26/1/10

"ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΓΕΝΝΗΘΗΝ ΕΛΛΗΝ" - Μεγας Αλεξανδρος

Δείτε τι γράφουν οι Αιγύπτιοι στα διόδια πριν την Αλεξάνδρεια!

ΔΙΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΚΑΪΡΟ.

Η αναγραφή του ονόματος της πόλεως και στα Ελληνικά ήταν συλλογική απαίτηση των Αιγυπτίων Δημάρχων της περιοχής της Αλεξάνδρειας, προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου...

Μία αιχμηρή απάντηση όχι μόνο απέναντι στους ανιστόρητους γείτονες αλλά και στους γηγενείς μας.. Αλλά εδώ οι Ευρωλιγούρηδες ντρέπονται γι΄αυτό που είναι, καταργώντας την ιστορία τους ακόμα και την γλώσσα τους.
Πάλι καλά που υπάρχουν οι Αιγύπτιοι που είναι περήφανοι τουλάχιστον για τους δικούς μας προγόνους.

http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_2532.html

*Eυχαριστώ τον φίλο αναγνώστη για την επισήμανση της δημοσίευσης αυτής.

13 σχόλια:

  1. Διαβάστε ακόμα και αυτό. Αν θέλετε αναρτήσατέ το και ξεχωριστά.

    Οι Ιταλοί γνωρίζουν Ιστορία

    «Το σύνθημα, που ακούγεται από τα χείλη 5.000 οπαδών της ποδοσφαιρικής ομάδος της πόλης Crotone, Κρότων - σημαντική αρχαία ελληνική πόλη της Κάτω Ιταλίας- είναι το εξής: Salutate la Magna Grecia. Σε μετάφραση: Χαιρετήστε την Μεγάλη Ελλάδα. Το σύνθημα απευθύνεται στην αντίπαλη ομάδα, για να της υπενθυμίσει πού βρίσκεται, τί χώματα ιερά πατάει». (Υπάρχει ανηρτημένο video στο blog: koukfamily.blogspot.com)

    (Πηγή: www.pare-dose.net)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελείως άσχετο, πλην ενδιαφέρον. Μπορεί κι αυτό να αναρτηθεί ξεχωριστά.

    Ελληνόπουλο ξυλοκοπήθηκε γιατί... έτρωγε σαλάμι

    Ελληνόπουλο 11 χρόνων ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του μουσουλμάνους σε σχολείο του Σίδνεϊ, γιατί έτρωγε σαλάμι την περίοδο της δικής τους νηστείας.
    Ο Αντώνης Γρηγορίου μαζί μ' έναν φίλο του αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στη βιβλιοθήκη, για να αποφύγουν τα χειρότερα. Ήδη όμως, ο ίδιος είχε δεχθεί μια γροθιά στο μάτι και δυνατές κλωτσιές στα πόδια.
    "Μού ράγισε η καρδιά, όταν είδα το παιδί μου σ' αυτήν την κατάσταση", θα πει ο πατέρας του, Αντρέας Γρηγορίου.
    "Όταν πήγα στο σχολείο, τον είχαν εκεί που κρατούν τα άρρωστα παιδιά".
    Το παιδί, εν τω μεταξύ, εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένο και να έχει εφιάλτες.
    Μετά το γεγονός ήλθαν στην επιφάνεια και άλλα παρόμοια περιστατικά, αρκετά δε παιδιά είπαν ότι φοβόντουσαν να φάνε το μεσημέρι, γιατί δέχονταν επιθέσεις αν το φαγητό τους ήταν "διαφορετικό" από των άλλων, ιδιαίτερα την περίοδο του Ραμαντάν.
    Εκπρόσωπος των μουσουλμάνων, από το Τζαμί του Κόμπουρκ, θα πει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα που προωθεί το Ισλάμ.
    "Θα έλεγα ότι τα λυπηρά αυτά συμβάντα είναι αποτέλεσμα της ανατροφής των παιδιών, μέσα στην οικογένεια και όχι του Ισλάμ. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια θαυματουργή λύση στο πρόβλημα. Για να εξαλειφθούν αυτού του είδους τα φράγματα, απαιτείται μια διαδικασία που προϋποθέτει ανοχή στα διάφορα θρησκεύματα και τους πολιτισμούς των κατοίκων αυτής της χώρας", θα πει η Μπάχα Γέχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο για την ανάρτηση!Επίσης στο αρχαιολογικό μουσείο του Καίρου στη μετώπη του κτιρίου,γράφει με μεγάλα
    γράμματα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ-ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ-ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ.Απόδειξη τιμής και υπερηφανείας από τους σύγχρονους Αιγυπτίους, για τους Έλληνες Βασιλείς που κυβέρνησαν τον τόπο τους!
    Επίσης σε ερώτηση που υποβλήθηκε περί Εθνικής καταγωγής του Αλέξανδρου,ο Αιγύπτιος αρχαιολόγος,αποκάλεσε ηλίθιους όσους ισχυρίζοναι ότι δεν είναι Έλληνας!
    Τα αρχαιολογικά ευρήματα στην Αίγυπτο,εκτός της εποχής των Φαραώ,είναι μόνο Ελληνικά!
    Τέτοιον Έλληνα εθνικιστή δεν ξανασυνάντησα!!!

    731

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμεις θα βαζαμε προτροπη

    McDonalds στο 1 χλμ,

    γιατι ετσι ενισχυουμε την επιχειρηματικοτητα , το κρατος εισπρατει ΦΠΑ , και εξικοιωνομαστε με εισαγωμενα προτυπα

    το καθε κρατος θετει τις προτεραιοτητες του

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ένα DVD το οποίο αναφέρεται στις αρχαιότητες της Αιγύπτου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, ο αφηγητής όταν φθάνει στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον αποκαλεί -"The Greek speaking Macedonian warlord"-, ήγουν, "...τον Μεκεδόνα πολέμαρχο που μιλούσε Ελληνικά" !

    Είναι προφανές ότι:

    1) Ο Βρεττανός που συνέθεσε την ιστορία της αρχαίας Αιγύπτου, πρέπει να είναι καραμπινάτος ομοφυλόφυλος ( ....δικό μου συμπέρασμα ! Το λέγω μάλιστα ευγενικά και όχι "εργοταξιακά", διότι σέβομαι το Ιστολογιο και την αγαπητή Χριστίνα! )

    2) Δεν γνωρίζει καθόλου ιστορία, δηλαδή είναι αμόρφωτος.

    3) Μισεί παν τι το Ελληνικόν, ίσως διότι στον Β΄ Π.Π. φερθήκαμε σαν λαός τόσο καλά στους Άγγλους που ήρθαν στην Ελλάδα για να πολεμήσουν τους Γερμανούς, ... και κόντεψαν να ξεπεράσουν τους Ιταλούς στο τρέξιμο !!

    4) Είναι καταφανώς μνησίκακος και δεν μπορεί να λησμονήσει πως μια χούφτα Έλληνες πατριώτες με αρχηγό έναν πενηντάρη Συνταγματάρχη με καρδιά, ενίκησαν 35.000 Άγγλους στρατιώτες και αστυνομικούς, και αυτό σε ένα νησί, την Κύπρο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και η αρχιτεκτονικη τοω διοδιων αρχαιοπρεπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 26 Ιανουαρίου 2010 9:10 μ.μ.

    Μπραβο! Σαγιαν!
    Τωρα μας επεισες και θα αρχισουμε να μισουμε τους μουσουλμανους οπως εσυ.
    Ξεκουμπησου "εμπρηστη" απο δω μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύμφωνα με τη νεότερη έκδοση της ιστορίας του C.D.R.S.E.E. (Σόρος), οι δήμαρχοι της Αλεξάνδρειας είναι μακρινοί απόγονοι των στρατιωτών του Μ. Αλέξανδρου, πράγμα που αποδεικνύει ότι εκτός από τη Μακεδονία του Πιρίν και τη Μακεδονία του Αιγαίου, υπάρχει και η Μακεδονία της Β. Αφρικής. Επίσης λέγεται ότι στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης των Σκοπίων συζητήθηκε να στήσουν το άγαλμα μιάς μούμιας στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλε Ανωνυμε 26 Ιανουαρίου 2010 10:12 μ.μ.

    να σε διορθωσω, δεν θα βαζαμε (οπως εγραψες), υπαρχουν ηδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για κοίτα φίλε μου. Αφορμή ζητάμε για να βγάλουμε τα μάτια μας μεταξύ μας. Και υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν πως δεν είμαστε γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων!
    Κρατερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εδώ στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αθηναίων "φοβάται" να τοποθετήσει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε κάποια πλατεία. Και όταν λέω φοβάται, το λέω γιατί μου έχει απαντήσει σε επιστολή μου εδώ και ένα χρόνο οτι το άγαλμα είναι έτοιμο αλλά δεν βρίσκει πλατεία.
    Δική μου σημείωση--> Φοβάται τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς της Ελλάδος. Φοβάται γιατί οι πολιτικοί μας έχουν δώσει ήδη δώσει το όνομα Μακεδονία και έχουν υποχωρήσει σε κόκκινη γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Καλεντερίδη,
    προς θεού τι είναι αυτά τα πράγματα!!!!
    που βρέθηκαν τόσοι φιλέλληνες μαζεμένοι........
    Άκου εκεί ελληνικά στην ΑΛεξάνδρεια, απο που και ως που, τώρα που έχουμε τη Θάλεια σε πρώτη γραμμή βγαίνουν όλα αυτά τα εθνικιστικά.....
    Μάλλον πρόκειται περί διεθνούς συνωμοσίας όλων των εχθρών της παγκοσμιοποίησης............
    Την επόμενη φορά που θα δημοσιεύσετε τέτοιου περιεχομένου πληροφορίες να ζητήσετε την άδεια της "κυρίας" Θάλειας της Δραγώνα για να μη ξεφεύγουμε......
    Κάποια παρέμβαση θα κάνει και θα διορθώσει τα πράγματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82 «Αν, Δημοσθένη, είχες δύναμη τόση, όσο νου, τότε δε θα σκύβανε ποτέ σε Μακεδόνων σπαθί οι Έλληνες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.