10/1/10

Αναβιώνει το έθιμο της Γυναικοκρατίας στη Νέα Υόρκη

Σε μια εποχή που ο Ελληνισμός των ΗΠΑ αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, με τη γλώσσα και την ελληνικότητα να χάνεται και την εκκλησία απλά να παρακολουθεί, μαζί με την αδρανούσα ελληνική πολιτεία, την πορεία προς τον αφανισμό, κάποια νεαρά παιδιά, που έχουν μέσα τους τη φλόγα του ελληνισμού, δεν το βάζουν κάτω. Παιδιά συνεχίστε!

Γυναικοκρατία-"Ημέρα της Γυναίκας", την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, 2010 στο Σταθάκειο Κέντρο τής Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης

Επικοινωνία: Νικόλαος Τανέρις, Πρόεδρος, Πανθρακικής Ένωσης Αμερικής «Ορφέας»
Νέα Υόρκη, Τηλ.. (917) 699-9935.

Προτρέπω όλα τα μέλη και τους φίλους μας να παραστούν στην εκδήλωση Gynekokratia "Ημέρα της Γυναίκας", την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, 2010 στις 5:00 μμ for women,7 μμ for men στο Σταθάκειο Κέντρο τής Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, 22-51 29th Street, Astoria, N.Y.
Είσοδος θα είναι μόνο $ 35. Students and teens 12-18 is $15.00
Για μια ακόμη φορά είμαστε περήφανοι που ο Οργανισμός μας παρουσιάζει το πανάρχαιο τούτο έθιμο στην Διασπορά, σαν συνέχεια τής ελληνικής παράδοσης από την ιδιαίτερη πατρίδα μας.
Όπως πάντα, θα έχουμε νόστιμη κουζίνα τής Θράκης, μουσική και μια συναρπαστική λοταρία. Αν επιθυμείτε να εργασθείτε εθελοντικά, μη διστάσετε να με καλέσετε τηλεφωνικά στο (917) 699-9935 ή με e-mail: Panthracian@yahoo.com, μοιραζόμενοι μαζί μου τις προτάσεις σας, τις συμβουλές και τις σκέψεις σας.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Nikolaos Taneris
Πρόεδρος , Πανθρακικής Ένωσης Αμερικής «Ορφέας»
http://panthracian.blogspot.com/
http://panthracian.blogspot.com/2010/01/gynekokratia-31-2010.html

1 σχόλιο:

  1. ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ....ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΝΑ ΠΡΩΟΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ...ΤΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ?ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.