνε οι κυβερνώντες μας λες και θα τους αποκαλέσουν ρατσιστές ή μισάνθρωπους ή δεν ξέρω εγώ τι.
    ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ.
    ΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    Ζήτω η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε nativist
    στο άρθρο μου λέω ότι σε περίπτωση που ληφθούν μέτρα και περιοριστεί δραστικά η εισβολή μεταναστών στη χώρα μας, οπότε δεν θα υπάρχει πλέον ο φόβος για εισβολή και μόνιμη εγκατάσταση 5-6 εκατομμυρίων μεταναστών στην Ελλάδα, τότε να κληθεί ο λαός να αποφασίσει για την τύχη εκείνων που ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα.
    Όσο για την ψήφιση, πρώτα δραστικά μέτρα, μετά διεξοδική συζήτηση κατά την προεκλογική περίοδο των επόμενων εκλογών και μετά νόμος για ιθαγένεια.

    φιλικά

    Σάββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατι τελευταιο για το ασυλο σε προσφυγες.

    H Eλλαδα, παρα την ανεδαφικη αποψη του πρωθυπουργου (αν και μπορει ιδεολογικα να την πιστευει, μιας που δεν το απασχολει η εννοια του εθνους), ΔΕΝ ειναι δυνατον να δωσει ασυλο σε εκατομμυρια προσφυγων απο Ασια και Αφρικη μονο και μονο επειδη το "δικαιουνται".

    Η Ελλαδα, στα πλαισια επαναδιαπραγματευσης ή αποχωρησης απο το Δουβλινο ΙΙ, θα πρεπει να ξεκαθαρισει το εξης.

    "Η Ε.Ε. αποτελειται απο 27 μελη. Εγω θα κρατησω το 1/27 των αιτησεων προσφυγων. Αν ειστε ανρθωπιστες, παρτε τους υπολοιπους που σας αναλογουν".

    Γιατι στην Ελλαδα, παλι στα ΜΜΕ κοροιδευουν τον κοσμο, λεγοντας πως η Ελλαδα ειναι τελευταια σε ποσοστο αποδοχης αιτησεων ασυλου. Δε λενε πως σε ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ειναι και ΠΡΩΤΗ σε αιτησεις ασυλου λογω του Δουβλινου ΙΙ και γεωγραφικης θεσης.

    Τι να μιλας μονο με ποσοστα , ειναι φθηνη προπαγανδα, απο τη στιγμη πχ που εσυ δεχεσαι 80.000 αιτησεις ασυλου το χρονο και ο Πορτογαλος δεχεται 1000. Το 1% το δικο σου, ειναι περισσοτερο απο το 100% του Πορτογαλου.

    Γι αυτο η Ελλαδα με αυτα τα μυαλα ειναι μαθηματικα καταδικασμενη. Γιατι υπαρχει αφενος μια προπαγανδα που κρυβει την αληθεια και το μεγεθος του προβληματος πισω απο ωραιες λεξεις και ιδανικα, που ενθουσιαζουν οπως παντα ικανο μερος των συναισθηματιων πλην ομως παραλογων Ελληνων και αφ ετερου η "ενσωματωση", εχει αποφασιστει να γινει δια του αφελληνισμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολλά ορθά τα λέει ο φίλος Σάββας, και ομολογώ οτι οι προβληματισμοί και οι προτάσεις των φίλων πολύ ενδιαφέρουσες. Απομένει τώρα στην κυβερνηση να σκεφτεί λίγο ελληνικά και όχι σύμφωνα με τις πιέσεις και το τι λένε οι νταβατζήδες των μεταναστών που ασχολούνται με το θέμα για να βγαλουν το ψωμί τους. Κάποτε πρέπει να τους ξεσκεπάσουμε. Αρκετά με το προοδευτιλίκι τους και την αργομισθία τους απο τα διάφορα μυστικά κοντύλια των δήθεν μη κυβερνητικών οργανώσεων και Ποτέκανένας βολευτής δεν βγήκε να κανει ερώτηση στη Βουλή και να βγαλουν στην δημοσιότητα όλα τα τρωκτικά πουτρώνε απο αυτές τις ΜΚΟ και τα πληρώνουμεεμείς. Απο τη στιγμή που τα πληρώνουμε εμείς, απαιτούμε να μάθουμε. Αν όχι δεν είναι δημοκρατία.Ληστοκρατία είναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι Ελληνες "προοδευτικοι ειδημονες", αντιμετωπιζουν το θεμα ιδεολογικα. Επειδη δηλαδη το να λες "OXI" και να το απελαυνεις ειναι ρατσιστικο και μη δημοκρατικο, τι κανουν;

    Παιρνουν αποσπασματικα μετρα. Πχ, αυριο θα βγει καποιος στην τηλεοραση και απ ολα τα μετρα που ανεφερα θα πει "Το κρατος θα χρηματοδοτησει τη διδασκαλια ελληνικων στους ενηλικες. Το κανουν ολες οι πολιτισμενες χωρες". Δε λενε και δε θελουν να καταλαβουν πως αν δεν κανεις και ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ που κανει η γειτονικη χωρα που ειναι επισης χωρα-πυλη, ειναι ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ στο νερο.

    Το ιδιο γινεται με την ιθαγενεια. Επειδη η Πορτογαλια (με 600.000 μεταναστες) δινει στα 5 χρονια, παει να πει πως ετσι θα ενσωματωθουν και στην Ελλαδα. Τωρα, το κατα ποσον στην Πορτογαλια καθε μερα φτανουν καραβιες, δεν εχει σημασια, σημασια εχει οτι το εχει κανει η Πορτογαλια.

    Ειναι σα να λεμε, πως επειδη η αμερικανικη αεροπορια εχει 3000 αεροσκαφη, το ιδιο μπορει να κανει και η Ελλαδα για να αυξησει το αξιομαχο της αεροποριας. Τωρα το αν εχει η Ελλαδα τα χρηματα να αγορασει και να συντηρησει 3000 αεροσκαφη, ειναι μικρολεπτομερεια.

    Και μετα ο Ελληνας ελπιζει στην "ενσωματωση"... Με αυτα τα μυαλα, η Ελλαδα, για να κανει ενσωματωση, δε χρειαζεται πρωθυπουργο ουτε τον Παπανδρεου ουτε το Σαμαρα. Το Χαρυ Χουντινι χρειαζεται, γιατι μονο με θαυμα θα σωθει.

    Αποδημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πιστεύετε ότι θα υπάρξη αφομοίωση και ένταξη μουσουλμάνων εποίκων στην Ελληνική κοινωνία; Αν ναι, γιατί δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην Δυτική Ευρώπη;

    ΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητη Οσια,

    Αν δεν κατεβειτε στο δρομο, να σας δουν και τρομαξουν, δεν προκειται να κανουν τιποτα. Και την Τουρκια να μην ειχε διπλα η Ελλαδα, αλλα να ηταν στη θεση της Ιταλιας, τα μετρα που εχει παρει η Ιταλια για τον ελεγχο ροης απο το 1997, η Ελλαδα δε θα τα επαιρνει ουτε το 2097, γιατι θα ηταν "ρατσιστικα, ακροδεξια,κλπ.".

    Οσο τους αφηνετε χωρις πιεση, τοσο θα συνεχιζουν το δικο τους σχεδιο, αυτο της πολυεθνικης Ελλαδας (κι οποιο εθνος γεννησει περισσοτερους κερδιζει) , με αφελληνισμο των ινδιανων (των ιθαγενων).

    Θα σας λεει απλα ο υπουργος ΠΡΟ.ΠΟ οπως διπλασιαστηκε η Frontex και αρα "φυλαμε καλα τα συνορα". Βεβαια ο διπλασιασμος της Frontex, δε σημαινει τιποτα, γιατι οπως ειπα, απλα θα διπλασιαζονται αυτοι που θα απελαυνονται στην Αθηνα.

    Κι εσεις οι αφελεις ιθαγενεις, θα μενετε με την απορια "Καλα, αφου η Frontex εχει διπλασιαστει και πιασαμε 200.000 φετος, γιατι μηνα με το μηνα βλεπω ολο και λιγοτερους Ελληνες στο δρομο;".

    Δυστυχως την απαντηση σας την εχουν καλα κρυμμενη. Και δε θα βγει να την πει ουτε το ΠΑΣΟΚ ουτε η ΝΔ, ουτε τα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης.

    Γι αυτο στην Ελλαδα παντα μιλουν για το ποσους συνεληφθησαν σε μια χρονια και ποτε για το ποσους επαναπροωθηθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στις 21 Ιανουαρίου 2010 ο Geert Wilders, βουλευτής στην Ολλανδία, παρεπέμφθη σε δίκη από τον γενικό εισαγγελέα της ολλανδίας για τις δηλώσεις του που «αποτελούν προσβολή στα σύμβολα του Ισλαμ».

    Στις 27 Ιανουαρίου 2010 διετάχθει η φυλάκιση του δημοσιογράφου Δημήτρη Παπαγεωργίου, εκδότη του περιοδικού PATRIA βάσει του κουκουλονόμου, η ισχύς του οποίου ανεστάλει στην περίπτωση των συλληφθέντων αναρχικών, γόνων των βουλευτών και πολιτικών.

    «Χιλιάδες πατριώτες ρισκάρουν την ζωή τους στην Ευρώπη για να αποτρέψουν την ισλαμοποιησή της», είπε ο Βουλευτής της Ολλανδίας Geert Wilders σε ομιλία του στην Νέα Υόρκη.

    «Είμαι στην Αμερική με την αποστολή, να σας μεταδώσω το μήνυμα ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά στην γηραιά ήπειρο. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος για την Ευρώπη και είναι δύσκολο να είμαστε αισιόδοξοι. Ίσως να βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της ισλαμοποίησης της Ευρώπης. Τo γεγονός αυτό δεν απειλεί μόνο την Ευρώπη, αλλά και την Αμερική και όλο τον Δυτικό κόσμο. Το μελλοντικό σενάριο που βλέπω είναι μία χριστιανική Αμερική σε αντιπαράθεση με μία Ισλαμική Ευρώπη. Σε μία η δύο γενιές η Αμερική θα διερωτάται: «ποιος παρέδωσε την Ευρώπη στο ισλάμ; Πατριώτες από όλη την Ευρώπη ρισκάρουν την ζωή τους για να αποτρέψουν αυτόν τον εφιάλτη».


    Η Ευρώπη που ξέρατε αλλάζει. Τα σημεία είναι ορατά παντού. Ο Πύργος του Άιφελ, η πλατεία Τραφάλγκαρ, τα αρχαία κτήρια της Ρώμης και τα κανάλια του Άμστερνταμ είναι όλα εκεί. Αλλά σε όλα αυτά τα μέρη, μερικά τετράγωνα μακριά, υπάρχει ένας άλλος κόσμος που μόνο μερικοί βλέπουν και αντιλαμβάνονται. Είναι ο κόσμος μιάς παράλληλης κοινωνίας που γεννάται από την μαζική ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Είναι ο κόσμος της «σαρίας», με γυναικείες μεσαιωνικές φιγούρες να κινούνται στους δρόμους μαζί πολλά παιδιά, ο κόσμος των τζαμιών, ο κόσμος των καταστημάτων με επιγραφές που δεν μπορείς να διαβάσεις, ο κόσμος των μουσουλμανικών γκέτο της Ευρώπης χωρίς καμία οικονομική δραστηριότητα. Δρόμο-δρόμο, στενό-στενό, κτήριο-κτήριο, επεκτείνονται παντού αργά και σταθερά… Χιλιάδες τζαμιά, οι εκκλησίες εξαφανίζονται, απλώνονται παντού με ένα και μόνο μήνυμα. ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ἡ πλημμύρα τῶν ἐξωευρωπαϊκῶν λαῶν ἔχει δύο κύριους στόχους.
    Α. Τήν κατάλυση τῶν τοπικῶν ἐθνικῶν κυβερνήσεων καί ἀντικάστασή τους ...
    Β.α Τήν ἐπιβολή ἐνός παρδαλοῦ πλυθυσμοῦ .. (στά γαλλικά χρησιμοποιεῖται ὁ σύνθετος ὅρος glocal ἀπό global καί local ὁλικός - τοπικός ἀντίστοιχα) πού σημαίνει ὅτι θέλουν οἱ πλυθησμοί παντοῦ στόν κόσμο νά εἶναι μιά μίξη ἄσπρου-μαῦρου-κίτρινου. Κάτι πού θά βλέπουμε εἴτε βρισκόμαστε στό Λονδίνο τήν Νέα Ὑορκη ἤ τήν Ἀθήνα κλπ
    Β.β Τήν ἀπόλυτη βιολογική καί μή άναστρέψιμη μίξη διά τοῦ γάμου.
    Δέν ἔχουμε νά διάλέξουμε εἴμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ νά τό κάνουμε κατά τον Σαρκόζυ.
    http://www.youtube.com/watch?v=nzDXpJOEzpM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Πιστεύετε ότι θα υπάρξη αφομοίωση και ένταξη μουσουλμάνων εποίκων στην Ελληνική κοινωνία; Αν ναι, γιατί δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην Δυτική Ευρώπη;

    ΕΕΕ"


    Γι αυτο στην Ιταλια πλεον επιλεγουν καθε χρονο, με βαση τις αναγκες καθε νομου απο ποιες χωρες θα παρουν μεταναστες. Γιατι πλεον εχουν δει ποιοι ενσωματωνονται και ποιοι οχι.

    Αν δει κανεις, η Ιταλια επιλεγει πια μουσουλμανικες χωρες (Β. Αφρικη) κυριως για ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ μεταναστες και χωρες χριστιανικες και ινδουιστικες για μονιμους.

    Γιατι οι εποχικοι, παιρνουν μια ειδικη αδεια παραμονης, λιγων μηνων και μετα αποτελονται πισω στα κρατη τους. Και φυσικα ετσι δε θεμελιωνουν ΠΟΤΕ τα απαιτουμενα 10 συνεχη χρονια νομιμης παραμονης στην Ιταλια που τους κανουν δικαιουχους ιταλικης υπηκοοτητας. Αντιθετα, ο Ουκρανος για παραδειγμα, που θα τον παρει ως μονιμο και νομιμο μεταναστη, στα 10 χρονια θα παρει ιταλικη υπηκοοτητα.


    Για την Ελλαδα αυτα ειναι ρατσιστικες και ακροδεξιες διακρισεις. Δε γινονται αυτα. Θα διαλεγουμε ανθρωπους; Προς Θεου! Ιθαγενεια στα 5 χρονια και θα γινουν ολοι Ελληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φιλε Αποδημε.
    ...πεστα Xρυσοστομε!

    ion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Δέν ἔχουμε νά διάλέξουμε εἴμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ νά τό κάνουμε κατά τον Σαρκόζυ."

    Φιλε Ανωνυμε, τι θες να πει ο Σαρκοζυ; Tην εθνικη Γαλλιας την εχεις δει. Το θεμα δεν ειναι αν ο αλλος ειναι λευκος, μαυρος ή κιτρινος. Ειναι κατα ποσον μπορεις και θελεις και μπορει και θελει και ο ιδιος να γινει Γαλλος (ή Ελληνας).

    Στην Ευρωπη, ειχε επικρατησει η αντιληψη, πως αν κανουμε εμεις μια προσπαθεια και μια οι μεταναστες, θα ενωθουμε ειρηνικα σε μια πολιπολιτισμικη κοινωνια, που ομως θα ηταν το ιδιο εθνος, οπως πρωτοι διδαξαν οι Αμερικανοι. Που λευκοι, κιτρινοι και μαυροι, τελικα πολεμησαν και πολεμουν κατω απο την αστεροεσσα και τη θεωρουν ως μονη πατριδα.

    Μετα, ομως, στην Ευρωπη αρχισαν να κατανοουν πως τα ευρωπαικα κρατη δεν ειναι ΗΠΑ και επισης, πως πολλοι μεταναστες δεν ειναι διολου προθυμοι και οι ιδιοι να βαλουν νερο στο κρασι τους και να απαρνηθουν τη δικη τους εθνικη ταυτοτητα.

    Γι αυτο στη Γαλλια του Σαρκοζυ, σημερα εχουμε επαναφορα της ρητορικης περι γαλλικου εθνους, καταργηση της μπουρκα για τις μουσουλμανες, κλπ.

    Φυσικα οι Ελληνες ειδημονες αυτο δεν το εχουν αντιληφθει ακομη. Ο ΓΑΠ εχει μεινει στο 1960 που ηταν αυτος παιδι στις ΗΠΑ και νομιζει πως το μεταναστευτικο της Ελλαδας του 2010 εχει σχεση με το πως αισθανοταν αυτος και αντιλαμβανοταν τη μεταναστευση τοτε που ηταν παιδι στις ΗΠΑ, τον Καναδα και τη Σουηδια...

    Οι καιροι αλλαζουν, οποιος δεν προσαρμοζεται, εξαφανιζεται (Φυσικη Επιλογη).

    Αποδημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Prokite gia politikothriseutiko provlima .Polisintheto ki periplekomeno vlepoume to sxedio i epithesi ginete se 3 metopa .1-oikonomia 2-apoethikopoiisi[ethnomidenismos]3-epikisi apo mousoulmanous .Oikonomia prepi na ginoun drastikes perikopes stous misthous ton voulefton ki ton akolouthoumenon amivomenon dimosion ypalilon.Oi nomoi yparxoun prepoi na frontisoume aplos na efarmozonde meso nomikon gia mynisis gia paravasi kathikontos .Den mboroune na epitrepoun tin eisodo ama tin silipsi ton latreon stin epikratia i nomimopiisi arxizi apo afto to simio exei pesi sirma tha sas piasoun gia ligo tha sas plinoun tha sas dosoun rouxa giatroi tha sas eksetasoun ki tha parete ki ena xargilikaki na pate stin athina e kai aftoi erxonde astamatita .O I LATHROMETANASTES den einai paranomo ktisma na to nomimopoiisome tous dinoume ligo xrono mexri na girisoun stin patrida tous to idio ki ta paidia tous na didaksoun stin patrida tous afta pou emathan pliromena apo mas.PREPI OLOI na figoun einai paranomoi stadiaka se kanena paranomo pou monimopoithike diavatirio Lese pase taksidiotika egrafa.Tin eksoudeterosi tou ethnomidenismou prepi na enntopistoun ta atoma ki na apomakrithoun apo dimosies thesis i k.Dragona pisteuo oti to diploma tis eina paranomo tin oli paranomia dieuthetise malon i k Gianakou .Oi pAnepistimiaki mas prepi na to analaboun.Den mporoume sinexia na nomimopoioume parranomies os genomenes to dikatsa ti lei?Opos pisteuo oti yparxou paranomies sta 17 ekatomiria euro pou thiaxiristikan . H PANTIOS einai pou theli katharisma apo ton kopro .Ki se ala meri exoun isxorisi sxedon pandou giati valomaste sinexos .Ola afta ta atoma epidi einai filoxrimata ama tous elenksoume kala tha vgoune lavrakia.exoun anagagi tin grafiokratikes sigrousis se toso proigmenes kai periplokes oso ki oi texnikes epithesis ta pedia ton maxon .Prepi NA DIAXORISOUME ta sxedia ki pios ta ekmetalevete .Gia tous metanastes apo mousoulmanika krati exoume paradigmata ti egine SOUIDIA-DANIA- OLLANDIA-HB-GALLIA -GERMANIA .Afta peri afomioseos einai asxeta tipota den afomionete ektos an exei fagothi prota i exei pesi maxairi.KITATE tin tin mousoulmaniki meionotita tis thrakis afomiothikan oxi aplos tora einai 130.000 apo 30.000 .Etsi ki oi paranomoi den tha afomiothoune ki siga siga tha ginoun apostima .Prepi na diavasoume kala gia to islam pou exei engatastathi stin xora mas yparxi periptosi singrousis Politismon ?????Ti einai to islam einai thriskia i politiko oloklirotiko sistima SARIA pos litourgi kani taktikes kinisis pote?Stin XORA mas mexri tora ti kinisis ekane??eidame automastigomata ?? eidame alalofrona plithoi na fonazoun allax akbar allax akbar allax akbar eidame kakia sta matia tous ?perimenoun mipos na ginoun dinatoi na arxizoun tzixad ki tha sfazoun apistous ?i tous exoume pareksigisi?Sas kourazo eimai omos periergos pios epevale tin marieta gianakou sto megalopsyxo an mathoume afto tha proxorisoume ligo sto paraskinio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Prokite gia politikothriseutiko provlima .Polisintheto ki periplekomeno vlepoume to sxedio i epithesi ginete se 3 metopa .1-oikonomia 2-apoethikopoiisi[ethnomidenismos]3-epikisi apo mousoulmanous .Oikonomia prepi na ginoun drastikes perikopes stous misthous ton voulefton ki ton akolouthoumenon amivomenon dimosion ypalilon.Oi nomoi yparxoun prepoi na frontisoume aplos na efarmozonde meso nomikon gia mynisis gia paravasi kathikontos .Den mboroune na epitrepoun tin eisodo ama tin silipsi ton latreon stin epikratia i nomimopiisi arxizi apo afto to simio exei pesi sirma tha sas piasoun gia ligo tha sas plinoun tha sas dosoun rouxa giatroi tha sas eksetasoun ki tha parete ki ena xargilikaki na pate stin athina e kai aftoi erxonde astamatita .O I LATHROMETANASTES den einai paranomo ktisma na to nomimopoiisome tous dinoume ligo xrono mexri na girisoun stin patrida tous to idio ki ta paidia tous na didaksoun stin patrida tous afta pou emathan pliromena apo mas.PREPI OLOI na figoun einai paranomoi stadiaka se kanena paranomo pou monimopoithike diavatirio Lese pase taksidiotika egrafa.Tin eksoudeterosi tou ethnomidenismou prepi na enntopistoun ta atoma ki na apomakrithoun apo dimosies thesis i k.Dragona pisteuo oti to diploma tis eina paranomo tin oli paranomia dieuthetise malon i k Gianakou .Oi pAnepistimiaki mas prepi na to analaboun.Den mporoume sinexia na nomimopoioume parranomies os genomenes to dikatsa ti lei?Opos pisteuo oti yparxou paranomies sta 17 ekatomiria euro pou thiaxiristikan . H PANTIOS einai pou theli katharisma apo ton kopro .Ki se ala meri exoun isxorisi sxedon pandou giati valomaste sinexos .Ola afta ta atoma epidi einai filoxrimata ama tous elenksoume kala tha vgoune lavrakia.exoun anagagi tin grafiokratikes sigrousis se toso proigmenes kai periplokes oso ki oi texnikes epithesis ta pedia ton maxon .Prepi NA DIAXORISOUME ta sxedia ki pios ta ekmetalevete .Gia tous metanastes apo mousoulmanika krati exoume paradigmata ti egine SOUIDIA-DANIA- OLLANDIA-HB-GALLIA -GERMANIA .Afta peri afomioseos einai asxeta tipota den afomionete ektos an exei fagothi prota i exei pesi maxairi.KITATE tin tin mousoulmaniki meionotita tis thrakis afomiothikan oxi aplos tora einai 130.000 apo 30.000 .Etsi ki oi paranomoi den tha afomiothoune ki siga siga tha ginoun apostima .Prepi na diavasoume kala gia to islam pou exei engatastathi stin xora mas yparxi periptosi singrousis Politismon ?????Ti einai to islam einai thriskia i politiko oloklirotiko sistima SARIA pos litourgi kani taktikes kinisis pote?Stin XORA mas mexri tora ti kinisis ekane??eidame automastigomata ?? eidame alalofrona plithoi na fonazoun allax akbar allax akbar allax akbar eidame kakia sta matia tous ?perimenoun mipos na ginoun dinatoi na arxizoun tzixad ki tha sfazoun apistous ?i tous exoume pareksigisi?Sas kourazo eimai omos periergos pios epevale tin marieta gianakou sto megalopsyxo an mathoume afto tha proxorisoume ligo sto paraskinio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ E. B.

    Αντισυνταγματικό το ν/σ για την απόδοση Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες! λέει και η κυρία Νέδα Κανελλοπούλου, επίκουρη καθηγήτρια Συγκριτικού Δημοσίου Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

    Άρα τώρα είναι δύο, εκ των οποίων βεβαίως ο Τσάτσος είναι το "βαρύ πυροβολικό".

    @ Σάββα

    Ευχαριστώ για την εξήγηση. Λάθος σε κατάλαβα. Μα είπα κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. τό έχω ξαναγράψει καί θά τό φωνάζω όσο υπάρχει έστω καί μισή πιθανότης νά γίνει:1)Κύρηξις Στρατιωτικού Νόμου.2)Διακοίνωσις στίς πρεσβείες τών αλλοδαπών ΟΛΩΝ τών χωρών εκτός ΕΕ πώς έχουν ένα μήνα καιρό νά ενημερώσουν τούς πολίτες τους πώς πρέπει νά εγκαταλείψουν τήν χώρα καί ερχόμενοι σέ συνεργασία μέ τίς Ελληνικές Αρχές νά πραγματώσουν αυτό(συγχρηματοδότηση απελάσεως-επαναπατρισμού).3)Όστις δέν συμμορφούται καί δέν αποχωρεί οικιοθελώς θά ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ άμεσα ώς εισβολεύς μετά τό πέρας του μηνός.4)στούς 'ψευτονόμιμους' 'ημιπαράνομους' λαθρομετανάστες θά αποδοθούν τά αντίστοιχα χρήματα πού κοστολογείται η περιουσία πού τυχόν απέκτησαν εν Ελλάδι.ουδέν πλείον.5)Πολιτική ΚΛΕΙΣΤΩΝ συνόρων μέ ναρκοθέτηση όλων τών συνοριακών περιοχών καί τήν δημιουργία ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ σωμάτων,πολιτοφυλακή στήν πραγματικότητα αλλά μέ στρατιωτική δομή καί οργάνωση,ώστε νά αποτραπεί η επανάληψις τού φαινομένου. 'Καί πού θά βρείς τόσα λεφτά ρε φίλε;'θά ρωτήσει κάποιος. Απάντησις:Άμεση πρότασις σέ Κράτη όπως η Ρωσσία,η Κίνα,η Ινδία,η Βραζιλία,νά έρθουν στήν Ελλάδα καί νά εκμεταλλευτούν τό 50% ή καί παραπάνω από συγκεκριμένα(όχι όλα...)πλουτοπαραγωγικά κοιτάσματα τής χώρας,μέ ταυτόχρονη προστασία τους,παροχή καί βελτίωσι υλικοτεχνικών υποδομών,κτλ πού όλοι εδώ μέσα μπορείτε νά σκεφτείτε. Τό μόνο εναλλακτικό σενάριο πού βλέπω είναι:Ξεκινάμε πρώτα μέ τίς συμφωνίες μέ τίς ώς άνω χώρες.Έπειτα ανακοινώνουμε πώς θά απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες(επί ποινή εκτελέσεως) εκτός όσων θέλουν καί μπορούν νά εργαστούν σέ εξορύξεις πλατφόρμες,κτλ,κτλ,οπότε θά τούς κάνουμε ειδικά συμβόλαια 5ετίας όπου θά βγάζουν εδώ όσα θά χρειαστούν στίς πατρίδες τους γιά 50 χρόνια καί θά κάνουμε κι ένα καλό.νά μείνουν εδώ καί νά αποκτήσουν μάλιστα καί κυριαρχικά δικαιώματα πρέπει νά αποφευχθεί ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.αλλιώς,πράγματι,τελείωσαν όλα γιά τό ελληνικό Γένος στό εθνοφυλετικό του Κέντρο,καί βαθμιαίως αλλά αναποδράστως πιά,στόν πλανήτη Γη. Τετέλεσται ή Ανάστασις; εξαρτάται από τόν μαζοχισμό,τήν ιδεοληψία καί τόν προσωπικό εγωισμό τού καθενός από εμάς.

    γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://www.scribd.com/doc/26055704/Το-Νομοσχέδιο-περί-χορήγησης-ιθαγένειας-σε-αλλοδαπούς-μετανάστες-Λύση-ή-όξυνση-του-προβλήματος-Απόπειρα-κριτικής-θεώρησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΕ χρειάζεται να παρακαλάμε τους γενίτσαρους για ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ, αλλά μπορούμε να ξεκινήσουμε γειτονιά-γειτονιά και χωριό-χωριό, όπως στην Ελβετία! Και να θυμίζουμε στους θρασύδειλους γενίτσαρους ότι ένας ...σουλτάνος αφάνισε τους τελευταίους μισθοφόρους του το 1826...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αν δεν υπήρχε η Συμφωνία του Δουβλίνου, βάση της οποίας οι Λαθρομετανάστες που φεύγουν από την Ελλάδα και πηγαίνουν σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΑΚΕΤΟ, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

    Όπως είπε σε πρόσφατη συζήτηση ο Δημοσιογράφος κ. Λυγερός, οι Λαθρομετανάστες που έρχονται μέσω Τουρκίας εδώ, θέλουν να φύγουν αλλά δεν μπορούν, όταν δε συλληφθούν σε άλλη χώρα αυτή μας τους γυρίζει ΠΑΚΕΤΟ.

    Δεν θέλουν την Ελληνική ιθαγένεια, θέλουν Αγγλία , Γερμανία κ.τ.λ.

    Βέβαια να τους την δώσεις την πέρνουν και ζητούν και άλλα !

    ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙA ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙA ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ ;;;;

    Ίσως υπερβάλλω, αλλά νομίζω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου σκόπιμα υπέγραφε τότε την Σύμβαση του Δουβλίνου, διότι κατά τους συμβούλους του προέβλεπε πως ίσως θα χρειαζόταν τις ψήφους των Λαθρομεταναστών για να ξαναβγεί πρωθυπουργός!

    Το ίδιο σενάριο που ακολουθήθηκε με την "Ελληνοποίηση" των υποτιθεμένων Ρωσσοποντίων, πολλοί εκ των οποίων ήσαν Τσετσένοι και Ρώσσοι κακοποιοί, των οποίων τις ψήφους καρπώθηκε τό 2000 το ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.