5/1/10

Ετοιμάζουν προβοκάτσια και επεισόδια εναντίον της δασκάλας, Χαράς Νικοπούλου

Αβάσιμα δημοσιεύματα σε τουρκόφωνα έντυπα την εμπλέκουν σε υπόθεση σκίτσων του Αλλάχ!Στόχος ο παραδειγματισμός της επόμενης «Χαράς» και όλης της Ελλάδας για να καταλάβουν πως η Θράκη δεν είναι ελληνική, αλλά «δική τους»
Η νέα κυβέρνηση θα αντιδράσει;

Σκηνικό Δανίας φαίνεται πως ετοιμάζουν κάποιοι στη Θράκη. Να θυμίσουμε την υπόθεση του σκιτσογράφου του Μωάμεθ που πριν από χρόνια στη Δανία, είχε δημοσιεύσει σκίτσα του προφήτη των μωαμεθανών (ενώ βάσει του ισλαμικού δικαίου, απαγορεύεται η οποιαδήποτε εικονογράφηση ιερών προσώπων) και είχε ξεσηκώσει την οργή των φανατικών μουσουλμάνων με αποτέλεσμα να ζει με μόνιμη αστυνομική προστασία.

Βέβαια ο σκιτσογράφος έχει επικηρυχθεί από διάφορες ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις ανά τον κόσμο κι έτσι πριν λίγες ημέρες, νεαρός φανατικός θρησκευόμενος τραυματίστηκε και συνελήφθη όταν επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του με μαχαίρι για να τον δολοφονήσει! Μάλλον μέχρι εκεί φτάνει ο θρησκευτικός φανατισμός ορισμένων. Τα ίδια όμως φαίνεται πως θα ήθελαν κάποιοι να γίνουν και στη Θράκη, προφανώς γιατί νομίζουν πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Γι αυτό και στο ήρεμο κλίμα που επικρατεί στη Θράκη, πετούν συνεχώς σπίθες, μπας και ανάψει η φωτιά!

Σε δημοσίευμα της 1ης Ιανουαρίου της γνωστής τουρκόφωνης (και φιλικής προς το τουρκικό προξενείο) εφημερίδας Μπιρλίκ το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας αναπαράγεται από τις επίσης τουρκόφωνες Μιλλέτ και Γκιουντέμ, διαβάσαμε ένα ιδιαίτερα περίεργο άρθρο με τίτλο «Ζήτησε από τους μαθητές να ζωγραφίσουν την εικόνα του Αλλάχ».

Φυσικά το άρθρο δεν αναφέρεται σε κάποιον άλλον, παρά στην πολύπαθη δασκάλα στο χωριό Μεγάλο Δέρειο, Χαρά Νικοπούλου! Τη δασκάλα που κυριολεκτικά έμαθε γράμματα στα παιδιά που την λατρεύουν και την υπεραγαπούν, στη δασκάλα που είναι τόσο ευαίσθητη σε θέματα θρησκείας και πολιτισμού. Γι αυτό και μπήκε στο μάτι αυτών που δε θέλουν τα παιδιά των μουσουλμάνων να μαθαίνουν γράμματα, για να μπορούν πάντα να τα εκμεταλλεύονται.

Το δημοσίευμα είναι ιδιαίτερα περίεργο και αινιγματικό, τόσο ως προς το περιεχόμενό του (που σύμφωνα με πληροφορίες της «Φωνής» είναι πλήρως ανυπόστατο και συκοφαντικό) όσο και ως προς τα αποτελέσματα που προσπαθεί να φέρει. Θα ήταν υπερβολή αν πιστεύαμε πως μέσα από αυτά τα συντονισμένα τουρκόφωνα δημοσιεύματα, επιχειρείται η δημιουργία ενός κλίματος αναταραχής;

Μήπως κάποιος θέλει να δημιουργήσει έναν καινούριο ή πολλούς καινούριους «Κασάικα» (Σ.Σ.: ο «νταής» μουσουλμάνος που της επιτέθηκε και της έσπασε το χέρι και καταδικάστηκε πρόσφατα από το δικαστήριο) που αυτή τη φορά είτε θα επιτεθούν εκ νέου στην απομονωμένη στο ορεινό Μεγάλο Δέρειο δασκάλα, είτε θα ξεσηκώσουν τους ανυποψίαστους μουσουλμάνους εναντίον της για να δυναμιτίσουν το κλίμα στην περιοχή; Ας δούμε τι λέει το δημοσίευμα της Μπιρλίκ :

«Η Χαρά Νικοπούλου είναι η πιο διάσημη (!) δασκάλα των τουρκικών μειονοτικών σχολείων της Δυτικής Θράκης. Η φήμη της δεν πηγάζει από τις καλές της πράξεις, αλλά από τα κόλπα (!) που έκανε. Το άτομο για το οποίο μιλάμε είναι δασκάλα στο τουρκικό δημοτικό του Μεγάλου Δερείου, περιοχής Έβρου. Και είναι η κόρη του προέδρου του Αρείου Πάγου.

Τι κρίμα που αυτή η δασκάλα που έχει μαλώσει με τους χωρικούς, τους δασκάλους, με την μειονότητα και είναι στα δικαστήρια με κηδεμόνες μαθητών, παρά την επιμονή όλων των χωρικών, συνεχίζει την δουλειά της σε αυτό το δημοτικό. Μάλιστα παρά την υπόσχεση του επιθεωρητή πως “θα την μεταθέσουμε”, παρά τις επερωτήσεις των βουλευτών, παρά το αίτημα του δημάρχου, η γυναίκα αυτή δεν μετατίθεται. Γιατί άραγε;

Η Νικοπούλου που τις προηγούμενες εβδομάδες ήταν στην επικαιρότητα με το δικαστήριο με τον Οσμάν Κασάικα, λες και “στενοχωρήθηκε” που έφυγε από την επικαιρότητα, εμφάνισε νέο κόλπο.

Πως; Δίνοντας στους μαθητές εργασία για το σπίτι. Και τι έγινε θα μπορούσε να πει κάποιος. Με την πρώτη ματιά φαίνεται να έχει δίκιο, διότι κάθε δάσκαλος δίνει στους μαθητές εργασία για το σπίτι. Όμως η δασκάλα Χαρά δεν έδωσε μια συνηθισμένη εργασία. Αλλά μια εργασία παράδειγμα (!) για την εκπαιδευτική κοινότητα. Εκ του είδους που θα δυσκολέψει τις ικανότητες και τα όνειρα των παιδιών. Μια εργασία εκ του είδους που χαλάει την ψυχολογική κατάσταση των παιδιών, υπό μια έννοια την ισορροπία των παιδιών.

Η εργασία που έδωσε η δασκάλα Χαρά ήταν “Ζωγραφίστε τον Αλλάχ”. Μάλιστα έτσι ακριβώς. Άντε τώρα, ελάτε στην θέση τους και ζωγραφίστε την εικόνα του Αλλάχ. Αυτή η εργασία της δασκάλας Χαράς δε σε κάνει να πεις “Αλλάχ Αλλάχ, μακάρι να βγει σε καλό”;

Η επί χρόνια υπηρετούσα -έστω και με διαμάχες-σε μειονοτικό δημοτικό χριστιανή Ελληνίδα δασκάλα, δεν ξέρει ότι στο Ισλάμ αλλά και σε άλλες θρησκείες δεν υπάρχει εικόνα του Αλλάχ; Δεν καταλαβαίνει πως παίζοντας με τον μικρό κόσμο των παιδιών, οι σοβαρές έννοιες μπορεί να προκαλέσουν ταραχές και διαμάχες;

Ο στόχος της είναι να παίζει με τα ιερά και όσια των παιδιών που έχουν διαφορετική θρησκεία από αυτήν ; Αν είναι έτσι, η δασκάλα Χαρά κάνει μεγάλο λάθος και πρέπει αμέσως να μετανιώσει.

Πιστεύουμε πως την εικόνα του Αλλάχ δεν μπορεί κανείς να την ζωγραφίζει, αλλά και η Χαρά Νικοπούλου πρέπει να ξαναμάθει το δασκαλιλίκι».

Το ποιος πραγματικά έγραψε το παραπάνω κείμενο της τουρκόφωνης Μπιρλίκ παραμένει άγνωστο. Γνωστές όμως φαίνεται να είναι οι επιδιώξεις του συγγραφέα: να συκοφαντήσει την Χαρά Νικοπούλου στους κύκλους των χριστιανών αλλά και των μουσουλμάνων έτσι ώστε, να ξεσηκώσει με τα ψέματα αυτά τους φανατικούς εναντίον της αλλά και σε περίπτωση που κάτι συμβεί να μη διαμαρτυρηθούν οι φιλήσυχοι μουσουλμάνοι, γιατί «η δασκάλα τα ήθελε αφού προσέβαλε τον Αλλάχ».

Στόχος δεν είναι η Χαρά Νικοπούλου αλλά η εθνική αξιοπρέπεια όλων των Ελλήνων

Ως γνωστόν η Χαρά Νικοπούλου εδώ και χρόνια έκανε τη διαφορά στο χώρο της μειονοτικής εκπαίδευσης. Τη στιγμή που κάποιοι άλλοι δεν ενδιαφερόταν καν, η ίδια όχι μόνο ενδιαφέρθηκε να μάθει στα παιδιά γράμματα, όχι μόνο ασχολήθηκε με χίλιες δύο δραστηριότητες στον ελεύθερό της χρόνο (να τα διδάξει θέατρο, μουσική, να κάνουν εκδρομές κλπ) αλλά μάλιστα έγινε μόνιμος κάτοικος στο Μεγάλο Δέρειο (πρωτοφανές για δάσκαλο αφού όλοι πηγαίνουν για λίγες ώρες στο σχολείο και μετά επιστρέφουν στις πόλεις που μένουν) ώστε να είναι κοντά σε αυτά.

Αυτό όμως δεν άρεσε σε ορισμένους πολιτικούς κύκλους (εντός κι εκτός Ελλάδας) που έβλεπαν να χάνουν το παιχνίδι γιατί η Χαρά δημιούργησε δύο τετελεσμένα: πρώτον έβγαζε τα παιδιά από το σκοτάδι και τους έδειχνε το φως και δεύτερον αποτελούσε το «κακό παράδειγμα» και για άλλες περιπτώσεις εκπαιδευτικών που θα ερχόταν στην περιοχή να τη μιμηθούν!

Έτσι λοιπόν άρχισε ο πόλεμος. Αρχικά την διέβαλαν με διάφορα ψέματα αλλά δεν έπιασε. Μετά ζήτησαν από τους αιρετούς της περιοχής να πιέσουν ώστε να απομακρυνθεί. Όλοι θυμούνται τις δηλώσεις του νομάρχη Έβρου Νίκου Ζαμπουνίδη αλλά κι αυτές του τοπικού δημάρχου Ευάγγελου Πουλιλιού (Δήμος Ορφέα Έβρου) εναντίον της Χαράς με τις οποίες στην ουσία άδειαζαν την ίδια και το έργο της και την άφηναν απροστάτευτη, έρμαιο στις ορέξεις του κάθε φανατικού τουρκόφρωνα κεμαλιστή.

Και η «κακιά» στιγμή δεν άργησε να έρθει. Με αφορμή παρατήρηση που έκανε στην καθαρίστρια του σχολείου η Χαρά Νικοπούλου, το χώρο του σχολείου επισκέφθηκε ο σύζυγός της, Οσμάν Κασάικα που άρχισε να τη βρίζει μπροστά στα παιδιά! Η ίδια για να μη ταραχθούν οι μικροί μαθητές της του ζήτησε να περάσουν μέσα σε μία άδεια αίθουσα για να συζητήσουν, όπου εκεί εκμεταλλευόμενος την απουσία άλλων ο Κασάικα της έσπασε το χέρι!

Και να ήταν μόνο αυτό! Ποιος ξεχνά το λαϊκό δικαστήριο που έστησαν στην πλατεία του χωριού οι τουρκόφρωνες με τη συμμετοχή του δημάρχου (τους) Πουλιλιού ο οποίος παραδέχτηκε πως της τηλεφώνησε και της ζήτησε να φύγει από το χωριό, προφανώς για να μην ενοχλείται η εκλογική του πελατεία!

Ποιος ξεχνά τη συνέλευση μέσα στην αίθουσα του σχολείου όπου παρουσία τουρκόφρωνων κατοίκων, του προσωπικού του σχολείου αλλά και του προϊσταμένου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, υπεύθυνου για να μειονοτικά θέματα Κωνσταντίνου Τζιώτζιου η Χαρά άκουγε τις πιο αισχρές ύβρεις χωρίς κανείς από τους άμεσα υπεύθυνους να αποχωρήσει σταματώντας τη διαδικασία!

Τέτοια πράγματα μόνο στις πλέον σκοταδιστικές ισλαμικές «δημοκρατίες» συμβαίνουν! Ποιος λοιπόν άλλος εκπαιδευτικός, Έλληνας στη συνείδηση, θα τολμούσε άλλη φορά με αυτές τις συνθήκες να κάνει τίμια τη δουλειά του, γνωρίζοντας πως θα είχε απέναντί του όχι μόνο τους πράκτορες της Άγκυρας αλλά και τους προϊσταμένους του αλλά και τους αιρετούς δημαρχονομαρχαίους της περιοχής; Προφανώς κανείς!

Τι θέλουν τώρα οι πράκτορες της Άγκυρας;
Η Χαρά Νικοπούλου είναι γνωστό πως περνά την τελευταία της σχολική χρονιά στο Μεγάλο Δέρειο αφού τον Ιούνιο του 2010 περιμένει μετάθεση. Αν το πρόβλημα λοιπόν ήταν η Χαρά, τα τσιράκια του προξενείου το μόνο που θα είχαν να κάνουν θα ήταν απλά να περιμένουν και τον Ιούνιο το πεδίο θα ήταν και πάλι ελεύθερο: κάποιος άλλος θα έπαιρνε τη θέση της και η κατάσταση θα γυρνούσε στο προηγούμενο status qvo, πριν την εμφάνιση της Χαράς.

Όμως οι πράκτορες της Άγκυρας δε θέλουν τώρα απλά να φύγει η Χαρά. Θέλουν τη Χαρά φοβισμένη, απειλούμενη και ταπεινωμένη ώστε και η ίδια να φύγει κακήν – κακώς από την περιοχή σα κυνηγημένη αλλά και κάποια επόμενη «Χαρά» που τυχόν έρθει και θελήσει να κάνει σωστά τη δουλειά της, να παραδειγματιστεί από το πάθημα της πρώτης. «Είδες τι έπαθε η Χαρά; Πρόσεξε να μη πάθεις κι εσύ τα ίδια». Αυτό θέλουν να λένε στους αντικαταστάτες της Χαράς.

Η αρχή λοιπόν έγινε με κατευθυνόμενα και συκοφαντικά δημοσιεύματα πως δήθεν η Χαρά, που κατά τους τουρκόφωνους δημοσιογράφους δε ξέρει καλά τη δουλειά της (ενώ οι ίδιοι ξέρουν καλύτερα τη δική τους), «προσέβαλε τον Αλλάχ». Τα δημοσιεύματα αυτά βγήκαν στον αέρα σκόπιμα κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων, όταν η Χαρά λείπει από το Μεγάλο Δέρειο έτσι ώστε να προετοιμάσουν το κλίμα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της «Φωνής», στο σπίτι που μένει η Χαρά Νικοπούλου με το σύζυγό της, ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να δημιουργούν σκόπιμα ζημιές όπως σπασίματα παραθύρων, δείχνοντας έτσι δήθεν την «οργή» τους και προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν την ίδια αλλά και το σύζυγό της.

Όταν λοιπόν τα δημοσιεύματα αυτά ως «ράδιο αρβύλα» θα έχουν μεταδοθεί και στο τελευταίο μουσουλμανικό χωριό, με τον τρόπο που θέλει να τα μεταδώσει ο κάθε εγκάθετος του προξενείου βάζοντας τις δικές του «σάλτσες», τότε θα είναι καιρός να βγει επισήμως κάποιος επίσημος της μειονότητας (όπως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν που παλαιότερα είχε ζητήσει την απομάκρυνσή της από την περιοχή – πολύ «δημοκρατικό» αίτημα ενός βουλευτή βεβαίως!) να ξεσηκώσει τους ανυποψίαστους πολίτες της μειονότητας, βασιζόμενος προφανώς σε αυτά τα δημοσιεύματα ή και σε κάτι άλλο που ίσως προκύψει. Και μετά, κανείς δε ξέρει: ένας Θεός ή Αλλάχ ας βάλει το χέρι του.

Θα νικήσει κι αυτή τη φορά η τουρκική τρομοκρατία; Είναι η Θράκη ελληνικό ή τουρκικό έδαφος; Θα πάρει θέση στο ζήτημα η νέα ελληνική κυβέρνηση ή θα κάνει τα «στραβά μάτια» και αβάντα στα τσιράκια του προξενείου, όπως έκανε η προηγούμενη; Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής έχει κάποια άποψη για το θέμα ή η μόνη άποψη εντός ΠΑΣΟΚ είναι αυτή του Χατζηοσμάν; Όλα αυτά θα τα μάθουμε σε λίγο καιρό, από την εξέλιξη των πραγμάτων.
Άγνωστος Χ
ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
Στοχεύουν να συνθλίψουν την εκπαιδευτική υπόσταση της Χαράς Νικοπούλου

Η ξεχωριστή δασκάλισσα διδάσκει σε παιδιά της Α΄και της Β΄ δημοτικού κι όχι σε μαθητές της Στ’ τάξης που κάποιοι ευφάνταστοι τους χρησιμοποίησαν με τα σκίτσα της εργασίας περί Αλλάχ…

Η ιστοσελίδα που ανήρτησε την κίβδηλη είδηση ανήκει στον εκδότη του περιοδικού Rodop Ruzgarı, Ιμπραίμ Μπαλταλί που έκανε την πρωτοφανή γκάφα

Το επίμαχο «ρεπορτάζ» που προβάλλεται από γνωστά τουρκόφωνα έντυπα μέσα στις γιορτές δεν θα μείνει αναπάντητο, αλλά έρχεται να πυροδοτήσει ένα κλίμα εναντίον της Χαράς Νικοπούλου, επικαλούμενο ψεύδη και για να τεκμηριώσει το ρεπορτάζ αναδεικνύει και φωτογραφίες των μαθητών που «καθ΄ υπόδειξή της ζητήθηκε να ζωγραφίσουν τον Αλλάχ»!

Το δημοσίευμα που είναι καλοστημένο σχέδιο της προπαγάνδας που μεθοδικά στήνεται με όχημα και τα τουρκόφωνα έντυπα, αλλά και τις ιστοσελίδες πιστεύοντας ότι θα μας πιάσει στον ύπνο εν όψει των χριστιανικών γιορτών και δεν θα απαντηθεί.

ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
«Βγήκε στη φόρα ένα ακόμα κόλπο της χριστιανής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου του δημοτικού μειονοτικού σχολείου του Μεγάλου Δερείου-Αλεξανδρουπόλεως. Η Χαρά Νικοπούλου ζήτησε από τους μαθητές της σαν εργασία στο σπίτι, να ζωγραφίσουν την εικόνα του Αλλάχ. Οι μαθητές που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαν δει εικόνα του Αλλάχ, έδειξαν στις μανάδες και στους πατεράδες τους την εργασία.

Οι μανάδες και οι πατεράδες τα έχασαν με αυτό το ερώτημα, άρχισαν να σκέφτονται τι θα κάνουν και τι θα απαντήσουν στα παιδιά τους. Φυσικά τα παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν αυτήν την εργασία. Τα παιδιά έναντι αυτού του περιστατικού πανικοβλήθηκαν και αρκετά πήγαν στο σχολείο κλαίγοντας.

Δεν ξέρουμε πως αντιμετώπισε η Νικοπούλου τους μαθητές της, που δεν μπόρεσαν να κάνουν την εργασία τους στο σπίτι. Όμως αυτό που ξέρουμε αληθινά είναι πως στο Ισλάμ δεν υπάρχει εικόνα του Αλλάχ. Η Νικοπούλου, μήπως προσπαθεί οι μαθητές της να αρνηθούνε ότι είναι μέλη της ισλαμικής θρησκείας; Αντιλαμβάνεται η Νικοπούλου την ψυχολογική ζημία που προκαλεί στους μαθητές; Η Νικοπούλου μπορεί να μην τα αντιλαμβάνεται όλα αυτά, όμως η υπουργός εθνικής Παιδείας δεν ακούει όλα αυτά που έγιναν; Και αν τα ακούει γιατί κρατάει ακόμα αυτή τη δασκάλα στο χωριό;»

Κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη γιατί η Χαρά Νικοπούλου η ηρωϊκή δασκάλα του μεγάλου Δερείου διδάσκει στα παιδιά της πρώτης και δευτέρας τάξης του δημοτικού, ενώ τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν για το κατασκευασμένο ρεπορτάζ είναι μαθητές της Στ’ τάξης. Αυτό το γνωρίζουν τόσο ο μειονοτικός διευθυντής του σχολείου, όσο και όλοι οι εκπαιδευτικοί που είναι στο πλευρό της και για τη νέα αναίτια επίθεση που δέχεται.
Τα τεχνάσματα για να την απομακρύνουν ή και να την «ξηλώσουν» από εκεί, γιατί κάνει με συνέπεια κι ευσυνειδησία το έργο της δεν θα περάσουν.

Μελαχροινή Μαρτίδου
ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

8 σχόλια:

  1. *****«Η Χαρά Νικοπούλου είναι η πιο διάσημη (!) δασκάλα των τουρκικών μειονοτικών σχολείων της Δυτικής Θράκης****
    Ετσι ακριβώς το γράφουν..και τα τουρκικά αυτά σχολεία τα "έφτιαξε" η ντορούλα μητσοτάκη...... δλδ έχουμε ελληνικά σχολεία που υπάγονται στην δικαιοδοσία της ρεπούση και της δραγώνα τα οποία όμως είναι τουρκικά ;;;; Κρίμα στην καλή δασκάλα....Ομως τίποτε δεν πάει χαμένο.Εδώ είμαστε και θα το δείτε. Ομως η ασσύμετρη απειλή δείχνει το προσωπό της.Εισθε έτοιμοι.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/blog-post_5431.html#ixzz0bki6Wjct

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μουρμούρα, μουρμούρα, μουρμούρα.....Γαμώ το στανιό μου
    Και η Χριστιανοί κάτοικοι της περιοχής τι κάνουν;
    Μόνο να παραπονιούνται ξέρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δούμε τι άλλο πρέπει να κάνουν οι "φίλοι" μας για να ευαισθητοποιηθεί κανένας εισαγγελέας ή κανένας κυβερνητικός εκπρόσωπος (άραγε υπάρχει;) για αυτά τα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων που καταπατούνται σ αυτή τη χώρα. Αλλά θα μου πείτε σε ποιά χώρα είμαστε; Μήπως στην Τουρκικη δημοκρατια της δυτικής θράκης; Μόνη απάντηση αυτή είναι που σου ρχεται στο μυαλό, μιας και οι γείτονες μας ξεχειλίζουν από την "υπεράσπιση" αυτών των δικαιωμάτων. Το θέμα βέβαια δεν είναι τι κάνουν οι γείτονες μας (@@@@@@@) αλλά εμείς.
    Καλή Χρονιά !!!
    Ένα μήνυμα για τη Χαρά: Απέδειξες ότι δεν απέδειξαν όλοι οι πολιτικοί μας μαζί, ότι αν υπηρετείς την αλήθεια δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα !!!
    Καλή δύναμη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 05 Ιανουαρίου 2010 5:45 μ.μ
    δες την ιστοσελίδα www.proxeneio-stop.org και μπορείς να υπογράψεις ΕΠΩΝΥΜΑ, αν συμφωνείς με την απομάκρυνση του προξενείου και διέδωσε το σε φίλους σου, για να δείτε πως το ελληνικό κράτος αντιμετωπίζει όλους αυτούς τους τουρκόφρονες πράκτορες της κακιάς ώρας που ούτε για προβοκάτσιες δεν είναι ικανοί, αλλά έχουν την υποστήριξη ενός μηχανισμού με προυπολογισμό ετήσιο, παρακαλώ, 20.000.000 € και εννοώ το τουρκικό προξενείο. Γι αυτό λοιπόν εμείς οι Θρακιώτες αντιδρούμε μ αυτό το τρόπο και δεν έχουμε να διαχωρίσουμε με τους μουσουλμάνους κατοίκους τίποτα παρά μόνο με τους προξενοπράκτορες των τούρκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχουν Χριστιανοί στα γύρω χωριά...
    Αν πας ποτέ από εκείνα τα μέρη, θα δεις ότι είναι απομονωμένα και πλήρως κατευθυνόμενα...
    Υπηρέτησα εκεί πάνω στο Φυλάκιο και είδα πράγματα που δεν περίμενα να ισχύουν στον 21ο αιώνα.
    Και δεν εννοώ για τα ήθη και έθιμα που έχουν οι "φίλοι" γείτονες, αλλά νοοτροπία και τρόπο ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχῶς, ἔτσι άμοίβονται οἱ πατριῶτες.
    Γιὰ μερικὲς ψήφους κάποιοι πουλᾶνε καὶ τὴν μάνα τους.
    Καταλαβαίνει κανεὶς τί γίνεται στὴν Δ. Θράκη. Κράτος ποὺ εἶσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρα Νικολοπουλου,
    καμαρι της εκπαιδευσης και της Ελλαδας ολης, σου ευχομεθα απο τη Μεγαλονησσο καλη χρονια και καλο κουραγιο στους αγωνες Σου, τιμημενη Εσυ και διαφορετικη Ελληνιδα.
    Η αυτοθυσια Σου μας συγκινει και μας παραδειγματιζει.
    Ευγε στους γονεις που απεδωσαν τετοια κορη.

    Ενας Χανιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.