27/1/10

Εμπρησμός Συναγωγής Χανίων: Προφυλάκιση για τον ένα Βρετανό, ελεύθεροι υπό όρους, ο Έλληνας και ο έτερος Βρετανός

Εμπρησμός Συναγωγής Χανίων: Προφυλάκιση για τον ένα Βρετανό, ελεύθεροι υπό όρους, ο Έλληνας και ο έτερος Βρετανός
Π
ροφυλακίστηκε ο ένας από τους δύο Βρετανούς, ύποπτος για τον διπλό εμπρησμό της Συναγωγής των Χανίων, ενώ ο έτερος και νεότερος συμπατριώτης τους αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος και ο 24άχρονος Έλληνας. Οι τρεις απολογήθηκαν σήμερα στον ανακριτή, και ο 32άχρονος που προφυλακίστηκε, θεωρείται σύμφωνα με πληροφορίες ως ο εγκέφαλος της ομάδας.
Την Πέμπτη, θα απολογηθεί και ο ένας από τους δύο Αμερικανούς που θεωρούνται ότι έλβαβαν μέρος στον εμπρησμό της Συναγωγής. Θυμίζουμε ότι ο δεύτερος Αμερικανός, διαφεύγει τη σύλληψη.
Εν τω μεταξύ, την ικανοποίησή του, για την ταχύτητα με την οποία λειτούργησε η Αστυνομία, εξέφρασε ο διευθυντής της Εβραικής Συναγωγής των Χανίων, Νίκος Χαναάν-Σταυρουλάκης.
Ο εμπρησμός της Συναγωγής στα Χανιά, εγείρει πολλά ερωτηματικά, σχετικά με το γιατί κάηκε και από ποιούς, καθώς αυτές τις ημέρες έχουν γραφεί πολλά, σχετικά με τις ιδιότητες των δύο Αμερικανών και των άλλων δύο Βρετανών, καθώς και του Έλληνα συνεργού τους.
Η αστυνομία, δεν έχει σχολιάσει, ωστόσο από τις πληροφορίες, φαίνεται ότι ερευνά και την πιθανότητα, οι 5 να ανήκουν σε οργανώσεις του εξωτερικού.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

5 σχόλια:

  1. Ὁνόματα, ὁνόματα, ὁνόματα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κανένα διάβημα στο State Department.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
    (Για να μην ξεχνιωμαστε)


    Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον δημοσιογραφο, Jonathan Cook.

    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή’ «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

    Όλο το άρθρο εδώ:
    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:41 μ.μ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ...
    ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ...

    ΤΡΙΣΣΟΝ
    ΥΓ:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ//......
    ΥΓ2: ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ....
    ΓΛΟΥΓΛΟΥΓΛΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανεις λαθος αγαπητε ΤΡΙΣΣΟΝ.
    Οι ισραελο-προβοκατορες μολυνουν αυτο το Μπλογκ σχεδον απο την αρχη της υπαρξης του και οπωσδηποτε ριχνουν την δηλητηριωδη προπαγανδα τους και υποκινουν μισος εναντιον εκεινων των Ελληνων που αγαπουν την Ελλαδα, (σε καθε αναρτηση θετικη ή αρνητικη για το Ισραηλ).
    Αλλα οπως λενε και οι λαϊκοι' "Η Επαναληψις ειναι η Μητηρ της Μαθησεως".
    Για να μην ξεχναμε λοιπον καλο ειναι να υπενθυμιζουμε αυτη την αληθεια εδω κι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.