26/1/10

Η κουρδική πραγματικότητα στο βόρειο Ιράκ

Μια πολιτική πραγματικότητα έχει γίνει πράξη στο Β. Ιράκ ανεξάρτητα απο την θέλησή μας. Έχει συγκεκριμένη περιφερειακή, συνταγματική και διεθνή υποστήριξη. Οι περισσότερες χώρες της Μέσης Ανατολής έχουν ήδη αποδεχτεί αυτή τη πραγματικότητα . Αλλά εμείς συνεχίζουμε να αρνούμαστε να δώσουμε επίσημη αναγνώριση.

Την περασμένη εβδομάδα , περίπου 60 δημοσιογράφοι από την Τουρκία και το Ιρακινό τμήμα του Κουρδιστάν συναντήθηκαν με πρωτοβουλία της Medialog Platform, που αποτελείται από δημοσιογράφους και συγγραφείς του ιδρύματος (GYV),για να συζητήσουν τις αντιλήψεις των ΜΜΕ για τους Κούρδους και το Κουρδιστάν .

Σε αυτό το πλαίσιο οι συμμετέχοντες επέκριναν και τους εαυτούς τους . ΤΟ κυρίως θέμα της αυτοκριτικής μας αποτελείτο απο τα κάτωθι:

Έχουμε δυσκολίες στο να αποδεχτούμε την περιφερειακή Κουρδική κυβέρνηση στο Ιράκ. Μουρμουρίζουμε και συκοφαντούμε στην ομιλία μας όταν υποτίθεται ότι θα πρέπει να μιλήσουμε γι αυτή την περιοχή σε σχέση με την διεθνή συνταγματική και πολιτική πραγματικότητα που επικρατεί. Το ευρύ Τουρκικό κοινό ανησυχεί και μερικές οφθαλμοφανείς δικαιολογίες σε σχέση με μερικά θέματα που άπτονται στην αδιαφορία που επιδεικνύουμε σε αυτή τη πραγματικότητα.

Διαφωνούμε στο ότι υπάρχει ομοσπονδιακό κράτος που αρχίζει να αναδεικνύεται στο Β. Ιράκ και υποστηρίζεται από την Αμερική και το Ισραήλ. Έχουμε συγκεκριμένα προβλήματα με το Ισραήλ , αλλά οι στρατιωτικές και πολιτικές μας σχέσεις παραμένουν στο πιο υψηλό επίπεδο. Η "στρατηγική μας συνεργασία" με τις ΗΠΑ εξελίχθηκε σε ένα "μοντέλο συνεταιρισμού."

Οι ΗΠΑ διασπούν τις δομές στον Μουσουλμανικό κόσμο συμπεριλαμβανομένου του Αφγανιστάν και της Υεμένης, δημιουργώντας χάος και αποσταθεροποίηση. Ακόμα, οι ανώτεροι μας βεβαιώνουν ότι απολαμβάνουμε αρμονία με τις ΗΠΑ να ανησυχούν για θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής. ΜΕ άλλα λόγια, μπορούμε να καθιερώσουμε όλα τα είδη σχέσεων με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ , αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε άλλους να κάνουν το ίδιο . Δυσκολευόμαστε να παραδεχτούμε ότι αυτό είναι μια επιφανειακή δικαιολογία που δεν ηχεί καθόλου πειστική. Μάλλον έχουμε κρυμμένες ανησυχίες . Λέμε ότι αν ένα ομοσπονδιακό Κουρδικό κράτος δημιουργηθεί στο Β. Ιράκ θα είναι το Ν. Κουρδιστάν και αυτομάτως θα συνεργαστεί με το Β. Κουρδιστάν. Μελλοντικά ο Βορράς και ο Νότος μπορεί να αποφασίσουν να ενωθούν , και αυτό σημαίνει διαμελισμός της Τουρκίας . Παρά το γεγονός ότι αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο σαν παράνοια και αβάσιμες ανησυχίες, ο Massoud Barzani αναγνωρίζει τα εξής: "Είναι αλήθεια ότι οι Κούρδοι είναι διασκορπισμένοι σε 4 χώρες. Έχουν και αυτοί προβλήματα. Κάθε Κουρδική ομάδα θα ρυθμίσει τα προβλήματά της με τις αντίστοιχες χώρες που βρίσκεται. ΤΑ προβλήματα των Κούρδων είναι τα εσωτερικά προβλήματα των αντίστοιχων χωρών που βρίσκονται. ."Ο Barzani μπορεί να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους ομιλίες αλλά προς το παρόν.."Αλλά θα δικαιολογηθούμε εάν θεωρήσουμε ότι έχει σκοτεινά μεταγενέστερα κίνητρα για το απώτερο μέλλον και να αντιταχθούμε σε όποια κίνηση των Κούρδων; Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δεχτούμε πως ότι λέει είναι ειλικρινές και πράττει αναλόγως μέχρι αποδείξεως του εναντίον..

Το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (ΠΚΚ) βρίσκεται στα βουνά Kandil στο Β. Ιράκ και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα . Προσωρινά η Κουρδική περιφερειακή κυβέρνηση συνεργάζεται με την Τουρκία σε ότι αφορά το ΠΚΚ . Αλλά πριν απο αυτό , εάν καταφέρουμε να σημειωθεί κάποια πρόοδος σε σχέση με την οριστική λύση του Κουρδικού θέματος εσωτερικά , η διάσταση του θέματος σε σχέση με το Β. Ιράκ θα μετριαστεί κατά μεγάλο ποσοστό. Εν ολίγοις , πρέπει να τακτοποιήσουμε τα του οίκου μας πριν ασχοληθούμε με τις εξωτερικές διαστάσεις .

Οι περισσότεροι απο εμάς δεν έχουν ενημερωθεί σε ότι αφορά το ρόλο που παίζει το υποσυνείδητό σε σχέση με ότι αφορά την Κουρδική πραγματικότητα Μπορούμε να ξαναθυμηθούμε ότι οι πολιτικοί μας και οι διανοούμενοι να κάνουν αναφορές στους "φυλετικούς ηγέτες που φορούν wearing poşu και şalvar" μέχρι πολύ πρόσφατα . Έχουμε σχεδόν διασπάσει πλήρως τους δεσμούς μας με το παραδοσιακό κράτος από το 1856. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε να έχουμε την τάση να θεωρούμε τους εαυτούς μας ‘’’μεγάλο έθνος με ισχυρό πολιτισμό και τέχνη στην πολιτική," και θεωρούμε τις φυλές της Μ. Ανατολής σαν "φυλές ή φατρίες."Εντούτοις, επί της ουσίας δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ του μοντέρνου κράτους-έθνους που οι Κούρδοι προσπαθούν να χτίσουν και του παραδοσιακού. Και τα δύο είναι. Και οι δύο είναι απομιμήσεις συγκεκριμένων Ευρωπαϊκών μοντέλων , όπου το πρωτότυπο μοντέλο διατηρήθηκε στο Παρίσι από την Γαλλική Επανάσταση. Τo λάθος μας είναι ότι προσπαθούμε να υιοθετήσουμε την ασιανολογία την οποία η Δύση χρησιμοποίησε εναντίον μας και εναντίων άλλων Μουσουλμάνων με τον ίδιο τρόπο. Δεν συνειδητοποιούμε σε τι παράξενη κατάσταση έχουμε περιέλθει.

Μια πολιτική πραγματικότητα έχει γίνει πράξη στο Β. Ιράκ ανεξάρτητα απο την θέλησή μας. Έχει συγκεκριμένη περιφερειακή, συνταγματική και διεθνή υποστήριξη. Οι περισσότερες χώρες της Μέσης Ανατολής έχουν ήδη αποδεχτεί αυτή τη πραγματικότητα . Αλλά εμείς συνεχίζουμε να αρνούμαστε να δώσουμε επίσημη αναγνώριση.

Συνεχίζουμε να θέλουμε να βλέπουμε το Β. Ιράκ σαν ένα καθαρά πολιτικό και στρατιωτικό θέμα . Το Παρίσι είναι πιο κοντά σε μας σε αντίθεση με την Arbil που είναι πολύ μακριά και ξένη. Οι οργανώσεις των ΜΜΕ ακόμα απεικονίζουν αυτή την ανθρώπινη γεωγραφία σαν το βασίλειο των ανθρώπων που ζουν στο χάος, τον φόβο και την αβεβαιότητα σε μια προϊστορική εποχή και μας απειλούν. Παρ’ όλα αυτά , όταν θα ταξιδέψετε στην Arbil μέσω της Κωνσταντινούπολης σε μιάμιση ώρα , θα δείτε μια ήρεμη κοινωνία που μοιάζει με την Urfa ή την Mardin. Οι κάτοικοι της είναι θερμοί και συμπαθούν την Τουρκία. Είναι πρόθυμοι να συνάψουν δεσμούς και διάλογο με την Τουρκία , αλλά δεν σκοπεύουν ποτέ να κρατηθούν μακριά από την διαδικασία που έχουν ξεκινήσει.

Today's Zaman
Μετάφραση:Κα. Χριστίνα

21 σχόλια:

  1. Χριστίνα
    σ' ευχαριστούμε. Είσαι μια γνήσια ελληνίδα αγωνίστρια.

    Σάββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Islam's Working to World Domination
    Monday, 25 January 2010 03:51 Anonymous How Islam works and is working, right now, in its quest to world domination...


    --------------------------------------------------------------------------------


    Islam is not a religion, nor is it a cult. In its fullest form, it is a complete, total, 100% system of life.

    Islam has religious, legal, political, economic, social, and military components. The religious component is a beard for all of the other components.

    Islamization begins when there are sufficient Muslims in a country to agitate for their religious privileges.

    When politically correct, tolerant, and culturally diverse societies agree to Muslim demands for their religious privileges, some of the other components tend to creep in as well…

    Here's how it works:

    As long as the Muslim population remains around or under 2% in any given country, they will be for the most part be regarded as a peace-loving minority, and not as a threat to other citizens. This is the case in:

    United States -- Muslim 0..6%

    Australia -- Muslim 1.5%

    Canada -- Muslim 1.9%

    China -- Muslim 1.8%

    Italy -- Muslim 1.5%

    Norway -- Muslim 1.8%

    At 2% to 5%, they begin to proselytize from other ethnic minorities and disaffected groups, often with major recruiting from the jails and among street gangs.

    This is happening in:

    Denmark -- Muslim 2%

    Germany -- Muslim 3.7%

    United Kingdom -- Muslim 2.7%

    Spain -- Muslim 4%

    Thailand -- Muslim 4.6%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. From 5% on, they exercise an inordinate influence in proportion to their percentage of the population. For example, they will push for the introduction of halal (clean by Islamic standards) food, thereby securing food preparation jobs for Muslims. They will increase pressure on supermarket chains to feature halal on their shelves -- along with threats for failure to comply. This is occurring in:

    France -- Muslim 8%

    Philippines -- 5%

    Sweden -- Muslim 5%

    Switzerland -- Muslim 4.3%

    The Netherlands -- Muslim 5.5%

    Trinidad & Tobago -- Muslim 5.8%

    At this point, they will work to get the ruling government to allow them to rule themselves (within their ghettos) under Sharia, the Islamic Law. The ultimate goal of Islamists is to establish Sharia law over the entire world.

    When Muslims approach 10% of the population, they tend to increase lawlessness as a means of complaint about their conditions. In Paris, we are already seeing car-burnings. Any non-Muslim action offends Islam, and results in uprisings and threats, such as in Amsterdam, with opposition to Mohammed cartoons and films about Islam. Such tensions are seen daily, particularly in Muslim sections, in:

    Guyana -- Muslim 10%

    India -- Muslim 13.4%

    Israel -- Muslim 16%

    Kenya -- Muslim 10%

    Russia -- Muslim 15%

    After reaching 20%, nations can expect hair-trigger rioting, jihad militia formations, sporadic killings, and the burnings of Christian churches and Jewish synagogues, such as in:

    Ethiopia -- Muslim 32.8%

    At 40%, nations experience widespread massacres, chronic terror attacks, and ongoing militia warfare, such as in:

    Bosnia -- Muslim 40%

    Chad -- Muslim 53.1%

    Lebanon -- Muslim 59.7%

    From 60%, nations experience unfettered persecution of non-believers of all other religions (including non-conforming Muslims), sporadic ethnic cleansing (genocide), use of Sharia Law as a weapon, and Jizya, the tax placed on infidels, such as in:

    Albania -- Muslim 70%

    Malaysia -- Muslim 60.4%

    Qatar -- Muslim 77.5%

    Sudan -- Muslim 70%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Your conclusion is very scary
    written by Clement , January 25, 2010
    How can we avoid the world population becoming 50% by the end of the censury? As long as the world continue to protect islam under religious right instead of a hostile political system that should be eliminated like Hitlers' Nasism and Kalmarx communism the target will be achieve. I only hope the civilised world will soon wake up from the slumber and eliminate the rattle snake before destroy the whole of humanity.Someone said I am used to misdirecting my comments from the main topic but let me tell why Christian reject Quran and Mohammed as scriptures or prophet of GodThe God of the Jews and Christians has never inspired anyone outside his covenant people Israel before of which Mohammed himself agreed. All God’s prophets are commanded to keep God’s commandment, but Mohammed broke all of them at the approval of his Allah. The Angel Gabriel who revealed the Quran was ignorant of the name of the father of Marry the mother of Jesus calling her Merriam the daughter of iAaron,Q19:26 and claim that Jesus was born under a palm tree instead of a Manger according to the Bible records. The Quran’s Angel told Mohammed that Alexander the Great followed the sun and saw where it set in the puddle of murky water Q18;83 an impossibility. His account of creation was contradictory, and exhorting Friday instead of Sabbath of the day of rest The Mohammed’s Gabriel said the name of Abraham’s father as Azar, instead of Terah Q6:74 and Mohammed Gabriel refuse to reveal his message to any other person in order to confirm the truth as required by the Bible. It was easy for Mohammed to prove this fake Angel Gabriel wrong by reading Torah and the Injeel that was in circulation then but he did not do so why? The Angel Gabriel of the Bible when he appeared to the wife he would also appear to husband or another person so that at the mouth of two or three witnesses every truth shall be established. But this he did not do not one of his numerous wives not even Aisha the child bride and the favourite saw any Gabriel. So you see there are no single proof that those self-serving and made to order verses of the Quran are from the God of the Christians and Jews so you cannot blame them if they say that Mohammed was a false prophets especially when their God has never used a pirate, a polygamist, a rapist, a slave trader and a Mass murderer as a prophet before. So stop parading your Allah and his partner Mohammed together with ka’aba the Blackstone completing the Islamic trinity as the same as Yahweh the only wise God. To worsen the situations Allah was an impotent god without any power to perform miracles like Yahweh the omnipotent, omniscience and the omnipresence God. To Him alone are the glory and honour and majesty for ever and ever Amen.The purpose of using familiar names of Bible in the Quran was to beguile the ignrant and to simple to believing that Islam is a religion so as to achieve his goal of amassing political power, wealth and women.Islam is fake

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να είστε καλά κ. Σαββα αν και το έχω ξαναπεί η γνώση μικρή η μεγάλη σε ότι αφορά την βοήθεια υπέρ της Ελλάδος δεν κρατιέται εγωιστικά για εμάς αλλά μεταδίδεται και χρησιμοποιείται για το κοινό καλό..και το Κουρδικό είχε έχει και θα έχει μεγάλη επιροή σε εμάς όσο και αν μερικοί νομίζουν ότι είναι πολυυυυ μακριά

    Παρεπιπτόντως επειδή το σχόλιο που αναρτήθηκε είναι πολύ ενδιαφέρον θα σας το στείλω μεταφρασμένο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε που γραφεις στα Αγγλικά αγνοώνας προφανώς τα Ελληνικά, επειδη οι Αγγλο-Γαλλο-Ολλανδο-Βελγο-Ισπανο-Ιταλοι αποικιοκρατες φορτωσαν τις χωρες τους με μουσουλμανους απο τις τεως αποικιες τους,θα πρεπει εμεις οι Ελληνες να προχωρήσουμε σε "στρατηγική συμμαχία" με το Ισραήλ;Διοτι η κινδυνολογία σου κατι τετοιο αφηνει να εννοηθεί(εμεις δοξα τω Θεω και Ολυμπιακους αγωνες διεξαγαμε και ενα σορο αλλες μαζικές εκδηλωσεις, με προσκεκλημενους πολλους δυτικους ηγέτες και-ώ του θαύματος-ΟΥΤΕ ΜΙΑ "ΙΣΛΑΜΙΚΗ" ΜΠΟΜΠΑ ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ.Προς μεγαλη βεβαιως απογοήτευση της Αμερικάνικης και Ισραηλινής πρεσβείας αλλα και πολλων δικων μας σφουγγοκωλάριων της "νεας ταξης πραγματων" ορα και Δρούγος.)!
    Και εν τοιαυτη περιπτωσει, ποιος ο σκοπος ολων αυτων των Αγγλόφωνων κειμένων που ειναι και ασχετα με την επικεφαλίδα του θέματος;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μίνως περίμενε λίγο δεν νομίζω ότι το λέει επ αυτής της βάσεως τώρα που το μεταφράζω μάλλον λέει και κάποια πράγματα παραπάνω.Οσο αφορά για το θέμα που λες ίσως να μην έχει να κάνει επ ακριβώς αλλά δείχνει κάτι που σίγουρα δεν αφορά αμέσα τους Κούρδους αλλά το Ισλάμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Κούρδοι δεν έχουν κανένα μέλλον με το Ισλάμ και την Δύση. Οι Κούρδοι πρέπει να γίνουν Ορθόδοξοι και να ενωθούν με την Ρωσία και τις Ορθόδοξες χώρες και να συμμαχήσουν με Ρωσία-Κίνα-Ινδία-Βραζιλία.

    Ο λαός του Κουρδιστάν που αγωνίζεται για ιδανικά, δεν έχει καμία σχέση με τους σφαγιάδες-άρπαγες του Ισλάμ και της Δύσης!

    http://www.vimeo.com/8150226

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aplos mia ali katopsi tou thematos me arithmous , sto xeri sou einai na kanis tin ereuna sou ki na mas anaferis ta apotelesmata.Oso gia mena aplos eimai anorthografos ki ptotimo afton ton tropo grafis ki euxaristo to istologio pou dexete etsi ta sxolia mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος είπε...
    Η δουλειά του Ισλαμ για την Κυριαρχία του Κόσμου
    Δευτέρα, 25/1 2010 03:51 Ανώνυμος
    Πως λειτουργεί το Ισλαμ , επί του παρόντος, στην αναζήτησή του στην παγκόσμια κυριαρχία...---
    -------------------------------------------------------------------------

    Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία , ούτε λατρεία .Με την πληρέστερη μορφή του είναι ένα σύνολο 100% της ζωής.
    Το Ισλάμ έχει τα θρησκευτικά,νομικά,πολιτικά,οικονομικά,κοινωνικά και στρατιωτικά συστατικά.
    Το θρησκευτικό συστατικό είναι σαν μια γενειάδα με όλα τα συστατικά τα οποία χρειάζεται.
    Ο εξισλαμισμός ξεκινάει όταν υπάρχει επαρκής αριθμός Μουσουλμάνων σε μια χώρα που θα ταράξουν τα νερά για τα θρησκευτικά τους δικαιώματα.
    Οταν οι πολιτικά ορθές, ανεκτικές και πολιτιστικά διαφορετικές κοινωνίες συμφωνούν με τις Μουσουλμανικές απαιτήσεις για τα θρησκευτικά τους δικαιώματα , κάποια απο τα άλλα συστατικά (δεδομένα) τείνουν να συμπεριληφθούν επίσης.
    Να πως λειτουργεί:
    Οσο ο Μουσουλμανικός πλυθησμός παραμένει κάτω του 2% σε οποιαδήποτε χώρα, θα θεωρούνται για το μεγαλύτερο μέρος του πλυθησμού σαν μια ειρηνική αγαπητή μειονότητα και σε καμία περίπτωση απειλή για τους άλλους πολίτες.Αυτό συμβαίνει στις
    ΗΠΑ -- Μουσουλμάνοι 0..6%
    Αυστραλία -- Μουσουλμάνοι 1.5%
    Καναδάς -- Μουσουλμάνοι 1.9%
    Κίνα -- Μουσουλμάνοι 1.8%
    Ιταλία -- Μουσουλμάνοι 1.5%
    Νορβηγία -- Μουσουλμάνοι 1.8%
    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από το 2% εως 5%, αρχίζουν να προσυλητίζουν απο άλλες εθνικές μειονότητες και δυσαρεστημένες ομάδες, συχνά με σημαντική στρατολόγηση από τις φυλακές και μεταξύ των συμμοριών του δρόμου
    Αυτό συμβαίνει στις:
    Δανία -- Μουσουλμάνοι 2%

    Γερμανία -- Μουσουλμάνοι 3.7%
    Μ. Βρεταννία -- Μουσουλμάνοι 2.7%
    Ισπανία -- Μουσουλμάνοι 4%
    Ταϋλάνδη -- Μουσουλμάνοι 4.6%
    Από το 5% και πάνω, ασκούν μια υπερβολική επιρροή αναλογικά προς το ποσοστό του πληθυσμού, Επι παραδείγματι , θα ωθήσουν για την εισαγωγή του halal (καθαρισμός κατά τα Ισλαμικά πρότυπα) τρόφιμα, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν τις εργασίες προετοιμασίας τροφίκων για τους Μουσουλμάνους.ΘΑ αυξήσουν την πίεση στις αλυσίδες υπεραγορών στο να υπάρχει ο χαρκτηρισμός halal στα ράφια -- μαζί με απειλές για την αποτυχία εάν δεν συμμορφωθεί. Αυτό συμβαίνει στις:
    Γαλλία -- Μουσουλμάνοι 8%
    Φιλλιπίνες -- Μουσουλμάνοι 5%
    Σουηδία -- Μουσουλμάνοι 5%
    Ελβετία -- Μουσουλμάνοι 4.3%
    Κάτω Χώρες -- Μουσουλμάνοι 5.5%
    Trinidad & Tobago -- Μουσουλμάνοι 5.8%
    Σε αυτό το σημείο θα δουλέψουν ώστε να πάρουν στα χέρια τους την διακυβέρνηση της χώρας ώστε να μπορούν να κυβερνούν τους ευατούς τους (ανάμεσα στα γκέτο) με τον Ισλαμικό νόμο και την Σαρία. Ο απώτερος σκοπός των Ισλαμιστών είναι να καθιερώσουν την Σαρία παγκοσμίως.
    Οταν οι Μουσουλμάνοι πλησιάσουν το 10% του πληθυσμού, τείνουν να αυξήσουν τις τάσεις αναρχίας ως μέσων έκφρασης δυσαρέσκειας για τους όρους διαβίωσής τους.Στο Παρίσι , ήδη βλέπουμε αυτοκίνητα να καίγονται.Οποια μη Μουσουλμανική κίνηση προσβάλει το Ισλάμ, καταλήγει σε εξεγέρσεις και απειλές όπως στο Αμεστερνταμ , με την αντίθεση στα κινούμενα σχέδια και τις ταινίες του Mohammed για το Ισλαμ . Τέτοιες τάσεις εμφανίζονται καθημερινά , ειδικότερα στα μουσουλμανικά τμήματα :
    Γουϊάνα -- Μουσουλμάνοι 10%
    Ινδία -- Μουσουλμάνοι 13.4%
    Ισραήλ -- Μουσουλμάνοι 16%
    Κένυα -- Μουσουλμάνοι 10%
    Ρωσσία -- Μουσουλμάνοι 15%
    Οταν φτάσουν το 20%, τα έθνη μπορούν να αναμείνουν την την έκρηξη η οποία θα κρέμμεται απο μια τρίχα ,σχηματισμούς πολιτοφιλακών,τζιχάντ, σποραδικές δολοφονίες καψίματα των χριστιανικών εκκλησιών και των εβραικών συναγωγών όπως σε :
    Αιθιοπία -- Μουσουλμάνοι 32.8%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο 40%, τα έθνη αντιμετωπίζουν μεγάλης έκτασης σφαγές , χρόνιες επιθέσεις ,τρομοκρατία, και εχθροπραξίες των πολιτοφυλακών, όπως σε:

    Βοσνία -- Μουσουλμάνοι 40%

    Τσαντ -- Μουσουλμάνοι 53.1%

    Λίβανος -- Μουσουλμάνοι 59.7%

    Από το 60%, τα έθνη αντιμετωπίζουν διώξεις των μη οπαδών του (συμπεριλαμβανομένων και όσων Μουσουλμάνων δεν συμμορφόνονται)σποραδική εθνική κάθαρση ( γενοκτονίες), την χρήση του νόμου της Σαρία,σαν όπλο και του Jizya, φόρου που τοποθετήθηκε σε άπιστους , όως σε :
    Αλβανία -- Μουσουλμάνοι 70%

    Μαλαισία -- Μουσουλμάνοι 60.4%

    Κατάρ -- Μουσουλμάνοι 77.5%

    Σουδάν -- Μουσουλμάνοι 70%

    Πάνω απο 80%, να περιμένετε τον καθημερινό εκφοβισμό και το βίαιο τζιχαντ, κάποια κράτη προχωρούν σε εθνοκάθαρση , και κάποια σε γενοκτονίες, δεδομένου ότι αυτά τα έθνη διώχνουν τους άπιστους και προχωρούν προς το 100% Μουσουλμανικά , όπως το έχουν βιώσει και σε μερικές περιπτώσεις ακόμα τα κάτωθι :

    Μπαγκλαντές -- Muslim 83%

    Αίγυπτος -- Muslim 90%

    Γάζα -- Μουσουλμάνοι 98.7%

    Ινδονησία -- Μουσουλμάνοι 86.1%

    Ιράν -- Μουσουλμάνοι 98%

    Ιρακ -- Μουσουλμάνοι 97%

    Ιορδανία -- Μουσουλμάνοι 92%

    Μαρόκκο -- Μουσουλμάνοι 98.7%

    Πακιστάν -- Μουσουλμάνοι 97%

    Παλαιστίνη -- Μουσουλμάνοι 99%

    Συρία -- Μουσουλμάνοι 90%

    Τατζικιστάν -- Μουσουλμάνοι 90%

    Τουρκία -- Μουσουλμάνοι 99.8%

    Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα -- Μουσουλμάνοι 96%

    Στο 100% θα αναγγείλει την ειρήνη του ‘'Dar-es-Salaam'’ – το Ισλαμικό σπίτι της Ειρήνης. Εδώ υποτίθεται ότι υπάρχει ειρήνη γιατί όλοι είναι Μουσουλμάνοι, τα Madrasses είναι τα μόνα σχολεία (καθαρά θρησκευτικά σχολεία) και το Κοράνι είναι η μόνη λέξη που ακούγεται όπως

    Αφγανιστάν -- Μουσουλμάνοι 100%

    Σ. Αραβία -- Μουσουλμάνοι 100%

    Σομαλία -- Μουσουλμάνοι 100%

    Υεμένη -- Μουσουλμάνοι 100%

    Δυστηχώς , η ειρήνη δεν επιτυγχάντεαι ποτε, καθώς αυτά τα κράτη που έχουν 100 ακραίους Μουσουλμάνους εκφοβίζουν και σπέρνουν μίσος, και ικανοποιούν τις αιμοχαρής επιθυμίες τους με το να σκοτώνουν τους λιγότερο φανατικούς Μουσουλμάνους για διάφορους λόγους.
    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 'Πριν γίνω 9 είχα μάθει το βασικό κανόνα της Αραβικής ζωής. Ημουν εγώ εναντίον τους αδελφού μου, εγω και ο αδελφός μου εναντίον του πατέρα μου, η οικογένειά μου εναντίον του ξαδέλφου μου και του σογιού μου , το σόι εναντίον της φυλής, η φυλή εναντίον του κόσμου, και όλοι εμείς εναντίον σε κάθε άπιστο -- Leon Uris, 'The Haj'.

    Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι σε μερικέ χώρες με ποσοστό πολύ κάτω του 100% οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί , όπως η Γαλλία , η μειονότητα των Μουσουλμάνων μένουν σε γκέτο, μέσα στα οποία ειναι 100% Μουσουλμάνοι, και στα οποία ζουν υπό τον νόμο της Σαρία. Η εθνική αστυνομία δεν τολμάει να μπει στα γκέτο. Δεν υπάρχεουν εθνικά δικαστήρια,ούτε σχολεία ούτε μη μουσουλμανικές εγκαταστάσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις , οι Μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται στις κοινότητε ς ευρέως. Τα παιδιά παρακολουθούν τα σχολεία madrasses. (σχολεία που ασχολούνται εξ ολοκλήρου με την εκπαίδευση με βάση το Κοράνι )
    Ακόμα και συνέταιρος να γίνεις με άπιστο είναι εγκλημα το οποίο τιμωρείται με θάνατο. Επομένως σε κάποιες περιοχές συγκεκριμένων κρατών οι Μουσουλμάνοι Ιμάμηδες και οι εξτρεμιστές ασκούν περισσότερη επιρροή από ότι ο εθνικός μέσος όρος θα έδειχνε.
    Σήμερα 1,5 δισεκατομμύριο Μουσουλμάνοι καλύπτουν το 22% του παγκόσμιου πληθυσμού . Αλλά τα ποσοστά γεννήσεών τους επισκίασαν τους Χριστιανούς, Ινδουιστές,Βουδιστές, Εβραίους, και οπαδούς άλλων θρησκειών. Οι Μουσουλμάνοι θα υπερβούν το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού στο τέλος του αιώνα.

    Απο το βιβλιό του Dr. Peter Hammond's : Σκλαβιά, Τρομοκρατία και Ισλαμ : Οι ιστορικές ρίζες και η συγχρονη απειλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γράφτηκε από τον Machmoed elchalid , 25 Ιανουαρίου , 2010
    Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι σε μερικέ χώρες με ποσοστό πολύ κάτω του 100% οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί , όπως η Γαλλία , η μειονότητα των Μουσουλμάνων μένουν σε γκέτο, μέσα στα οποία ειναι 100% Μουσουλμάνοι, και στα οποία ζουν υπό τον νόμο της Σαρία. Η εθνική αστυνομία δεν τολμάει να μπει στα γκέτο. Δεν υπάρχεουν εθνικά δικαστήρια,ούτε σχολεία ούτε μη μουσουλμανικές εγκαταστάσεις

    Είναι ίσως αληθινό αλλά σοβαρό. Εάν η Γαλλία είναι δειλή για να δει τι γίνεται στην πίσω αυλή του σπιτιού της , τότε δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε εκείνους που είναι μουσουλμάνοι για την άγνοιά τους. Ζουν στη Γαλλία και η Γαλλία θα έπρεπε να μεριμνήσει εάν ο νόμος ακολουθείται και εάν όχι να τιμωρείται βάση του Γαλλικού νόμου και όχι απο κάποιον νόμο της ερήμου που λέγεται Σαρία. Η Γαλλία δεν θα έπρεπε να επιτρέψει αυτού του είδους τους ‘’για μας’’ νόμους . Μπορεί να κατηγορίσεις αυτά τα μουσουλμανικά γκέτο ότι είναι κακό να πιστεύουν ότι οι μη μουσουλμάνοι είναι κακοί κατά την δική τους άποψη και δεν μιλάω απο θρησκευτικής απόψεως αλλά απο κοινωνικόπολιτική.

    Το συμπεράσμά σας είναι πολύ τρομακτικό
    Γραμμένο από τον by Clement , 25 Ιανουαρίου, 2010
    Πως μπορούμε να αποφύγουμε ο παγκόσμιος πληθυσμός να φτάσει το 50% με το τέλος του αιώνα; Οσο ο κόσμος συνεχίζει να προστατεύει το Ισλάμ με βάση το δικαίωμα της θρησκείας αντί ενός εχθρικού πολιτικού συστήματος που πρέπει να εξαλειφθεί όπως ο Ναζισμός του Χίτλερ και ο κομμουνισμο΄ς του Μαρξ ο στόχος θα έχει επιτευχθεί. Το μόνο που ελπίζω είναι ο πολιτισμένος κόσμος σύντομα να ξυπνήσει από τον γαλήνιο ύπνο του και να εξολοθρεύση το κροταλλία πριν καταστρέψει όλη την ανθρωπότητα. Κάποιος είπε : ‘’είμαι συνηθισμένος .Μερικοί λένε ότι είμαι έχω το συνήθειο να δίνω λανθασμένη κατεύθυνση με τα σχόλια μου σε σχέση με το θέμα. Αλλά αφήστε με να σας πω γιατί οι Χριστιανοί απέρριψαν το Κοράνι και τον Μωάμεθ σαν γραφές και προφήτη του Θεού . .
    Ο Θεός των Εβραίων και των Χριστιανών δεν ενέπνευσε ποτέ κανέναν εκτός από τους πιστούς ανθρώπους του Ισραήλ πριν συμφωνήσει όμως ο Μωάμεθ. Ολοι οι προφήτες του Θεού διατάχτηκαν να κρατήσουν της εντολές του θεού αλλά ο Μωάμεθ τις έσπασε όλα από την έγκριση του δικού του Αλλαχ..Ο Αγγελος Γαβριήλ που αποκάλυψε το Κοράνι ήταν ανίδεος για το όνομα του πατέρα της Μαρίας της Μητέρας του Ιησού και την φώναζε Μύριαμ κόρη του Ααρόν Q19: και υποστηρίζουν ότι ο Ιησούς γεννήθηκε κάτω απο ένα φοινικόδεντρο αντί μιας φάτνης σύμφωνα με τα αρχεία της Βίβλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο Κοράνι ο Αγγελος είπε στον Μωάμεθ ότι ο Μ. Αλέξανδρος ακολούθησε τον ήλιο και είδε που δύει , στην λακκούβα του σκοτεινού ύδατος Q18;83 αδύνατον.Ο απολογισμός σε σχέση με τη δημιουργία τους ήταν αντιφατικός και εξαιρούσε την Παρασκευή αντί του Σαββάτου σαν την ημέρα ξεκούρασης του Μωάμεθ .Ο Γαβριήλ είπε ότι το όνομα του πατέρα του Αβραάμ είναι Αζάρ αντί Τερά Q6:74 και ο Μωάμεθ Γαβριήλ αρνήται να αποκαλύψει το μύνημα του σε όποιοδήποτε άλλο πρόσωπο προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αλήθεια κατα την Βίβλο.
    Ηταν εύκολο γι τον Μωάμεθ να αποδείξη σε αυτόν τον ψεύτικο Αγγελο Γαβριήλ το λάθος του με το να του διαβάσει το Τόρα και το Injeel που τότε κυκλοφορούσε αλλά δεν το έκανε , γιατί ; Ο Αγγελος Γαβριήλ της Βίβλου όταν εμφανίστηκε στην γυναίκα θα έπρεπε να εμφανιστεί και στον άντρα ή σε άλλο πρόσωπο έτσι ώστε απο το στόμα και των δυο ή τριών μαρτύρων θα επιβεβαιονώταν η αλήθεια. Αλλά δεν το έκανε, καμμία από τις γυναίκες τους ούτε η μικρότερη νύφη και η πιο αγαπημένη είδε τον Γαβριήλ. Ετσι βλέπουμε ότι δεν υπάρχει μια μονο αλήθεια αλλά αυτές που εξυπηρετούν και γίνται στίχοι στο Κοράνι είναι από τον θεό των Χριστιανών και τον Εβραίων ετσι δεν μπορείτε να τους κατηγορήσετε εάν πουν ότι ο Μωάμεθ ήταν ψευδοπροφήτης ειδικά όταν ο Θεός τους δεν χρησιμοποίησε ποτέ έναν πειρατή , πολυγαμικό, βιαστή , δουλέμπορο και δολοφόνο σαν προφήτη πριν. Ετσι λοιπόν σταματήστε να δοξάζετε τον Αλλαχ και τον συνερ΄γατη του Μωάμεθ μαζί με την ka’aba την Μαύρη Πέτρα ολοκληρόνοντας την Ισλαμική τριάδα σαν ίδια με τον Γιαχβέ τον μόνο συνετό Θεό.Μόνο σε Αυτόν είναι η δόξα και η τιμή και η μεγαλειότητα για πάντα. Ο σκοπός της χρησιμοποίησης οικείον ονομάτων με την Βίβλιο για το Κοράνι ήταν για να γοητεύσω τους αδαής και αυτούς που πιστεύουν ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία έτσι ώστε να καταφέρει το σκοπό του ‘πολιτική δύναμη , υγεία και γυναίκες ,. Το Ισλάμ είναι πλαστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. .....Εντούτοις, επί της ουσίας δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ του μοντέρνου κράτους-έθνους που οι Κούρδοι προσπαθούν να χτίσουν και του παραδοσιακού. Και τα δύο είναι. Και οι δύο είναι απομιμήσεις συγκεκριμένων....

    Μόλις το είδα και είπα να το διορθώσω Καυκάσιε αν θέλεις κάνε την επικόλληση :) . Συγνώμη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενδιαφέρον το περί μουσουλμάνων άρθρο. Θα ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον, εάν μας έλεγε τι ποσοστό μουσουλμάνων υπάρχει στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλη δουλεια χριστινα αλλα παντα τα αγγλο γραμενα αρθρα ειναι μια προκληση για ολους μας μεσα σε ενα ελληνικο ιστολογιο και ας ξερουμε και αυτην και αλλες γλωσσες

    αν δεν στηρηξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ Κώστα
    Δεκτό αυτό που λες περι προκλήσεως όμως θα έλεγα ότι σημασία έχει η πληροφόρηση απ΄ όπου και αν έρχεται να γινεται γνωστή σε όλους.
    Αν μπορούσαμε να μεταφράζουμε πληροφορίες απο όλες τις γλώσσες τουλάχιστον θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε τι κυκλοφορεί .
    Πέραν τούτου όταν η μετάφραση ειδήσεων γίνεται απο δημοσιογράφους και μόνο οι περισσότεροι δεν εμπιστεύονται την εγκυρότητα τους και την αντικειμενικότητα τους.
    Αρα για μένα η πρόκληση προέρχεται από την ίδια την είδηση και αν είναι σε άλλη γλώσσα γραμμένη πλην της Ελληνικής.
    Οσο για το πόσες γλώσσες ξέρει ο καθένας αυτό είναι προς τιμήν του όμως αν παρακολουθήσεις αυτό το ιστολόγιο το διαβάζουν και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν αγγλικά ακόμα και ένας να είναι αυτός λοιπόν προσωπικά θεωρώ χρέος μου να έχει την ίδια αντιμετώπιση με όλους εμάς που γνωρίζουμε άλλες γλώσσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χριστίνα, ευχαριστούμε πολύ!
    Καλή δουλειά!
    Πιστεύω πως συχνά πυκνά πρέπει να γράφουμε κάποια πράγματα και για την Πίστη μας,τεκμηριωμένα!
    Αυτό θα βοηθήσει πολλούς,ακόμα και αυτούς τους Έλληνες, που ενώ είναι βαπτισμένοι,δηλώνουν άθεοι, επιβεβαιώνωντας...πως υπάρχει Θεός..!!

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς για τίποτα το κάνω γιατί πιστεύω στην δουλειά των υπευθύνων του ιστολογίου γιατί μου αρέσει να βοηθάω όπου μπορώ και όσο μπορώ και γιατί πιστεύω ότι η γνώση του καθενός για το παραμικρό είναι νεκρή όταν δεν μπορεί να μεταδοθεί.Εγώ σαν Χριστίνα μπορώ αυτό το λίγο ελπίζω κάποιοι άλλοι να μπορούν κάτι παραπάνω.
    Οσο για την πίστη ο καθένας κάπου πιστεύει για να μπορεί να μάχεται αυτό απο μόνο του κάνει τα άρθρα μέρος αυτου που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.